Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson inşaallah gelir artık doğal yoldan uğraştırmadan her şeyin normal olmasına çok sevindim Tuğba abla. Eşin ne yaptı varikosel vardı ?
@Cok da Seyapmamak Lazim senin yumoslar inatçı çıktı aklıma prolaktin eldiven ben yumurtaların büyümesini engelliyor diye biliyorum bakılmıştır ama senin hormonlara demi ?

süper gerçekten, sizde işe yaramış artık bebiş gelir inşallah. Benim de eşimin kullanmadığı şey kalmadı klomen dahil ama en son ml de 20 milyonlu bişi gördük, bu kadar çok artış olmadı. Şimdi her şeyi bıraktı kimbilir ne alemde:)

cok saol canım amin inş sende hamilesin tüp bebek mi yaptırdınız

Tgbptn cok sevindim inş aşılama veya dogal yolla gelir bebiş cok guzel artmıs degerler bizde proxed kullanmıstık ama cok dusurmustu sayıyı bıraktık

@Vesoncum herseyin yolunda olmasına sevindim inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebiş

İsim Şeyma düşünüyorum baştan beri nedense her teklif edilen isimi geri çevirdim
ismiyle yaşasın şeyma hanım ben de tekliflere açığım kız olursa kafam çok karışık eşimin de öyle hep erkek isim var eşimin aklında bi defa kız ismi demedi ama şimdi kız istiyomuş babaya daha bağlı oluyomuş işvesi cilvesi daha güzelmiş hergün karar değiştiriyor yarın da oğlum olsun şuraya götürücem bunu öğreticem der artık

Benim de buyuk ihtimal erkek ama aklimda tek bir isim yok. Kiza hazirlamistik kendimizi. Kiz ismimiz de hazirdi. Hayirlisi artik ne diyelim.

Benim de buyuk ihtimal erkek ama aklimda tek bir isim yok. Kiza hazirlamistik kendimizi. Kiz ismimiz de hazirdi. Hayirlisi artik ne diyelim.
erkekte eşim Bilge Kağan'a taktı kendisi tarih öğretmeni bi ara Timur dedi benim aklımda hep aksak Timur diye kalmış tarihten istemem dedim, Tuğrul, Fatih gitti korkarım doğuma kadar AbdulMecid olacak Kız isminde ben Zeynep Mira yı seviyodum birinden duymuştum aklımda çok hoş kalmış sonra meğerse eşimin kuzeninin kızı o isimdeymiş olmaz şimdi o dedim yani hiç fikir yok artık

Abdulmecit nerden cikti Allah iyiligini versin
Benim de kiz olsa Mira olacakti canim cok seviyorum o ismi.
Erkek olunca esime birakirim demistim ama vazgectim. Soyledigi isimleri duyunca aklimda bebek degil yasli dedeler canlaniyor. Yani ne bileyim bebekken de yakisacak bir isim olsun istiyorum. Yine de aklimda bir sey yok

Sağol cnm çok şükür herşey yolunda senin için de öyle maşallah kızımıza

Sağol cnm benim senin yara ne alemde??

Bilge Kağan la başladık geliyoruz tarihte öne doğru yolumuz da uzun e gelir artık diyorum o isme kadar evet güzel isim de kuzeninin kızının ismiymiş artık cinsiyet öğrenince başlıcam düşünmeye

Bilge Kağan la başladık geliyoruz tarihte öne doğru yolumuz da uzun e gelir artık diyorum o isme kadar evet güzel isim de kuzeninin kızının ismiymiş artık cinsiyet öğrenince başlıcam düşünmeye

Esimin sulale o kadar genis ki ne isim bulsam mutlaka birinde var
Herkeste en az 4 5 cocuk olunca

amin inşAllah tatlım

Esimin sulale o kadar genis ki ne isim bulsam mutlaka birinde var
Herkeste en az 4 5 cocuk olunca
ay benim eşiminde öyle canım çok kalabalık şimdi ara bul çok güzel de bayıl bide çıksın hep şunun ismi diye görüyo musun sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…