Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar performans kahve diye bişi varmış alan kullanan var mı?ya da eşine kullandıran

Maşallah bebişe Allah kucağına sağlıkla aldığın günleri de gösterir inşallah darısı biz isteyenlere:)

kızlar ist da bi rüzgar var ömrümde görmedim böyle bi rüzgar fabrikanın çatısı ve dışarda kalan havalandırma kanalları uçtu
Burda da sabahtır bir yağmur bir yağmur Mersin de de sahiller yolla birleşmiş.rabbim evsiz barksızlara yardım etsin inşallah

Burda da sabahtır bir yağmur bir yağmur Mersin de de sahiller yolla birleşmiş.rabbim evsiz barksızlara yardım etsin inşallah
bende soğuk hava da Allah evsizlere sokak hayvanlarına yardım etsin diye dua ederim hep eşimde alışmış şimdi üşüyünce dışarıyı soğuk görünce Allah yardım etsin dışardakilere diyo

Kizlar benim 2/3 gundur kasiklarimda bi sizi bi uyusma boyle karincalanma oluyor.. dayak yemisim karnima vurmuslar gibi. dun esim de yanaştı hava soğuk duş alamam diye ilk defa mirin kirin yaptım.. o da küstü döndü uyudu.. gece ruyamda da hamileymişim, hamileyim iliski olmasin diyorum ona düşer bebek diye korkuyodum.. kafa bi milyon olmuş....

Maşallah canım ne güzel bir gün senin için. Allah bizlere de nasip eder inşallah. Bu ilk hamileliğin mi ?

Teşekkür ederim cnm evet ilk hamileliğim bundan önce kimyasal var sadece.

Gözün aydın olsun canim. Hayirlisi ile bize de nasip olsun inşallah

Gözün aydın canm mutluluğun daim olsun sağlıcakla kucağına al inşallah

Maaşallah sübhanallah ona kocaman olacak annesi hiç sıkıntı etme kendine.

maşallah canım benim herşey sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına al inşallah. darısı başımıza olsun

ayy maşallah sağlıkla kucağına al inşallah

Maşallah bebişe Allah kucağına sağlıkla aldığın günleri de gösterir inşallah darısı biz isteyenlere:)

Teşekkür ederim kızlar. Dün gece stresten uyuyamamistim:) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sizlerin haberleriyle daha çok sevinecegim.

selam kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim fakülteye gelecek aya aşılama yapacagız değerlerimiz eşimnde benmde iyiymiş alttan muayne etti yumurtalıkların gayet iyi dedi pazartesi rahim filmi cekelim dedi daha önce cektiren varmı aranızda korkuyorum ben biraz

maşallah sağlıkla büyüsün inşallah

kızlar ist da bi rüzgar var ömrümde görmedim böyle bi rüzgar fabrikanın çatısı ve dışarda kalan havalandırma kanalları uçtu
Şemsiye acamadim ve Uslandım :/
Biz 1 haftadir kara doyamadik... yine yagsa okullar tatil olsa

Yaaa... bizde küresel ısınma var bizdeeee....

ooo haberler güzel sevindim cnm :)
valla burda bi sürü kişi cektirdik. ben ve bi kac arakadas anestezisiz cektirdik cok kolay gecti. bazi arkadaslar anestezili cektirdi onlarinda kolay olmus. sadece sumbulkokusunun cok ağır gecmisti ama o da devlette anestezisiz cektirmisti

denizege34 cnm cok sevindim cok duygulandim... Rabbim kucağına almayi nasip etsin insallah bi gün bu güzel duygulari bende yaşarım arrik

ay inş bende kolay gecer Allahın izniyle ilaç adı verdi 3 ampul bunu al gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…