gözün Aydın cnm bebek olsun inşaşlah@Kuzguni canm nar suyuna ne kadar devam etmem lazım bugün endometrium çok güzel dedi kapanmış ortası yum çok güzel büyümüş hcg iğneside oldum 5 gün daha estrofem içip bırakıcam
hadi gözün Aydın cnmSelam hatunlareşim sperm testi verdi değerleri yükselmiş çok mutlu oldum ya %15 di hareketi suan % 75 olmus toplamda 153 bin olmus sayısı Allaha şükür
10 mm Çatladı belki de :)) Çalışmada var inşallah aşılama da tutar hadi HayırlısıAy canım çok sevindim inşallah en kısa sürede alırız müjdeni.
Ben de şimdi çıktım 14 mm olmuş bir tarafta diğer tarafta hiç yok. Diğer tarafta 10 mm olan vardı ona noldu acabaBugün ateşim yüksekti baya ama faranjit oldum olacağım göğsüm yanıyor falan... gece de kaşkolla yatmıştım boğazım yumuşasın diye bunlardan mı etkilendi yoksa o 10 mm olan yumurta atağa geçip çatladı mı bilmiyorum.
Doktor 14 mm deyince güldüm artık yaaa... o da cumartesi iğneni vurul pazartesi sabah gel günde 1mm büyüyor 18 olur cumartesiye dedi. Uzaktan cumartesi yine gel diyecek diye ödüm koptu. Neyse ki gerek yok uzaktan geliyorsun dedi..
100 kullanmamız lazımmış demek dedi.
Hayri inşaallah hayırlı haberler ilexpreiaZ Salliala @missdincer ncer denizege34 ve kontrole gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle döneriz biz de birazdan yola çıkacağız
Benim asilama oncesi 1 yumurtam kendiliğinden catlamis doktor kontrole cagirmamisti dedigin dogru hadi birden buyurde catlarsa butun emek bosa yada iliski olsun cumartesiye kadar cumartesi biraksinlar belki pazartesi asilama yapilir cinsel perhiz suresi lazım yaooo cok sevindim hadi hayirli olsun ama canim pazartesi cok gec degilmi yaaaya atağa geçip kendisi catlayiverirse. bak benim başıma geldi. doktorun uzak oldugu icin gidemiyorsun biliyorum ama istersen cuma günü filan sizin oralarda bi kadin doğumcuya gidip yumurtani bi ölçtursen mi? işini garantiye almak icin diyorum
İnşallah cnm inşallahgözün aydın canım..inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz...
inşallah gerek kalmaz cnmoffffff şu histerolojiye gerek kalmasa ne güzel olur ya...bu hist. yüzünden gebe kalmak için çok dua ediyorum...
Gidebilirim aslında cuma günü 11-12 de öğle mesaim hastaneye gider 2 dk baktırırım olmazsa. Haklısın tek bir tane yumurta var zaten onu da riske atmayalım. Öbür yumurtaya noldu acaba? 10mm den sonra büyümedi diye mi acaba geliien yumurta yok dedi? Yoksa o büyüyüp çatladı mı? İkinci ihtimal düşük ama öyle olsa bile ilişki var.. artık hayırlısıooo cok sevindim hadi hayirli olsun ama canim pazartesi cok gec degilmi yaaaya atağa geçip kendisi catlayiverirse. bak benim başıma geldi. doktorun uzak oldugu icin gidemiyorsun biliyorum ama istersen cuma günü filan sizin oralarda bi kadin doğumcuya gidip yumurtani bi ölçtursen mi? işini garantiye almak icin diyorum
Senin de gözün Aydın cnmHayri inşaallah hayırlı haberler ileBende bugün kızımı görmeye gittim 32+1 1900 Gr 42 cm olmuş herşey yolunda dedi. benim için de ilaçlar bitince bi bakalım ona göre smear alalım dedi bu doktor. Korkma sıkıntı olmaz gebelikte rahim ağzı hormonlar nedeniyle daha açık oluyor o yüzden yara da daha büyük görünmüş olabilir dedi.
Bende seni bekliyordum sonuc ne oldu merak ettim
Bu bu kadar puregona normal degil klomenle kaliteli yumurta olduysa puregon ile ataga gecmesi lazim canim kesinlikle emin oldum histeroskopi sonrasi yumurtalarda zayiflama oluyor yani sadece histereskopi degilde mesela benim opu oldugu icin sonraki aylar yumurtlama olmamisti rahim islem gorunce sıkıntılı demekki
10 mm olan catlamaz canim birden 20 ye falan gelmez ya kuculdu anlamadim valla
Neyse gozun aydin insaallah iyi sonuclanir
xpreiaZ bence de. benim de tüp bebekten sonraki ay birinde yumurta catlamadi digerinde igneyle catlattik ama kaliteli değildi sanirim. heralde dedigin gibi bi işlem yapilinca diğer ay vücut tekrar dengeye girmeye çalışıyor
cok sevindim cnm hadi gecmis olsun :) kizin da ne guzel büyümüş masallahHayri inşaallah hayırlı haberler ileBende bugün kızımı görmeye gittim 32+1 1900 Gr 42 cm olmuş herşey yolunda dedi. benim için de ilaçlar bitince bi bakalım ona göre smear alalım dedi bu doktor. Korkma sıkıntı olmaz gebelikte rahim ağzı hormonlar nedeniyle daha açık oluyor o yüzden yara da daha büyük görünmüş olabilir dedi.
