Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canım..geçmiş olsun çok...bende cevap yazmayınca bana bir kaç kişiye yazmışsın sümbül gibi yanlışlıkla gözardı eti falanmı tıkladın acaba diye düşündüm...

Bende agizdan alcam yapamıyorum yoksa

Kızlar hatirlarsaniz benim d vitaminim falan guzel cikmisti.. esimde hep göğüs ağrısından bas agrisindan falan rahatsizdi.. bide biraz pimpiriklidir kendisi.. hastanede test yapmislar iste baya b12 d vitamini dusukmus.. Ondan agri yapiyormus kemiklerde kaslarda falann.. bi de bi baktim ben cahill HORMON da TSH DA Varr ve sonuc normal ama yine de sanki düşük gibi geldi.. 1,0629 cikmis ve normal degerler 0,35-4.94 arasiymis.. simdi günde 1 x vitamin ignesi (dodex) vurdurmaya gidiyor.. 30 damla devit-3 vermis.. recetede de b12 eksikligi anemisi ve d vitamini eksikligi var.. bide midesinde de sorun vardi.. neyse degerlere bakiyorum hep normal degerler arasinda sonuclari ama neyse.. bu vitaminler onun spermlerini de etkilemiştir:)

Benim yaşadığım ilk durumu yaşamışsın canım. Sakin ol boşver. Esin üroloji ye debgitsin kendine başka bi doktor bul benim de kadın klomen vermişti kullandım eşimin sonucu ile beraber gittim sonucu gördü ( 11milyon idi) tüp bebek dedi bana ilaç etki etmiş mı etmemiş mı hiç bakmayacakti ben söyledim muayene etmeyecek mıyız yumurta gelişmiş mı diye de öyle baktı. Sonuç ben o ay bi daha gitmedim takibe gelişen yumurtam çatladi ve döllenme oldu. Kimyasal gebelik yaşadım ama olsun en azından bir umut olmuştu bize.

ben sana izmirde hemen hastane tavsiyeleri yapayim:)))) en iyisi irenbe tüp bebek merkezi ama sgk anlasmasi yok cok pahali o yuzden orasi son secenegin olsun. medicalparkta ahmet bey varmis herkes memnun, karataş hastanesinin doktorlari iyi, tinaztepe hastanesi tüp bebek bölümü de iyi ama doktoru hem iyi hemde rahattir:))) özel muayene istersen israel aruh, erol travmegen... bi de ben külal cukurova diye bi doktora gitmistim özel muayne cok iyi cok ilgili bi kadin ama tüp bebege karar verince gitmedim bi daha ona.

normal kadin doğumculardan ziyade infertilite doktorlari bizim derdimizi daha iyi anliyor.

bu arada ben balikesirde okudum cok severim balikesiri:))))

Mrb cnm baya araştırdım evet tam 7 de dil altından ölçüyorum yataktan öyle kalkıyorum ama bugun Boğaz Ağrı'sı eklem agrısı grip gibi belirtilenim var ateşim ondan yüksek die düşündüm gecen pazartesi yumurtladım

Canim ben ocakta klomem kullandim kimyasal oldu. Sonra hic bisey kullanmadim. Bu ay ilk defa igne kullanicam bakalim insallah sonuc alirim

Simdi soyle bisey var canim
Esinde hareket problemi varsa zaten asilamada cok basarili olamazsiniz % kac hareketi?
Tup bebek daha mantikli su durumda

Ateş yavaş yavaş Düşüyor cnm gebelik olsa da içini ferah tut cnm Rabb'ime emanet kötü Şeyler aklıma getirme

LeYLa_21 benim de hiç Ağrı sızı olmadı ertesi gün işe bile gittim ağrı kesici dahi yapılmadı.kürtajdan farkı yoktu

Bazı Dr lar çok garip.sen infertilite Bölümü'ne git cnm

Yollar kapali olmasa doktoruma gitmek istiyorum acaba arasam mi?
Kahverengi leke gelmis sasilacak sey ya
Hepi topu 2 tane pm oldu amma nazikmis zorlandi herhalde
Ben kalkayim da temizlik yapayim bari vakit geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…