Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
medical parktak funda göde ymiş yorumları okudum iyi diyorlar bakalım ümit hanım daha önce balikesir üniversitesindeymiş :)

ahhhh canim yaaa tüp bebek zaten psikolojik olarak cok yipratici bi de üstüne böyle olumsuzluklar olunca insan perişan oluyor ben 9 yumurta toplandigini duyunca bile saf gibi üzülmüştüm milletten 15-20 toplaniyor benim ki niye az diye. insan sürekli diken üstünde oluyor her an olumsuz bisey olacak diye...
ama demekki o zaman hamile kalman hayırlı değilmiş boşver cnm düşünme artik bunları, insallah bebisimiz gelince hepsini unutcaz

Canım sen tüp bebek yaptırdın mı nereye yaptırdın raporlumuydun benm martta 2 sene olacak evleneli tutmuyor 3 sene sartım raporsuz olduysan kaca mal oldu

Canım sen tüp bebek yaptırdın mı nereye yaptırdın raporlumuydun benm martta 2 sene olacak evleneli tutmuyor 3 sene sartım raporsuz olduysan kaca mal oldu
canim tinaztepe hastanesine yaptirdim. 1 raporlu 1 raporsuz 2 kere yaptirdim. raporsuz ilaclarla birlikte 6 bin civari tuttu, raporlu ilaclarla 2bin küsür tuttu.
tinaztepe tüp bebek ekibi cok iyiler bama kendimi her zaman cok iyi hissettirdiler. ama doktorum cok rahat bi adamdi ekstra ne söylesem ona gerek yok buna gerek yok deyip durdu en basit tüp bebek tedavisini uyguladı, coraspirin bile kullandirmadi. benim iki tedavidede hersey cok iyiydi 2 tane 1. kalite 5. gün embyiosu kondu ama kimyasal gebelik oldu malesef. o yüzden 3.yu artik daha progesyonel birinde denemek istiyorum. bbenimle birlikte tedavi gören bi suru kisi vardi onlar hamile kaldi

Anladım canım baya uğraşmıssın RAbbim nasip etsin en kısa zmanda benm evlilik yılım tutmuyo rapora bakalım artık izmiri arastırıyorum

Anladım canım baya uğraşmıssın RAbbim nasip etsin en kısa zmanda benm evlilik yılım tutmuyo rapora bakalım artık izmiri arastırıyorum
Canım ben eylülde tüp bebek yaptırdım tutmadı.istanbul da bahceci umut tüp bebekte..raporsuz 10bin tuttu.şimdi üçüncü yılım bitti yazın tekrar dusunuyoruz tup tedavisi bu sefer rapor cıkartmaya calısıcam
Tüp bebek bölümünde rapor alan arkadaslardan 3. Yılı doldurmayanlar vardı.sperm degerleri aşılama için yetersizse ve kadında da rezerv azlıgı falan varsa tüp raporu yıla bakmaksızın cıkarıyorlar.inş gerek kalmadan gelir bebeğin

Pct nette sepsis yani kan zehirlemesi diyor rahimle nasıl ilişki var anlamadım??? 8403BHC
İlişki sonrası testi (PCT/Huhner testi ) Sperm ile rahim ağzındaki sıvının arasındaki etkileşmenin analizi yapılır.Ayrıca sperm kalitesi hakkında kabaca bilgi verir.Erkek sperm analizi yaptırmaktan kaçıyorsa bu test ile sperm faktöru basit olarak değerlendirilebilir.Test için uygun zaman 28 günde bir adet gören kadında adetin 12-14.günleri arasındadır.Çift 48 saat ilişkisiz dönemden sonra bu tarihde ilişkide bulunup muayeneye giderler.2-8 saat içinde rahim ağzından alınan sıvıda mikroskopik inceleme yapılır.PCT değerlendirilmesi subjektif olsada her bir mikroskopik alanda 5-10 adet hareketli sperm bulunmalı ve rahim ağzındaki sıvı 8 cm e kadar uzayabilir durumda olmalı.Anormal PCT nedenleri;
-Rahim ağzı kanalı darlığı
-Kötü zamanlama
-Erkekde varikosel
-Sperm bozukluğu
-Rahim ağzı sıvısı ile spermlerin reaksiyona girmesi,hareketinin bozulması

CNM NETTE BU ŞEKİLDE YAZIYO

aaa o ne testiymis öyle? kimse bize öyle bi test var demediydi... nerde yaptirmis? kan tahlili mi?
İLİŞKİ SONRASI YAPILAN BİR TESTMİŞ.
KAN DEĞİLDİR CANIM RAHİMDEN ALINAN SIVI İLE YAPILAN BİR TESTMİŞ.
MANİSADA 5 YILDIR TEDAVİ OLUYO KİMSECİK BAKMAMIŞ İZMİRDE HÜSEYİN ÇEVİK DİYE BİR DOKTORA GİTMİŞ O BAKMIŞ.
ŞİMDİ DE RAHİME IŞIKLI BİR CİHAZLA BAKICAKMIŞ POLİP VEYA KİST DE OLABİLİR DEMİŞ.

cnm ben biraz araştırdım sperm değerleri totali 5 milyonun altında olanlar ya da azosperm olanlarda aşılama şartı ortadan kalkıyor ama senin eşinin değerini bilmiyorum ama Tgbptn nın değerleri aşılama şartını ortadan kaldıracak kadar düşük değil.bizimki de o kadar düşük değilmiş ve rapor için hemen aşılamaya giriştik.

Hımm bu huhner testi şeklinde geçiyor.benim baktığım PCt başka test olsa gerek.

Yani ilişki oluyor 2 gün sonra rahimden Sıvı alınıp orda sperm miktarına mı bakılıyor tam anlayamadım

Yani ilişki oluyor 2 gün sonra rahimden Sıvı alınıp orda sperm miktarına mı bakılıyor tam anlayamadım
yumurtlama zamanına yakın 2 gün ilişki yapmıyorlar.yumurtlama günü yakın gün ilişki yapıp test vermeye gidiyorlar anladığım bu

Henüz çatlamamış gibi geldi bana cnm.kontrol ne zaman
Kontrol yarın ama ben çatladığını düşünüyorum ovu dan sonra göğüslerim ağrır regle kadar ve iki gündür göğüslerim ağrıyor. Bugünkü ısım 36.4 yerine 36.5 olsaydı 10. Güne çizgi çekiyor ff. Ve ben 10. Gün hsg çektirdim.

Bilemedimki cnm ateşde ciddi bir Yükseliş yok dedipin gibi ise belki progesteron geç yükselişe geçiyor olabilir bu Yüzden ateş geç yükseliyor olabilir.neyseki çalışma var gerisi Rabbimin takdiri

tam da tepkim şu haaaaa

yok 2 gün sonra demiyo 2 gün perhizden sonra ilişkiye giriliyo ilişkiden 2_8 saat sonra numune alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…