Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım tüp değil bu aşılama tablosu. yumurta toplanma yok yani hcg yi vurulmuş 1 gün sonra aşılama yapılmış. tüp bebekte T yazıyor

hatırlıyorum canım vardım bende topikte o zaman... benimkinden çok daha hızlı olmuştu seninki

Bişey soracam kızlar hava degisiminden relg erken gelirse yumurtladigin günün önemi olmuyor mu bu dpo 10 günden aşaya düşünce bu rahim ne ara kalinlasip ne ara relg gelir

38.1'i discard ettim. sırık gibi anşlamsız duruyor. Zaten ogün ateşim vardı hafif de niyeyse mavi benek olarak tabloda kalırdı discard olanlar, ama şimdi yok. niye öyle oldu ki?
Çok yüksekte yada çok alçakta olunca discard edilen Ateşler tabloda mavi nokta şeklinde gözükmüyor ondan cnm.

KIzlar ben normalde 17. Gün yumurtluyordum ama bu ay 10. Ya da 11. Günde yumurtladım sanki. Ateşim bir ara çıktı ama bugün geri indi. Eğer bugün de ısı yüksek olsaydı çizgi çekiyordu ff . Sahte değer girip denedim. Bir de egg white akıntım oldu ve göğüslerim ağrımaya başladı. Acaba bu ay da mı iki yumurta olacak? Daha takibe başlamadan çatladı mı yoksa benimki ? Şimdi bu durumda eğer çatladıysa ben yine progestan kullanmaya başlayayım mı ? Bir el atın bana kafam çok karışık :)

KIZLAR ARKADAŞ PCT TESTİ DİYE BİR TEST YAPTIRMIŞ VE SORUNUN NE OLDUĞU ANLAŞILMIŞ.YAPTIRANINIZ VAR MI???

Ff implantasyon için dpo5-12 diyor diye biliyorum

Bulantılar belki çatlayan yumurtalardan oluyordur.bırda polip aldıran @saskınanne bir de Neslihan var diye biliyorum o da umrede :))

Bişey soracam kızlar hava degisiminden relg erken gelirse yumurtladigin günün önemi olmuyor mu bu dpo 10 günden aşaya düşünce bu rahim ne ara kalinlasip ne ara relg gelir
Hava Değişimi nedeni ile erken gelebiliyor cnm iklim Değişikliği adet düzenini bozabiliyır inşallah ilaçlar adeti geciktirir

benim eşim de uzun zaman bayan doktora git dedi bakti sonunda olmuyo erkek doktora gitmemi sorun etmedi tüp bebegi erkek doktor yapti tinaztepede.
karataş hastanesinde bi bayan doktor vardi adini unuttum galiba Melissa81 gidiyordu.
tinaztepe hastanesinde aylin hanimi cok övüyorlar.
ben irenbede prof. ümit hanim var ona gitmeyi düşünüyorum.
medicalpark hastanesinin tüp bebek bölümünde de bi bayan doktor vardi ona da iyi diyordu kizlar

Henüz çatlamamış gibi geldi bana cnm.kontrol ne zaman

dpo 8 de ne kdr erken :) ben dpo 11i görünce bi hevesleniyorum ateş düşmüo çünkü bnm sonra oturuorum totomun üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…