biz istanbula geldiğimizde metro güzergahlarının resmini çekmiştik tlfa, açıp açıp ordan bakıyorduk, metro nereye biz oraya gezindik ama şimdi hepsini unuttumvee dpo 10 bnm lekeler görünür akşam eşimle konuşayımda hsgye randevu alayım oda cmt çalışcaktı nasıl gidicem teeee şişliye
Onu ben de takip ediyorum ya 26 Yıldır ordaymış nerde Türk görse derdini anlatıyormuş.ilk 10 yıl hapsetmişler biryere pasaportunu da elinden Alıp yırtmışlar.türkiyenin 4 bir Tarafından arıyorlar ben o kadını gördüm konuştum diyor.dediğin gibi orda evlenmiş 2 çocuğu olmuş .hala arıyorlar kadını bulamadılar.merakla sonucu bekliyorum ben deBugün evdeydim ve müge anlı izledim çok ağladım 1990 yılında hacda bi facia olmus bi kadını kacirmislar Türk kadın yıllardır haber göndermeye çalışmış Türkiye'ye zorla tutmuşlar 10 yıl hiç evden cikarmamislar çocuğu olmus falan burda da 12 tane çocuğu var içim çıktı ya çalıştırmaya başlamışlar Türk hacı gördükçe ağlıyormuş bi derdini anlatmaya çalışıyormuş kahretti beni film olur denecek bi hikaye
Kadının fotolarını her tarafa yaymışlar kadını yeniden sakladıklarından şüpheleniyorlar.çünkü oranın Kanunlarına göre kadını kaçıran idam edilebilirmişGunlerdir bu konuyu isliyorlar programda. Henuz bulunamamis mi?
özlettin kendini yaa veson nerelerdesinOnu ben de takip ediyorum ya 26 Yıldır ordaymış nerde Türk görse derdini anlatıyormuş.ilk 10 yıl hapsetmişler biryere pasaportunu da elinden Alıp yırtmışlar.türkiyenin 4 bir Tarafından arıyorlar ben o kadını gördüm konuştum diyor.dediğin gibi orda evlenmiş 2 çocuğu olmuş .hala arıyorlar kadını bulamadılar.merakla sonucu bekliyorum ben de
Dün topik çok sessizdi sabah da ben bakamadım sonra Öğlen bir baktım mesajlar birikmişözlettin kendini yaa veson nerelerdesin
Dün topik çok sessizdi sabah da ben bakamadım sonra Öğlen bir baktım mesajlar birikmişokudum hep
Cnm senin hist sonrası kanama arttı mı? Dr bana sordu yok azaldı dedim.ama aslında azalma da yok .sadece ilk ay pıhtılı geldi biraz.dr artmasını bekleriz aslında dedi.senin nasıl?
Hist fotolarını gördün mü yorum yapmadınben zaten 1 tane adet oldum hist sonrası ve çok fazlaydı, parça parça oldu hep. ben ilaçlara bağladım ama... benimkinde yapışıklık yoktu şekil düzeltildi. senin yapışıklık açıldığı için artmasını beklemiş sanırım. yüzey alanı artmış oldu endometriumun sonuçta
ayy yoldaydım canım dur hemen tekrar bakayım. o gün sadece yazdım çıktım doğrusuHist fotolarını gördün mü yorum yapmadın
Dur arama ben atayım tekrarayy yoldaydım canım dur hemen tekrar bakayım. o gün sadece yazdım çıktım doğrusu
ayy yoldaydım canım dur hemen tekrar bakayım. o gün sadece yazdım çıktım doğrusu
Histero. olalı ne kadar oldu..hala kanaman mı var canım ya?Dün topik çok sessizdi sabah da ben bakamadım sonra Öğlen bir baktım mesajlar birikmişokudum hep
Cnm senin hist sonrası kanama arttı mı? Dr bana sordu yok azaldı dedim.ama aslında azalma da yok .sadece ilk ay pıhtılı geldi biraz.dr artmasını bekleriz aslında dedi.senin nasıl?
bu ikisi de aynı günden değil mi? kontrolde bakmadı yani ikinciye?
Yok cnm kanama yok hist sonrası adetlerin nasıl diye sordu.Histero. olalı ne kadar oldu..hala kanaman mı var canım ya?
ya bana açıklama yapmadı fotoyu ben istedim çektim.anladığım kadarı ile Soldakiler sorunlu fotolar sağdakiler düzeltildikten sonraki fotolar bunlar ameliyattan sonra eşime gösterilen fotolarbu ikisi de aynı günden değil mi? kontrolde bakmadı yani ikinciye?
sol üstte yapışıklık kesilmiş tüpe giden onu anladım ama alttaki neresi çözemedim
bu ikisi de aynı günden değil mi? kontrolde bakmadı yani ikinciye?
sol üstte yapışıklık kesilmiş tüpe giden onu anladım ama alttaki neresi çözemedim
ama soldaki işlem görmüş üstteki. kesilmiş yani. belki biri sol tüpün orası biri sağ tüpün orasıdır. keşke video eklenseYok cnm kanama yok hist sonrası adetlerin nasıl diye sordu.
ya bana açıklama yapmadı fotoyu ben istedim çektim.anladığım kadarı ile Soldakiler sorunlu fotolar sağdakiler düzeltildikten sonraki fotolar bunlar ameliyattan sonra eşime gösterilen fotolar
hayır o delik tüp girişi büzüş olan yeri ben de çıkaramadım amaVeson o delik ne rahim agzı mı?ilk defa goruyorum..büzüş büzüş olan yer mi düzeltildi orası neden oyle olmus kürtajdan dolayı mı çok ilginç..
O delik yumurtalıklarda giden kanal girişi sanırım.spermcikler ordan girip yumurta ile buluşacak geri gelip Rahime yerleşecek .:))tam net bilmiyorum ama soldaki fotolar yapışıklık olan kısımlar Dr zaten iki yeri düzelttik Demişti.bozuk yerlerin fotolarını çekmiş sonrada düzeltmişler.sağdakiler de operasyondan sonraki düzelmiş Şekli olsa gerek.Veson o delik ne rahim agzı mı?ilk defa goruyorum..büzüş büzüş olan yer mi düzeltildi orası neden oyle olmus kürtajdan dolayı mı çok ilginç..
benimkini youtuba eklemeye çalışıyorum veson eklenirse link atarım. video olunca daha net belli oluyor sanki. sende de yok muydu video?O delik yumurtalıklarda giden kanal girişi sanırım.spermcikler ordan girip yumurta ile buluşacak geri gelip Rahime yerleşecek .:))tam net bilmiyorum ama soldaki fotolar yapışıklık olan kısımlar Dr zaten iki yeri düzelttik Demişti.bozuk yerlerin fotolarını çekmiş sonrada düzeltmişler.sağdakiler de operasyondan sonraki düzelmiş Şekli olsa gerek.
Evet cnm bana bu yapışıklık kürtajlardan sonra oluyor dedi ve gebe kalmaya engel olabilir veya tekrar bebek kayıplarına neden olabilir dedi
Cd yi açamadım bir türlü Dr a dedim bu cd açılmıyor çok önemli mi dedi?bizimki ordan atladı yok önemli değil diye.dr zaten acelesi vardı hemen muayene etti söylediklerini söyledi çıktı cd de öyle elimde kalakaldı çok sinir oldumama soldaki işlem görmüş üstteki. kesilmiş yani. belki biri sol tüpün orası biri sağ tüpün orasıdır. keşke video eklense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?