Sen nasıl oldun cnm kanama var mı?Benim yaşadığım ilk durumu yaşamışsın canım. Sakin ol boşver. Esin üroloji ye debgitsin kendine başka bi doktor bulbenim de kadın klomen vermişti kullandım eşimin sonucu ile beraber gittim sonucu gördü ( 11milyon idi) tüp bebek dedi bana ilaç etki etmiş mı etmemiş mı hiç bakmayacakti ben söyledim muayene etmeyecek mıyız yumurta gelişmiş mı diye de öyle baktı. Sonuç ben o ay bi daha gitmedim takibe gelişen yumurtam çatladi ve döllenme oldu. Kimyasal gebelik yaşadım ama olsun en azından bir umut olmuştu bize.
Dün geceye kadar az az lekeli geliyordu akıntım gece artık tamamen temizlendi çok şükür. Acı hissi başlamıştı alttan muayene sonrası o da azaldı. Bakalım yarın randevu var doktor ne diyecek merakla bekliyorumSen nasıl oldun cnm kanama var mı?
ay ikimizinki de regl değildir inşallah
Yollar kapali olmasa doktoruma gitmek istiyorum acaba arasam mi?
Kahverengi leke gelmis sasilacak sey ya
Hepi topu 2 tane pm oldu amma nazikmis zorlandi herhalde
Ben kalkayim da temizlik yapayim bari vakit geçsin
Seninde lekelenmen mi var canimay ikimizinki de regl değildir inşallahSaskinAnne
bnm çok garip bi şekilde 19 da yumurtladığımda da 32de regl geldi 25te yumurtladığımda da 32 de geldi
insanların dpo ları aşağı yukarı sabit bnm neden böyle oluo anlamadm klomen kullandığım2 ay 15te fln çatladı yumoş dpo 12 13 te geldi en geç 12 de lekeyi görüyorum yani lekesizde hiç başlamıyo ztn lekeyle başlayıp lekeyle bitiyo bakalım bu ay sonumuz nolcak
Canım tüm bunları dr konrtolünde mi kullanuyorsun?Seninde lekelenmen mi var canim
Valla ben su an mucadele ediyorum progestani basiyorum olmasin diye
Onumizdeki ay climara kullanayim bari napacagimi da sasirdim artik
Implantasyon olmadigindan %100 eminim cok cok erken onun icin
Bildigin kasik agrim bel agrim var az bisey de kahve leke gelmis
Allaha havale ettim canım bende neyse bir daha da gitmem zatenözel hastaneler artık devleti aratmaz oldu sağolsunlar...kalkıp girişecen öylelerine valla uyuz oldum yazdıklarını okuyunca o doktora...doktor demeye bin şahit..diplomayı nerden aldı acaba..Allah bildiği yapsın böylelerini ya...
Tabi canim doktorum soyluyor sunu kullan bunu kulan diye aliyorum bendeCanım tüm bunları dr konrtolünde mi kullanuyorsun?
eşim gidiyo zaten ürolojiye test vercek haftaya inşAllah bakalım değerleri hız sorunumuz var bakalım inş oda artmısttırBenim yaşadığım ilk durumu yaşamışsın canım. Sakin ol boşver. Esin üroloji ye debgitsin kendine başka bi doktor bulbenim de kadın klomen vermişti kullandım eşimin sonucu ile beraber gittim sonucu gördü ( 11milyon idi) tüp bebek dedi bana ilaç etki etmiş mı etmemiş mı hiç bakmayacakti ben söyledim muayene etmeyecek mıyız yumurta gelişmiş mı diye de öyle baktı. Sonuç ben o ay bi daha gitmedim takibe gelişen yumurtam çatladi ve döllenme oldu. Kimyasal gebelik yaşadım ama olsun en azından bir umut olmuştu bize.
bulundugum yerde yok üniversite hastanesine gitcem canım bakalım onlar ne diecekBazı Dr lar çok garip.sen infertilite Bölümü'ne git cnm
:) bende burada calısıyorum eşim buralı canım kaynişler izmirde gaziemirdeben sana izmirde hemen hastane tavsiyeleri yapayim:)))) en iyisi irenbe tüp bebek merkezi ama sgk anlasmasi yok cok pahali o yuzden orasi son secenegin olsun. medicalparkta ahmet bey varmis herkes memnun, karataş hastanesinin doktorlari iyi, tinaztepe hastanesi tüp bebek bölümü de iyi ama doktoru hem iyi hemde rahattir:))) özel muayene istersen israel aruh, erol travmegen... bi de ben külal cukurova diye bi doktora gitmistim özel muayne cok iyi cok ilgili bi kadin ama tüp bebege karar verince gitmedim bi daha ona.
