Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrb
2009 yilinda duktal karsinoma insltü teshisi ile sag memem alindi allahin sevgili kuluyum ki krmoterapi gormedim sadece 5yil tamoxsifen kullandim araya boyle bir rahatsizlik girince cocuk istegimiz hep ertelendi ta ki 2016 mart ayinda gebe kaldim her sey normaldi yasim 42 oldugundan riskli gebelik olmam disinda tabi. 39.hafta rutin kontrolde bebegimin kalp atisi durmustu drlar hic bir sey bulamadilar bana goreyse dr dememe ragmen asiri sisiyorum bacaklarimda kasintilardan yaralar cikti sozlerimr ragmen gebelikte bunlar olur denilip kan idrar alinmadan evime gonderildim ve bu baskentin gobeginde etlik zubeyde hanim hastanesinde oldu.bebegumi kaybedeli 28 gun oldu oyle zor ki yasamayan bilemez rqbbim kimseye yasatmasin su an cok yeni de olsa melegimin kardesi olsun diye kendi sagligimi bile hice sayabilirim ama rabbim yine bir evlat verir mi bilemem ki

bakın kızlar bi topicte gördüm @sumbulkokusu senin hastane değil mi

Ya boyle seyler okumayalim cok etkileniyorum

Ha bu arada size yoldan kareler aldım
Eki Görüntüle 1931766 Eki Görüntüle 1931767

Pekün ve zigana dağları

İmrendim... Çokkk güzel...

Bunları derleyeceğim ben. Teşekkürler katkın için.

korkunçç :) ist da yağcak dediler söylentidi yetti her yerde bi panik

Evet ya... hayal kırıklığı sınıfta çocuklarla kar duası yapıyoruz

Biraz gec kalmis
Gecen ay klomen mi kullandin serophene mi keske bu ayda kullansaydin
CNM GEÇEN AY KLOMEN KULLANDIM BİRDE İĞNE YAPTIM AMA BU AY HSG ÇEKİLDİM KLOMENE BAŞLAYAMAZDIM.
BAKİM BÖLE ÇATLICAKMI DEDİM AMA YİNE OLMADI GALİBA

CNM GEÇEN AY KLOMEN KULLANDIM BİRDE İĞNE YAPTIM AMA BU AY HSG ÇEKİLDİM KLOMENE BAŞLAYAMAZDIM.
BAKİM BÖLE ÇATLICAKMI DEDİM AMA YİNE OLMADI GALİBA
Hsg sonrasi gecikme olabiliyor benimde olmusti

Maşallah canım ne güzel bir gün senin için. Allah bizlere de nasip eder inşallah. Bu ilk hamileliğin mi ?

Gözün aydın olsun canim. Hayirlisi ile bize de nasip olsun inşallah

Gözün aydın canm mutluluğun daim olsun sağlıcakla kucağına al inşallah

Maaşallah sübhanallah ona kocaman olacak annesi hiç sıkıntı etme kendine.

maşallah canım benim herşey sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına al inşallah. darısı başımıza olsun

ayy maşallah sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…