Amin canimm dikkat ediyorumAllaha şükür canım benim.. insAllah saglicakla buyumeye devam eder! Yorma hic kendini
anladım canım..geçmiş olsun çok...bende cevap yazmayınca bana bir kaç kişiye yazmışsın sümbül gibi yanlışlıkla gözardı eti falanmı tıkladın acaba diye düşündüm...Dün çok kötü migren atağı geçirdim mesajların hepsine bakamadım sabah da sağlık Ocağına 3. Gün hormonları için kan vermeye gittim işe geldim çok yoğundu ancak bakabildim mesajlara:)) sanırım 720 idi refakatçı istemedik o zaman 750 oluyordu sanırım öyle Hatırlıyorum
Bende agizdan alcam yapamıyorum yoksaAğızdan Alınca çok yan etki yapıyor o Yüzden alttan koy diyorlar benim Dr da aynı şeyi söylemişti parmaklarını ıslat it Demişti ama ben de yapamamıştım :)) yan etkilere rağmen ağızdan almıştım
Benim yaşadığım ilk durumu yaşamışsın canım. Sakin ol boşver. Esin üroloji ye debgitsin kendine başka bi doktor bulmerhaba hatunlarsabah doktora gittim özel hastaneye sinirlerim alt üst oldu kadın beni deli etti girdim 1.5 senedir evliyiz cocugumuz olmadı işte eşimin sperm testinde sayısı ve hızı düşük çıktı vs anlatıım tedavi olmak istiyoruz die ilk eşin tedavi olmali dedi sanki bilmyoruz alip sperm raporlarına bile bakmadı tedavi oldu ama %15 hızdı en son dedim düşükmüş olmaz bu sekilde dedi aşılama düşünüyoruz dedim ben aşılama yapmıyorum dedi kalk beni yol dese daha iyiydi moralim bozuldu resmen sepetledi bizi bide özel die gittim sonuclara raporlara vs bakmadı tüp bebek merkezine gidin dedi çıktım bende o sinirle
ben sana izmirde hemen hastane tavsiyeleri yapayim:)))) en iyisi irenbe tüp bebek merkezi ama sgk anlasmasi yok cok pahali o yuzden orasi son secenegin olsun. medicalparkta ahmet bey varmis herkes memnun, karataş hastanesinin doktorlari iyi, tinaztepe hastanesi tüp bebek bölümü de iyi ama doktoru hem iyi hemde rahattir:))) özel muayene istersen israel aruh, erol travmegen... bi de ben külal cukurova diye bi doktora gitmistim özel muayne cok iyi cok ilgili bi kadin ama tüp bebege karar verince gitmedim bi daha ona.yapıcam bende yorumları kız araştırdım ama bilgi bulamadım fazla töbe gitmem dahaüniversite hastanesine gidecem orası iyi gibi bakalım olmadı izmire gitcem balikesirdeyim ben pek fazla seçenek yok bi tane özel hastane var sacmalık
Mrb cnm baya araştırdım evet tam 7 de dil altından ölçüyorum yataktan öyle kalkıyorum ama bugun Boğaz Ağrı'sı eklem agrısı grip gibi belirtilenim var ateşim ondan yüksek die düşündüm gecen pazartesi yumurtladımhoşgeldin canım. ateşi her sabah aynı saatte en az 3 saatlik uyku sonrası mı ölçüyorsun? baya fark var 2 gün arasında amaya tam yumurtlama olan gün ölçüme başlamışsın yada ölçerken bir hata yapıyorsun. topiğin sahibi arkadaş gelince senin linkini de ilk sayfaya ekler.
İnşallah :) bu ayki tedavin bebiş getirsin canım sanada, ilk defa mı iğneli takip oluyor?
Sağol canım:) pek sanmıyorum haftası bile hesaplanamadı miniğin.
Güzel haberlerle gel inşallah:)
Teşekkürederim canım:)). Seninki sonradan döllendiği içindir belki bunun haftası bile yok belliki küçülüyor..Rabbim diğerine sağlık versinde:)
İnşallah :) bu ayki tedavin bebiş getirsin canım sanada, ilk defa mı iğneli takip oluyor?
Sağol canım:) pek sanmıyorum haftası bile hesaplanamadı miniğin.
Güzel haberlerle gel inşallah:)
Teşekkürederim canım:)). Seninki sonradan döllendiği içindir belki bunun haftası bile yok belliki küçülüyor..Rabbim diğerine sağlık versinde:)
Simdi soyle bisey var canimyapıcam bende yorumları kız araştırdım ama bilgi bulamadım fazla töbe gitmem dahaüniversite hastanesine gidecem orası iyi gibi bakalım olmadı izmire gitcem balikesirdeyim ben pek fazla seçenek yok bi tane özel hastane var sacmalık
Sen yine de ateş ölçmeye ve 2-3 kez gün aşırıya devam et cnmdün 35.5 idi arkadaşlarım bu sabah 36.3 çıktı sanırım ovunun gerçekleştiğinde yanılmamışım.
Ateş yavaş yavaş Düşüyor cnm gebelik olsa da içini ferah tut cnm Rabb'ime emanet kötü Şeyler aklıma getirmeAllahım benim ateş düşsün de regl gelsin artık, anlamsız yere uzayıp duruyor. Bu sabah sağlıklıydım ölçtüğümde, dün hafif ateş vardı da akşama hiçbir şey kalmamıştı.
(Kızlar bir de içimden fısıldıyorum acaba nestler mi ölçemedi diye, kendimi pozitif olsun diye kandırmıyorum sadece gebelikte kullanılmaması gereken alerji astım hapı içiyorum ve test negatif çıkınca bir de akçiğer röntgeni çektirdim cumartesi...)
histereskopi ile ilgili bir soru sordum sana tuğbacım..sen benim mesajları görmüyormusun ya?geceden beri çıldırdım valla...
Umarım regl değildir.niye böyle oluyorCok fena adet agrim var moralim alt ust yine erken adet olacagim diye korkuyorum
Luteal faz b12 eksikligi ve progesteron yetersizliginden kisa surer ama benim b12 400 cikti progestan da aliyorum insaallah kisa surmez
Hoşgeldiniz ilk fırsatta ilk sayfaya ekliyorum
özelde oldum canım ama devletle anlaşmalı özel. bir miktarını devlet karşıladı ama ne kadar verdi devlet bilmiyorum. benim verdiğim 1200 lira. ağrı sızı yok canım. kürtaj oldun mu hiç? kürtajdan hiçbir farkı yok işlemin. sadece ameliyat çıkışı ağrı oldu aynı kürtajdaki gibi. ona da ağrı kesici iğne yaptılar, ben uyudum uyandığımda geçmişti. veson da 800-900 gibi bişey vermişti sanki diye hatırlıyorum
Bazı Dr lar çok garip.sen infertilite Bölümü'ne git cnmmerhaba hatunlarsabah doktora gittim özel hastaneye sinirlerim alt üst oldu kadın beni deli etti girdim 1.5 senedir evliyiz cocugumuz olmadı işte eşimin sperm testinde sayısı ve hızı düşük çıktı vs anlatıım tedavi olmak istiyoruz die ilk eşin tedavi olmali dedi sanki bilmyoruz alip sperm raporlarına bile bakmadı tedavi oldu ama %15 hızdı en son dedim düşükmüş olmaz bu sekilde dedi aşılama düşünüyoruz dedim ben aşılama yapmıyorum dedi kalk beni yol dese daha iyiydi moralim bozuldu resmen sepetledi bizi bide özel die gittim sonuclara raporlara vs bakmadı tüp bebek merkezine gidin dedi çıktım bende o sinirle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?