Bu sefer uzayacak demekki11 bilemedin 12. 14'luk değilim. Hatta bir ara size sormuştum panikle benim 14 değil diye.
ben çektirdim özel bir hastanede anestezisiZ Ağrı yaşamadımselam kızlar nasılsınızben bugün doktora gittim fakülteye gelecek aya aşılama yapacagız değerlerimiz eşimnde benmde iyiymiş alttan muayne etti yumurtalıkların gayet iyi dedi pazartesi rahim filmi cekelim dedi daha önce cektiren varmı aranızda korkuyorum ben biraz
İnş bende yasamam bakalım yazarım gelişmeleri :)B
ben çektirdim özel bir hastanede anestezisiZ Ağrı yaşamadım
Ben geçen hafta çektirdim hiç bir acı ağrı hissetmedim toplam en fazla 5 dk sürdü. İstanbul'da yaşıyorsan echomar Şişli de çektirmeni tavsiye ederim.selam kızlar nasılsınızben bugün doktora gittim fakülteye gelecek aya aşılama yapacagız değerlerimiz eşimnde benmde iyiymiş alttan muayne etti yumurtalıkların gayet iyi dedi pazartesi rahim filmi cekelim dedi daha önce cektiren varmı aranızda korkuyorum ben biraz
Cnm iğnenin kaçıncı günü inşallah iğnenin etkisi değildir Rabbim yüzünü güldürür inşallah:)Veson mrb canim adetime bir hafta var test yaptim belli belirsiz bi cizgi cikti yada ben hayal goruyorum bi bakarmisin varmi bu arada ben klomen ve catlatma ignesi kullandim benim yumurta olusumunda sikinti vardi insallah dogrudur tabi once hayirlisini diliyorum
Canim gözün aydin cok sevindim masallah Rabbim insallah tum isteyenlere versinKızlar çok şükür bugün kalp atışlarıni duydukama küçük bir kanama alanı var, Dr önemli değil istirahat et dedi, insallah geçer bir an önce. Çok güzel bir duyguyMuş Rabbim hepinize en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bugün acayip duygusalim
Bugun 8. Gun ya zaten bu kadar erken pozitif cikmasi imkansizdi dogru soyluyon ignenin etkiside olabilir neyse ben yinede umutlanmiyim cok bi an heyecanlanmistim :)Cnm iğnenin kaçıncı günü inşallah iğnenin etkisi değildir Rabbim yüzünü güldürür inşallah:)
Tesekkür ederim canım ist degilim malesef ☺Ben geçen hafta çektirdim hiç bir acı ağrı hissetmedim toplam en fazla 5 dk sürdü. İstanbul'da yaşıyorsan echomar Şişli de çektirmeni tavsiye ederim.
İnşallah hepimiz tek tek test fotomuzu paylaşacağız inanıyorum
hımm8. Gün iğnenin etkisi olabilir iki gün sonra tekrarla çizgi koyulaşıyor mu takip etBugun 8. Gun ya zaten bu kadar erken pozitif cikmasi imkansizdi dogru soyluyon ignenin etkiside olabilir neyse ben yinede umutlanmiyim cok bi an heyecanlanmistim :)
Yahu benim adet agrim artti
Yani senin dpo baya ilerledi yine benim daha 7 offf nolcak bu halimizal seni vur bana benimde kasıklar fena yarın ya da sonraki gün gelcek gibi çolta soğuktu bugün ağrılar coştu
hayır gelcekse gelsinde haftaya cmt hsgye gidiyim diyodum gelmedi de gidip pazar günü olcak o zaman da regl bitmicek bu hsg adet sonrası lekeler devam ederken çekiliomu mesela bnm 6 gün sürüo lekelerle 6. veya 7. gün çekerler miYani senin dpo baya ilerledi yine benim daha 7 offf nolcak bu halimiz
Benim 6 gun suruyor 8. gun cekilmisti bittikten hemen sonra cekerler senindehayır gelcekse gelsinde haftaya cmt hsgye gidiyim diyodum gelmedi de gidip pazar günü olcak o zaman da regl bitmicek bu hsg adet sonrası lekeler devam ederken çekiliomu mesela bnm 6 gün sürüo lekelerle 6. veya 7. gün çekerler mi
ben nari limon sikacaginda sikiyorum:)) sikacaga dökülen tanelerin üstünden elimle basitiriyorum. 1 nardan 1 cay bardagi su çıkıyorKızlar ya ben nar suyu bulamadım marketlerde içenler bi marka verseniz yada nar yesek aynı şey olmazmi
ooo tatil olmasi cok iyi olmuş. geçmiş olsun cnm.Hamilelere kar tatilinde izin oluyormuş sanırım amirim haber verdi yarın için izinlisin diye çok iyi geldi bu haber çünkü idrar enfeksiyonu yaşıyorum git gel iyice üşüttüm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?