normal kadin doğumculardan ziyade infertilite doktorlari bizim derdimizi daha iyi anliyor.
bu arada ben balikesirde okudum cok severim balikesiri:))))
merhaba hatunlarsabah doktora gittim özel hastaneye sinirlerim alt üst oldu kadın beni deli etti girdim 1.5 senedir evliyiz cocugumuz olmadı işte eşimin sperm testinde sayısı ve hızı düşük çıktı vs anlatıım tedavi olmak istiyoruz die ilk eşin tedavi olmali dedi sanki bilmyoruz alip sperm raporlarına bile bakmadı tedavi oldu ama %15 hızdı en son dedim düşükmüş olmaz bu sekilde dedi aşılama düşünüyoruz dedim ben aşılama yapmıyorum dedi kalk beni yol dese daha iyiydi moralim bozuldu resmen sepetledi bizi bide özel die gittim sonuclara raporlara vs bakmadı tüp bebek merkezine gidin dedi çıktım bende o sinirle
Ateş yavaş yavaş Düşüyor cnm gebelik olsa da içini ferah tut cnm Rabb'ime emanet kötü Şeyler aklıma getirme
Ben de şaşırdım, bu kadar şeyi nerden biliyor. nasıl kullanacak diye. Tamam o vakit. Hormon ile ilgili ya çocuk meselesi, allah korusun ilaç konusunda dikkat etmek lazım.Tabi canim doktorum soyluyor sunu kullan bunu kulan diye aliyorum bende
Benim tedavi gecmisim cok karisik o soylemese kendim de biliyorum zaten ne kullanmam gerektiğini
doğru diyorsun canım bakalım bir kere aşılama deneyip dediğin iyi bi merkeze gitmeyi düşünebiliriz işte şehir dışı olunca git geller iş yerinden izin vs sorun olabiliyorcanım direk tüp bebek merkezine git. ben de senelerce tüp bebek merkezini sadece tüp bebek için kullanırım diye düşünüyordum ama büyük hata etmişim. gerçekten en bilinçli olanlar tüp bebek merkezleri. tabi hemen direk tüp yapalım demiyorum ama çok daha doğru yönlendirme yapıyorlar. histereskopi oldum orda mesela, tüp bebek merkezi dışındaki normal kadın doğumcular hsg sonucuma sadece dosyaya kayıt etmek için baktılar. histereskopiyi bırak hsg ye bile gerek yok dediler daha önce düşüklerim olduğu için. ama histereskopi yapan tüp bebek merkezindeki doktor rahimdeki şekil bozukluğunun düşüklerime yol açabileceğini söyledi mesela...
histereskopiden hemen önce ise bir kadın doğumcu yumurta takibine bile gerek yok sizin kendiliğinden olur dedi hattaovulasyon testi ile takip et evde dedi
güvenilir bir tüp bebek merkezi ile görüşüp yol haritası çıkarabilirsin...
haa tamam canım o etkilemiştir tabi.Mrb cnm baya araştırdım evet tam 7 de dil altından ölçüyorum yataktan öyle kalkıyorum ama bugun Boğaz Ağrı'sı eklem agrısı grip gibi belirtilenim var ateşim ondan yüksek die düşündüm gecen pazartesi yumurtladım
ilk testte %10 du hızı 2 ay ilaç kullandı test verdi %15 olmustu 2 ay daha kullandı ama test vermedi haftaya verecek inş artmıstır ona göre bi yol cizeriz inşSimdi soyle bisey var canim
Esinde hareket problemi varsa zaten asilamada cok basarili olamazsiniz % kac hareketi?
Tup bebek daha mantikli su durumda
bilmez miyimdoğru diyorsun canım bakalım bir kere aşılama deneyip dediğin iyi bi merkeze gitmeyi düşünebiliriz işte şehir dışı olunca git geller iş yerinden izin vs sorun olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?