Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok daha başlamadı leke genel modum o ondan veson öylr dedi

Ben de şaşırdım, bu kadar şeyi nerden biliyor. nasıl kullanacak diye. Tamam o vakit. Hormon ile ilgili ya çocuk meselesi, allah korusun ilaç konusunda dikkat etmek lazım.
Canim keske bilmeseydim hic birini keske hic tedavi olmadan istedigim ilk ay olsaydi bebegim 6. yilin içindeyiz biz olmadi iste. piyasa da olan bu konu ile ilgili ilaclarin %90 kismini kullandim doktorum a ben soruyorum mesela sunu alayim mi diye sende bizim meslegi iyice kaptin diyor bana eee 4 yildir gelip giderim diyorum bende
Yine anilarim canlandi

ilk testte %10 du hızı 2 ay ilaç kullandı test verdi %15 olmustu 2 ay daha kullandı ama test vermedi haftaya verecek inş artmıstır ona göre bi yol cizeriz inş
Benim esimin %60 hızı asilama da yikama sonrasi % 90 oldu yani %30 artti o artma durumuna gore asilama icin yetersiz ama tup bbebekte sende sorun yok ise tutma ihtimali yuksek
Bizim sebepsiz infertilite ilk tup 32 yasinda yapildi esim 33 yasindaydi ilki tuttu ikinci de malesef dollenme olmadi o da bizimle alakali degilmis neyse asilama % 6 sans tup % 60 sanstir iyi bir doktor ve embryolog iyi bir merkez bulursan sansin artar

arastırayım canım en iyisi saolasın yardımların için

yok daha başlamadı leke genel modum o ondan veson öylr dedi
O zaman super hic gelmesin ohhh bebek olsun bu ay ınsaallahhhhh
Bu arada kk gibi siteler varya yabanci olan onlarda okuyorum iste dpo 5 de ne olur diye biri yazmis lekelenmesi ve agrisi varmis 5dpodayim implantasyon olabilirmi diye biri de neden olmasin benim oyle oldu ve dpo 8de test yaptim pozitifti yazmis
Umut oldu icime keske dedim keske...

canım bu aşılama sırasında alınan sperm yıkandıktan sonra sayısı hızı kaç söyleniyor mu? ShinSeGi söylenmedi demişti galiba.. size söylendi mi?

galiba dertler ortak... hayat bize öğrenmek istediğimizde daha fazlasını zorla öğretiyor...

Kendime umut dolu bir tablo buldum

Eki Görüntüle 1930893

14 gün kullanmış fsh yı ve hamile kalmış

17. gün yumurtaları toplanmış tablo sahibi hatunun. 3. gün transferi yapılmış ve transferin 7. günü pozitifi görmüş. Ne güzel bir hikaye...

saliha nasıl oldun tatlım...kaç gündür aklımda soracam hep unutuyorum..durumun düzeldimi?

Sırayla gidiyorum senin mesaja anca sıra geldi
ben çok sabırsız olmuşum ya..noluyor bana anlamıyor..tuğbişim dün akşam acayip bulantım vardı ya..ilişkiden sonra uzandım nerdeyse kusacaktım o derece yaklaşık 1 saat bulantım devam etti...çıkarmamak için direndim..sonunda uyuyup kalmışım...
LeYLa_21 benim de hiç Ağrı sızı olmadı ertesi gün işe bile gittim ağrı kesici dahi yapılmadı.kürtajdan farkı yoktu
dün akşam poliple ilgili biraz araştırma yaptım..alınmazsa hamile kalınsa bile düşük riski oluyormuş..benimki çok ufak dedi doktor ama korktum ya...
canım bu aşılama sırasında alınan sperm yıkandıktan sonra sayısı hızı kaç söyleniyor mu? ShinSeGi söylenmedi demişti galiba.. size söylendi mi?
bizede söylenmedi canım..bir kez aşılama maceram olmuştu...aynı gün içinde normal kontrole gittim apar topar kendimi doğum koltuğunda buldum...şaka gibi...

sağ kasığımda bugün baskı var ya ara ara yumuşuyor ara ara artıyor sanki.....

Buna da hamd olsun diyorum daha kotusu ile imtihan olmadik esim ve ben mutluyuz sukurler olsun iyi bir evliligim var yani burada herkesin öyledir tabi ufak tefek tartismalar olsa da
Ama su tedavi asamasinda es cok onemli ben bu tedavi e tutmazsa seni bosarim diyen cok koca gördüm onlar destek olacak ki biz bazi seyleri asacagiz
Telefon gelip yumurta dollenmedi dediğinde doktorum ben hastanedeydim bahceye cikip böğüre böğüre agladim abartisiz söylüyorum aynen oyleydi eve gidene kadar da agladim hep cunku emegim gitmis para gitmis opu ya girmisim yumurtam toplanmis kurtaj oldugumda bile bu kadar ağlamamıştım herhalde esim eve gelmisti uzulme yeniden yaptiririz dedi 1 aydir ilac kullanıyorum hangi para ile emeklerim gitti dedim ona Allah buyuk buluruz bbi yolunu dedi bana o olmasa atlatamazdim belki de
Uzun protokol yapar benim doktor ShinSeGi bilir onden 1 ay yumurta baskilayicu igne kullandırılır birde benim sol yumurtalik geride muayenem zor oluyor hala unutmam o cektigimi ama napalim iste sınav

Sağol Leyla abla daha iyiyim sanırım leke bitti çok şükür yarın randevu var bakalım doktor iyi şeyler söyler inşaallah. Enfeksiyon geçtiyse smear aldırmayı düşünüyorum

Sağol Leyla abla daha iyiyim sanırım leke bitti çok şükür yarın randevu var bakalım doktor iyi şeyler söyler inşaallah. Enfeksiyon geçtiyse smear aldırmayı düşünüyorum
geçmiş olsun canım bununla...dikkat et kendine ve bebişe...güzel haberlerini bekliyoruz..yarın kontrolden çıkınca yaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…