Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A aichazeyn @deeploneliness güzel dilekler için Sağolun inşallah hep güzel haberler vermek nasip olur hepimiz için
@Kuzguni canm nar suyuna ne kadar devam etmem lazım bugün endometrium çok güzel dedi kapanmış ortası yum çok güzel büyümüş hcg iğneside oldum 5 gün daha estrofem içip bırakıcam
gözün Aydın cnm bebek olsun inşaşlah
Selam hatunlar eşim sperm testi verdi değerleri yükselmiş çok mutlu oldum ya %15 di hareketi suan % 75 olmus toplamda 153 bin olmus sayısı Allaha şükür
hadi gözün Aydın cnm
10 mm Çatladı belki de :)) Çalışmada var inşallah aşılama da tutar hadi Hayırlısı senin de gözün Aydın cnm

xpreiaZ Salliala @missdincer ncer denizege34 ve kontrole gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle döneriz biz de birazdan yola çıkacağız
Hayri inşaallah hayırlı haberler ile Bende bugün kızımı görmeye gittim 32+1 1900 Gr 42 cm olmuş herşey yolunda dedi. benim için de ilaçlar bitince bi bakalım ona göre smear alalım dedi bu doktor. Korkma sıkıntı olmaz gebelikte rahim ağzı hormonlar nedeniyle daha açık oluyor o yüzden yara da daha büyük görünmüş olabilir dedi.

Benim asilama oncesi 1 yumurtam kendiliğinden catlamis doktor kontrole cagirmamisti dedigin dogru hadi birden buyurde catlarsa butun emek bosa yada iliski olsun cumartesiye kadar cumartesi biraksinlar belki pazartesi asilama yapilir cinsel perhiz suresi lazım ya

Gidebilirim aslında cuma günü 11-12 de öğle mesaim hastaneye gider 2 dk baktırırım olmazsa. Haklısın tek bir tane yumurta var zaten onu da riske atmayalım. Öbür yumurtaya noldu acaba? 10mm den sonra büyümedi diye mi acaba geliien yumurta yok dedi? Yoksa o büyüyüp çatladı mı? İkinci ihtimal düşük ama öyle olsa bile ilişki var.. artık hayırlısı

Senin de gözün Aydın cnm

Evet kızlar bence de bir terslik var yani o kesin ama artık yapacak birşey yok... zaten 1 ay daha beklesem aşılama olmayacaktı eşim gideceği için. Bu ay artık ne kadar olduysa... tüpün raporuna lazım olur artık bu aşılama napalım... ama anlamadığım doktor böyle bir durum olsa söylemez miydi histereskopi sonrası biraz ara ver falan diye? Ay neyse artık olan oldu. Bir adet yumurta var Rabbim nasip ederse o büyür döllenir inşallah, nasip etmezse de ne yapsam boş zaten

cok sevindim cnm hadi gecmis olsun :) kizin da ne guzel büyümüş masallah

Maşallah canım bebişine kocaman da olmuş az kaldı kucağına almana ismi belli mi canım ?

canim bi ihtimal diğer yumurta büyürken 10 mm olani baskılamış olabilir o yuzden küçülüp kaybolmuş olabilir, diğer ihtimal büyüyüp çatlamış da olabilir benim klomen kullanirken hep öyle oluyor bi tanesi önden catlayiveriyor hemde daha cok büyümeden. belki de onla hamile kalirsin belli mi olur :)))))

aynen cnm. bundan sonrasi nasip. zaten 3 yumurta olsa tedavi iptal edilirdi öyle olmasindansa 1 yumurta olsun kaliteli olsun bebis olsun

Doguma az kalmis canim masallah.
Isme karar verdiniz mi ne isim vereceksiniz?

Saol canım tesekkür ederim :)

Sağol canm inşallah

Pazartesi aşılama mı olacak? acaba senin yumoşlar progesteron çok kullandın diye mi büyüyemedi, bayağ uzun kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam

süper bir haber, nar suyu rahim kalınlaşmasında bayağ etkili o zaman.. :)
Sağol canm evet ilk defa dr dan pozitif çıktım bugün inşallah sonuda pozitif olur nar suyu mucizesi gerçekten bence estrofem tek başına 4 günde kapatamazdı sanırım o açıklığı

153 milyon sanırım öncesi kaçtı ne kullandınız canım? hareket çok güzel artmış..
ayy evet 153 milyon heyecandan yanlıs yazmısım 4 ay önce 19 milyondu hızı %10du iki ay klomen ve proxeed verdi doktor bizde artı olarak keciboyunuzu kürü keçi boynuzu pekmezi kullandık 2 ay gecti teste gitti 57 milyon cıktı hızı % 15 olmustu doktor proxedd de devam 2 ay daha dedi biz keçi boynuzu kürüne devam ettik pekmezinede kabak çekirdeği arı sütü bal polen ne duyduysak yedi eşim bugün test verdi 153 milyon olmus hızı %75 simdi de doktor degerleri normal e gelmiş dedi Allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…