Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni bilmem de ben de pek o Dediğin yok anacığımben de ancak migreni azdırıyor başka azan birşey yok

ım

Sonuclar gayet guzel canim. Valla 2 gundur benim e basim fena mide bulantisi da eslik etti benim migrene. Simdi igne iyice costurcak gibi geliyor. Yarim saat kv masaj yapti ama yok yani catliycak kafam.

O sivilcecik bebekten olmasin :)
Bende uzunca zamandir hic belirti aramazdim bu ay eski gunlere dondum ilk istedigim zamanlar ne cok umudum vardi simdi azaldi herhalde

Sonuclar gayet guzel canim. Valla 2 gundur benim e basim fena mide bulantisi da eslik etti benim migrene. Simdi igne iyice costurcak gibi geliyor. Yarim saat kv masaj yapti ama yok yani catliycak kafam.
Ben de dün bir atak geçirdim çok kötüydü.bugün de hafif atlattım.ilaç içmemek için direndim içince insanın beyni uyuşuyor ilacın etkisi bitiyor Ağrı kaldığı yerden devam ediyor arkası yarın gibi ya

Dun benim de felaketti gozume kan oturdu kipkirmiziydi. Okuldan geldim 1 saat yattim ama fayda etmedi. bugun de cok agriyor. Ama dun kadar kotu degilim. Allaha şükür. Ben de icmemek icin direniyorim ama yarin da devam ederse dayanamam içerim. Ayni zamanlari buluyor agrilar

evet cnm masallah hersey normal görünüyor. yalniz şu e2 sonucuna benim kafa bi basmadi gitti. benim bazen 15 bazen 30 çıkıyor senin de 77 çıkmış. düşük olunca mi iyi yüksek olunca mi bi anlayamadim

Bende ona baktım benim de bu ay 2. Gün 26 idi. 7. Gün 60 9. Gün 53. Doktor beğenmedi. Düzensiz dedi ama kaç olması lazım bilemedim hiç

LeYLa_21 ShinSeGi zafrina89 Veson kizlar cok cok fena kasik agrim var ya benim

üşütmüş olmayasın canım benim her adet dönemim ağrılı geçiyo ama kışları üşüttüğümde duble oluo yazın daha rahatım bnm de sağ kasığım zonkluo resmen ya adet geliyorum diyo ya da fena üşüttüm kabanla geziyorum fabrikada ama banamısın demiyo

O ihtimal zor canim cunku hasta oldum ben hastaneye falan yatirmislardi o ara hep evdeydim disari cikacak halim yoktu zaten usutme olsa bile bukadar erken baslar mi agrisi yoksa dpo 10 goremeyecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…