yok canım tüp değil bu aşılama tablosu. yumurta toplanma yok yani hcg yi vurulmuş 1 gün sonra aşılama yapılmış. tüp bebekte T yazıyorgaliba dertler ortak... hayat bize öğrenmek istediğimizde daha fazlasını zorla öğretiyor...
17. gün yumurtaları toplanmış tablo sahibi hatunun. 3. gün transferi yapılmış ve transferin 7. günü pozitifi görmüş. Ne güzel bir hikaye...
hatırlıyorum canım vardım bende topikte o zaman... benimkinden çok daha hızlı olmuştu seninkisaliha nasıl oldun tatlım...kaç gündür aklımda soracam hep unutuyorum..durumun düzeldimi?
ben çok sabırsız olmuşum ya..noluyor bana anlamıyor..tuğbişim dün akşam acayip bulantım vardı ya..ilişkiden sonra uzandım nerdeyse kusacaktım o derece yaklaşık 1 saat bulantım devam etti... çıkarmamak için direndim..sonunda uyuyup kalmışım...
dün akşam poliple ilgili biraz araştırma yaptım..alınmazsa hamile kalınsa bile düşük riski oluyormuş..benimki çok ufak dedi doktor ama korktum ya...
bizede söylenmedi canım..bir kez aşılama maceram olmuştu...aynı gün içinde normal kontrole gittim apar topar kendimi doğum koltuğunda buldum...şaka gibi...
Amin canım inşallah..Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah...Sen bana diyorsun bende sana diyorum bak birlikte buyutucez gobekleri
Bahar hanım a ne oldu
İşte üniversite hastanesinde infertilite bölümü oluyormuş sanırım ben de hiç gitmedim ama kuzlar diyordubulundugum yerde yok üniversite hastanesine gitcem canım bakalım onlar ne diecek
Çok yüksekte yada çok alçakta olunca discard edilen Ateşler tabloda mavi nokta şeklinde gözükmüyor ondan cnm.38.1'i discard ettim. sırık gibi anşlamsız duruyor. Zaten ogün ateşim vardı hafif de niyeyse mavi benek olarak tabloda kalırdı discard olanlar, ama şimdi yok. niye öyle oldu ki?
tamm canım saolasınİşte üniversite hastanesinde infertilite bölümü oluyormuş sanırım ben de hiç gitmedim ama kuzlar diyordu
Ff implantasyon için dpo5-12 diyor diye biliyorumO zaman super hic gelmesin ohhh bebek olsun bu ay ınsaallahhhhh
Bu arada kk gibi siteler varya yabanci olan onlarda okuyorum iste dpo 5 de ne olur diye biri yazmis lekelenmesi ve agrisi varmis 5dpodayim implantasyon olabilirmi diye biri de neden olmasin benim oyle oldu ve dpo 8de test yaptim pozitifti yazmis
Umut oldu icime keske dedim keske...
Bulantılar belki çatlayan yumurtalardan oluyordur.bırda polip aldıran @saskınanne bir de Neslihan var diye biliyorum o da umrede :))saliha nasıl oldun tatlım...kaç gündür aklımda soracam hep unutuyorum..durumun düzeldimi?
ben çok sabırsız olmuşum ya..noluyor bana anlamıyor..tuğbişim dün akşam acayip bulantım vardı ya..ilişkiden sonra uzandım nerdeyse kusacaktım o derece yaklaşık 1 saat bulantım devam etti... çıkarmamak için direndim..sonunda uyuyup kalmışım...
dün akşam poliple ilgili biraz araştırma yaptım..alınmazsa hamile kalınsa bile düşük riski oluyormuş..benimki çok ufak dedi doktor ama korktum ya...
bizede söylenmedi canım..bir kez aşılama maceram olmuştu...aynı gün içinde normal kontrole gittim apar topar kendimi doğum koltuğunda buldum...şaka gibi...
problem neymiş de bulunmuşKIZLAR ARKADAŞ PCT TESTİ DİYE BİR TEST YAPTIRMIŞ VE SORUNUN NE OLDUĞU ANLAŞILMIŞ.YAPTIRANINIZ VAR MI???
Hava Değişimi nedeni ile erken gelebiliyor cnm iklim Değişikliği adet düzenini bozabiliyır inşallah ilaçlar adeti geciktirirBişey soracam kızlar hava degisiminden relg erken gelirse yumurtladigin günün önemi olmuyor mu bu dpo 10 günden aşaya düşünce bu rahim ne ara kalinlasip ne ara relg gelir
benim eşim de uzun zaman bayan doktora git dedi bakti sonunda olmuyo erkek doktora gitmemi sorun etmedi tüp bebegi erkek doktor yapti tinaztepede.:) bende burada calısıyorum eşim buralı canım kaynişler izmirde gaziemirdebayan doktor tercih ediyorum canım daha dogrusu eşim bayana git dio warmı bayan bildiğin birileri aklımda olsun benim görümce tepecik eğitim ve arastırmada calısıyor bakalım olmadı ona sorarız
Henüz çatlamamış gibi geldi bana cnm.kontrol ne zamanKIzlar ben normalde 17. Gün yumurtluyordum ama bu ay 10. Ya da 11. Günde yumurtladım sanki. Ateşim bir ara çıktı ama bugün geri indi. Eğer bugün de ısı yüksek olsaydı çizgi çekiyordu ff . Sahte değer girip denedim. Bir de egg white akıntım oldu ve göğüslerim ağrımaya başladı. Acaba bu ay da mı iki yumurta olacak? Daha takibe başlamadan çatladı mı yoksa benimki ? Şimdi bu durumda eğer çatladıysa ben yine progestan kullanmaya başlayayım mı ? Bir el atın bana kafam çok karışık :)
dpo 8 de ne kdr erken :) ben dpo 11i görünce bi hevesleniyorum ateş düşmüo çünkü bnm sonra oturuorum totomun üstüneO zaman super hic gelmesin ohhh bebek olsun bu ay ınsaallahhhhh
Bu arada kk gibi siteler varya yabanci olan onlarda okuyorum iste dpo 5 de ne olur diye biri yazmis lekelenmesi ve agrisi varmis 5dpodayim implantasyon olabilirmi diye biri de neden olmasin benim oyle oldu ve dpo 8de test yaptim pozitifti yazmis
Umut oldu icime keske dedim keske...
geç olsun da güç olmasin :)))
aşılama da söyleniyor cnm eğer sen istersen verirler. tüp bebekte söylemedilercanım bu aşılama sırasında alınan sperm yıkandıktan sonra sayısı hızı kaç söyleniyor mu?ShinSeGi söylenmedi demişti galiba.. size söylendi mi?
RAHİM AĞZI KANALI DARMIŞproblem neymiş de bulunmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?