- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Seni bilmem de ben de pek o Dediğin yok anacığımben de ancak migreni azdırıyor başka azan birşey yok
ım
O sivilcecik bebekten olmasin :)benimde alnımdakız bi kaç aydır belirti aramaktan harap oldum omuydu bumuydu diye belirti aramaktan vazgeçtim artık zaten dpo10da testte yapmıcam okdr sürerse tabi dpo gelmezse ateş düşmeze dpo 13 te yaparım anca pek ümitsizim
Ben de dün bir atak geçirdim çok kötüydü.bugün de hafif atlattım.ilaç içmemek için direndim içince insanın beyni uyuşuyor ilacın etkisi bitiyor Ağrı kaldığı yerden devam ediyor arkası yarın gibi yaSonuclar gayet guzel canim. Valla 2 gundur benim e basim fena mide bulantisi da eslik etti benim migrene. Simdi igne iyice costurcak gibi geliyor. Yarim saat kv masaj yapti ama yok yani catliycak kafam.
Dun benim de felaketti gozume kan oturdu kipkirmiziydi. Okuldan geldim 1 saat yattim ama fayda etmedi. bugun de cok agriyor. Ama dun kadar kotu degilim. Allaha şükür. Ben de icmemek icin direniyorim ama yarin da devam ederse dayanamam içerim. Ayni zamanlari buluyor agrilarBen de dün bir atak geçirdim çok kötüydü.bugün de hafif atlattım.ilaç içmemek için direndim içince insanın beyni uyuşuyor ilacın etkisi bitiyor Ağrı kaldığı yerden devam ediyor arkası yarın gibi ya
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin :)Canim şırınga vermediler eczaneden mecbur bu aksam yaptirdim. Esim de 5 tane yaptiralim kendini kasma dedi. Gidip yaptiriyorum.
e2 bende düşük sende yüksek ama ikimizde de o anlamda iş yok demekki e2 nin fanfinifinfonla alakasi yokSeni bilmem de ben de pek o Dediğin yok anacığımben de ancak migreni azdırıyor başka azan birşey yok
ım
evet cnm masallah hersey normal görünüyor. yalniz şu e2 sonucuna benim kafa bi basmadi gitti. benim bazen 15 bazen 30 çıkıyor senin de 77 çıkmış. düşük olunca mi iyi yüksek olunca mi bi anlayamadim
hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz bnm ateşte can çekişio dpo 12 yi göremicem heraldexpreiaZ Salliala missdincer ncer denizege34 ve kontrole gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle döneriz biz de birazdan yola çıkacağız
canim yumurta büyüdükçe e2 nin orantili olarak artmasi gerekiyor. senin artmamis hatta azalmış doktor ondan begenmemisBende ona baktım benim de bu ay 2. Gün 26 idi. 7. Gün 60 9. Gün 53. Doktor beğenmedi. Düzensiz dedi ama kaç olması lazım bilemedim hiç
Hayırdır inşallah niye böyle Ağrılı oldu ki??
vesonnn gittin mi saat kaçta muayeneHayırdır inşallah niye böyle Ağrılı oldu ki??
Sıra bekliyorum:)vesonnn gittin mi saat kaçta muayene
Ne bileyim valla ilk defa boyl bisey yaşıyorum yumurtlama bitti adet agrisi basladi 3 gun sonra bugun ki fena ayaga kalktim mi batiyorHayırdır inşallah niye böyle Ağrılı oldu ki??
O ihtimal zor canim cunku hasta oldum ben hastaneye falan yatirmislardi o ara hep evdeydim disari cikacak halim yoktu zaten usutme olsa bile bukadar erken baslar mi agrisi yoksa dpo 10 goremeyecekmiyimüşütmüş olmayasın canım benim her adet dönemim ağrılı geçiyo ama kışları üşüttüğümde duble oluo yazın daha rahatım bnm de sağ kasığım zonkluo resmen ya adet geliyorum diyo ya da fena üşüttüm kabanla geziyorum fabrikada ama banamısın demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?