Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün evdeydim ve müge anlı izledim çok ağladım 1990 yılında hacda bi facia olmus bi kadını kacirmislar Türk kadın yıllardır haber göndermeye çalışmış Türkiye'ye zorla tutmuşlar 10 yıl hiç evden cikarmamislar çocuğu olmus falan burda da 12 tane çocuğu var içim çıktı ya çalıştırmaya başlamışlar Türk hacı gördükçe ağlıyormuş bi derdini anlatmaya çalışıyormuş kahretti beni film olur denecek bi hikaye

Kizlar ya benim adet agrilari bastirdi hemde fenaaaa
Eminim progestan kullanirken adet olmayacagim daha bitmesine 2 gun var ama cok siddetlendi bu agrilar tuvalete gidiyorum bi bakiyorum afedersiniz sapsari akinti
bn yarın kesin olurum o derece bi kere de şu ağrılar şaşırtsa ya beni ateş ölçmesem adetim gecikti diye olay yapıcaktm normalde 32 gün döngüm :) biz en iyisi senle elele tutuşup doktor doktor gezelim

izleme sen müge anlı fln dicem de izlicek bişeyde yok heralde evlenme programlaro var bide dimi

Bu kacırma olayları hala devam ediyor ne yazık ki..annemler haca gittiğinde ozellikle anlatmışlar uyarmışlar mesela bi taksiye bindiğinde önce kadın binerse şöfor kacırabilir diye..bunun gibi pek cok sey..Allah korusun

O günün şartları çok zor tabi bide faciada yaralı şekilde kaçırmış kadın hicbiseyden habersiz böyle bi hayat hikayesi ne ağır ve zor

cok gecmis olsun cnm. kendini portakal, zencefil, ihlamur, limon ve balın şefkatli kollarina birak :)

çok tşk ettim. aynen canım zencefil var bir de katı halde kurutulmuş. nane çayının içine bir parça da koparıp ondan atıp kaynatıyorum ama doğru mu kullanıyorum emin olamadım. rendelemek mi lazım onu acaba?

Gunlerdir bu konuyu isliyorlar programda. Henuz bulunamamis mi?

Zaten çalışıyorum izlemem de sabah dikkatimi çekti kaptırdım öyle çok üzüldüm ama
evde olunca da insan ister istemez tv açıyo bi tane düzgün program yok bizim kadınlarımızın kapasiteleri ahlakları bukdr düşük mü de bu programlar var anlayamıyorum gerçekten annem de müge anlı da görüp görüp şöyle yapmışlar dikkat et böyle etmişler dikkat et diip duruo

kök şeklindekini diyosun dimi ben olduğu gibi atıyorum rendelemiyorum aslında bütün bitkilerin bi demlenme kaynatma süresi var ama bn hiç bilmiyorum onları ya

bn yarın kesin olurum o derece bi kere de şu ağrılar şaşırtsa ya beni ateş ölçmesem adetim gecikti diye olay yapıcaktm normalde 32 gün döngüm :) biz en iyisi senle elele tutuşup doktor doktor gezelim
Çıldırcam ya bu yeni oldu bu ay
Ben hic hamilemiyim acaba diye sevinip umutlanamayacagim herhalde
Agri geldikce oturup agladim birazdan majezik icicem ama ayaktayken daha cok agriyor yatinca azaliyor
Esimde evde bugun tatil oldu is yeri dotumun ustune oturamadim bi türlü

vee dpo 10 bnm lekeler görünür akşam eşimle konuşayımda hsgye randevu alayım oda cmt çalışcaktı nasıl gidicem teeee şişliye

aman bu erkeklere hepsi aynı..sebepsiz yere bağırırlar gıcık oluyorum bende...alttan alma canım..yoksa fasulye gibi kendilerini nimetten sayıyorlar...
amin canım inşallah...göğüslerime dokunamıyorum.iki gündür baş dönmesi hafif ve bulantı var biraz...hayırlısı bakalım...

ben tazesini rendeleyip demliyorum hep ama kurutulmuş kullanmadim hic. adacayi da ic hem yumurtalara iyi gelir

EVET ANNEMDE BAHSETMİŞTİ İÇİM KIYILDI KADININ YAŞADIKLARINA.EŞİ DE AİLESİ DE ÖLDÜ SANMIŞLAR.

ay kuzum izleme hiç tv yaa... zaten duygusalsın yok yere üzme kendini... yat dinlen, örgü ör...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…