Allah Allah niye ağrı olduki..doktora git canım ya imkanın varsa..sıkıntılı bir durum olmasın..adet geldimi?
vesooon rüyamda sen burda test paylaşmıştın ben de çift çizgiliyim nihayet yazmıştınMuayene oldum herşey yolunda 3-4 ay doğal yoldan devam olmadı tüp bebeği düşünebilirsiniz dedi
Ay gerçekten mi?vesooon rüyamda sen burda test paylaşmıştın ben de çift çizgiliyim nihayet yazmıştıninşallah malum olmuştur güzel haberler verirsin
testin rengi bile gözümün önünde beyaz test kenarları pembe :) canım sabah yazacaktım unutmuşum şimdi topiği okurken aklıma geldi hadi inşallah yaaAy gerçekten mi?Bakalım 4 ay sıkı sıkı çalışma beni bekliyor
vitaminlerde faydasını göstermeye başlamıştır bnde bu ay hsg çektirsem mi bi ay sonra mı çektirsem bilemedim bide cmt ye denk gelmesi lazımAy gerçekten mi?Bakalım 4 ay sıkı sıkı çalışma beni bekliyor
Çektirebilitorsan bu ay çektir istersen umarım gerek kalmazvitaminlerde faydasını göstermeye başlamıştır bnde bu ay hsg çektirsem mi bi ay sonra mı çektirsem bilemedim bide cmt ye denk gelmesi lazım
korkma canim. belki vücudun adet olmaya calisiyor ama progestan engelliyor o yüzden kanama gelmedigi sürece sorun yok
hadi hayirlisi olsun cnm. insallah 3 ay icinde gelir bebisMuayene oldum herşey yolunda 3-4 ay doğal yoldan devam olmadı tüp bebeği düşünebilirsiniz dedi
Insaallah gerek kalmaz canimMuayene oldum herşey yolunda 3-4 ay doğal yoldan devam olmadı tüp bebeği düşünebilirsiniz dedi
Yok adet olmadim sadece kasilmalar var fenaAllah Allah niye ağrı olduki..doktora git canım ya imkanın varsa..sıkıntılı bir durum olmasın..adet geldimi?
Canim ben ocakta klomem kullandim kimyasal oldu. Sonra hic bisey kullanmadim. Bu ay ilk defa igne kullanicam bakalim insallah sonuc alirim
Belki de bu ayda olmadi artik napalimkorkma canim. belki vücudun adet olmaya calisiyor ama progestan engelliyor o yüzden kanama gelmedigi sürece sorun yokayaklarinin altina sicak su koy
@Cok da Seyapmamak Lazim @Salliala @missdincer ncerdenizege34 ve kontrole gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle döneriz biz de birazdan yola çıkacağız
hayir cnm benim adet gelmeye caslimasi demek bebek yok demek degilki. bebek ancak bat günü gecince yeterli progesteron salgilamaya adeti engellemeye başlar. sen progestan kullanarak suan eger embriyo varsa ona tutunmasi icin zaman taniyorsun.Belki de bu ayda olmadi artik napalim
Çektirebilitorsan bu ay çektir istersen umarım gerek kalmaz
Evet Dr da aynı şeyi dedi hist sonrası gebelik şansı artar Kullandığınız ilaçlar da sperm ve Yum kalitesini arttıracaktır.dedi .yapışıklık hamile kalmayı da engelleyebilir düşüğe de neden olabilir onu da düzelttik şimdi herşey yolunda.siz ne düşünüyorsunuz pgt tüp bebek hakkında dedi.doğal yolla bir süre deneyelim dedim evet 3-4 ay deneyin daha sonra aşılamayı önermem yaşınızdan dolayı dedi.olmazsa tüp bebeği düşünebilirsiniz dedi.ilaçları hamile kalıncaya kadar kullan dedi hatta hamileler bile kullanabilir sıkıntı olmaz dedi hamile OLDUĞUNU anlar anlamaz burayı ara ertesi gün hemen Yanıma gel dedi.
Nasip canim keske oyle olsa ne sevinirimhayir cnm benim adet gelmeye caslimasi demek bebek yok demek degilki. bebek ancak bat günü gecince yeterli progesteron salgilamaya adeti engellemeye başlar. sen progestan kullanarak suan eger embriyo varsa ona tutunmasi icin zaman taniyorsun.
Muayene oldum herşey yolunda 3-4 ay doğal yoldan devam olmadı tüp bebeği düşünebilirsiniz dedi
vesooon rüyamda sen burda test paylaşmıştın ben de çift çizgiliyim nihayet yazmıştıninşallah malum olmuştur güzel haberler verirsin
vitaminlerde faydasını göstermeye başlamıştır bnde bu ay hsg çektirsem mi bi ay sonra mı çektirsem bilemedim bide cmt ye denk gelmesi lazım
bende vitaminlerin etkisine inanıyorum ya inşallah güzel haber yakındır:))
İnşallah kızlar inşallahCanim cok sevindim insallah ya.
Hamile halinle gercek olsun insallah rüyan
Bence hsgyi erteleme canim. Kafanda soru kalmaz. Zaten inan kolay bisey ona gore tedaviye devam edersin.
denizege34 insallah o ihtimal gerçekleşir. Senin de yarin insalalh duyulur da endiselerin azalir canim
Amin kızlar inşallah hepimiz güzel haberler veririz kısa zamandahadi hayirlisi olsun cnm. insallah 3 ay icinde gelir bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?