Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Muayene oldum herşey yolunda 3-4 ay doğal yoldan devam olmadı tüp bebeği düşünebilirsiniz dedi
vesooon rüyamda sen burda test paylaşmıştın ben de çift çizgiliyim nihayet yazmıştın inşallah malum olmuştur güzel haberler verirsin

Ay gerçekten mi? Bakalım 4 ay sıkı sıkı çalışma beni bekliyor
testin rengi bile gözümün önünde beyaz test kenarları pembe :) canım sabah yazacaktım unutmuşum şimdi topiği okurken aklıma geldi hadi inşallah yaa

vitaminlerde faydasını göstermeye başlamıştır bnde bu ay hsg çektirsem mi bi ay sonra mı çektirsem bilemedim bide cmt ye denk gelmesi lazım
Çektirebilitorsan bu ay çektir istersen umarım gerek kalmaz

Evet Dr da aynı şeyi dedi hist sonrası gebelik şansı artar Kullandığınız ilaçlar da sperm ve Yum kalitesini arttıracaktır.dedi .yapışıklık hamile kalmayı da engelleyebilir düşüğe de neden olabilir onu da düzelttik şimdi herşey yolunda.siz ne düşünüyorsunuz pgt tüp bebek hakkında dedi.doğal yolla bir süre deneyelim dedim evet 3-4 ay deneyin daha sonra aşılamayı önermem yaşınızdan dolayı dedi.olmazsa tüp bebeği düşünebilirsiniz dedi.ilaçları hamile kalıncaya kadar kullan dedi hatta hamileler bile kullanabilir sıkıntı olmaz dedi hamile OLDUĞUNU anlar anlamaz burayı ara ertesi gün hemen Yanıma gel dedi.

Belki de bu ayda olmadi artik napalim
hayir cnm benim adet gelmeye caslimasi demek bebek yok demek degilki. bebek ancak bat günü gecince yeterli progesteron salgilamaya adeti engellemeye başlar. sen progestan kullanarak suan eger embriyo varsa ona tutunmasi icin zaman taniyorsun.

bende vitaminlerin etkisine inanıyorum ya inşallah güzel haber yakındır:))

Nasip canim keske oyle olsa ne sevinirim

Muayene oldum herşey yolunda 3-4 ay doğal yoldan devam olmadı tüp bebeği düşünebilirsiniz dedi

Canim cok sevindim insallah ya.

vesooon rüyamda sen burda test paylaşmıştın ben de çift çizgiliyim nihayet yazmıştın inşallah malum olmuştur güzel haberler verirsin

Hamile halinle gercek olsun insallah rüyan

vitaminlerde faydasını göstermeye başlamıştır bnde bu ay hsg çektirsem mi bi ay sonra mı çektirsem bilemedim bide cmt ye denk gelmesi lazım

Bence hsgyi erteleme canim. Kafanda soru kalmaz. Zaten inan kolay bisey ona gore tedaviye devam edersin.

denizege34 insallah o ihtimal gerçekleşir. Senin de yarin insalalh duyulur da endiselerin azalir canim

bende vitaminlerin etkisine inanıyorum ya inşallah güzel haber yakındır:))
İnşallah kızlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…