- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Sen yine de ateş ölçmeye ve 2-3 kez gün aşırıya devam et cnm
yok daha başlamadı leke genel modum o ondan veson öylr dediSeninde lekelenmen mi var canim
Valla ben su an mucadele ediyorum progestani basiyorum olmasin diye
Onumizdeki ay climara kullanayim bari napacagimi da sasirdim artik
Implantasyon olmadigindan %100 eminim cok cok erken onun icin
Bildigin kasik agrim bel agrim var az bisey de kahve leke gelmis
walla tüp kesin tutacak olsa hiç beklemeden bi ay rapor alıp yaptırırım ama oda kesin değilbilmez miyimen büyük derdim....
Canim keske bilmeseydim hic birini keske hic tedavi olmadan istedigim ilk ay olsaydi bebegim 6. yilin içindeyiz biz olmadi iste. piyasa da olan bu konu ile ilgili ilaclarin %90 kismini kullandim doktorum a ben soruyorum mesela sunu alayim mi diye sende bizim meslegi iyice kaptin diyor banaBen de şaşırdım, bu kadar şeyi nerden biliyor. nasıl kullanacak diye. Tamam o vakit. Hormon ile ilgili ya çocuk meselesi, allah korusun ilaç konusunda dikkat etmek lazım.
Benim esimin %60 hızı asilama da yikama sonrasi % 90 oldu yani %30 artti o artma durumuna gore asilama icin yetersiz ama tup bbebekte sende sorun yok ise tutma ihtimali yuksekilk testte %10 du hızı 2 ay ilaç kullandı test verdi %15 olmustu 2 ay daha kullandı ama test vermedi haftaya verecek inş artmıstır ona göre bi yol cizeriz inş
Bana sanki yarina iyi haber alacakmissin gibi geliyor canim hadi insaallah
arastırayım canım en iyisi saolasın yardımların içinBenim esimin %60 hızı asilama da yikama sonrasi % 90 oldu yani %30 artti o artma durumuna gore asilama icin yetersiz ama tup bbebekte sende sorun yok ise tutma ihtimali yuksek
Bizim sebepsiz infertilite ilk tup 32 yasinda yapildi esim 33 yasindaydi ilki tuttu ikinci de malesef dollenme olmadi o da bizimle alakali degilmis neyse asilama % 6 sans tup % 60 sanstir iyi bir doktor ve embryolog iyi bir merkez bulursan sansin artar
O zaman super hic gelmesin ohhh bebek olsun bu ay ınsaallahhhhhyok daha başlamadı leke genel modum o ondan veson öylr dedi
canım bu aşılama sırasında alınan sperm yıkandıktan sonra sayısı hızı kaç söyleniyor mu?Benim esimin %60 hızı asilama da yikama sonrasi % 90 oldu yani %30 artti o artma durumuna gore asilama icin yetersiz ama tup bbebekte sende sorun yok ise tutma ihtimali yuksek
Bizim sebepsiz infertilite ilk tup 32 yasinda yapildi esim 33 yasindaydi ilki tuttu ikinci de malesef dollenme olmadi o da bizimle alakali degilmis neyse asilama % 6 sans tup % 60 sanstir iyi bir doktor ve embryolog iyi bir merkez bulursan sansin artar
Canim keske bilmeseydim hic birini keske hic tedavi olmadan istedigim ilk ay olsaydi bebegim 6. yilin içindeyiz biz olmadi iste. piyasa da olan bu konu ile ilgili ilaclarin %90 kismini kullandim doktorum a ben soruyorum mesela sunu alayim mi diye sende bizim meslegi iyice kaptin diyor banaeee 4 yildir gelip giderim diyorum bende
Yine anilarim canlandi
Soylendi yani kağıt verdiler orada yaziyordu yikama oncesi ve sonrasi degerlercanım bu aşılama sırasında alınan sperm yıkandıktan sonra sayısı hızı kaç söyleniyor mu?ShinSeGi söylenmedi demişti galiba.. size söylendi mi?