Maşallah canım bebişine kocaman da olmuş az kaldı kucağına almana ismi belli mi canım ?Hayri inşaallah hayırlı haberler ileBende bugün kızımı görmeye gittim 32+1 1900 Gr 42 cm olmuş herşey yolunda dedi. benim için de ilaçlar bitince bi bakalım ona göre smear alalım dedi bu doktor. Korkma sıkıntı olmaz gebelikte rahim ağzı hormonlar nedeniyle daha açık oluyor o yüzden yara da daha büyük görünmüş olabilir dedi.
canim bi ihtimal diğer yumurta büyürken 10 mm olani baskılamış olabilir o yuzden küçülüp kaybolmuş olabilir, diğer ihtimal büyüyüp çatlamış da olabilir benim klomen kullanirken hep öyle oluyor bi tanesi önden catlayiveriyor hemde daha cok büyümeden. belki de onla hamile kalirsin belli mi olur :)))))Gidebilirim aslında cuma günü 11-12 de öğle mesaim hastaneye gider 2 dk baktırırım olmazsa. Haklısın tek bir tane yumurta var zaten onu da riske atmayalım. Öbür yumurtaya noldu acaba? 10mm den sonra büyümedi diye mi acaba geliien yumurta yok dedi? Yoksa o büyüyüp çatladı mı? İkinci ihtimal düşük ama öyle olsa bile ilişki var.. artık hayırlısı
aynen cnm. bundan sonrasi nasip. zaten 3 yumurta olsa tedavi iptal edilirdi öyle olmasindansa 1 yumurta olsun kaliteli olsun bebis olsunEvet kızlar bence de bir terslik var yani o kesin ama artık yapacak birşey yok... zaten 1 ay daha beklesem aşılama olmayacaktı eşim gideceği için. Bu ay artık ne kadar olduysa... tüpün raporuna lazım olur artık bu aşılama napalım... ama anlamadığım doktor böyle bir durum olsa söylemez miydi histereskopi sonrası biraz ara ver falan diye? Ay neyse artık olan oldu. Bir adet yumurta var Rabbim nasip ederse o büyür döllenir inşallah, nasip etmezse de ne yapsam boş zaten
Hayri inşaallah hayırlı haberler ileBende bugün kızımı görmeye gittim 32+1 1900 Gr 42 cm olmuş herşey yolunda dedi. benim için de ilaçlar bitince bi bakalım ona göre smear alalım dedi bu doktor. Korkma sıkıntı olmaz gebelikte rahim ağzı hormonlar nedeniyle daha açık oluyor o yüzden yara da daha büyük görünmüş olabilir dedi.
Saol canım tesekkür ederim :)A aichazeyn @deeploneliness güzel dilekler için Sağolun inşallah hep güzel haberler vermek nasip olur hepimiz için
gözün Aydın cnm bebek olsun inşaşlah
hadi gözün Aydın cnm
10 mm Çatladı belki de :)) Çalışmada var inşallah aşılama da tutar hadi Hayırlısısenin de gözün Aydın cnm
Amin canm hepimizin hakkında hayırlısı olsun bu ay inşallah güzel haberleri yazarız burayaooo süper :) hadi hayırlısı
Sağol canm inşallahA aichazeyn @deeploneliness güzel dilekler için Sağolun inşallah hep güzel haberler vermek nasip olur hepimiz için
gözün Aydın cnm bebek olsun inşaşlah
hadi gözün Aydın cnm
10 mm Çatladı belki de :)) Çalışmada var inşallah aşılama da tutar hadi Hayırlısısenin de gözün Aydın cnm
@Kuzguni canm nar suyuna ne kadar devam etmem lazım bugün endometrium çok güzel dedi kapanmış ortası yum çok güzel büyümüş hcg iğneside oldum 5 gün daha estrofem içip bırakıcam
Selam hatunlareşim sperm testi verdi değerleri yükselmiş çok mutlu oldum ya %15 di hareketi suan % 75 olmus toplamda 153 bin olmus sayısı Allaha şükür
Ay canım çok sevindim inşallah en kısa sürede alırız müjdeni.
Ben de şimdi çıktım 14 mm olmuş bir tarafta diğer tarafta hiç yok. Diğer tarafta 10 mm olan vardı ona noldu acabaBugün ateşim yüksekti baya ama faranjit oldum olacağım göğsüm yanıyor falan... gece de kaşkolla yatmıştım boğazım yumuşasın diye bunlardan mı etkilendi yoksa o 10 mm olan yumurta atağa geçip çatladı mı bilmiyorum.
Doktor 14 mm deyince güldüm artık yaaa... o da cumartesi iğneni vurul pazartesi sabah gel günde 1mm büyüyor 18 olur cumartesiye dedi. Uzaktan cumartesi yine gel diyecek diye ödüm koptu. Neyse ki gerek yok uzaktan geliyorsun dedi..
100 kullanmamız lazımmış demek dedi.
Sağol canm evet ilk defa dr dan pozitif çıktım bugün inşallah sonuda pozitif olur nar suyu mucizesi gerçekten bence estrofem tek başına 4 günde kapatamazdı sanırım o açıklığısüper bir haber, nar suyu rahim kalınlaşmasında bayağ etkili o zaman.. :)
ayy evet 153 milyon heyecandan yanlıs yazmısım153 milyon sanırımöncesi kaçtı ne kullandınız canım? hareket çok güzel artmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?