ikizmi oluyor canım....ayyyyyyy gözün aydın hadi inşallah..çok sevindim....sağlıkla kucakla inşallah...İnşallah :) bu ayki tedavin bebiş getirsin canım sanada, ilk defa mı iğneli takip oluyor?
Sağol canım:) pek sanmıyorum haftası bile hesaplanamadı miniğin.
Güzel haberlerle gel inşallah:)
Teşekkürederim canım:)). Seninki sonradan döllendiği içindir belki bunun haftası bile yok belliki küçülüyor..Rabbim diğerine sağlık versinde:)
Bakalim canim nasip agri icin erken yakız belki hamilesindir ya...dur hemen adeti çağırma...kötü düşünme canım ya...
1 defa ara kanama yasadim sonrasi bozuldu iste histeroskopi olcam ya o yuzden gitmedim de ama geçen ay 29 gunde adet oldum progestan ise yaradiCanim senin dpo'nun cok kisa olmasinin sebebi nedir? Bunu araştırdınız mi? Belki bu yuzden dollenemiyordur, dollenen yumurta regl ile birlikte disari atiliyodur? Dollenme6 gun suruyormus ya...
ikizmi oluyor canım....ayyyyyyy gözün aydın hadi inşallah..çok sevindim....sağlıkla kucakla inşallah...
xpreiaZ canım histereskopi olmuştun dimi?özeldemi oldun?kaç lira ödediniz?ağrı sızı oldumu sonrasında?
hoşgeldin canım. ateşi her sabah aynı saatte en az 3 saatlik uyku sonrası mı ölçüyorsun? baya fark var 2 gün arasında ama
inşallah bebiştendir canım ya...eğer adet olursan hemen doktora git canım...bu kadar erken olmak normal değil...Bakalim canim nasip agri icin erken ya
1 defa ara kanama yasadim sonrasi bozuldu iste histeroskopi olcam ya o yuzden gitmedim de ama geçen ay 29 gunde adet oldum progestan ise yaradi
Amin canım..Allah razı olsun...inşallah Rabbim bizleride sevindirecek hayırlısıyla..Yok canım ya, diğeri küçülüyor sanırım dedi doktor. Haftası bile hesaplanamadı. Duan için kocaman bir Amin, Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
evet canım kürtajı özelde oldum 400 tl vermiştik...bakalım histereskopi ne kadar..sen sadece histereskopi içinmi 1200 verdin ...çok vermişsin ya...özelde oldum canım ama devletle anlaşmalı özel. bir miktarını devlet karşıladı ama ne kadar verdi devlet bilmiyorum. benim verdiğim 1200 lira. ağrı sızı yok canım. kürtaj oldun mu hiç? kürtajdan hiçbir farkı yok işlemin. sadece ameliyat çıkışı ağrı oldu aynı kürtajdaki gibi. ona da ağrı kesici iğne yaptılar, ben uyudum uyandığımda geçmişti. veson da 800-900 gibi bişey vermişti sanki diye hatırlıyorum
evet çok ama mustafa acet var duydun mu bilmiyorum 7500 e yapıyormuşinşallah bebiştendir canım ya...eğer adet olursan hemen doktora git canım...bu kadar erken olmak normal değil...
Amin canım..Allah razı olsun...inşallah Rabbim bizleride sevindirecek hayırlısıyla..
evet canım kürtajı özelde oldum 400 tl vermiştik...bakalım histereskopi ne kadar..sen sadece histereskopi içinmi 1200 verdin ...çok vermişsin ya...
Ağızdan Alınca çok yan etki yapıyor o Yüzden alttan koy diyorlar benim Dr da aynı şeyi söylemişti parmaklarını ıslat it Demişti ama ben de yapamamıştım :)) yan etkilere rağmen ağızdan almıştımKızlar bana doktor progestan verdi 100 lük
Günde 3 tane..
Rahatsız olursan alttan koy dedi.
Bu küçücük boncuk gibi bi ilaç
Ben nasıl koyacam ki
O boncuk gibi ilaç gitsin diye çok ilerletmek lazım
Ben hiç yapamam
Zaten diğer sizin parmak testini bile yapamadım
Ağızdan alsam faydası çok mu az olur
Tüp bebek merkezi idi cnm 700 mü 750 miydi ne?Veson canım histeropkopi için ne kadar ödediniz? Özel hastanedemi olmuştun sen?
