Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yollar kapali olmasa doktoruma gitmek istiyorum acaba arasam mi?
Kahverengi leke gelmis sasilacak sey ya
Hepi topu 2 tane pm oldu amma nazikmis zorlandi herhalde
Ben kalkayim da temizlik yapayim bari vakit geçsin

yazılanlar uzundu kaçırdım. Ne yaptın canım sen? Gelen giden var mı hala? Inşallah hiç gelmez de...

elleri boş geliyolarsa demek ki yumoşta içeri kabul etmiodur

yav eşim gibi ise eli boştur onların

evet cnm moral olsun isterseniz cay ictikten sonra ölçün, üstelik 15 dk sonra bile hala yüksek oluyor

alemsin çok güldüm

Muayene oldum herşey yolunda 3-4 ay doğal yoldan devam olmadı tüp bebeği düşünebilirsiniz dedi

gözün aydın canım. Inşallah gelir. Sen hangi hapları alıyorsun? Biri imom idi. Başka?

FreeSoull canm nar suyuna ne kadar devam etmem lazım bugün endometrium çok güzel dedi kapanmış ortası yum çok güzel büyümüş hcg iğneside oldum 5 gün daha estrofem içip bırakıcam

Gözün aydın canım çok sevindim. Estrofemi bıraktığın gün son kez iç. Sonra onla birlikte bırak.

Selam hatunlar eşim sperm testi verdi değerleri yükselmiş çok mutlu oldum ya %15 di hareketi suan % 75 olmus toplamda 153 bin olmus sayısı Allaha şükür

gözün aydın canım.

Geç olsun da güç olmasın. En azından bunca emek heba olmadı. Inşallah devamı gelir.

hee bnm sürekli bişey diil arada yorulmuşum gibi oluo bende kambur duruyorum yaa doktor sırt kasların çok zayıf dedi spor yapmak lazım yüzmek lazım ama nerdee eve zor atıyorum kendimi

Veson canım ben ne yapayim?
1) iki güne adet gelir mi acep sence?
2) yum çatlamadi da kist olup regli mi engelliyor?
3) ???? Bilemedim başka ne olabilir?

Doktora mesaj atsam iki güne adet gelirse dedim... aramasam2iki gün kaybedecem
.. sence beim durum ne?

Kızlar hadi gelin muhteşem alternatif yumurta geliştirici tedavi listesi oluşturalım.

1. Ovulasyona kadar hayit ekstrati ya da çayı
2. Çörek otu yağı veya kendisi
3? Balık yağı?

bende evde kendim sıkıp icmeye başladım nar suyu 2 gündür

Kızlar hadi gelin muhteşem alternatif yumurta geliştirici tedavi listesi oluşturalım.

3? Balık yağı?
4. Maca ginsengi ( tarçın gibi toz halde satılıyor içeceklerin üzerine serpiştirip o şekilde de tüketilebiliyor.)

Turp ye

Teatrıo diye bir hap eşim ve ben 2 aydır içiyoruz koenzimq10 içeriyor

Bugün ateş ölçtün mü cnm gerçekten 25 te Çatladı ise dpo 12 desin yani adet de gecikme yok sadece yumurta geç çatlamış

Amannn dur kotuyu cagirmayalim gelmedi şükür sadece agrisi var canim

3? Balık yağı?
Teatrio ve ocean plus kullaniyorum
Gecen sene centrum kullandim ama Turkiye de yok artik
Supradyn all day kullandim

Canım o hazırlanan macunun bir adı varmı buradaki aktara hazırlatmak istersek ne dicez istek artırıcı mı kaliteli yumurta oluşması için mi ne söylememiz lazim
Canım adam bu taa İbni Sina nın hazırladığı tarif dedi tarifin yazılı olduğu defteri bana gösterdi içindekilere bakmam için işte hangisinden kaç gr koyulması gerektiği falan yazıyordu ama özle bir ismi Yok sanırım. Ben Çengelköy Baharatçısında yaptırdım telefon açıp kargo ile gönderiyorlar mı sorabilirsin.

Allah Allah şaşırdım valla... Polip varsa zaten ultrasonda gözükür. Benim doktorum ultrasonda gösterdi bana. Bak çok minik dedi... Yoktur belki sende... Bende kürtajdan sonra oldu ne olduysa.. Daha beterinden Allah saklasın inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…