Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hava Değişimi nedeni ile erken gelebiliyor cnm iklim Değişikliği adet düzenini bozabiliyır inşallah ilaçlar adeti geciktirir
Simdilik ise yaradı gibi duruyor 2 tane birden içtim akşam 1 tane daha icecem daha peşi gelmedi gusul alıp bugün ki umreye gidebilecem inşallah çok üzülmustum duaya bu kadar ihtiyacım varken Mekke'ye bu kadar yakınken gidemeyecem diye

İnşallah gelmez orası sıcak memleket olunca erken gelmeye kalktı sanırım.:))) ordaki çocuklar 9 Yaşında bile regl oluyor diye duymuştum

Cok moralim bozuk cok
Gecen hafta en sevdigim bardagimi kirdim lavabonun orada
Az once de kocaman bir cam kase kirildi ayni yerde
Sol elimin kucuk parmagi baya derin kesildi sag elimde de kesikler var
Ne nazarmis cikmadi bi turlu

Cok moralim bozuk cok
geçmiş olsun bizde de eşim cam tencere kapağını kırdı pazar günü ama kesiksiz atlatık nas felak oku
bende tam sana yazıcaktım leke devam ediyo mu diye

Cok moralim bozuk cok
cok gecmis olsun cnm. bi sadaka ver bari

İnşallah gelmez orası sıcak memleket olunca erken gelmeye kalktı sanırım.:))) ordaki çocuklar 9 Yaşında bile regl oluyor diye duymuştum
Ayy evet bana da bugün dediler burda kızlar 9 yaşında relg oluyo diye ama bu bana ders olsun en mantıklı olan istanbulda ki doktorun dediği gibi doğum kontrol hapıydi çünkü primolut relge 3 5 gün kala başlıyor ama hava degisiminden 3 _5 gün kala olmadan relg geliyo malesef

Tabii canım ben de öyle diyorum.atesıne bakamafım 2gündür ama

Amin inşAllah canım sperm sayısı yüksek hareketimiz az benim bi sorunum yok Allaha sükür bakalım izmir bize daha uygun gibi kaynanamlarda orda

Cok moralim bozuk cok
Gecmiş olsun canım Allah nazarlardan korursun felak nas oku kendini okut birine

geçmiş olsun bizde de eşim cam tencere kapağını kırdı pazar günü ama kesiksiz atlatık nas felak oku
bende tam sana yazıcaktım leke devam ediyo mu diye

cok gecmis olsun cnm. bi sadaka ver bari

Gecmiş olsun canım Allah nazarlardan korursun felak nas oku kendini okut birine
Sagolun kizlar bu 1 haftada ikinci oldu valla
zafrina89 yok gelmiyor leke ama agrim cok fazla

aşılama da söyleniyor cnm eğer sen istersen verirler. tüp bebekte söylemediler
Benim de aşılamada gelip hemşire spermşyogram bilgisini bana anlatmıştı, tüp bebekte aynı yere devam ettim. Gelip bir daha demediler. Sonra işlemlerin epikrizini istemiştim, o zaman Meğer her seferinde spermşyogram yapıldığını öğrendim.

Son düzenleme:
Hımm bu huhner testi şeklinde geçiyor.benim baktığım PCt başka test olsa gerek.

Yani ilişki oluyor 2 gün sonra rahimden Sıvı alınıp orda sperm miktarına mı bakılıyor tam anlayamadım
Ay kız ben bunu bir filmde görmüştüm galiba, kadının salgıladığı sıvı yani bizim baktığımız akıntı içindeki bazı maddeler spermleri öldürüyormuş, bu yüzden gebelik olmuyormuuuuuşşşş, öyleydi. Herhalde bunun gibi bi restleşmene anladılar

Cok moralim bozuk cok
Geçmiş olsun canım, Veson anımsat mısın kurşun döktürmenin hikayemiz vardı. LeYLa_21 mi telefondan kurşun döktürüyotdu, eğlencelik uygulamalardan? Sonunda ben bir kurşuncu buldum valla, döktirdim. Insan rahatlıyor be. Psikolojik belki de.

Kizlar ilk ignemi bugün vuruldum. Heyecan yaptim resmen. Insallah yumoslar guzelce büyür

Hayırlı olsun canım. Inşallah o tumuşlar sana bebek olur

Hayırlı olsun canım güzelce büyüsünler mutlu sona ulas sonrada :)

valla benimde belim kasıklarım ağrıo ayaklarımı da ısıtamadm üşüttüm heralde
eşim diyo sivilcelerin çıkmış dedim neyin ayak sesleri bunlar acaba

Saolun kizlar insallah ama nedense olunlu düşünüyorum. Klomende hemen kimyasal da olsa olmuştu yine umutluyum. zafrina89 SaskinAnne sizin daha erken degilmi?kotuyu cagirmayin.

Biri burdan bir video paylaşmıştı.orda spermleri kadın Vücudu yabancı cisim olarak algılıyor diyordu ve vücudumuz spermlere savaş açıyormuş o Yüzden sık ilişki iyi oluyormuş.vücudun spermleri tanıması açısından
Evet öyle bir muhabbet dönmüştü.elem tere fiş kem gözlere Şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…