Evet bu dönemden sonra onsuz ne yaparım A geçiyor insan .. herkes huzurlu olsun herkes mutlu.. kimsenin yuvası yikilmasin insallahBen yeni evliyken günde 5 kere boşanıcam diyordum, evde tabak bardak kalmamıştı kavga ederken kırmaktan. ay bi de o halimize bakmadan yeni evliyken çocuk istiyorduk
Benim yazın bitti boşanıcam lafım da , büyük kavga gürültülerimiz de. Dibi gördük düze çıktık resmen. Ama eşimin şu ticaret macerasının büyük payı vardı o hallerimizde.. çok şükür şimdi herşey yolunda.
Yazın gitsin de bir an önce huzur bulayım diye düşünürken şimdi sonuçların açıklanmasını yüreğim ağzımda bekliyorum... napıcam 3 ay onsuz diyedua niyetine geçmesin tabi kazansın inşallah da ben de beraber gidebilseydim onla keşke...
Bulunduğum şehirde olsa hemen gidicem de yok maalesef var bir sorun ki olmuyor bebeğim sonucta bir kez oldu neden olmasın bir problem yoksa kimyasal felan da olmadı neyse o engel artik ama yumurta yada spermden olmadığına eminim yerleşmede sorun var ne bileyim kapalı kutu işteHerzaman için oyle mi bilmiyorum ama çikolata kistinin belirtisi bunlar polipte olabilir..benim cok agrılı olur normalde ustelik oyle bir gun de değil rahat 3 gun agrılarım olurdu şiddetli..iki aydır masallah sıkıntım yok..benim kistimi sadece tüp bebek drum gosterdi diğerleri bi sorun yok diyodu.bence bi tup bebek druna gorun.ShinSeGi de aynı durum olmustu onunda tup dru gormustu kisti
Oh ohh masallah yarasın canım
Canım sende de çikolata kisti vardı demi adetlerin nasıl çok agrılı oluyomu
Bende 6 aydır balık yagı içiyorum son iki aydır reglim agrısız oluyor sukur pıhtıda gelmiyor nette okudum balık yagının faydalarından biriymiş o konuda bana fayda etti yani.seninde bu şikayetin varsa başlaman iyi olmus hem yumoş hem agrı için birebir..ben şuan ocean plus 1200 balık yagı kullanıyorum.
Eşim takviye alıyor yine..solgar vm 75 multivitamin
New life Koenzim QH,keçiboynuzu özü
Öyle işte inşallah etki eder
Bende 6 aydır balık yagı içiyorum son iki aydır reglim agrısız oluyor sukur pıhtıda gelmiyor nette okudum balık yagının faydalarından biriymiş o konuda bana fayda etti yani.seninde bu şikayetin varsa başlaman iyi olmus hem yumoş hem agrı için birebir..ben şuan ocean plus 1200 balık yagı kullanıyorum.
OOh ohh masallah yarasın canım
MAlesef benimki de oyle bu sabah dustu adet is coming
Canim ben evime yakin markette bulamadim carrefour ve migrosta vardi ben ordan aldim dimes premium 5 lira civari. Gecen baktim a101de de varmis hatta daha uygundu. Sıkmak zor olur diye ben ondan aldimKızlar ya ben nar suyu bulamadım marketlerde içenler bi marka verseniz yada nar yesek aynı şey olmazmi
canim benim adetlerim hep cok agrili olurdu agri kesici icmeden duramazdim. gecen sene doktorum adet dönemi icilen agri kesicilerin yumurtlamaya olumsuz etki ettiğini söyledi. o günden sonra agri kesici icmemeye başladım zamanla agrilarim da azaldi. artik agri kesici icmeden durabiliyorum cok şükür. belki de kullandigimiz takviyelerin faydasi oldu dedigin gibi.Oh ohh masallah yarasın canım
tamam cnm yapcak bisey yok o zaman nasip :)) benim ilk aşılama da yumurta kendi catladi gününü kacirdilar ya ondan fobi oldu bende :)))Canım evet pazartesi aşılama kısmetse. Fotoları mı soruyorsun canım? Onlarsa eğer sorduğun evet gidip geldiğim hastanenin yolları. 3.5 saat bu şekilde yol maalesef
ShinSeGi eşime dedim yarın burdaki kadın doğumcuya bir gidip baktırsam mı yumurta kaç mm olmuş diye eşim de gerek yok boşver daha ne olursa olsun kurcalama dedi. Daha önce gitmiştim beni çok kızdırmıştı kadın. Ben yumurta takibi yapalım dedikçe o burda aşılama yapmıyoruz deyip durmuştu. Klomen kullanalım dediğimde ohss riskini alamayacağından bahsetmişti dersin merdiven altı tüp bebek yap bana diyorum Sinirle çıkıp erzincanda özele gitmiştim. Eşim de canım sıkılmasın istedi herhalde kadın yine saçmalarsa diye.. ben de dünden razıymışım. 10 kişi doluşuyor bir anda odaya zaten. İlçe de küçücük, en yakın iş arkadaşlarıma bile söylemedim aşılama olayını hala histereskopi sonrası kontrole gidip geldiğimi sanıyorlar kimse de demedi bin kere gittin ne kontrolu bu böyle diye neyse işte gittiğimde duyulurdu herkes aynı anda derdini anlattığı için. Artık ne kadar büyüdü ise o kadar olsun napalım...
