bence de senceAy aynen iste oralar... ne mânâ???
Yollar kapali olmasa doktoruma gitmek istiyorum acaba arasam mi?
Kahverengi leke gelmis sasilacak sey ya
Hepi topu 2 tane pm oldu amma nazikmis zorlandi herhalde
Ben kalkayim da temizlik yapayim bari vakit geçsin
elleri boş geliyolarsa demek ki yumoşta içeri kabul etmiodur
evet cnm moral olsun isterseniz cay ictikten sonra ölçün, üstelik 15 dk sonra bile hala yüksek oluyor
Muayene oldum herşey yolunda 3-4 ay doğal yoldan devam olmadı tüp bebeği düşünebilirsiniz dedi
Çektirebilitorsan bu ay çektir istersen umarım gerek kalmaz
Evet Dr da aynı şeyi dedi hist sonrası gebelik şansı artar Kullandığınız ilaçlar da sperm ve Yum kalitesini arttıracaktır.dedi .yapışıklık hamile kalmayı da engelleyebilir düşüğe de neden olabilir onu da düzelttik şimdi herşey yolunda.siz ne düşünüyorsunuz pgt tüp bebek hakkında dedi.doğal yolla bir süre deneyelim dedim evet 3-4 ay deneyin daha sonra aşılamayı önermem yaşınızdan dolayı dedi.olmazsa tüp bebeği düşünebilirsiniz dedi.ilaçları hamile kalıncaya kadar kullan dedi hatta hamileler bile kullanabilir sıkıntı olmaz dedi hamile OLDUĞUNU anlar anlamaz burayı ara ertesi gün hemen Yanıma gel dedi.
FreeSoull canm nar suyuna ne kadar devam etmem lazım bugün endometrium çok güzel dedi kapanmış ortası yum çok güzel büyümüş hcg iğneside oldum 5 gün daha estrofem içip bırakıcam
Selam hatunlareşim sperm testi verdi değerleri yükselmiş çok mutlu oldum ya %15 di hareketi suan % 75 olmus toplamda 153 bin olmus sayısı Allaha şükür
Ay canım çok sevindim inşallah en kısa sürede alırız müjdeni.
Ben de şimdi çıktım 14 mm olmuş bir tarafta diğer tarafta hiç yok. Diğer tarafta 10 mm olan vardı ona noldu acabaBugün ateşim yüksekti baya ama faranjit oldum olacağım göğsüm yanıyor falan... gece de kaşkolla yatmıştım boğazım yumuşasın diye bunlardan mı etkilendi yoksa o 10 mm olan yumurta atağa geçip çatladı mı bilmiyorum.
Doktor 14 mm deyince güldüm artık yaaa... o da cumartesi iğneni vurul pazartesi sabah gel günde 1mm büyüyor 18 olur cumartesiye dedi. Uzaktan cumartesi yine gel diyecek diye ödüm koptu. Neyse ki gerek yok uzaktan geliyorsun dedi..
100 kullanmamız lazımmış demek dedi.
hee bnm sürekli bişey diil arada yorulmuşum gibi oluo bende kambur duruyorum yaa doktor sırt kasların çok zayıf dedi spor yapmak lazım yüzmek lazım ama nerdee eve zor atıyorum kendimiAY KIZLAR BENİM ORALAR YILLARDIR AĞRIYORKALÇA KEMİKLERİMİN ÇOK GELİŞMEDİĞİNİ SÖYLEDİ DOKTOR, BEBEKKEN KUMDAKLAMIŞLAR SENİ O YÜZDEN BÖLE OLMUŞ, BİR TEDAVİSİ YOK DEDİ, ÇOK KİLO ALMAMAYA BAK DEDİ.UMARIM SİZİNKİSİ KISA SÜRELİ BİR AĞRIDIR.
bende evde kendim sıkıp icmeye başladım nar suyu 2 gündürHah işte orda yazan kırmızı ginseng kökü benim dediğim maca ginsengi. Bu ikisi aynı şey. Bu arada çok ilginç bir şey dikkatimi çekti bu tarifte nar suyu yazıyor. Ben nar suyunu çok severim taze sıkılmış alıp içiyorum evde. Belki o da fayda ediyordur.
4. Maca ginsengi ( tarçın gibi toz halde satılıyor içeceklerin üzerine serpiştirip o şekilde de tüketilebiliyor.)Kızlar hadi gelin muhteşem alternatif yumurta geliştirici tedavi listesi oluşturalım.
1. Ovulasyona kadar hayit ekstrati ya da çayı
2. Çörek otu yağı veya kendisi
3? Balık yağı?
