Bugün çatlada dahi boş geçmiş olmayacak hiç dert etme dünkü ilişki yeter cnm bence bugün dinlen sonra iki gün üstüste ilişki sonra da Günaşırı 1-2 tamamdır bu Ay'ı kapatırsınızVeson canım bir şey soracağım. Bizim Dört gündür çalışmamız var. Az önce ovu testi yaptım ve sonuç pozitif, Dr da 19-20mm olmuş yumurtan demişti. Sence bugün ve yarın da ilişki olsun mu ? yoksa 6 gün üst üste çok mu olur bugün ara mı verelim ? Bir yandan da bugün çatlarsa boş geçsin istemiyorum kafam karıştı :/
Eğer sabah çalışma imkanın varsa yarın sabah yapın..
Ben de bundan kullandım canım elimde bundan vardı. Bir kutu bitirdim ama ne öncesi ne sonrası ölçtürmedimYani bunu düzenli kullanmak lazım elmol un kullandığı tek seferlik. Dr günde 10 damla iç dedi.
Yok canım tek ampul şeklindeydi iğne yani kırıp içiyordumelmol canım senin kullandığın d vitamini de bu muydu ?
Olaaaaaayyyyyyyyhhhbence de sence
ayy kerimcan yaktın devreleri bende anlamadm valla sanki spagat açmışım
Esim bunu kullanıyor gunde 30 damla 1 hafta boyunca :))elmol canım senin kullandığın d vitamini de bu muydu ?
Eğer sabah çalışma imkanın varsa yarın sabah yapın..
missdincer cnm eğer şansın varsa yarın sabah iyi fikir
2016 yazan yerin azıcık sol tarafındaki düşüş ovulasyon günüEki Görüntüle 1931670 Biraz Gülelim
bir yerde bu ekonomi grafiğini gördüm veee tabloda ovulasyon gününü buldummmm
İki kere yumurtlamış sankiEki Görüntüle 1931670 Biraz Gülelim
Koptum yaEki Görüntüle 1931670 Biraz Gülelim
2016 yazan yerin azıcık sol tarafındaki düşüş ovulasyon günü
İki kere yumurtlamış sanki
Koptum ya
Superdi
bi izmirli olarak karin anca resimlerine bakarim :)))) ama ankaraya gittigimizde karin zorluklarindan gözüm korkmustu iyiki izmirdeyim dedim yani :))))Ha bu arada size yoldan kareler aldım
Eki Görüntüle 1931766 Eki Görüntüle 1931767
Pekün ve zigana dağları
maş size kızlar yaa bnde takviye sıfır bi folic 1 içiyorum okdr adet gelirse imomla inofolic alayım dedim buaralsr regl gelirse haftaya cmt hsg çektirebilirim aslında ama gelmezse kanama bitmez cmt ye önür gaftayada çok geç olurKizlar bende kullandimlrimi yazayim :))
bu ay ocean in Koenzim Q10 nini aldim, Efa nin balik yagi hapini kullaniyorum. Doktor bana cinko ve demir ilaclari verdi arada onlari iciyorum. her ay bi ampul devit 3. eşimde iciyor aynilarini
bi de bitkisel bi hap almistik men, women diye. icinde bay bayanalara önerilen faydali bitkiler var onu kullaniyoruz bi de ikimizde cakşır suyu içtik bu ay. ben arada çörek otu incir yedim. bakalim ne zamana fayda saglar bunlar
dip not: nar suyu icmeyede başladım 2 gündür
evt artk gebelik için diil dpo kısa sürmesin diye gün sayıyorumzafrina89 atesimiz dusmedi bugunde masaallah diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?