Evet cnm kar olunca hamileler çalışmıyor:)) ben de geçen sene kar yağmıştı elemena benim için demişler ara gelmesin diye.halbuki brn Çoktan kürtaj olmuştum haberleri yoktuHamilelere kar tatilinde izin oluyormuş sanırım amirim haber verdi yarın için izinlisin diye çok iyi geldi bu haber çünkü idrar enfeksiyonu yaşıyorum git gel iyice üşüttüm sanırım
Evet cnm kar olunca hamileler çalışmıyor:)) ben de geçen sene kar yağmıştı elemena benim için demişler ara gelmesin diye.halbuki brn Çoktan kürtaj olmuştum haberleri yoktu
Sağol canım öyleymiş meğer yeni öğrendim :)ooo tatil olmasi cok iyi olmuş. geçmiş olsun cnm.
Sağol cnm inşallah yok üzülmüyorum artık hayırlusı hatta şimdi aklıma geldi de.kar yağmıştı ben işyerine geldim eleman bana diyor ki; hocam siz hamile misiniz?bana ara gelmesin dediler diyor.yok kuzum kürtaj oldum ya bunlar beni hamike sanıyor hala dedim.senin için kötü animsama oldu canım üzüldüm şimdi inşallah rüyamdaki gibi en kısa zamanda güzel sağlıkla sürecek bi haber verirsin canım
Dimi ya giriyorum çıkıyorum kimsecikler yokbugün topic ne kdr sessiz yaa
Evet umarım toparlamışlardır. Dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bunları.. ben de yazın kocayı boşuyordum ya az dahaBen hep buralardayim kizlar :)
ama @sumbulkokusu sunu cok merak ediyorum napti acaba
evet yaniii sen de kesin kararliydin:)) dönem dönem oluyor işte.Evet umarım toparlamışlardır. Dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bunları.. ben de yazın kocayı boşuyordum ya az dahagerçi kendisnin haberi olmadan kapandı konu
Masallah size Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin,dualarında esirgeme canımKızlar çok şükür bugün kalp atışlarıni duydukama küçük bir kanama alanı var, Dr önemli değil istirahat et dedi, insallah geçer bir an önce. Çok güzel bir duyguyMuş Rabbim hepinize en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bugün acayip duygusalim
Oh ohh masallah yarasın canımKizlar bende kullandimlrimi yazayim :))
bu ay ocean in Koenzim Q10 nini aldim, Efa nin balik yagi hapini kullaniyorum. Doktor bana cinko ve demir ilaclari verdi arada onlari iciyorum. her ay bi ampul devit 3. eşimde iciyor aynilarini
bi de bitkisel bi hap almistik men, women diye. icinde bay bayanalara önerilen faydali bitkiler var onu kullaniyoruz bi de ikimizde cakşır suyu içtik bu ay. ben arada çörek otu incir yedim. bakalim ne zamana fayda saglar bunlar
dip not: nar suyu icmeyede başladım 2 gündür
Canım evet pazartesi aşılama kısmetse. Fotoları mı soruyorsun canım? Onlarsa eğer sorduğun evet gidip geldiğim hastanenin yolları. 3.5 saat bu şekilde yol maalesefKızlar çok sıkıcı bi gun gecirdim bende ogleden sonra elektrik bi gitti akşama kadar gelmedi..yagmur fırtına hava cok kotu.
Battaniyenin altından çıkamadım
xpreiaZ sen nereye gidiyorsun aşılama yaptırcagın sehire mi?kaçırdım orayı..pzt Aşılaman varmış Rabbim vesile kılsın inşallah dualarımız seninle
Hakkaten sumbulu bende merak ettim umarım herşey yoluna girer..bi ara bende evi terketme girişiminde bulunmuştum ama eşim bırakmadı
Ben evi evliliğin ilk zamanları terkediyordum ama yolun yarısında sakinleşip geri dönüyordumKızlar çok sıkıcı bi gun gecirdim bende ogleden sonra elektrik bi gitti akşama kadar gelmedi..yagmur fırtına hava cok kotu.
