korkunçç :) ist da yağcak dediler söylentidi yettiHa bu arada size yoldan kareler aldım
Eki Görüntüle 1931766 Eki Görüntüle 1931767
Pekün ve zigana dağları
Aynen bendeevt artk gebelik için diil dpo kısa sürmesin diye gün sayıyorum
Ya boyle seyler okumayalim cok etkileniyorummrb
2009 yilinda duktal karsinoma insltü teshisi ile sag memem alindi allahin sevgili kuluyum ki krmoterapi gormedim sadece 5yil tamoxsifen kullandim araya boyle bir rahatsizlik girince cocuk istegimiz hep ertelendi ta ki 2016 mart ayinda gebe kaldim her sey normaldi yasim 42 oldugundan riskli gebelik olmam disinda tabi. 39.hafta rutin kontrolde bebegimin kalp atisi durmustu drlar hic bir sey bulamadilar bana goreyse dr dememe ragmen asiri sisiyorum bacaklarimda kasintilardan yaralar cikti sozlerimr ragmen gebelikte bunlar olur denilip kan idrar alinmadan evime gonderildim ve bu baskentin gobeginde etlik zubeyde hanim hastanesinde oldu.bebegumi kaybedeli 28 gun oldu oyle zor ki yasamayan bilemez rqbbim kimseye yasatmasin su an cok yeni de olsa melegimin kardesi olsun diye kendi sagligimi bile hice sayabilirim ama rabbim yine bir evlat verir mi bilemem ki
bakın kızlar bi topicte gördüm @sumbulkokusu senin hastane değil mi
Biraz gec kalmisBENİM YUMURTAM ÇATLAMIYCAK SANIRIM YİNEÇOK ÜZGÜNÜM
Ha bu arada size yoldan kareler aldım
Eki Görüntüle 1931766 Eki Görüntüle 1931767
Pekün ve zigana dağları
Kizlar bende kullandimlrimi yazayim :))
bu ay ocean in Koenzim Q10 nini aldim, Efa nin balik yagi hapini kullaniyorum. Doktor bana cinko ve demir ilaclari verdi arada onlari iciyorum. her ay bi ampul devit 3. eşimde iciyor aynilarini
bi de bitkisel bi hap almistik men, women diye. icinde bay bayanalara önerilen faydali bitkiler var onu kullaniyoruz bi de ikimizde cakşır suyu içtik bu ay. ben arada çörek otu incir yedim. bakalim ne zamana fayda saglar bunlar
dip not: nar suyu icmeyede başladım 2 gündür
korkunçç :) ist da yağcak dediler söylentidi yettiher yerde bi panik
CNM GEÇEN AY KLOMEN KULLANDIM BİRDE İĞNE YAPTIM AMA BU AY HSG ÇEKİLDİM KLOMENE BAŞLAYAMAZDIM.Biraz gec kalmis
Gecen ay klomen mi kullandin serophene mi keske bu ayda kullansaydin
Hsg sonrasi gecikme olabiliyor benimde olmustiCNM GEÇEN AY KLOMEN KULLANDIM BİRDE İĞNE YAPTIM AMA BU AY HSG ÇEKİLDİM KLOMENE BAŞLAYAMAZDIM.
BAKİM BÖLE ÇATLICAKMI DEDİM AMA YİNE OLMADI GALİBA
Cnm senin lüteal faz kaç Gündü?
Canim 25nde oluyordu senin genelde.yakin olabilir bence. @Kuzguni senin de ates güzelCNM GEÇEN AY KLOMEN KULLANDIM BİRDE İĞNE YAPTIM AMA BU AY HSG ÇEKİLDİM KLOMENE BAŞLAYAMAZDIM.
BAKİM BÖLE ÇATLICAKMI DEDİM AMA YİNE OLMADI GALİBA
Maşallah canım ne güzel bir gün senin için. Allah bizlere de nasip eder inşallah. Bu ilk hamileliğin mi ?Kızlar çok şükür bugün kalp atışlarıni duydukama küçük bir kanama alanı var, Dr önemli değil istirahat et dedi, insallah geçer bir an önce. Çok güzel bir duyguyMuş Rabbim hepinize en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bugün acayip duygusalim
Kızlar çok şükür bugün kalp atışlarıni duydukama küçük bir kanama alanı var, Dr önemli değil istirahat et dedi, insallah geçer bir an önce. Çok güzel bir duyguyMuş Rabbim hepinize en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bugün acayip duygusalim
CNM HİÇ AKINTI FALAN BİŞİ YOKCanim 25nde oluyordu senin genelde.yakin olabilir bence.FreeSoull senin de ates güzel
Gözün aydın canm mutluluğun daim olsun sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar çok şükür bugün kalp atışlarıni duydukama küçük bir kanama alanı var, Dr önemli değil istirahat et dedi, insallah geçer bir an önce. Çok güzel bir duyguyMuş Rabbim hepinize en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bugün acayip duygusalim
Maaşallah sübhanallah onaKızlar çok şükür bugün kalp atışlarıni duydukama küçük bir kanama alanı var, Dr önemli değil istirahat et dedi, insallah geçer bir an önce. Çok güzel bir duyguyMuş Rabbim hepinize en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bugün acayip duygusalim
maşallah canım benim herşey sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına al inşallah. darısı başımıza olsunKızlar çok şükür bugün kalp atışlarıni duydukama küçük bir kanama alanı var, Dr önemli değil istirahat et dedi, insallah geçer bir an önce. Çok güzel bir duyguyMuş Rabbim hepinize en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bugün acayip duygusalim
ayy maşallah sağlıkla kucağına al inşallahKızlar çok şükür bugün kalp atışlarıni duydukama küçük bir kanama alanı var, Dr önemli değil istirahat et dedi, insallah geçer bir an önce. Çok güzel bir duyguyMuş Rabbim hepinize en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bugün acayip duygusalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?