saliha nasıl oldun tatlım...kaç gündür aklımda soracam hep unutuyorum..durumun düzeldimi?Benim yaşadığım ilk durumu yaşamışsın canım. Sakin ol boşver. Esin üroloji ye debgitsin kendine başka bi doktor bulbenim de kadın klomen vermişti kullandım eşimin sonucu ile beraber gittim sonucu gördü ( 11milyon idi) tüp bebek dedi bana ilaç etki etmiş mı etmemiş mı hiç bakmayacakti ben söyledim muayene etmeyecek mıyız yumurta gelişmiş mı diye de öyle baktı. Sonuç ben o ay bi daha gitmedim takibe gelişen yumurtam çatladi ve döllenme oldu. Kimyasal gebelik yaşadım ama olsun en azından bir umut olmuştu bize.
ben çok sabırsız olmuşum ya..noluyor bana anlamıyor.
Sırayla gidiyorum senin mesaja anca sıra geldi
dün akşam poliple ilgili biraz araştırma yaptım..alınmazsa hamile kalınsa bile düşük riski oluyormuş..benimki çok ufak dedi doktor ama korktum ya...LeYLa_21 benim de hiç Ağrı sızı olmadı ertesi gün işe bile gittim ağrı kesici dahi yapılmadı.kürtajdan farkı yoktu
bizede söylenmedi canım..bir kez aşılama maceram olmuştu...aynı gün içinde normal kontrole gittim apar topar kendimi doğum koltuğunda buldum...şaka gibi...canım bu aşılama sırasında alınan sperm yıkandıktan sonra sayısı hızı kaç söyleniyor mu?ShinSeGi söylenmedi demişti galiba.. size söylendi mi?
Buna da hamd olsun diyorum daha kotusu ile imtihan olmadik esim ve ben mutluyuz sukurler olsun iyi bir evliligim var yani burada herkesin öyledir tabi ufak tefek tartismalar olsa dagaliba dertler ortak... hayat bize öğrenmek istediğimizde daha fazlasını zorla öğretiyor...
17. gün yumurtaları toplanmış tablo sahibi hatunun. 3. gün transferi yapılmış ve transferin 7. günü pozitifi görmüş. Ne güzel bir hikaye...
Sağol Leyla abla daha iyiyim sanırım leke bitti çok şükür yarın randevu var bakalım doktor iyi şeyler söyler inşaallah. Enfeksiyon geçtiyse smear aldırmayı düşünüyorumsaliha nasıl oldun tatlım...kaç gündür aklımda soracam hep unutuyorum..durumun düzeldimi?
ben çok sabırsız olmuşum ya..noluyor bana anlamıyor..tuğbişim dün akşam acayip bulantım vardı ya..ilişkiden sonra uzandım nerdeyse kusacaktım o derece yaklaşık 1 saat bulantım devam etti... çıkarmamak için direndim..sonunda uyuyup kalmışım...
dün akşam poliple ilgili biraz araştırma yaptım..alınmazsa hamile kalınsa bile düşük riski oluyormuş..benimki çok ufak dedi doktor ama korktum ya...
bizede söylenmedi canım..bir kez aşılama maceram olmuştu...aynı gün içinde normal kontrole gittim apar topar kendimi doğum koltuğunda buldum...şaka gibi...
Bebek o bebeksağ kasığımda bugün baskı var ya ara ara yumuşuyor ara ara artıyor sanki.....
geçmiş olsun canım bununla...dikkat et kendine ve bebişe...güzel haberlerini bekliyoruz..yarın kontrolden çıkınca yaz...Sağol Leyla abla daha iyiyim sanırım leke bitti çok şükür yarın randevu var bakalım doktor iyi şeyler söyler inşaallah. Enfeksiyon geçtiyse smear aldırmayı düşünüyorum
kız dur umutlandırma beni...inşallah canımcım yaaaa...ağzın bal yesin eminecim...Bebek o bebek
Sen bana diyorsun bende sana diyorum bak birlikte buyutucez gobeklerikız dur umutlandırma beni...inşallah canımcım yaaaa...ağzın bal yesin eminecim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?