Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de hiç ovu testi kullanmadım cnm ama kızlar foto atıyor öğreniyor insan ister istemez kurallara uy hergün aynı saatte yap 2-3 saat Sıvı alma wc ye gitme o şekilde cnm 10 dk bekle foto at bize

Veson sen bana küsmüsün hic gorusemiyoruz saka bi yana denk gelmiyor herhalde

Yok cnm niye küs olayım hatta senin Mesajı okudum tam tablona bakıyordum sen yazdın net çok Zayıf ya ff açmıyor dönüp duruyor sinir oldum
Bu nette gordum yabanci sitede kadin paylasmis ayni ona benziyor akinti losyon gibi bisey parlak parmak arasında uzayan ama rengi seffaf degil
Bu arada ilk defa boyle bisey gordum hayatimda

Bendeki boyle

Eklentiler

• Screenshot_20161226-002210.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 54
Creamy Egg white arası birşey gibi olmuş semen sıvısına da benziyor.ben pek başarılı Değilim akıntı takibinde tablo da yeni açıldı yumurta çatlamış gibi ama yine de bugünü değerlendirebilirseniz daha güzel olur çok yorgunsanız yarın sabah da olabilir

Aaa evetttt sperm olabilir nasil aklima gelmedi ama kokmuyor ama kokmayan cinsten biseydir bu ay

telefonu varsa mesaj at ya da ofisini arayip not bırak. Olmaz mı?

Ben de hiç ovu testi kullanmadım cnm ama kızlar foto atıyor öğreniyor insan ister istemez kurallara uy hergün aynı saatte yap 2-3 saat Sıvı alma wc ye gitme o şekilde cnm 10 dk bekle foto at bize

Sağol canım. Bugün yarın siparis edeyim. Ben de foto atarak takip ederim.

Herkese Günaydın kızlar,
Benim ateş çıldırdı. Birazdan tekrar normal yolla ateşim var mı diye öleceğim.

Çıldıran ateşin sebebi belli oldu. Bağırsaklarim kötü. Mideme de vuruyor ilk saat de dersim var
Bakalim nolacak. Canım hiçbir şey yemek istemiyor bir de...normal yolla ateş 37.3 idi.

Devit ampul istiyorum demem yerli mi dozu falan Yok mu ? Normal değer 30-100 arası yazıyor benimki 15 çıkmış, sence ben 15 günde bir mi yoksa ayda bir mi içmeliyim?
ilk 2 ampulu 15 günde bir ic cnm zaten o hemen yükseltir sonra dengede tutmak icin ayda bir icersin. devit ampul hep ayni doz. damla seklinde günlük icilenide var ama her gün icmek bana zor geliyor ikiside ayni miktara geliyor zaten

bakıyrum ama henuz çatlamadığını düşünüyorum hala. 3 gune sahte deger gırınce ff çizgiyi çekiyormu peki ?
bugunku ateşimi de girince cizgiyi 15. güne cekti cnm düz cizgi
ama opk leri kaldirinca 13.güne kesikli cizgi cekiyor bence 13ünde mümkün degil catlamadi. senin dedigin gibi de olabilir o yuzden biz tedbiren bu hafta gün aşırı devam ederiz

Çıldıran ateşin sebebi belli oldu. Bağırsaklarim kötü. Mideme de vuruyor ilk saat de dersim var
Bakalim nolacak. Canım hiçbir şey yemek istemiyor bir de...normal yolla ateş 37.3 idi.
cok gecmis olsun cnm. kuru ekmek ya da simit yesen peynirle tuzlu iyi gelir biraz

ilk 2 ampulu 15 günde bir ic cnm zaten o hemen yükseltir sonra dengede tutmak icin ayda bir icersin. devit ampul hep ayni doz. damla seklinde günlük icilenide var ama her gün icmek bana zor geliyor ikiside ayni miktara geliyor zaten
bu vitamin eksikliği için hangi test yapılıyor canım ya..doktor bana hiç vitaminden falan bahsetmedi...

geçmiş olsun canım ya...izin al dinlen...rapor çek yada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…