Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Muayene oldum herşey yolunda 3-4 ay doğal yoldan devam olmadı tüp bebeği düşünebilirsiniz dedi
Canım gözün aydın. En yakın zamanda güzel haberini alırız ins. Her sey gönlünce olsun Tuğbacım

Amin kızlar inşallah hepimiz güzel haberler veririz kısa zamanda
SaskinAnne
Bu sabah kalktigimda kramp girdi okadar keskindi ki acaba dedim zeynep hanim yerlesmeye mi calisiyor sonra da kendi kendime umutlanma dedim ben umut baglamayi birakali belirti falan aramayali cok oldu sonra adet olunca uzuleceksin
Uzulecegimi bile bile dusunuyorum iste

@Kuzguni canm nar suyuna ne kadar devam etmem lazım bugün endometrium çok güzel dedi kapanmış ortası yum çok güzel büyümüş hcg iğneside oldum 5 gün daha estrofem içip bırakıcam

hsg yi kafaya koydum ama burda ki dnadirik hastanede çektirmek istemiyorum echomara gitmek istiyorum onu da cmt ye denk getirmem lazım işten izin alamam öyle bi problem oluştu denk gelirse cmt ye gidebilirim eşime kalsa bi kaç ay bekle diyo bekle bekle bi problem var ki olmuo beklemek nereye kdr hem polip flnda gözüküomuş hsg de o soru işareti de kalkmış olur kafamdan

Ay canım çok sevindim inşallah en kısa sürede alırız müjdeni.

Ben de şimdi çıktım 14 mm olmuş bir tarafta diğer tarafta hiç yok. Diğer tarafta 10 mm olan vardı ona noldu acaba Bugün ateşim yüksekti baya ama faranjit oldum olacağım göğsüm yanıyor falan... gece de kaşkolla yatmıştım boğazım yumuşasın diye bunlardan mı etkilendi yoksa o 10 mm olan yumurta atağa geçip çatladı mı bilmiyorum.

Doktor 14 mm deyince güldüm artık yaaa... o da cumartesi iğneni vurul pazartesi sabah gel günde 1mm büyüyor 18 olur cumartesiye dedi. Uzaktan cumartesi yine gel diyecek diye ödüm koptu. Neyse ki gerek yok uzaktan geliyorsun dedi..

100 kullanmamız lazımmış demek dedi.

Kan testi yaptır..belki gebelik vardır canım ya...kanda belli olur..
SaskinAnne daha çok erken abla bence henüz gerek yok neden bu acelemiz anlamıyorum bazen bizi :) hcg 20 ken öğrenince noluyo ki daha büyük stres bida bida kan ver arttı mı artmadı mı stresi sen dpo 15e kdr bekliosun saakinanneye test ver diosun ilahi ablam :)

klomenle gelişen yumurtaların bunla nie gelişmedş hala anlamıyorum doktora onu sormuşmuydun

canım eminenin kaç gündür ağrıları var bu durum normal değil pek..eğer gebelik yoksa doktora gidip ne sorun var anlar o yüzden yaptır dedim...

Bende seni bekliyordum sonuc ne oldu merak ettim
Bu bu kadar puregona normal degil klomenle kaliteli yumurta olduysa puregon ile ataga gecmesi lazim canim kesinlikle emin oldum histeroskopi sonrasi yumurtalarda zayiflama oluyor yani sadece histereskopi degilde mesela benim opu oldugu icin sonraki aylar yumurtlama olmamisti rahim islem gorunce sıkıntılı demekki
10 mm olan catlamaz canim birden 20 ye falan gelmez ya kuculdu anlamadim valla
Neyse gozun aydin insaallah iyi sonuclanir

ooo cok sevindim hadi hayirli olsun ama canim pazartesi cok gec degilmi yaaa ya atağa geçip kendisi catlayiverirse. bak benim başıma geldi. doktorun uzak oldugu icin gidemiyorsun biliyorum ama istersen cuma günü filan sizin oralarda bi kadin doğumcuya gidip yumurtani bi ölçtursen mi? işini garantiye almak icin diyorum

canım eminenin kaç gündür ağrıları var bu durum normal değil pek..eğer gebelik yoksa doktora gidip ne sorun var anlar o yüzden yaptır dedim...

Adet agrisi gibi agrilarim var bu sabah mide bulantimda oldu yoksa ben kem kum hamilemiyim ki
zafrina89 canim beta konusunda ben tam bir manyagim oncekinde 1500 olana kadar iki gunde bir yaptirdim yalniz ilk degerim 23 du dusun artik yine olsa yine yaptiririm cok eglenceli oluyor hehe
Benim doktorum bana baya uzakta burda kan tahlili versem negatif ciksa ki varsa bile negatif cikar simdi cok uzulurum o negatif cikan kan testleri beni cok üzüyor

xpreiaZ bence de. benim de tüp bebekten sonraki ay birinde yumurta catlamadi digerinde igneyle catlattik ama kaliteli değildi sanirim. heralde dedigin gibi bi işlem yapilinca diğer ay vücut tekrar dengeye girmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…