Amiinn ablacim insAllah var mi ufaktefek belirtiler ben hic dusunmemeye calisiyorum ana ovunun 5/6 gununden beri goguslerim muthis agrimaya basladi.. karnimda sızı var, kasigimda.. arada bacaklarima bi agri giriyor, yürütmüyor.. ama bu sefer de kendim inanmiyorum nedense.. hic umudum yok.. ates simdiye 36.7 olmaliydi. Diye gecistiriyorum.. hayirlisi olsun sonu yesillenir insallah dedigin gibi yeni yil guzel gecsin hepimize....Elcanki canım gece saat 2 de tabloların içine girdim...biraz hamiş tablosu inceledim...bir tanesi benim ki ile aynı inşallah onun gibi devam eder ve sonuda yeşillenir...geyik olsun diye uykum kaçınca yapmıştım..moral oldu bana biraz...Rabbim şu cuma gününün hürmetine hepimizi sevindirsin inşallah ablacım...
Yok canum kist olsa atesin dusuk olur cizgi cekmez diye biliyorum.. en gec dpo 17 de gelir.. sen bekledigin icin stressten dolayi gecikiyodur.. rahat ol, geleceğine eminmis gibi davrabVeson senin başının etini yemeyim, doktorun başının etini yiyim dedim. Dün mesaj attım, dedim ateş takibi yağtığımı, 25'te ovu olabileceğini falan. O da gelmezse gelecek hafta gel dedi. Bu adet işi de beni bir gerdi, anlatamam.
yum.lar kiste dönüşmüş olsa tablom böyle mi görünürdü?
Canım bunlarin hepsi normal inan. Bazen erkekler her seyi büyütüyor düşünemiyor bu kdr icerlediginizi.. biz de boyle salak konular icin arada tartisiriz.. benim esimde bana oyle seyler söyler.. sessiz kalmayi ögrendim o gibi durumlarda.. kendi uzulur sonra.. sende oyle dusun.. uzme canini..Kızlar biz de eşimle iyi değiliz ya. Okula servisim giderken yok, eşim bırakıyor. Sabah kar konusunu konuşuyorduk. izmir-Manisa yolu kapanmış dedi. ben de kapanır orası dağlık dedim. Sanki kapanması çok şaşırtıcı. bana şaşırtıcı gelmedi. Belli ki o şaşırmış. Ama şehirler arası yol dedi. Ben de tem de kapalıyor (uluslar arası yol, edirne ankara bağlantılı yol) dedim. Sen temi kapalı gördün mü, dedi, fotoğraflarda gördüm dedi. Sen gördün mü sen, dedi. Fotoda dedim ya dedim. Bir daha ısrar etti sana diyorum sen gördün mü fidye. Ben de görmedim diyorum ya nberden göreyim diye hırçınkaştım. O an koptu. Sen zaten konuşmöayı bilmezsin, sen zaten hep böylesin. herkes gerizekalı sen akıllısın... ağzına geleni saydı. Biz bu yüzden sohbet edemiyormuşuz, ben aksi ve hırçınmışım... Bilmişyorum yaaa... biz de iyi değiliz, sonumuz da iyi değil. Çocuk da olmuyor zaten, çocuktan ümidi kesti, benden ümidi kesti, geçende bozuk musluğu iyi kapatamamışım, geldi söyledi. Ben de aaaa gücüm mü yetmemiş, nasıl böyle bırakmışım dedim. Buna da bağırdı, cevap verme diye. Ben de vede susuyorum. Konuşmuyorum.Hep ev işi yapıyorum. İçimde ne olduğunu bilmez. Bizim sonumuz hayırlı değil bence.
hayrolsun insallah. heralde degisen hormonlar sende stres yaptiriyor o da ruyalarina yansimis kiyamam..Gunaydin kizlar.
Yine cok berbat bir gece gecirdim.
Ruyamda mezarliktaydim. Musluman mezarligi degildi adi yazan bir tabela bile gordum hatta ama unuttum. Antik bir mezarlik gibiydi ama mezar taslari falan vardi. Cok urkutucuyduBu aralar zaten mide yanmalarindan cekiyorum bir de bu ruyalar.
