Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa süper ben istanbuldayım istanbuldaki Çengelköy di mi

Aaa süper ben istanbuldayım istanbuldaki Çengelköy di mi
Evet evet tam Çengelköy Işık'ların orda kime sorsan gösterir. Kaliteli yumurta ve hormonlar için demiştim ben. Bir de 670 tl nin içinde eşime hazırladıkları karışım da var. Tek başına benimki 300-400 civarındadır.

Bugün ateş ölçtün mü cnm gerçekten 25 te Çatladı ise dpo 12 desin yani adet de gecikme yok sadece yumurta geç çatlamış
Evet canım girdim bugünü. Tabloda girunmemis mi acep aaaa girmedim mi ben . 37.1 bugün. Kontrol edeyim. Okul çok yoğun kafa kalmadı.

Sana bir şey diyeyim mi fazla gibi görünüyor ama ilaç olarak ayrı ayrı al. Zaten o kadar tutuyor. Hepsi ecnebi ilaçların

Olab
Bu koenzim Q10 pharmaron un içinde var sanki bi bilgin var mı ?
Bu koenzim Q10 pharmaron un içinde var sanki bi bilgin var mı ?
evet cnm olabilir içeriğine bak Dr un bana verdiği ilaç işte teatrio kıenzimq10 içeriyır sanırım bu koenzim gençleştirici Amaçlı kullanılıyor üzerinde takviye edici gıda diyor.değişik markalar var solgar kullanan var LeYLa_21 de başka bir marka kullanıyor mesela.
Bunlar vitamin mi canım
teatrio dediği koenzim oeceon plus balık Yağı

[ QUOTE="Kuzguni, post: 49483075, member: 661778"]Kızlar hadi gelin muhteşem alternatif yumurta geliştirici tedavi listesi oluşturalım.

1. Ovulasyona kadar hayit ekstrati ya da çayı
2. Çörek otu yağı veya kendisi
3? Balık yağı?[/QUOTE]

Kızlar bir de Kabak Çekirdeği. Ama çok işlenmiş olmasın. Çinko mu ne varmis. Doğurganlık için çok iyi diyorlar. Bir de avokado

Tamam canm çok teşekkür ederim

Kızlar bir de Kabak Çekirdeği. Ama çok işlenmiş olmasın. Çinko mu ne varmis. Doğurganlık için çok iyi diyorlar. Bir de avokado[/QUOTE]

Aa bak ben kabak çekirdeğini de çok yiyorum erkeklere de faydalıymış. Pazar'dan 1 kilo kavrulmamış tuzsuz kabak çekirdeği aldım her gün birer kase iyiyoruz eşimle.

Kızlar bir de Kabak Çekirdeği. Ama çok işlenmiş olmasın. Çinko mu ne varmis. Doğurganlık için çok iyi diyorlar. Bir de avokado[/QUOTE]
çinkonun fazlası alzheimer yapıomuş o yarıo bu yarıo diye yutup duruyoruz ama kandaki seviyelerimizi bilmiyoruz :)

Veson canım bir şey soracağım. Bizim Dört gündür çalışmamız var. Az önce ovu testi yaptım ve sonuç pozitif, Dr da 19-20mm olmuş yumurtan demişti. Sence bugün ve yarın da ilişki olsun mu ? yoksa 6 gün üst üste çok mu olur bugün ara mı verelim ? Bir yandan da bugün çatlarsa boş geçsin istemiyorum kafam karıştı :/

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar bir de Kabak Çekirdeği. Ama çok işlenmiş olmasın. Çinko mu ne varmis. Doğurganlık için çok iyi diyorlar. Bir de avokado

Aa bak ben kabak çekirdeğini de çok yiyorum erkeklere de faydalıymış. Pazar'dan 1 kilo kavrulmamış tuzsuz kabak çekirdeği aldım her gün birer kase iyiyoruz eşimle.[/QUOTE]
Harika
Ben de bal kabağı çekirdeği aldım. Kavrulmamis halde tuketiyirum.

Eğer sabah çalışma imkanın varsa yarın sabah yapın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…