Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
NE MACUNU KULLANIYOR Kİ missdincer ?
 

Canım yumurtlamadan hemen sonra göğüslerim ağrıyor ve bu dönemde libidom tavan yapıyor resmen eşimin kıçında dolanıyorum e bir de egg white akıntı. Üçü bir arada olunca anlıyorum ama henüz işe yaramadı.

Masallah ikizin olabilir Allah gonlune gore versin inş bu ay sevinirsin
Ne macunu kullanıyorsun?

Cok para verdim dedin ama ise yaradi mi ne? Masallah çifter çifter gidiyorsun 2 aydir. Bebis olsunlar insallah canim

NE MACUNU KULLANIYOR Kİ missdincer ?
Kızlar içinde bildiğim kadarıyla maca ginsengi, ezilmiş keten tohumu, polen, propolis, arı sütü ve başka adını bilmediğim sayamayacağım kadar çeşitli bitkiler içeren bir karışım hazırlamıştı aktar. Biliyorsunuz 2 kavanoz şeye 670 tl para istemişti ben şok olmuştum ama iyi ki almışım gerçekten ikişer ikişer yumurtluyorum resmen, aktarın dediği kadar varmış :) eşimin de sperm sayısı yüksek çıktı belki onun da kendi macunu sayıyı artırmış olabilir. Hayırlısıyla hamile kalsaydım bir de :)
 
[/USER]
süper sayı yaa çok iyi maşallah ne güzel artmış. Hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah.
 
Son düzenleme:
LeYLa_21 canım hani bende polip var demiştim ya bugün Dr a hsg sonucumu götürdüm raporda polip var yazıyor, Dr filme baktı baktııı Allah Allah ben polip göremedim bir de vajinal bakalım dedi. Ultrasondan da göremedi, acaba ben mi göremiyorum dedi ve hastanedeki başka bir jinekoloğu çağırdı o da baktı ve o da göremedi. En sonunda dediler ki bu rapor sana ait değil ya raporun başkasınınkiyle karışmış ya da hazırlayan kişi yanlış hazırlamış. Yani ne filmde ne de vajinal ultrasonda polip falan göremediler. Çok ilginç değil mi sence de ??
 
dün kayinvalidem atmış zahidenin programdan missdincer in söylediği seylerde var içinde sanki
 

Eklentiler

  • IMG-20161227-WA0000-1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 37
dün kayinvalidem atmış zahidenin programdan missdincer in söylediği seylerde var içinde sanki
Hah işte orda yazan kırmızı ginseng kökü benim dediğim maca ginsengi. Bu ikisi aynı şey. Bu arada çok ilginç bir şey dikkatimi çekti bu tarifte nar suyu yazıyor. Ben nar suyunu çok severim taze sıkılmış alıp içiyorum evde. Belki o da fayda ediyordur.
 
Kizlar kasiklarimda müthiş bi agri var tutulmus gibi.. daha dogrusu bacak arasi kemiklerimde (oranin adi ne bilmiyorum) merdiven bile çıkamıyorum.. o kemikleri üşütmüş olabilir miyim ya hic basiniza geldi mi yaa,,??
 
Bu maca tozundan passionete de bahsetmişti bir ara
 
Ha kızlar bir de aktar bana hayıt tohumu ekstratı verdi. Yukarıda da yanlışlıkla ezilmiş keten tohumu yazmışım o da ezilmiş hayıt tohumu olacak.
 

Eklentiler

  • image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 37
yaaa bende hsg çektirsem polip fln varsa gözükür diyodum ama bnm doktor geçen ay diil ondan önceki ay bakalım dedim şimdi rahim kalınlaşmaya başlamış göremeyiz ona rahim inceyken bakmak lazım dedi seninki de ondan gözükmüo olmasın ztn küçük demiştin ama 2 doktor baktı diosun aklım karıştı bak şimdi
 
Kizlar kasiklarimda müthiş bi agri var tutulmus gibi.. daha dogrusu bacak arasi kemiklerimde (oranin adi ne bilmiyorum) merdiven bile çıkamıyorum.. o kemikleri üşütmüş olabilir miyim ya hic basiniza geldi mi yaa,,??
benimde bacaklarımın bedenime birleştiği yer ama dış diil de iç kısımlar
 
Aaa evet canım çok mantıklı belki de şimdi ovu sayesinde rahim kalınlaştığı için polip görünmemiş olabilir. Ama hsg filmin de de göremediler polip i. Sonuçta onu adetten hemen sonra çektirmiştim. Bak benim de kafam karıştı şimdi.
 
Canım o hazırlanan macunun bir adı varmı buradaki aktara hazırlatmak istersek ne dicez istek artırıcı mı kaliteli yumurta oluşması için mi ne söylememiz lazim
 
Ay aynen iste oralar... ne mânâ???
AY KIZLAR BENİM ORALAR YILLARDIR AĞRIYOR KALÇA KEMİKLERİMİN ÇOK GELİŞMEDİĞİNİ SÖYLEDİ DOKTOR, BEBEKKEN KUMDAKLAMIŞLAR SENİ O YÜZDEN BÖLE OLMUŞ, BİR TEDAVİSİ YOK DEDİ, ÇOK KİLO ALMAMAYA BAK DEDİ.UMARIM SİZİNKİSİ KISA SÜRELİ BİR AĞRIDIR.
 
Geçen sene kurtaj oldugumda doktor ferro sanol duadenol diye bi ilac vermisti onu içene kadar hic biseyim yoktu ne zamanki onu icmeye basladim 1 hafta sonra hastanelik oldum mideme dokunmus o gun bu gun midemden rahatsizim hem gastrit hem reflu ikisi birden var onumuzdrki ay endoskopi cekilecek
2 saat once gastrit azdi gaviscon ictim banamisin demedi yaw bu da oyle bir melet ki gegirmezsen gecmiyor gegiremedim bi turlu mahvoldum ya
Hamilelikte artiyormus birde bu napcam ben bilmem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…