Ben cok iyi bilirim o doktorlari.. oturup agladigim olmustur.. hadii yapmiyosanda icini rahatlar hastanin demi.. yokk tipim degilsin hoscakal der gibi sepetliyorlar.. bundan sonra da iyice araştırıp oyle doktor sececegim demistim.. olursa herhangibi bi durum gidecegim doktorlar belli.. sende arastirsaydin onceden canim ya.. iyice moral bozmustur.. sikayet et :))) ben doktorlar sitesinde bi suru kotu yorum yaptimmerhaba hatunlarsabah doktora gittim özel hastaneye sinirlerim alt üst oldu kadın beni deli etti girdim 1.5 senedir evliyiz cocugumuz olmadı işte eşimin sperm testinde sayısı ve hızı düşük çıktı vs anlatıım tedavi olmak istiyoruz die ilk eşin tedavi olmali dedi sanki bilmyoruz alip sperm raporlarına bile bakmadı tedavi oldu ama %15 hızdı en son dedim düşükmüş olmaz bu sekilde dedi aşılama düşünüyoruz dedim ben aşılama yapmıyorum dedi kalk beni yol dese daha iyiydi moralim bozuldu resmen sepetledi bizi bide özel die gittim sonuclara raporlara vs bakmadı tüp bebek merkezine gidin dedi çıktım bende o sinirle
BEnimki hizli gonzalez herhalde
ayni muameleyi bende bi doktordan görmüştümmerhaba hatunlarsabah doktora gittim özel hastaneye sinirlerim alt üst oldu kadın beni deli etti girdim 1.5 senedir evliyiz cocugumuz olmadı işte eşimin sperm testinde sayısı ve hızı düşük çıktı vs anlatıım tedavi olmak istiyoruz die ilk eşin tedavi olmali dedi sanki bilmyoruz alip sperm raporlarına bile bakmadı tedavi oldu ama %15 hızdı en son dedim düşükmüş olmaz bu sekilde dedi aşılama düşünüyoruz dedim ben aşılama yapmıyorum dedi kalk beni yol dese daha iyiydi moralim bozuldu resmen sepetledi bizi bide özel die gittim sonuclara raporlara vs bakmadı tüp bebek merkezine gidin dedi çıktım bende o sinirle
UUUUUUUUUUU 7500 mü...kafayı yemiş o doktor...sanki tüp bebek yapıyor...ne farkı varmış öbürlerinden acaba merak ettim ya...fırsatçılık yapıyorlar...böylelerini Allaha havale ediyorum ya...evet çok ama mustafa acet var duydun mu bilmiyorum 7500 e yapıyormuşonu duyunca benimki makul geldi. histereskopi için benim normal duyduğum fiyatlar 1000 civarı canım. 100 aşağı 100 yukarı...
sonunda cevap geldi sağolasın kuzum...akşamdan beri 100 kere yazdım sana 100...Tüp bebek merkezi idi cnm 700 mü 750 miydi ne?
yapıcam bende yorumları kız araştırdım ama bilgi bulamadım fazla töbe gitmem dahaBen cok iyi bilirim o doktorlari.. oturup agladigim olmustur.. hadii yapmiyosanda icini rahatlar hastanin demi.. yokk tipim degilsin hoscakal der gibi sepetliyorlar.. bundan sonra da iyice araştırıp oyle doktor sececegim demistim.. olursa herhangibi bi durum gidecegim doktorlar belli.. sende arastirsaydin onceden canim ya.. iyice moral bozmustur.. sikayet et :))) ben doktorlar sitesinde bi suru kotu yorum yaptim
Dün çok kötü migren atağı geçirdim mesajların hepsine bakamadım sabah da sağlık Ocağına 3. Gün hormonları için kan vermeye gittim işe geldim çok yoğundu ancak bakabildim mesajlara:)) sanırım 720 idi refakatçı istemedik o zaman 750 oluyordu sanırım öyle HatırlıyorumHani benim sorumun cevabı?
aynen canım baska doktora randevu aldım :) bakalım inş iyi biridir oda olmazsa izmire gidecegim balikesirde kısıtlı imkanlarayni muameleyi bende bi doktordan görmüştümdedigin gibi özel ama zahmet edip ilgilenmedi bile. sana yapilabilcek hersey yapılmış zaten git tüp bebek dene demisti.halbuki daha sadece 2 kere klomen kullanmistim.
eşime anlatirken telefonda aglamistim eşim cok üzülmüş gitmis muaynesi 300 lira olan bi doktora randevu almis. Aman Allahim o doktor o kadar ilgilendiki özelin de özeli var demekki :)))))
sen umudunu kırma başka bi doktora git cnm elbet iyi doktorlar da var
özel hastaneler artık devleti aratmaz oldu sağolsunlar...kalkıp girişecen öylelerine valla uyuz oldum yazdıklarını okuyunca o doktora...doktor demeye bin şahit..diplomayı nerden aldı acaba..Allah bildiği yapsın böylelerini ya...merhaba hatunlarsabah doktora gittim özel hastaneye sinirlerim alt üst oldu kadın beni deli etti girdim 1.5 senedir evliyiz cocugumuz olmadı işte eşimin sperm testinde sayısı ve hızı düşük çıktı vs anlatıım tedavi olmak istiyoruz die ilk eşin tedavi olmali dedi sanki bilmyoruz alip sperm raporlarına bile bakmadı tedavi oldu ama %15 hızdı en son dedim düşükmüş olmaz bu sekilde dedi aşılama düşünüyoruz dedim ben aşılama yapmıyorum dedi kalk beni yol dese daha iyiydi moralim bozuldu resmen sepetledi bizi bide özel die gittim sonuclara raporlara vs bakmadı tüp bebek merkezine gidin dedi çıktım bende o sinirle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?