Sağol canm evet ilk defa dr dan pozitif çıktım bugün inşallah sonuda pozitif olur nar suyu mucizesi gerçekten bence estrofem tek başına 4 günde kapatamazdı sanırım o açıklığı
Şeyma olacak gibi görünüyor şuanDoguma az kalmis canim masallah.
Isme karar verdiniz mi ne isim vereceksiniz?
ayy evet 153 milyon heyecandan yanlıs yazmısım4 ay önce 19 milyondu hızı %10du iki ay klomen ve proxeed verdi doktor bizde artı olarak keciboyunuzu kürü keçi boynuzu pekmezi kullandık 2 ay gecti teste gitti 57 milyon cıktı hızı % 15 olmustu doktor proxedd de devam 2 ay daha dedi biz keçi boynuzu kürüne devam ettik pekmezinede kabak çekirdeği arı sütü bal polen ne duyduysak yedi eşim bugün test verdi 153 milyon olmus hızı %75 simdi de doktor degerleri normal e gelmiş dedi Allaha şükür
İsim Şeyma düşünüyorum baştan beri nedense her teklif edilen isimi geri çevirdimMaşallah canım bebişine kocaman da olmuş az kaldı kucağına almana ismi belli mi canım ?
Şeyma olacak gibi görünüyor şuan
cok saol canım amin inş sende hamilesin tüp bebek mi yaptırdınızsüper gerçekten, sizde işe yaramış artık bebiş gelir inşallah. Benim de eşimin kullanmadığı şey kalmadı klomen dahil ama en son ml de 20 milyonlu bişi gördük, bu kadar çok artış olmadı. Şimdi her şeyi bıraktı kimbilir ne alemde:)
ismiyle yaşasın şeyma hanımİsim Şeyma düşünüyorum baştan beri nedense her teklif edilen isimi geri çevirdim
ismiyle yaşasın şeyma hanımben de tekliflere açığım kız olursa kafam çok karışık eşimin de öyle hep erkek isim var eşimin aklında bi defa kız ismi demedi ama şimdi kız istiyomuş babaya daha bağlı oluyomuş işvesi cilvesi daha güzelmiş hergün karar değiştiriyor yarın da oğlum olsun şuraya götürücem bunu öğreticem der artık
erkekte eşim Bilge Kağan'a taktı kendisi tarih öğretmeni bi ara Timur dedi benim aklımda hep aksak Timur diye kalmış tarihten istemem dedim, Tuğrul, Fatih gitti korkarım doğuma kadar AbdulMecid olacakBenim de buyuk ihtimal erkek ama aklimda tek bir isim yok. Kiza hazirlamistik kendimizi. Kiz ismimiz de hazirdi. Hayirlisi artik ne diyelim.
erkekte eşim Bilge Kağan'a taktı kendisi tarih öğretmeni bi ara Timur dedi benim aklımda hep aksak Timur diye kalmış tarihten istemem dedim, Tuğrul, Fatih gitti korkarım doğuma kadar AbdulMecid olacakKız isminde ben Zeynep Mira yı seviyodum birinden duymuştum aklımda çok hoş kalmış sonra meğerse eşimin kuzeninin kızı o isimdeymiş olmaz şimdi o dedim yani hiç fikir yok artık
cok saol canım amin inş sende hamilesin tüp bebek mi yaptırdınız
Veson inşaallah gelir artık doğal yoldan uğraştırmadan her şeyin normal olmasına çok sevindim Tuğba abla. Eşin ne yaptı varikosel vardı ?
@Cok da Seyapmamak Lazim senin yumoslar inatçı çıktı aklıma prolaktin eldiven ben yumurtaların büyümesini engelliyor diye biliyorum bakılmıştır ama senin hormonlara demi ?
Tgbptn cok sevindim inş aşılama veya dogal yolla gelir bebiş cok guzel artmıs degerler bizde proxed kullanmıstık ama cok dusurmustu sayıyı bıraktık
@Vesoncum herseyin yolunda olmasına sevindim inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebiş
Bilge Kağan la başladık geliyoruz tarihte öne doğru yolumuz da uzun e gelir artık diyorum o isme kadarAbdulmecit nerden cikti Allah iyiligini versin
Benim de kiz olsa Mira olacakti canim cok seviyorum o ismi.
Erkek olunca esime birakirim demistim ama vazgectim. Soyledigi isimleri duyunca aklimda bebek degil yasli dedeler canlaniyor. Yani ne bileyim bebekken de yakisacak bir isim olsun istiyorum. Yine de aklimda bir sey yok
Bilge Kağan la başladık geliyoruz tarihte öne doğru yolumuz da uzun e gelir artık diyorum o isme kadarevet güzel isim de kuzeninin kızının ismiymiş artık cinsiyet öğrenince başlıcam düşünmeye
sağlıkla kucagına almak nasip olsun canım benimevet canım tüp. :))
amin inşAllah tatlımTgbptn cok sevindim inş aşılama veya dogal yolla gelir bebiş cok guzel artmıs degerler bizde proxed kullanmıstık ama cok dusurmustu sayıyı bıraktık
@Vesoncum herseyin yolunda olmasına sevindim inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebiş
ay benim eşiminde öyle canım çok kalabalık şimdi ara bul çok güzel de bayıl bide çıksın hep şunun ismi diye görüyo musun sen :)Esimin sulale o kadar genis ki ne isim bulsam mutlaka birinde var
Herkeste en az 4 5 cocuk olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?