- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Benim hamileyken ayaklarim cok usumustu alnimda da sivilce cikmistivalla benimde belim kasıklarım ağrıo ayaklarımı da ısıtamadm üşüttüm heralde
eşim diyo sivilcelerin çıkmış dedim neyin ayak sesleri bunlar acaba
Bende olumlu dusunuyorum sanki oldu gibiSaolun kizlar insallah ama nedense olunlu düşünüyorum. Klomende hemen kimyasal da olsa olmuştu yine umutluyum.zafrina89 SaskinAnne sizin daha erken degilmi?kotuyu cagirmayin.
Ansaaaaammm bir de tanıştırma derdimiz mı vaaarBiri burdan bir video paylaşmıştı.orda spermleri kadın Vücudu yabancı cisim olarak algılıyor diyordu ve vücudumuz spermlere savaş açıyormuş o Yüzden sık ilişki iyi oluyormuş.vücudun spermleri tanıması açısından
Evet öyle bir muhabbet dönmüştü.elem tere fiş kem gözlere Şiş
hımm ben ovitrelle yi aldığımda nasıl kendim yapcam demiştim meğer kolaymış zaten hazır şırıngaydı gonal f ye miydi neydi kızlar kalem şırınga veriliyo demişti insülin kalemleri gibi ondan sordum öylemi dieCanim şırınga vermediler eczaneden mecbur bu aksam yaptirdim. Esim de 5 tane yaptiralim kendini kasma dedi. Gidip yaptiriyorum.
olumlu ol tabi canım en azından problemin bulundu çözüm aranıyo belki kimyasalın sebebi de rahmin ince olmasıydıSaolun kizlar insallah ama nedense olunlu düşünüyorum. Klomende hemen kimyasal da olsa olmuştu yine umutluyum.zafrina89 SaskinAnne sizin daha erken degilmi?kotuyu cagirmayin.
Biri burdan bir video paylaşmıştı.orda spermleri kadın Vücudu yabancı cisim olarak algılıyor diyordu ve vücudumuz spermlere savaş açıyormuş o Yüzden sık ilişki iyi oluyormuş.vücudun spermleri tanıması açısından
Evet öyle bir muhabbet dönmüştü.elem tere fiş kem gözlere Şiş
benimde alnımdaBenim hamileyken ayaklarim cok usumustu alnimda da sivilce cikmisti
elleri boş geliyolarsa demek ki yumoşta içeri kabul etmiodurAnsaaaaammm bir de tanıştırma derdimiz mı vaaar
hımm ben ovitrelle yi aldığımda nasıl kendim yapcam demiştim meğer kolaymış zaten hazır şırıngaydı gonal f ye miydi neydi kızlar kalem şırınga veriliyo demişti insülin kalemleri gibi ondan sordum öylemi die
ozaman kendin hiç kasma bence de tehlikeli işler :)Yok canim hazir siringa degil. 1 tuptetoz bi tupte sivi var. Siviyi toz olan tupe sıktı ve onu yapti.
Ansaaaaammm bir de tanıştırma derdimiz mı vaaar
Evet sonradan hatırladım:))Evet ben paylasmistim o videoyu
evet cnm moral olsun isterseniz cay ictikten sonra ölçün, üstelik 15 dk sonra bile hala yüksek oluyor
evet cnm masallah hersey normal görünüyor. yalniz şu e2 sonucuna benim kafa bi basmadi gitti. benim bazen 15 bazen 30 çıkıyor senin de 77 çıkmış. düşük olunca mi iyi yüksek olunca mi bi anlayamadimKızlar hırmon sonuçlarım çıkmış herşey normal gibiEki Görüntüle 1931228
Bir önceki hist ten önce 80,25 çıkmış Aralık folüküler fazda 12,5-166 diyorevet cnm masallah hersey normal görünüyor. yalniz şu e2 sonucuna benim kafa bi basmadi gitti. benim bazen 15 bazen 30 çıkıyor senin de 77 çıkmış. düşük olunca mi iyi yüksek olunca mi bi anlayamadim
yani anlayamadigim hani bu östrojen hormonu ya yüksek olunca daha mi kadinsi olunuyor meselaBir önceki hist ten önce 80,25 çıkmış Aralık folüküler fazda 12,5-166 diyor
ımyani anlayamadigim hani bu östrojen hormonu ya yüksek olunca daha mi kadinsi olunuyor mesela
Seni bilmem de ben de pek o Dediğin yok anacığımben de ancak migreni azdırıyor başka azan birşey yok
ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?