wuuuu maşallah cok güzel artmış. belki normal olarak bile hamile kalabilirsin artik. siz bebek olana kadar devam edin takvieyelere baksana bayaga faydasi olmus :)))ayy evet 153 milyon heyecandan yanlıs yazmısım4 ay önce 19 milyondu hızı %10du iki ay klomen ve proxeed verdi doktor bizde artı olarak keciboyunuzu kürü keçi boynuzu pekmezi kullandık 2 ay gecti teste gitti 57 milyon cıktı hızı % 15 olmustu doktor proxedd de devam 2 ay daha dedi biz keçi boynuzu kürüne devam ettik pekmezinede kabak çekirdeği arı sütü bal polen ne duyduysak yedi eşim bugün test verdi 153 milyon olmus hızı %75 simdi de doktor degerleri normal e gelmiş dedi Allaha şükür
sağlıkla kucagına almak nasip olsun canım benim
Ay evet.ay benim eşiminde öyle canım çok kalabalık şimdi ara bul çok güzel de bayıl bide çıksın hep şunun ismi diye görüyo musun sen :)
Esimin sulale o kadar genis ki ne isim bulsam mutlaka birinde var
Herkeste en az 4 5 cocuk olunca
Bilge Kağan la başladık geliyoruz tarihte öne doğru yolumuz da uzun e gelir artık diyorum o isme kadarevet güzel isim de kuzeninin kızının ismiymiş artık cinsiyet öğrenince başlıcam düşünmeye
demekki tarihi seviyoray sen böyle söyledikçe okuldan bir arkadaşımın adı geliyor aklıma, Saltuk buğrahan dı çocuğun adı. :)) babası tarihçi değil ama:))
bide bi furya çıkar ya mesela bikaç sene ebrar ve eymen isimleri belli bi yaştaki bütün çocukların ismi böyleAy evet.
Sulalede olan ismi de koymak istemiyorum.
Soyad ayni olacak cunku.
Bakalim ne bulup koyucaz cok merak ediyorum valla.
demekki tarihi seviyorbaşka nedeni olamaz düşünsene küçücük bebeğin ismi Kültigin ay aklıma kaygısızlardaki Kültigin abi geldi şimdi
orası öyle de ama az kibar dursa ağızda fena olmazbir de soyadını ekle bitmek bilmiyor isim:) evet ya bebeği severken ağır kaçıyor sanki bu isimler ama hep bebek kalmıyor tabi
Cuma kontrole gitcem canım yara kapanmadı ama küçüldü adet oldugum için krem suremiyorum şuanda..dr kapandıktan sonrada devam edeceksin kreme demiştiSağol cnm benim senin yara ne alemde??
Evet canım pazartesi aşılama olacakPazartesi aşılama mı olacak? acaba senin yumoşlar progesteron çok kullandın diye mi büyüyemedi, bayağ uzun kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam
Bakıldı canım hepsi gayet iyiydi 2. Gün.
Aaaa saltuk buğrahan bizde de vardı. Babası asker mi? Kaç tane saltuk buğrahan vardır ki?ay sen böyle söyledikçe okuldan bir arkadaşımın adı geliyor aklıma, Saltuk buğrahan dı çocuğun adı. :)) babası tarihçi değil ama:))
ay çok gıcık bir durum. bir de ben kişilikleri isimlerle çok bağdaştırırım. Mesela sevdiğim birinin ismi bana çok güzel gelir:))
bide bi furya çıkar ya mesela bikaç sene ebrar ve eymen isimleri belli bi yaştaki bütün çocukların ismi böyleonu da düşünmek lazım
evet canım devam etcezwuuuu maşallah cok güzel artmış. belki normal olarak bile hamile kalabilirsin artik. siz bebek olana kadar devam edin takvieyelere baksana bayaga faydasi olmus :)))
aminnnn canım cok saolAmin canım inşallah. Allah sizede nasip etsin en kısa zamanda:)
Ay cnm maşallah nasıl anlıyorsun çatladığını anlayan kişilere hep imrenmişimdir:))) ben çok nadir farkediyorumVeson canım bugün kontrole gittim Dr rahim duvarını ölçtü ovulasyon olmuş dedi sonra dedim geçen ay iki kere yumurtlama olmuştu bakar mısınız başka var mı dedim. Baktı ve 20mm lik bir yumurtam daha varmış şimdi. Bugün yarın çatlar dedi. Hani ben demiştim ya sana yumurtlama oldu gibi hissediyorum diye, doğru tahmin etmişim. Tabloma bakarsan dünkü ateşi discard edince çizgi geldi.
Masallah ikizin olabilir Allah gonlune gore versin inş bu ay sevinirsinVeson canım bugün kontrole gittim Dr rahim duvarını ölçtü ovulasyon olmuş dedi sonra dedim geçen ay iki kere yumurtlama olmuştu bakar mısınız başka var mı dedim. Baktı ve 20mm lik bir yumurtam daha varmış şimdi. Bugün yarın çatlar dedi. Hani ben demiştim ya sana yumurtlama oldu gibi hissediyorum diye, doğru tahmin etmişim. Tabloma bakarsan dünkü ateşi discard edince çizgi geldi.
Cok para verdim dedin ama ise yaradi mi ne? Masallah çifter çifter gidiyorsun 2 aydir. Bebis olsunlar insallah canimVeson canım bugün kontrole gittim Dr rahim duvarını ölçtü ovulasyon olmuş dedi sonra dedim geçen ay iki kere yumurtlama olmuştu bakar mısınız başka var mı dedim. Baktı ve 20mm lik bir yumurtam daha varmış şimdi. Bugün yarın çatlar dedi. Hani ben demiştim ya sana yumurtlama oldu gibi hissediyorum diye, doğru tahmin etmişim. Tabloma bakarsan dünkü ateşi discard edince çizgi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?