Battaniyenin altından çıkamadım
xpreiaZ sen nereye gidiyorsun aşılama yaptırcagın sehire mi?kaçırdım orayı..pzt Aşılaman varmış Rabbim vesile kılsın inşallah dualarımız seninle
Hakkaten sumbulu bende merak ettim umarım herşey yoluna girer..bi ara bende evi terketme girişiminde bulunmuştum ama eşim bırakmadı
İyi yapmıssın canım boyle durumlarda sakin olmak gerek bir anlık ofkeye yeniliyor insan ben ogun gitseydim adım gibi biliyorum dönüşü olmayacaktı..Ben evi evliliğin ilk zamanları terkediyordum ama yolun yarısında sakinleşip geri dönüyordumbıraktım sonra
Yazın ne evi terkettim ne eşime söyledim. Zaten tatildeyken karar verdim boşanmaya , huzurum kaçmasın diye kapattım konuyu. Tatil dönüşü memlekete geçtik. İşte kısmet ya annem kardeşim falan evde yoktu, eşim de dışarı çıktı. Babamla tek kalınca babama söyledim ben boşanıcam diye. O konuştu ikna etti , 6 ay daha sabret sonra yine istiyorsan ben arkanda olucam söz falan dedi. Biz ertesi gün eşimle can ciğer oldukboşuna demiyorlar karı koca arasına girme kötü olursun diye. Babam o anda eşim hakkında olumsuz bişey söylese şimdi babam kocamı sevmiyor diye düşüncektim
Ahaahah benim babam da beni iki gün sonra aradı yengen aradı abinden çok şikayetçi imiş , yapamıyorum artık demiş. Babam onla da konuşup sakinleştirmişİyi yapmıssın canım boyle durumlarda sakin olmak gerek bir anlık ofkeye yeniliyor insan ben ogun gitseydim adım gibi biliyorum dönüşü olmayacaktı..
Allah herkesin yuvasına huzur versin
Benim babamda aynı..keza ablamla babamın arasında boyle bi konusma gecmişti aynı sekilde konusmustu sonra duzeldi sukur..her evlilikte bu tur atraksiyonlar yasanıyor sanırım
Bizim gelin bile abimin bi lafına kırılıp bebekle gitmeye kalktı düşün..babam çevirdi..zavallı babam amma cekmiş he
Bu pihtili ve agrili adet bi sorun oldugunu mu gisterir benim genekde öyle özellikle. BU ay mahvoldum adeta gece bile uykudan uyandırdı sancıOh ohh masallah yarasın canım
Canım sende de çikolata kisti vardı demi adetlerin nasıl çok agrılı oluyomu
Bende 6 aydır balık yagı içiyorum son iki aydır reglim agrısız oluyor sukur pıhtıda gelmiyor nette okudum balık yagının faydalarından biriymiş o konuda bana fayda etti yani.seninde bu şikayetin varsa başlaman iyi olmus hem yumoş hem agrı için birebir..ben şuan ocean plus 1200 balık yagı kullanıyorum.
Eşim takviye alıyor yine..solgar vm 75 multivitamin
New life Koenzim QH,keçiboynuzu özü
Öyle işte inşallah etki eder
Ben yeni evliyken günde 5 kere boşanıcam diyordum, evde tabak bardak kalmamıştı kavga ederken kırmaktan. ay bi de o halimize bakmadan yeni evliyken çocuk istiyordukBizde dün akşam çok feci tartıştık normalde ben hiç tavır yapamam hemen hiç bişi olmamış gibi yaparım eşim de öyle çocuğa yansimasin diye ama bu sefer çok kötü oldum çok bagirdik birbirimize sesim kisildi bogazkarim sisti hemen butun gun jendimde diildim ona nerdeyse ilk defa boşanma lafı ettim çok zoruna gitti akşama kadar hiç görüşmedik eve aynı anda girdik biz okuldan o işten direk yanıma geldi çırpıcı almış bana bayadir istiyodum istiyodum yine konusmicaktim üstüne 8 dilde özür dilerim yazmış görünce gulesim geldi barıştık amaan hep idare etmekle geçiyor ömrüm ama bazen dayanamıyor insan patlıyor işte
ShinSeGi hemen yaptım canım bir çay bardağı çıktı gerçekten de saol canım b
Herzaman için oyle mi bilmiyorum ama çikolata kistinin belirtisi bunlar polipte olabilir..benim cok agrılı olur normalde ustelik oyle bir gun de değil rahat 3 gun agrılarım olurdu şiddetli..iki aydır masallah sıkıntım yok..benim kistimi sadece tüp bebek drum gosterdi diğerleri bi sorun yok diyodu.bence bi tup bebek druna gorun.ShinSeGi de aynı durum olmustu onunda tup dru gormustu kistiBu pihtili ve agrili adet bi sorun oldugunu mu gisterir benim genekde öyle özellikle. BU ay mahvoldum adeta gece bile uykudan uyandırdı sancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?