Geçen sene kurtaj oldugumda doktor ferro sanol duadenol diye bi ilac vermisti onu içene kadar hic biseyim yoktu ne zamanki onu icmeye basladim 1 hafta sonra hastanelik oldum mideme dokunmus o gun bu gun midemden rahatsizim hem gastrit hem reflu ikisi birden var onumuzdrki ay endoskopi cekilecek
2 saat once gastrit azdi gaviscon ictim banamisin demedi yaw bu da oyle bir melet ki gegirmezsen gecmiyor gegiremedim bi turlu mahvoldum ya
Hamilelikte artiyormus birde bu napcam ben bilmem
Teatrıo diye bir hap eşim ve ben 2 aydır içiyoruz koenzimq10 içeriyoryazılanlar uzundu kaçırdım. Ne yaptın canım sen? Gelen giden var mı hala? Inşallah hiç gelmez de...
yav eşim gibi ise eli boştur onların
alemsin çok güldüm
gözün aydın canım. Inşallah gelir. Sen hangi hapları alıyorsun? Biri imom idi. Başka?
Gözün aydın canım çok sevindim. Estrofemi bıraktığın gün son kez iç. Sonra onla birlikte bırak.
gözün aydın canım.
Geç olsun da güç olmasın. En azından bunca emek heba olmadı. Inşallah devamı gelir.
Turp hic sevmem iyyTurp ye
Bugün ateş ölçtün mü cnm gerçekten 25 te Çatladı ise dpo 12 desin yani adet de gecikme yok sadece yumurta geç çatlamışVeson canım ben ne yapayim?
1) iki güne adet gelir mi acep sence?
2) yum çatlamadi da kist olup regli mi engelliyor?
3) ???? Bilemedim başka ne olabilir?
Doktora mesaj atsam iki güne adet gelirse dedim... aramasam2iki gün kaybedecem
.. sence beim durum ne?
Koenzimq10Kızlar hadi gelin muhteşem alternatif yumurta geliştirici tedavi listesi oluşturalım.
3? Balık yağı?
Amannn dur kotuyu cagirmayalim gelmedi şükür sadece agrisi var canimyazılanlar uzundu kaçırdım. Ne yaptın canım sen? Gelen giden var mı hala? Inşallah hiç gelmez de...
yav eşim gibi ise eli boştur onların
alemsin çok güldüm
gözün aydın canım. Inşallah gelir. Sen hangi hapları alıyorsun? Biri imom idi. Başka?
Gözün aydın canım çok sevindim. Estrofemi bıraktığın gün son kez iç. Sonra onla birlikte bırak.
gözün aydın canım.
Geç olsun da güç olmasın. En azından bunca emek heba olmadı. Inşallah devamı gelir.
Teatrio ve ocean plus kullaniyorumKızlar hadi gelin muhteşem alternatif yumurta geliştirici tedavi listesi oluşturalım.
3? Balık yağı?
Nereden nasıl aldın canım? Ben onun kapsülünu kullandım ama galiba sahteydi. Hiç ise yaramadı. Varsa foto atar misin4. Maca ginsengi ( tarçın gibi toz halde satılıyor içeceklerin üzerine serpiştirip o şekilde de tüketilebiliyor.)
Canım adam bu taa İbni Sina nın hazırladığı tarif dedi tarifin yazılı olduğu defteri bana gösterdi içindekilere bakmam için işte hangisinden kaç gr koyulması gerektiği falan yazıyordu ama özle bir ismi Yok sanırım. Ben Çengelköy Baharatçısında yaptırdım telefon açıp kargo ile gönderiyorlar mı sorabilirsin.Canım o hazırlanan macunun bir adı varmı buradaki aktara hazırlatmak istersek ne dicez istek artırıcı mı kaliteli yumurta oluşması için mi ne söylememiz lazim
Canım benimki toz halindeydi aktar macunun içine koydu.Nereden nasıl aldın canım? Ben onun kapsülünu kullandım ama galiba sahteydi. Hiç ise yaramadı. Varsa foto atar misin
Bu koenzim Q10 pharmaron un içinde var sanki bi bilgin var mı ?Koenzimq10
Bunlar vitamin mi canımTeatrio ve ocean plus kullaniyorum
Gecen sene centrum kullandim ama Turkiye de yok artik
Supradyn all day kullandim
Allah Allah şaşırdım valla... Polip varsa zaten ultrasonda gözükür. Benim doktorum ultrasonda gösterdi bana. Bak çok minik dedi... Yoktur belki sende... Bende kürtajdan sonra oldu ne olduysa.. Daha beterinden Allah saklasın inşallah canım...LeYLa_21 canım hani bende polip var demiştim ya bugün Dr a hsg sonucumu götürdüm raporda polip var yazıyor, Dr filme baktı baktııı Allah Allah ben polip göremedim bir de vajinal bakalım dedi. Ultrasondan da göremedi, acaba ben mi göremiyorum dedi ve hastanedeki başka bir jinekoloğu çağırdı o da baktı ve o da göremedi. En sonunda dediler ki bu rapor sana ait değil ya raporun başkasınınkiyle karışmış ya da hazırlayan kişi yanlış hazırlamış. Yani ne filmde ne de vajinal ultrasonda polip falan göremediler. Çok ilginç değil mi sence de ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?