bu sene kış çok fena yaaa.... Allah evsizlere yardım etsin. ben de bu seneki kadar soğuğu çocukluğumda hatırlıyorum taa...kızlar ist da bi rüzgar var ömrümde görmedim böyle bi rüzgar fabrikanın çatısı ve dışarda kalan havalandırma kanalları uçtu
hiç duymadım canım..kızlar performans kahve diye bişi varmış alan kullanan var mı?ya da eşine kullandıran
Maşallah bebişe Allah kucağına sağlıkla aldığın günleri de gösterir inşallah darısı biz isteyenlere:)Kızlar çok şükür bugün kalp atışlarıni duydukama küçük bir kanama alanı var, Dr önemli değil istirahat et dedi, insallah geçer bir an önce. Çok güzel bir duyguyMuş Rabbim hepinize en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bugün acayip duygusalim
Burda da sabahtır bir yağmur bir yağmur Mersin de de sahiller yolla birleşmiş.rabbim evsiz barksızlara yardım etsin inşallahkızlar ist da bi rüzgar var ömrümde görmedim böyle bi rüzgar fabrikanın çatısı ve dışarda kalan havalandırma kanalları uçtu
bende soğuk hava da Allah evsizlere sokak hayvanlarına yardım etsin diye dua ederim hep eşimde alışmış şimdi üşüyünce dışarıyı soğuk görünce Allah yardım etsin dışardakilere diyoBurda da sabahtır bir yağmur bir yağmur Mersin de de sahiller yolla birleşmiş.rabbim evsiz barksızlara yardım etsin inşallah
mersinde 2 kişi selden dolayı ölmüşBurda da sabahtır bir yağmur bir yağmur Mersin de de sahiller yolla birleşmiş.rabbim evsiz barksızlara yardım etsin inşallah
Maşallah canım ne güzel bir gün senin için. Allah bizlere de nasip eder inşallah. Bu ilk hamileliğin mi ?
Gözün aydın olsun canim. Hayirlisi ile bize de nasip olsun inşallah
Gözün aydın canm mutluluğun daim olsun sağlıcakla kucağına al inşallah
Maaşallah sübhanallah onakocaman olacak annesi hiç sıkıntı etme kendine.
maşallah canım benim herşey sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına al inşallah. darısı başımıza olsun
ayy maşallah sağlıkla kucağına al inşallah
Maşallah bebişe Allah kucağına sağlıkla aldığın günleri de gösterir inşallah darısı biz isteyenlere:)
11 bilemedin 12. 14'luk değilim. Hatta bir ara size sormuştum panikle benim 14 değil diye.Cnm senin lüteal faz kaç Gündü?
11 bilemedin 12. 14'luk değilim. Hatta bir ara size sormuştum panikle benim 14 değil diye.Cnm senin lüteal faz kaç Gündü?
Ateş güzel ilişki yok ama... 17'de ovu oldu sandım, uzun süre öyle gösterdi tablo. Test gününe iki gün kala 25e çekti çizgiyi alcak ff. Bu yüzden ilişki yok. Eşim de tatsizdi. Hiç dokunmadim :/Canim 25nde oluyordu senin genelde.yakin olabilir bence.FreeSoull senin de ates güzel
Kızlar çok şükür bugün kalp atışlarıni duydukama küçük bir kanama alanı var, Dr önemli değil istirahat et dedi, insallah geçer bir an önce. Çok güzel bir duyguyMuş Rabbim hepinize en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bugün acayip duygusalim
Şemsiye acamadim ve Uslandım :/kızlar ist da bi rüzgar var ömrümde görmedim böyle bi rüzgar fabrikanın çatısı ve dışarda kalan havalandırma kanalları uçtu
Biz 1 haftadir kara doyamadik... yine yagsa okullar tatil olsa
ooo haberler güzel sevindim cnm :)selam kızlar nasılsınızben bugün doktora gittim fakülteye gelecek aya aşılama yapacagız değerlerimiz eşimnde benmde iyiymiş alttan muayne etti yumurtalıkların gayet iyi dedi pazartesi rahim filmi cekelim dedi daha önce cektiren varmı aranızda korkuyorum ben biraz
ay inş bende kolay gecer Allahın izniyle ilaç adı verdi 3 ampul bunu al gel dediooo haberler güzel sevindim cnm :)
valla burda bi sürü kişi cektirdik. ben ve bi kac arakadas anestezisiz cektirdik cok kolay gecti. bazi arkadaslar anestezili cektirdi onlarinda kolay olmus. sadece sumbulkokusunun cok ağır gecmisti ama o da devlette anestezisiz cektirmisti
Evet cnm ya daha da Say'ı artar sanırımmersinde 2 kişi selden dolayı ölmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?