bn yarın kesin olurum o derece bi kere de şu ağrılar şaşırtsa ya beni ateş ölçmesem adetim gecikti diye olay yapıcaktm normalde 32 gün döngüm :) biz en iyisi senle elele tutuşup doktor doktor gezelimKizlar ya benim adet agrilari bastirdi hemde fenaaaa
Eminim progestan kullanirken adet olmayacagim daha bitmesine 2 gun var ama cok siddetlendi bu agrilar tuvalete gidiyorum bi bakiyorum afedersiniz sapsari akinti
izleme sen müge anlı fln dicem de izlicek bişeyde yok heralde evlenme programlaro var bide dimiBugün evdeydim ve müge anlı izledim çok ağladım 1990 yılında hacda bi facia olmus bi kadını kacirmislar Türk kadın yıllardır haber göndermeye çalışmış Türkiye'ye zorla tutmuşlar 10 yıl hiç evden cikarmamislar çocuğu olmus falan burda da 12 tane çocuğu var içim çıktı ya çalıştırmaya başlamışlar Türk hacı gördükçe ağlıyormuş bi derdini anlatmaya çalışıyormuş kahretti beni film olur denecek bi hikaye
Bu kacırma olayları hala devam ediyor ne yazık ki..annemler haca gittiğinde ozellikle anlatmışlar uyarmışlar mesela bi taksiye bindiğinde önce kadın binerse şöfor kacırabilir diye..bunun gibi pek cok sey..Allah korusunBugün evdeydim ve müge anlı izledim çok ağladım 1990 yılında hacda bi facia olmus bi kadını kacirmislar Türk kadın yıllardır haber göndermeye çalışmış Türkiye'ye zorla tutmuşlar 10 yıl hiç evden cikarmamislar çocuğu olmus falan burda da 12 tane çocuğu var içim çıktı ya çalıştırmaya başlamışlar Türk hacı gördükçe ağlıyormuş bi derdini anlatmaya çalışıyormuş kahretti beni film olur denecek bi hikaye
Zaten çalışıyorum izlemem de sabah dikkatimi çekti kaptırdım öyle çok üzüldüm amaizleme sen müge anlı fln dicem de izlicek bişeyde yok heralde evlenme programlaro var bide dimi
O günün şartları çok zor tabi bide faciada yaralı şekilde kaçırmış kadın hicbiseyden habersiz böyle bi hayat hikayesi ne ağır ve zorBu kacırma olayları hala devam ediyor ne yazık ki..annemler haca gittiğinde ozellikle anlatmışlar uyarmışlar mesela bi taksiye bindiğinde önce kadın binerse şöfor kacırabilir diye..bunun gibi pek cok sey..Allah korusun
cok gecmis olsun cnm. kendini portakal, zencefil, ihlamur, limon ve balın şefkatli kollarina birak :)
Bugün evdeydim ve müge anlı izledim çok ağladım 1990 yılında hacda bi facia olmus bi kadını kacirmislar Türk kadın yıllardır haber göndermeye çalışmış Türkiye'ye zorla tutmuşlar 10 yıl hiç evden cikarmamislar çocuğu olmus falan burda da 12 tane çocuğu var içim çıktı ya çalıştırmaya başlamışlar Türk hacı gördükçe ağlıyormuş bi derdini anlatmaya çalışıyormuş kahretti beni film olur denecek bi hikaye
evde olunca da insan ister istemez tv açıyo bi tane düzgün program yok bizim kadınlarımızın kapasiteleri ahlakları bukdr düşük mü de bu programlar var anlayamıyorum gerçekten annem de müge anlı da görüp görüp şöyle yapmışlar dikkat et böyle etmişler dikkat et diip duruoZaten çalışıyorum izlemem de sabah dikkatimi çekti kaptırdım öyle çok üzüldüm ama
Bu kacırma olayları hala devam ediyor ne yazık ki..annemler haca gittiğinde ozellikle anlatmışlar uyarmışlar mesela bi taksiye bindiğinde önce kadın binerse şöfor kacırabilir diye..bunun gibi pek cok sey..Allah korusun
kök şeklindekini diyosun dimi ben olduğu gibi atıyorum rendelemiyorum aslında bütün bitkilerin bi demlenme kaynatma süresi var ama bn hiç bilmiyorum onları yaçok tşk ettim. aynen canım zencefil var bir de katı halde kurutulmuş. nane çayının içine bir parça da koparıp ondan atıp kaynatıyorum ama doğru mu kullanıyorum emin olamadım. rendelemek mi lazım onu acaba?
Çıldırcam ya bu yeni oldu bu aybn yarın kesin olurum o derece bi kere de şu ağrılar şaşırtsa ya beni ateş ölçmesem adetim gecikti diye olay yapıcaktm normalde 32 gün döngüm :) biz en iyisi senle elele tutuşup doktor doktor gezelim
kesin üstün açık kalmışSorma kuzum her gun ayri kabus.