canim sanki esininde fakli bi stres varmis da sana patliyormus gibi geldi bana. çünkü bunlar cok küçük meseleler. benim eşim us yerinde ne zaman gerilse evde böyle küçük seylerden dolayi bana patlar ben artik anlarim yine iş yerinde kötü biseyler mi oldu diye.Kızlar biz de eşimle iyi değiliz ya. Okula servisim giderken yok, eşim bırakıyor. Sabah kar konusunu konuşuyorduk. izmir-Manisa yolu kapanmış dedi. ben de kapanır orası dağlık dedim. Sanki kapanması çok şaşırtıcı. bana şaşırtıcı gelmedi. Belli ki o şaşırmış. Ama şehirler arası yol dedi. Ben de tem de kapalıyor (uluslar arası yol, edirne ankara bağlantılı yol) dedim. Sen temi kapalı gördün mü, dedi, fotoğraflarda gördüm dedi. Sen gördün mü sen, dedi. Fotoda dedim ya dedim. Bir daha ısrar etti sana diyorum sen gördün mü fidye. Ben de görmedim diyorum ya nberden göreyim diye hırçınkaştım. O an koptu. Sen zaten konuşmöayı bilmezsin, sen zaten hep böylesin. herkes gerizekalı sen akıllısın... ağzına geleni saydı. Biz bu yüzden sohbet edemiyormuşuz, ben aksi ve hırçınmışım... Bilmişyorum yaaa... biz de iyi değiliz, sonumuz da iyi değil. Çocuk da olmuyor zaten, çocuktan ümidi kesti, benden ümidi kesti, geçende bozuk musluğu iyi kapatamamışım, geldi söyledi. Ben de aaaa gücüm mü yetmemiş, nasıl böyle bırakmışım dedim. Buna da bağırdı, cevap verme diye. Ben de vede susuyorum. Konuşmuyorum.Hep ev işi yapıyorum. İçimde ne olduğunu bilmez. Bizim sonumuz hayırlı değil bence.
sen en son ne zaman test yaptin? ateşin sanki düşüşe geçmiş gibi belki yarin adet gelirVeson senin başının etini yemeyim, doktorun başının etini yiyim dedim. Dün mesaj attım, dedim ateş takibi yağtığımı, 25'te ovu olabileceğini falan. O da gelmezse gelecek hafta gel dedi. Bu adet işi de beni bir gerdi, anlatamam.
yum.lar kiste dönüşmüş olsa tablom böyle mi görünürdü?
cok gecmis olsun cnm. kendini portakal, zencefil, ihlamur, limon ve balın şefkatli kollarina birak :)Ben gribi atlatamadım kızlar bugün tam anlamıyla yakalandım. Ateşin de pek bir anlamı kalmadı artık. İlaç içmiyorum tek yumurtamın başına bir zeval gelmesin diye. 5 olsa da eve gitsem diye bekliyorum....
dönem dönem olabiliyor cnm ya takma kafana. havalar bile etkilemis olabilir. normalde zaten ovu sonrasi istek azalir ama sen istisnai bi durumdun normallesmissin :)))))Kızlar bir sey söyleyeceğim size danismak istedim.. bende ovudan sonra cinsel isteksizlik olmaya başladıkeşke istemese diye gozune bakıyorum. Bi de zevk alamıyorum, oda kafaya takmasin diye aliyomus gibi yapiyorum ama sanki çakıyor durumu... benim zevk almami bekliyo ozmn da cok uzun sürüyor.. bitsede gitsek modundan çıkamıyorum.. neden olur ki?? Gebeligin ilk 3 haftasinda olabiliyormus cinsel isteksizlik ilk haftadan başlarmış. Kafam karıştı
Kiz valla korkmaya başladımdönem dönem olabiliyor cnm ya takma kafana. havalar bile etkilemis olabilir. normalde zaten ovu sonrasi istek azalir ama sen istisnai bi durumdun normallesmissin :)))))
böyle konulara kafaya takarsan daha da kötü olur. o yüzden gecicic bi durum olduğunu düşünüp kafana takma derim. benim mesela 1 haftam 1 haftaya uymaz. adam bu degiskenligimden ötürü kafayi yiyordu artik alıştı cok şükür:))Kiz valla korkmaya başladımbaya mutsuz ediyor beni.. adama da yazik.. bide somestr de yurt dışına çıkacağım napacak iki hafta bilmem:/
Ay pekmez falan içeyimböyle konulara kafaya takarsan daha da kötü olur. o yüzden gecicic bi durum olduğunu düşünüp kafana takma derim. benim mesela 1 haftam 1 haftaya uymaz. adam bu degiskenligimden ötürü kafayi yiyordu artik alıştı cok şükür:))
ama aylarca böyle sürer gecmezse o zaman bi arastirir çözüm ararsin
Yaa bende benim agrilari belirtiden saymıyorum. Sadece isteksizlik canımı sıktı. Surda bi hafta kaldi.. bi guzel guzel gecseydKizlar belirtiler yazdikca aaa ben niye belirti aramiyorum dedim bi inceledim kendimi hic belirtim yok :))))) ben ya galiba artik kendimi aştım ya da bilinc altimda umudum bitti... bu soğukkanlılığım normal mi bilemedim
Oralara da bir bakayım canım çok saolCanim ben evime yakin markette bulamadim carrefour ve migrosta vardi ben ordan aldim dimes premium 5 lira civari. Gecen baktim a101de de varmis hatta daha uygundu. Sıkmak zor olur diye ben ondan aldim
hayrolsun insallah. heralde degisen hormonlar sende stres yaptiriyor o da ruyalarina yansimis kiyamam..
LeYLa_21 canım kahvaltıdan sonra bir tane içiyorum.her gunde değil gün aşırı alıyorum..yumurta kalitesini yukseltiyormuş.bide çikolata kistine baglı agrıları gideriyor bana cok iyi geldi..
X xDerinMavix canım eltinin son durumu ne?kese bozuk falan demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?