içSağol canımcigim
anammm bu iş biraz göreceli galiba yani bünyeler arası fark olur mu Sümbül? Ya bende hiç koyulasmazsa?
Ahh ahh... merak etme canım hem estrofwm hem nar suyu sana iyi gelecek. Çözülmez ders değil. Foto için teşekkürler gerçekten de net pozitif. Inşallah benim de öyle olur.
Veson bir ovu testini bilmiyordum mecbur şimdi onu da öğreneceğim inşallah daha başka bir şey öğrenmeden bu hikaye mutlu sonla biter. (Yeter da gelinlik kıza bebek nasıl yapılır diye öğretecek hale geldim master yaptık resmen)
Yok seviyor sevmiyor vardı yaVeson canım sen uyumasın mı daha?
Yok cnm niye küs olayım hatta senin Mesajı okudum tam tablona bakıyordum sen yazdın net çok Zayıf ya ff açmıyor dönüp duruyor sinir oldum
Bu nette gordum yabanci sitede kadin paylasmis ayni ona benziyor akinti losyon gibi bisey parlak parmak arasında uzayan ama rengi seffaf degilYok cnm niye küs olayım hatta senin Mesajı okudum tam tablona bakıyordum sen yazdın net çok Zayıf ya ff açmıyor dönüp duruyor sinir oldum
Bu nette gordum yabanci sitede kadin paylasmis ayni ona benziyor akinti losyon gibi bisey parlak parmak arasında uzayan ama rengi seffaf degil
Bu arada ilk defa boyle bisey gordum hayatimda
miğreni tutmuştur kesin bak sor nedenını kesin miğren der başka şey durduramıyor zatenKaç gündür boş geçmiş şaşırdım:))
b
Hımmmm.... Benimde kız hala uyumadı... Yarın okul var iş var.. Sanki gıcıklığına uyumuyor ya...Yok seviyor sevmiyor vardı ya
Creamy Egg white arası birşey gibi olmuş semen sıvısına da benziyor.ben pek başarılı Değilim akıntı takibinde tablo da yeni açıldı yumurta çatlamış gibi ama yine de bugünü değerlendirebilirseniz daha güzel olur çok yorgunsanız yarın sabah da olabilirBendeki boyle
Bizim kız yattı şimdi de ben yatacağım eşim de tv karşısında uykusunu Aldı şimdi yatıyoruz:))Hımmmm.... Benimde kız hala uyumadı... Yarın okul var iş var.. Sanki gıcıklığına uyumuyor ya...
Aaa evetttt sperm olabilir nasil aklima gelmedi ama kokmuyor ama kokmayan cinsten biseydir bu ayCreamy Egg white arası birşey gibi olmuş semen sıvısına da benziyor.ben pek başarılı Değilim akıntı takibinde tablo da yeni açıldı yumurta çatlamış gibi ama yine de bugünü değerlendirebilirseniz daha güzel olur çok yorgunsanız yarın sabah da olabilir
Canim ya insallah daha fazla beklemeyiz her ay ayni sona ulasinca insanda heves de kalmiyor ama napalim zamani var demekk.
İnşallah canm yakalarsin ve sonu bebis olur. Zaten doktorla ilgili kafama bu takildi estrofem falan vermedi. Sadece igne verdi bakalim sonra ne diycek. 4ne kontrol var.
Ben de hiç ovu testi kullanmadım cnm ama kızlar foto atıyor öğreniyor insan ister istemez kurallara uy hergün aynı saatte yap 2-3 saat Sıvı alma wc ye gitme o şekilde cnm 10 dk bekle foto at bize
iç
ilk 2 ampulu 15 günde bir ic cnm zaten o hemen yükseltir sonra dengede tutmak icin ayda bir icersin. devit ampul hep ayni doz. damla seklinde günlük icilenide var ama her gün icmek bana zor geliyor ikiside ayni miktara geliyor zatenDevit ampul istiyorum demem yerli mi dozu falan Yok mu ? Normal değer 30-100 arası yazıyor benimki 15 çıkmış, sence ben 15 günde bir mi yoksa ayda bir mi içmeliyim?
bugunku ateşimi de girince cizgiyi 15. güne cekti cnm düz cizgibakıyrum ama henuz çatlamadığını düşünüyorum hala. 3 gune sahte deger gırınce ff çizgiyi çekiyormu peki ?
cok gecmis olsun cnm. kuru ekmek ya da simit yesen peynirle tuzlu iyi gelir birazÇıldıran ateşin sebebi belli oldu. Bağırsaklarim kötü. Mideme de vuruyor ilk saat de dersim var
Bakalim nolacak. Canım hiçbir şey yemek istemiyor bir de...normal yolla ateş 37.3 idi.
bu vitamin eksikliği için hangi test yapılıyor canım ya..doktor bana hiç vitaminden falan bahsetmedi...ilk 2 ampulu 15 günde bir ic cnm zaten o hemen yükseltir sonra dengede tutmak icin ayda bir icersin. devit ampul hep ayni doz. damla seklinde günlük icilenide var ama her gün icmek bana zor geliyor ikiside ayni miktara geliyor zaten
geçmiş olsun canım ya...izin al dinlen...rapor çek yada...Çıldıran ateşin sebebi belli oldu. Bağırsaklarim kötü. Mideme de vuruyor ilk saat de dersim var
Bakalim nolacak. Canım hiçbir şey yemek istemiyor bir de...normal yolla ateş 37.3 idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?