Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B
ben çektirdim özel bir hastanede anestezisiZ Ağrı yaşamadım

Ben geçen hafta çektirdim hiç bir acı ağrı hissetmedim toplam en fazla 5 dk sürdü. İstanbul'da yaşıyorsan echomar Şişli de çektirmeni tavsiye ederim.

Veson mrb canim adetime bir hafta var test yaptim belli belirsiz bi cizgi cikti yada ben hayal goruyorum bi bakarmisin varmi bu arada ben klomen ve catlatma ignesi kullandim benim yumurta olusumunda sikinti vardi insallah dogrudur tabi once hayirlisini diliyorum

Eklentiler

• 20161229_173101.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 70
Cnm iğnenin kaçıncı günü inşallah iğnenin etkisi değildir Rabbim yüzünü güldürür inşallah:)

Canim gözün aydin cok sevindim masallah Rabbim insallah tum isteyenlere versin

Cnm iğnenin kaçıncı günü inşallah iğnenin etkisi değildir Rabbim yüzünü güldürür inşallah:)
Bugun 8. Gun ya zaten bu kadar erken pozitif cikmasi imkansizdi dogru soyluyon ignenin etkiside olabilir neyse ben yinede umutlanmiyim cok bi an heyecanlanmistim :)

Son düzenleme:
Veson bende burada pozitif idrar testimi paylasabilecekmiyim birgun acaba
İnşallah hepimiz tek tek test fotomuzu paylaşacağız inanıyorum
Bugun 8. Gun ya zaten bu kadar erken pozitif cikmasi imkansizdi dogru soyluyon ignenin etkiside olabilir neyse ben yinede umutlanmiyim cok bi an heyecanlanmistim :)
hımm8. Gün iğnenin etkisi olabilir iki gün sonra tekrarla çizgi koyulaşıyor mu takip et

Yani senin dpo baya ilerledi yine benim daha 7 offf nolcak bu halimiz
hayır gelcekse gelsinde haftaya cmt hsgye gidiyim diyodum gelmedi de gidip pazar günü olcak o zaman da regl bitmicek bu hsg adet sonrası lekeler devam ederken çekiliomu mesela bnm 6 gün sürüo lekelerle 6. veya 7. gün çekerler mi

Benim 6 gun suruyor 8. gun cekilmisti bittikten hemen sonra cekerler seninde
Hayir birde hamileysem bu zeynep hanim pek inatci cikti bir turlu yer begenemedi alanda geniş halbuki

Kızlar ya ben nar suyu bulamadım marketlerde içenler bi marka verseniz yada nar yesek aynı şey olmazmi

Hamilelere kar tatilinde izin oluyormuş sanırım amirim haber verdi yarın için izinlisin diye çok iyi geldi bu haber çünkü idrar enfeksiyonu yaşıyorum git gel iyice üşüttüm sanırım

Hamilelere kar tatilinde izin oluyormuş sanırım amirim haber verdi yarın için izinlisin diye çok iyi geldi bu haber çünkü idrar enfeksiyonu yaşıyorum git gel iyice üşüttüm sanırım
ooo tatil olmasi cok iyi olmuş. geçmiş olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…