Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
wuuuu maşallah cok güzel artmış. belki normal olarak bile hamile kalabilirsin artik. siz bebek olana kadar devam edin takvieyelere baksana bayaga faydasi olmus :)))

Bilge Kağan la başladık geliyoruz tarihte öne doğru yolumuz da uzun e gelir artık diyorum o isme kadar evet güzel isim de kuzeninin kızının ismiymiş artık cinsiyet öğrenince başlıcam düşünmeye

ay sen böyle söyledikçe okuldan bir arkadaşımın adı geliyor aklıma, Saltuk buğrahan dı çocuğun adı. :)) babası tarihçi değil ama:))

ay sen böyle söyledikçe okuldan bir arkadaşımın adı geliyor aklıma, Saltuk buğrahan dı çocuğun adı. :)) babası tarihçi değil ama:))
demekki tarihi seviyor başka nedeni olamaz düşünsene küçücük bebeğin ismi Kültigin ay aklıma kaygısızlardaki Kültigin abi geldi şimdi

Ay evet.
Sulalede olan ismi de koymak istemiyorum.
Soyad ayni olacak cunku.
Bakalim ne bulup koyucaz cok merak ediyorum valla.
bide bi furya çıkar ya mesela bikaç sene ebrar ve eymen isimleri belli bi yaştaki bütün çocukların ismi böyle onu da düşünmek lazım

Bakıldı canım hepsi gayet iyiydi 2. Gün.

Aaaa saltuk buğrahan bizde de vardı. Babası asker mi? Kaç tane saltuk buğrahan vardır ki?

ay çok gıcık bir durum. bir de ben kişilikleri isimlerle çok bağdaştırırım. Mesela sevdiğim birinin ismi bana çok güzel gelir:))

Evet o bende de var canim.
Normalde hic begenmedigim bir ismi begenmeye baslarim kisiyi sevince :)

bide bi furya çıkar ya mesela bikaç sene ebrar ve eymen isimleri belli bi yaştaki bütün çocukların ismi böyle onu da düşünmek lazım

Ebrar kaynimin kizinin adi. Evlenmeden once ben tavsiye etmistim koydular
Eymen desen sayisiz var etrafta ve benim kulagima hic hos gelmiyor nedense.
Bir ara da Ecrin furyasi cikti

Veson canım bugün kontrole gittim Dr rahim duvarını ölçtü ovulasyon olmuş dedi sonra dedim geçen ay iki kere yumurtlama olmuştu bakar mısınız başka var mı dedim. Baktı ve 20mm lik bir yumurtam daha varmış şimdi. Bugün yarın çatlar dedi. Hani ben demiştim ya sana yumurtlama oldu gibi hissediyorum diye, doğru tahmin etmişim. Tabloma bakarsan dünkü ateşi discard edince çizgi geldi.

Ay cnm maşallah nasıl anlıyorsun çatladığını anlayan kişilere hep imrenmişimdir:))) ben çok nadir farkediyorum

Çalışmada var hadi Hayırlısı inşallah bebiş olsun.sen macuna devam et Çifter çifter gidiyorsun bu gidişle hamile kalan kolay olur inşallah

Masallah ikizin olabilir Allah gonlune gore versin inş bu ay sevinirsin
Ne macunu kullanıyorsun?

Cok para verdim dedin ama ise yaradi mi ne? Masallah çifter çifter gidiyorsun 2 aydir. Bebis olsunlar insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…