8 dilde özür haaa bayildim bu fikre :)))) bigün eşimi kizdircak bisey yaparsam kullanayim bu fikri :)))Bizde dün akşam çok feci tartıştık normalde ben hiç tavır yapamam hemen hiç bişi olmamış gibi yaparım eşim de öyle çocuğa yansimasin diye ama bu sefer çok kötü oldum çok bagirdik birbirimize sesim kisildi bogazkarim sisti hemen butun gun jendimde diildim ona nerdeyse ilk defa boşanma lafı ettim çok zoruna gitti akşama kadar hiç görüşmedik eve aynı anda girdik biz okuldan o işten direk yanıma geldi çırpıcı almış bana bayadir istiyodum istiyodum yine konusmicaktim üstüne 8 dilde özür dilerim yazmış görünce gulesim geldi barıştık amaan hep idare etmekle geçiyor ömrüm ama bazen dayanamıyor insan patlıyor işte
ShinSeGi hemen yaptım canım bir çay bardağı çıktı gerçekten de saol canım b
balikyagi hapi yemeklerle beraber alinmaliymis özellikle yağlı yemeklerle birlikte. yağla daha aktif hale geliyormus. ayni sey koenzim icin de gecerli. o yuzden ben sabah kahvaltida balikyagi hapi aksam yemeginde koenzim iciyorumO
Balık yağını nasıl kullanıyorsun canım? Aç karnına mı yoksa tok karnınamı? Günde kaç kez? Yumoşlara nasıl faydası oluyor büyütüyormu?
amiiiinnn cnm aminnnzafrina89 SaskinAnne canim sizin atesler niye dpo 10 da dusuyor... onu bi arastirin
ShinSeGi LeYLa_21 kizlar atesiniz guzel yukselme katetmis... hayirlara gelsin sonu yesillensin insAllah.. siz hamile olduktan sonra ben olmustum:)) pespese oluruz insallah yine..ama bu sefer SAGLICAKLA DOGURMAK DA PESPESS NASIP OLUR INSALLAH!!
amin gülüm inşallah...gece bende senin tablona baktım...bayağı güzel ilerliyor...inşallah hepimiz hamiş oluruz bu ay..yeni yıla mutlu girelim inşallah...zafrina89 SaskinAnne canim sizin atesler niye dpo 10 da dusuyor... onu bi arastirin
ShinSeGi LeYLa_21 kizlar atesiniz guzel yukselme katetmis... hayirlara gelsin sonu yesillensin insAllah.. siz hamile olduktan sonra ben olmustum:)) pespese oluruz insallah yine..ama bu sefer SAGLICAKLA DOGURMAK DA PESPESS NASIP OLUR INSALLAH!!
ben sadece koenzim vitamin kullanıyorum ama yumurtlama olana dek..yumurtlamadan sonra içmiyorum..hamiş falan olursam bebeğe zarar eder diye...balikyagi hapi yemeklerle beraber alinmaliymis özellikle yağlı yemeklerle birlikte. yağla daha aktif hale geliyormus. ayni sey koenzim icin de gecerli. o yuzden ben sabah kahvaltida balikyagi hapi aksam yemeginde koenzim iciyorum
Kızlar ya ben nar suyu bulamadım marketlerde içenler bi marka verseniz yada nar yesek aynı şey olmazmi
Kızlar biz de eşimle iyi değiliz ya. Okula servisim giderken yok, eşim bırakıyor. Sabah kar konusunu konuşuyorduk. izmir-Manisa yolu kapanmış dedi. ben de kapanır orası dağlık dedim. Sanki kapanması çok şaşırtıcı. bana şaşırtıcı gelmedi. Belli ki o şaşırmış. Ama şehirler arası yol dedi. Ben de tem de kapalıyor (uluslar arası yol, edirne ankara bağlantılı yol) dedim. Sen temi kapalı gördün mü, dedi, fotoğraflarda gördüm dedi. Sen gördün mü sen, dedi. Fotoda dedim ya dedim. Bir daha ısrar etti sana diyorum sen gördün mü fidye. Ben de görmedim diyorum ya nberden göreyim diye hırçınkaştım. O an koptu. Sen zaten konuşmöayı bilmezsin, sen zaten hep böylesin. herkes gerizekalı sen akıllısın... ağzına geleni saydı. Biz bu yüzden sohbet edemiyormuşuz, ben aksi ve hırçınmışım... Bilmişyorum yaaa... biz de iyi değiliz, sonumuz da iyi değil. Çocuk da olmuyor zaten, çocuktan ümidi kesti, benden ümidi kesti, geçende bozuk musluğu iyi kapatamamışım, geldi söyledi. Ben de aaaa gücüm mü yetmemiş, nasıl böyle bırakmışım dedim. Buna da bağırdı, cevap verme diye. Ben de vede susuyorum. Konuşmuyorum.Hep ev işi yapıyorum. İçimde ne olduğunu bilmez. Bizim sonumuz hayırlı değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?