Aaa süper ben istanbuldayım istanbuldaki Çengelköy di miCanım adam bu taa İbni Sina nın hazırladığı tarif dedi tarifin yazılı olduğu defteri bana gösterdi içindekilere bakmam için işte hangisinden kaç gr koyulması gerektiği falan yazıyordu ama özle bir ismi Yok sanırım. Ben Çengelköy Baharatçısında yaptırdım telefon açıp kargo ile gönderiyorlar mı sorabilirsin.
Evet evet tam Çengelköy Işık'ların orda kime sorsan gösterir. Kaliteli yumurta ve hormonlar için demiştim ben. Bir de 670 tl nin içinde eşime hazırladıkları karışım da var. Tek başına benimki 300-400 civarındadır.Aaa süper ben istanbuldayım istanbuldaki Çengelköy di mi
Evet canım girdim bugünü. Tabloda girunmemis mi acep aaaa girmedim mi ben . 37.1 bugün. Kontrol edeyim. Okul çok yoğun kafa kalmadı.Bugün ateş ölçtün mü cnm gerçekten 25 te Çatladı ise dpo 12 desin yani adet de gecikme yok sadece yumurta geç çatlamış
Sana bir şey diyeyim mi fazla gibi görünüyor ama ilaç olarak ayrı ayrı al. Zaten o kadar tutuyor. Hepsi ecnebi ilaçlarınEvet evet tam Çengelköy Işık'ların orda kime sorsan gösterir. Kaliteli yumurta ve hormonlar için demiştim ben. Bir de 670 tl nin içinde eşime hazırladıkları karışım da var. Tek başına benimki 300-400 civarındadır.
Sana bir şey diyeyim mi fazla gibi görünüyor ama ilaç olarak ayrı ayrı al. Zaten o kadar tutuyor. Hepsi ecnebi ilaçların
Bu koenzim Q10 pharmaron un içinde var sanki bi bilgin var mı ?
evet cnm olabilir içeriğine bak Dr un bana verdiği ilaç işte teatrio kıenzimq10 içeriyır sanırım bu koenzim gençleştirici Amaçlı kullanılıyor üzerinde takviye edici gıda diyor.değişik markalar var solgar kullanan varBu koenzim Q10 pharmaron un içinde var sanki bi bilgin var mı ?
teatrio dediği koenzim oeceon plus balık YağıBunlar vitamin mi canım
Cumaya bekleyeyim bakalım. Geldigeldi gelmedi Dr a mesaj atacam. Tabii adam tatilde degilseAteş düşmeye Başlamış o zaman biraz daha bekle istersenFreeSoull
Tamam canm çok teşekkür ederimyazılanlar uzundu kaçırdım. Ne yaptın canım sen? Gelen giden var mı hala? Inşallah hiç gelmez de...
yav eşim gibi ise eli boştur onların
alemsin çok güldüm
gözün aydın canım. Inşallah gelir. Sen hangi hapları alıyorsun? Biri imom idi. Başka?
Gözün aydın canım çok sevindim. Estrofemi bıraktığın gün son kez iç. Sonra onla birlikte bırak.
gözün aydın canım.
Geç olsun da güç olmasın. En azından bunca emek heba olmadı. Inşallah devamı gelir.
[ QUOTE="Kuzguni, post: 49483075, member: 661778"]Kızlar hadi gelin muhteşem alternatif yumurta geliştirici tedavi listesi oluşturalım.
1. Ovulasyona kadar hayit ekstrati ya da çayı
2. Çörek otu yağı veya kendisi
3? Balık yağı?
EvetBunlar vitamin mi canım
bu hergün ekmeğe fln damlatılıp içilen elmol ampul olanından kırıp içmiştielmol canım senin kullandığın d vitamini de bu muydu ?
[ QUOTE="Kuzguni, post: 49483075, member: 661778"]Kızlar hadi gelin muhteşem alternatif yumurta geliştirici tedavi listesi oluşturalım.
1. Ovulasyona kadar hayit ekstrati ya da çayı
2. Çörek otu yağı veya kendisi
3? Balık yağı?
Yani bunu düzenli kullanmak lazım elmol un kullandığı tek seferlik. Dr günde 10 damla iç dedi.bu hergün ekmeğe fln damlatılıp içilen elmol ampul olanından kırıp içmişti
Kızlar bir de Kabak Çekirdeği. Ama çok işlenmiş olmasın. Çinko mu ne varmis. Doğurganlık için çok iyi diyorlar. Bir de avokado
Eğer sabah çalışma imkanın varsa yarın sabah yapın..Veson canım bir şey soracağım. Bizim Dört gündür çalışmamız var. Az önce ovu testi yaptım ve sonuç pozitif, Dr da 19-20mm olmuş yumurtan demişti. Sence bugün ve yarın da ilişki olsun mu ? yoksa 6 gün üst üste çok mu olur bugün ara mı verelim ? Bir yandan da bugün çatlarsa boş geçsin istemiyorum kafam karıştı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?