Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün çatlada dahi boş geçmiş olmayacak hiç dert etme dünkü ilişki yeter cnm bence bugün dinlen sonra iki gün üstüste ilişki sonra da Günaşırı 1-2 tamamdır bu Ay'ı kapatırsınız

Ay kızlar çıldıricim
Sanki böyle rahmimin içinden içinden kaşınıyor ya da ne bileyim gidiklaniyor gibi. Ay sinirimi bozdu.... Bu ne yavvv

Vallahi deliricim

Ha kızlar bu arada sperm yıkandıktan sonra sayı hız morfoloji bakılacak mı diye sordum. Bakılacak ama belge halinde vermiyoruz doktorunuza söyleniyor dosyanızda yazıyor sadece dedi. Bayadır baktırmıyorduk eşimin değerlerinde de meraktayım

Kizlar bende kullandimlrimi yazayim :))
bu ay ocean in Koenzim Q10 nini aldim, Efa nin balik yagi hapini kullaniyorum. Doktor bana cinko ve demir ilaclari verdi arada onlari iciyorum. her ay bi ampul devit 3. eşimde iciyor aynilarini
bi de bitkisel bi hap almistik men, women diye. icinde bay bayanalara önerilen faydali bitkiler var onu kullaniyoruz bi de ikimizde cakşır suyu içtik bu ay. ben arada çörek otu incir yedim. bakalim ne zamana fayda saglar bunlar
dip not: nar suyu icmeyede başladım 2 gündür

maş size kızlar yaa bnde takviye sıfır bi folic 1 içiyorum okdr adet gelirse imomla inofolic alayım dedim buaralsr regl gelirse haftaya cmt hsg çektirebilirim aslında ama gelmezse kanama bitmez cmt ye önür gaftayada çok geç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…