Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bu dönemden sonra onsuz ne yaparım A geçiyor insan .. herkes huzurlu olsun herkes mutlu.. kimsenin yuvası yikilmasin insallah

Bulunduğum şehirde olsa hemen gidicem de yok maalesef var bir sorun ki olmuyor bebeğim sonucta bir kez oldu neden olmasın bir problem yoksa kimyasal felan da olmadı neyse o engel artik ama yumurta yada spermden olmadığına eminim yerleşmede sorun var ne bileyim kapalı kutu işte

O
Balık yağını nasıl kullanıyorsun canım? Aç karnına mı yoksa tok karnınamı? Günde kaç kez? Yumoşlara nasıl faydası oluyor büyütüyormu?

Kızlar ya ben nar suyu bulamadım marketlerde içenler bi marka verseniz yada nar yesek aynı şey olmazmi
Canim ben evime yakin markette bulamadim carrefour ve migrosta vardi ben ordan aldim dimes premium 5 lira civari. Gecen baktim a101de de varmis hatta daha uygundu. Sıkmak zor olur diye ben ondan aldim

canim benim adetlerim hep cok agrili olurdu agri kesici icmeden duramazdim. gecen sene doktorum adet dönemi icilen agri kesicilerin yumurtlamaya olumsuz etki ettiğini söyledi. o günden sonra agri kesici icmemeye başladım zamanla agrilarim da azaldi. artik agri kesici icmeden durabiliyorum cok şükür. belki de kullandigimiz takviyelerin faydasi oldu dedigin gibi.

tamam cnm yapcak bisey yok o zaman nasip :)) benim ilk aşılama da yumurta kendi catladi gününü kacirdilar ya ondan fobi oldu bende :)))

8 dilde özür haaa bayildim bu fikre :)))) bigün eşimi kizdircak bisey yaparsam kullanayim bu fikri :)))
şifa olsun inşallah cnm

O
Balık yağını nasıl kullanıyorsun canım? Aç karnına mı yoksa tok karnınamı? Günde kaç kez? Yumoşlara nasıl faydası oluyor büyütüyormu?
balikyagi hapi yemeklerle beraber alinmaliymis özellikle yağlı yemeklerle birlikte. yağla daha aktif hale geliyormus. ayni sey koenzim icin de gecerli. o yuzden ben sabah kahvaltida balikyagi hapi aksam yemeginde koenzim iciyorum

amiiiinnn cnm aminnn

amin gülüm inşallah...gece bende senin tablona baktım...bayağı güzel ilerliyor...inşallah hepimiz hamiş oluruz bu ay..yeni yıla mutlu girelim inşallah...
balikyagi hapi yemeklerle beraber alinmaliymis özellikle yağlı yemeklerle birlikte. yağla daha aktif hale geliyormus. ayni sey koenzim icin de gecerli. o yuzden ben sabah kahvaltida balikyagi hapi aksam yemeginde koenzim iciyorum
ben sadece koenzim vitamin kullanıyorum ama yumurtlama olana dek..yumurtlamadan sonra içmiyorum..hamiş falan olursam bebeğe zarar eder diye...

Elcanki canım gece saat 2 de tabloların içine girdim...biraz hamiş tablosu inceledim...bir tanesi benim ki ile aynı inşallah onun gibi devam eder ve sonuda yeşillenir...geyik olsun diye uykum kaçınca yapmıştım..moral oldu bana biraz...Rabbim şu cuma gününün hürmetine hepimizi sevindirsin inşallah ablacım...

Gunaydin kizlar.
Yine cok berbat bir gece gecirdim.
Ruyamda mezarliktaydim. Musluman mezarligi degildi adi yazan bir tabela bile gordum hatta ama unuttum. Antik bir mezarlik gibiydi ama mezar taslari falan vardi. Cok urkutucuydu Bu aralar zaten mide yanmalarindan cekiyorum bir de bu ruyalar.

Kızlar biz de eşimle iyi değiliz ya. Okula servisim giderken yok, eşim bırakıyor. Sabah kar konusunu konuşuyorduk. izmir-Manisa yolu kapanmış dedi. ben de kapanır orası dağlık dedim. Sanki kapanması çok şaşırtıcı. bana şaşırtıcı gelmedi. Belli ki o şaşırmış. Ama şehirler arası yol dedi. Ben de tem de kapalıyor (uluslar arası yol, edirne ankara bağlantılı yol) dedim. Sen temi kapalı gördün mü, dedi, fotoğraflarda gördüm dedi. Sen gördün mü sen, dedi. Fotoda dedim ya dedim. Bir daha ısrar etti sana diyorum sen gördün mü fidye. Ben de görmedim diyorum ya nberden göreyim diye hırçınkaştım. O an koptu. Sen zaten konuşmöayı bilmezsin, sen zaten hep böylesin. herkes gerizekalı sen akıllısın... ağzına geleni saydı. Biz bu yüzden sohbet edemiyormuşuz, ben aksi ve hırçınmışım... Bilmişyorum yaaa... biz de iyi değiliz, sonumuz da iyi değil. Çocuk da olmuyor zaten, çocuktan ümidi kesti, benden ümidi kesti, geçende bozuk musluğu iyi kapatamamışım, geldi söyledi. Ben de aaaa gücüm mü yetmemiş, nasıl böyle bırakmışım dedim. Buna da bağırdı, cevap verme diye. Ben de vede susuyorum. Konuşmuyorum.Hep ev işi yapıyorum. İçimde ne olduğunu bilmez. Bizim sonumuz hayırlı değil bence.

Veson senin başının etini yemeyim, doktorun başının etini yiyim dedim. Dün mesaj attım, dedim ateş takibi yağtığımı, 25'te ovu olabileceğini falan. O da gelmezse gelecek hafta gel dedi. Bu adet işi de beni bir gerdi, anlatamam.

yum.lar kiste dönüşmüş olsa tablom böyle mi görünürdü?

canım biz de akşam bunlardan bahsettik... hepimiz zaman zaman yaşıyoruz. ben sadece benim evliliğim böyle herkes mutlu mesut şen yaşıyor sanıyordum ama öyle değil.. insan anne babasıyla bile her konuda anlaşamıyor, zaman zaman tartışıyor.. hele çocuk konusu gerçekten yıpratıcı. eşin de bu durumu fazlaca kafaya takıyorsa ondan gerilmiştir... ama biz çocuk yapalım diye evlenmedik ki.. inşallah toparlarsınız canım, kötü düşünme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…