Gecenlerde de benim bebegi kaynanamin dogurdugunu gordum
Ben evimdeyim bebegi kaynanam dogurmus nasil oluyorsa. Esime bagiriyorum hemen ucak bileti aliyorsun gidip bebegimizi alalim daha hic goremedik bu ne diye tripleniyorum
aman bu erkeklere hepsi aynı..sebepsiz yere bağırırlar gıcık oluyorum bende...alttan alma canım..yoksa fasulye gibi kendilerini nimetten sayıyorlar...Kızlar biz de eşimle iyi değiliz ya. Okula servisim giderken yok, eşim bırakıyor. Sabah kar konusunu konuşuyorduk. izmir-Manisa yolu kapanmış dedi. ben de kapanır orası dağlık dedim. Sanki kapanması çok şaşırtıcı. bana şaşırtıcı gelmedi. Belli ki o şaşırmış. Ama şehirler arası yol dedi. Ben de tem de kapalıyor (uluslar arası yol, edirne ankara bağlantılı yol) dedim. Sen temi kapalı gördün mü, dedi, fotoğraflarda gördüm dedi. Sen gördün mü sen, dedi. Fotoda dedim ya dedim. Bir daha ısrar etti sana diyorum sen gördün mü fidye. Ben de görmedim diyorum ya nberden göreyim diye hırçınkaştım. O an koptu. Sen zaten konuşmöayı bilmezsin, sen zaten hep böylesin. herkes gerizekalı sen akıllısın... ağzına geleni saydı. Biz bu yüzden sohbet edemiyormuşuz, ben aksi ve hırçınmışım... Bilmişyorum yaaa... biz de iyi değiliz, sonumuz da iyi değil. Çocuk da olmuyor zaten, çocuktan ümidi kesti, benden ümidi kesti, geçende bozuk musluğu iyi kapatamamışım, geldi söyledi. Ben de aaaa gücüm mü yetmemiş, nasıl böyle bırakmışım dedim. Buna da bağırdı, cevap verme diye. Ben de vede susuyorum. Konuşmuyorum.Hep ev işi yapıyorum. İçimde ne olduğunu bilmez. Bizim sonumuz hayırlı değil bence.
amin canım inşallah...göğüslerime dokunamıyorum.iki gündür baş dönmesi hafif ve bulantı var biraz...hayırlısı bakalım...Amiinn ablacim insAllah var mi ufaktefek belirtiler ben hic dusunmemeye calisiyorum ana ovunun 5/6 gununden beri goguslerim muthis agrimaya basladi.. karnimda sızı var, kasigimda.. arada bacaklarima bi agri giriyor, yürütmüyor.. ama bu sefer de kendim inanmiyorum nedense.. hic umudum yok.. ates simdiye 36.7 olmaliydi. Diye gecistiriyorum.. hayirlisi olsun sonu yesillenir insallah dedigin gibi yeni yil guzel gecsin hepimize....
LeYLa_21 canım kahvaltıdan sonra bir tane içiyorum.her gunde değil gün aşırı alıyorum..yumurta kalitesini yukseltiyormuş.bide çikolata kistine baglı agrıları gideriyor bana cok iyi geldi..
Sagol canım...
kesin üstün açık kalmış
ben tazesini rendeleyip demliyorum hep ama kurutulmuş kullanmadim hic. adacayi da ic hem yumurtalara iyi gelirçok tşk ettim. aynen canım zencefil var bir de katı halde kurutulmuş. nane çayının içine bir parça da koparıp ondan atıp kaynatıyorum ama doğru mu kullanıyorum emin olamadım. rendelemek mi lazım onu acaba?
aaa senin dpo iyice kisaldivee dpo 10 bnm lekeler görünür akşam eşimle konuşayımda hsgye randevu alayım oda cmt çalışcaktı nasıl gidicem teeee şişliye
EVET ANNEMDE BAHSETMİŞTİ İÇİM KIYILDI KADININ YAŞADIKLARINA.EŞİ DE AİLESİ DE ÖLDÜ SANMIŞLAR.Bugün evdeydim ve müge anlı izledim çok ağladım 1990 yılında hacda bi facia olmus bi kadını kacirmislar Türk kadın yıllardır haber göndermeye çalışmış Türkiye'ye zorla tutmuşlar 10 yıl hiç evden cikarmamislar çocuğu olmus falan burda da 12 tane çocuğu var içim çıktı ya çalıştırmaya başlamışlar Türk hacı gördükçe ağlıyormuş bi derdini anlatmaya çalışıyormuş kahretti beni film olur denecek bi hikaye
ay kuzum izleme hiç tv yaa... zaten duygusalsın yok yere üzme kendini... yat dinlen, örgü ör...Bugün evdeydim ve müge anlı izledim çok ağladım 1990 yılında hacda bi facia olmus bi kadını kacirmislar Türk kadın yıllardır haber göndermeye çalışmış Türkiye'ye zorla tutmuşlar 10 yıl hiç evden cikarmamislar çocuğu olmus falan burda da 12 tane çocuğu var içim çıktı ya çalıştırmaya başlamışlar Türk hacı gördükçe ağlıyormuş bi derdini anlatmaya çalışıyormuş kahretti beni film olur denecek bi hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?