Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen nasıl oldun cnm kanama var mı?

Sen nasıl oldun cnm kanama var mı?
Dün geceye kadar az az lekeli geliyordu akıntım gece artık tamamen temizlendi çok şükür. Acı hissi başlamıştı alttan muayene sonrası o da azaldı. Bakalım yarın randevu var doktor ne diyecek merakla bekliyorum

Umarım regl değildir.niye böyle oluyor
zafrina89 da aynı lüteal faz çok kısa sürüyor
ay ikimizinki de regl değildir inşallah SaskinAnne
bnm çok garip bi şekilde 19 da yumurtladığımda da 32de regl geldi 25te yumurtladığımda da 32 de geldi

insanların dpo ları aşağı yukarı sabit bnm neden böyle oluo anlamadm klomen kullandığım2 ay 15te fln çatladı yumoş dpo 12 13 te geldi en geç 12 de lekeyi görüyorum yani lekesizde hiç başlamıyo ztn lekeyle başlayıp lekeyle bitiyo bakalım bu ay sonumuz nolcak

Seninde lekelenmen mi var canim
Valla ben su an mucadele ediyorum progestani basiyorum olmasin diye
Onumizdeki ay climara kullanayim bari napacagimi da sasirdim artik
Implantasyon olmadigindan %100 eminim cok cok erken onun icin
Bildigin kasik agrim bel agrim var az bisey de kahve leke gelmis

benim bu ay gene temizlik krizim tuttu.. balkonun karini temizleyesim geldi camasir utu bitmek bilmiyor bu ara:) ellerimin halini gorseniz

Canım tüm bunları dr konrtolünde mi kullanuyorsun?

Allaha havale ettim canım bende neyse bir daha da gitmem zaten

Canım tüm bunları dr konrtolünde mi kullanuyorsun?
Tabi canim doktorum soyluyor sunu kullan bunu kulan diye aliyorum bende
Benim tedavi gecmisim cok karisik o soylemese kendim de biliyorum zaten ne kullanmam gerektiğini

eşim gidiyo zaten ürolojiye test vercek haftaya inşAllah bakalım değerleri hız sorunumuz var bakalım inş oda artmısttır

:) bende burada calısıyorum eşim buralı canım kaynişler izmirde gaziemirde bayan doktor tercih ediyorum canım daha dogrusu eşim bayana git dio warmı bayan bildiğin birileri aklımda olsun benim görümce tepecik eğitim ve arastırmada calısıyor bakalım olmadı ona sorarız

canım direk tüp bebek merkezine git. ben de senelerce tüp bebek merkezini sadece tüp bebek için kullanırım diye düşünüyordum ama büyük hata etmişim. gerçekten en bilinçli olanlar tüp bebek merkezleri. tabi hemen direk tüp yapalım demiyorum ama çok daha doğru yönlendirme yapıyorlar. histereskopi oldum orda mesela, tüp bebek merkezi dışındaki normal kadın doğumcular hsg sonucuma sadece dosyaya kayıt etmek için baktılar. histereskopiyi bırak hsg ye bile gerek yok dediler daha önce düşüklerim olduğu için. ama histereskopi yapan tüp bebek merkezindeki doktor rahimdeki şekil bozukluğunun düşüklerime yol açabileceğini söyledi mesela...

histereskopiden hemen önce ise bir kadın doğumcu yumurta takibine bile gerek yok sizin kendiliğinden olur dedi hatta ovulasyon testi ile takip et evde dedi

güvenilir bir tüp bebek merkezi ile görüşüp yol haritası çıkarabilirsin...

Ateş yavaş yavaş Düşüyor cnm gebelik olsa da içini ferah tut cnm Rabb'ime emanet kötü Şeyler aklıma getirme

38.1'i discard ettim. sırık gibi anşlamsız duruyor. Zaten ogün ateşim vardı hafif de niyeyse mavi benek olarak tabloda kalırdı discard olanlar, ama şimdi yok. niye öyle oldu ki?

Tabi canim doktorum soyluyor sunu kullan bunu kulan diye aliyorum bende
Benim tedavi gecmisim cok karisik o soylemese kendim de biliyorum zaten ne kullanmam gerektiğini
Ben de şaşırdım, bu kadar şeyi nerden biliyor. nasıl kullanacak diye. Tamam o vakit. Hormon ile ilgili ya çocuk meselesi, allah korusun ilaç konusunda dikkat etmek lazım.

doğru diyorsun canım bakalım bir kere aşılama deneyip dediğin iyi bi merkeze gitmeyi düşünebiliriz işte şehir dışı olunca git geller iş yerinden izin vs sorun olabiliyor

haa tamam canım o etkilemiştir tabi.

Simdi soyle bisey var canim
Esinde hareket problemi varsa zaten asilamada cok basarili olamazsiniz % kac hareketi?
Tup bebek daha mantikli su durumda
ilk testte %10 du hızı 2 ay ilaç kullandı test verdi %15 olmustu 2 ay daha kullandı ama test vermedi haftaya verecek inş artmıstır ona göre bi yol cizeriz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…