hemşireye söyleseydin keşke o bakardı sanki.. ben de gittiğimde doktor baktı ve sadece dedi ki cumartesi hcgyi yap pazartesi eşinle gel. tamam dedim çıktım hastaneden. hastaneden çıkınca 1 milyar soru geldi aklıma. cmtsiye kadar fsh devam mı? ovitrelle 1 kutuyu mu yapıcam 2 kutu da yapılacak mı? ilişki perhizi olacak mı? eşim saat kaçta gelecek? idrara sıkışık olmam gerekli mi? Allahtan kantine inip tost yiyordum hemşire aradı nereye gittiniz daha konuşacaklarımız vardı diyeCd yi açamadım bir türlü Dr a dedim bu cd açılmıyor çok önemli mi dedi?bizimki ordan atladı yok önemli değil diye.dr zaten acelesi vardı hemen muayene etti söylediklerini söyledi çıktı cd de öyle elimde kalakaldı çok sinir oldum
Eşim de aynı şeyi diyor koskoca Prof a cd açmıyor diye cd yi uzatıyorsun dedihemşireye söyleseydin keşke o bakardı sanki.. ben de gittiğimde doktor baktı ve sadece dedi ki cumartesi hcgyi yap pazartesi eşinle gel. tamam dedim çıktım hastaneden. hastaneden çıkınca 1 milyar soru geldi aklıma. cmtsiye kadar fsh devam mı? ovitrelle 1 kutuyu mu yapıcam 2 kutu da yapılacak mı? ilişki perhizi olacak mı? eşim saat kaçta gelecek? idrara sıkışık olmam gerekli mi? Allahtan kantine inip tost yiyordum hemşire aradı nereye gittiniz daha konuşacaklarımız vardı diyedöndüm hepsini anlattı işte hemşire...
acaba yine programda mı sıkıntı var. benimki media player ile açıyor ama.. illa denediğin bilgisayarda media player vardır zaten senin. demek o farklı bir programla çalışıyor..Eşim de aynı şeyi diyor koskoca Prof a cd açmıyor diye cd yi uzatıyorsun dedihemşire de yanında idi aslında bence o da anlamıyordu yoksa bakalım derdi.neyse artık olan oldu ama bana ameliyat öncesi ve sonrası gibi geldi ameliyattan çıkınca eşime fotoları gösterip anlatmış o gelince kendisine bir sorayım tam olarak ne Demiş.sol alttaki kesinlikle sorunlu bölge Sağdaki iki foto da düzelmiş fotolar ama sol üsttekinden ben de emin olamadım
Valla bilmiyorum cnm karşı komşunun pc si hsg yi açmıştı bunu açmadı dönüp dönüp duruyoracaba yine programda mı sıkıntı var. benimki media player ile açıyor ama.. illa denediğin bilgisayarda media player vardır zaten senin. demek o farklı bir programla çalışıyor..
Codec pack yukle canım o zaman açılır açılmazsaValla bilmiyorum cnm karşı komşunun pc si hsg yi açmıştı bunu açmadı dönüp dönüp duruyor
Cnm benim pc yok bir ara Karşıdan ister tekrar denerim dedikleriniCodec pack yukle canım o zaman açılır açılmazsa
cde sag tık aç de dosyaların uzantısı ne buraya yaz bakalım
7canım biz de akşam bunlardan bahsettik... hepimiz zaman zaman yaşıyoruz. ben sadece benim evliliğim böyle herkes mutlu mesut şen yaşıyor sanıyordum ama öyle değil.. insan anne babasıyla bile her konuda anlaşamıyor, zaman zaman tartışıyor.. hele çocuk konusu gerçekten yıpratıcı. eşin de bu durumu fazlaca kafaya takıyorsa ondan gerilmiştir... ama biz çocuk yapalım diye evlenmedik ki.. inşallah toparlarsınız canım, kötü düşünme...
Yok canum kist olsa atesin dusuk olur cizgi cekmez diye biliyorum.. en gec dpo 17 de gelir.. sen bekledigin icin stressten dolayi gecikiyodur.. rahat ol, geleceğine eminmis gibi davrab
Canım bunlarin hepsi normal inan. Bazen erkekler her seyi büyütüyor düşünemiyor bu kdr icerlediginizi.. biz de boyle salak konular icin arada tartisiriz.. benim esimde bana oyle seyler söyler.. sessiz kalmayi ögrendim o gibi durumlarda.. kendi uzulur sonra.. sende oyle dusun.. uzme canini..
canim sanki esininde fakli bi stres varmis da sana patliyormus gibi geldi bana. çünkü bunlar cok küçük meseleler. benim eşim us yerinde ne zaman gerilse evde böyle küçük seylerden dolayi bana patlar ben artik anlarim yine iş yerinde kötü biseyler mi oldu diye.
sen en son ne zaman test yaptin? ateşin sanki düşüşe geçmiş gibi belki yarin adet gelir
aman bu erkeklere hepsi aynı..sebepsiz yere bağırırlar gıcık oluyorum bende...alttan alma canım..yoksa fasulye gibi kendilerini nimetten sayıyorlar...
amin canım inşallah...göğüslerime dokunamıyorum.iki gündür baş dönmesi hafif ve bulantı var biraz...hayırlısı bakalım...
FreeSoull cnm ateş düşüşe geçiyor yarın daha da düşer gibime geldi
Eşim akşam geliyormuş gelsin ona bir sorayımVeson ben çözdüm şimdi sağ üstteki önceki hali. bak dikkatli bakarsan yapışıklık görünüyor solda kesilmiş olan bölgede. sol alttaki büzüş bzüş olan da kesilen endometrium parçaları. onları adetle attık işte. alttaki bölge de bence rahim üst tarafı... bölgeden emin değilim ama soldakiler son, sağdakiler ilk hali. benim video yüklenirse daha net anlaşılır zaten. çünkü işlem öncesi benim de pürüzsüz iken sonrasında hep parçalar dökülmüş, sallanmış
Kadının fotolarını her tarafa yaymışlar kadını yeniden sakladıklarından şüpheleniyorlar.çünkü oranın Kanunlarına göre kadını kaçıran idam edilebilirmiş
Inşallah bulunur zaten yine haber olur, ben iki haftada bir kullandım canım hiç saate bakmadım ama genelde akşam yemegiyle ekmeğe döküp yemiştimelmol banada kuzenler söyledi öyle baktım da içim parçalandı dün gecede haberlerde gördüm devreye Interpol girmiş inşallah bulunur kadincagiz
Ben sana şey sorcam doktora bugün devir ampul yazdırdım 2 tane ne zaman kullanayim haftada bir ic dedi dojtor ama bide gunun hangi saatinde olduğu onemlimi yatarken yada sabah aç tok fark edermi
Görenler hep daha önce gidip de orda görüp Türkiye'ye gelenler.tv de aranmaya başlayınca kimse görmemiş onu.mühe anlı çok yaklaştık inşallah bulunacak dedi bakalım ne zaman bulunacakHadi ya tüh
Aslında onu gördüklerini söyleyen telefonlar almışlardı Türk hacılardan.
İnşallah bulunur.
Görenler hep daha önce gidip de orda görüp Türkiye'ye gelenler.tv de aranmaya başlayınca kimse görmemiş onu.mühe anlı çok yaklaştık inşallah bulunacak dedi bakalım ne zaman bulunacak
gitmesine giderimde hava soğuk arabayla gitmek iyi olurdu tek gitmem de sıkıntı olur mu yanıms birisi lazım mı çanta cüzdan bisürü ıvır zıvırbiz istanbula geldiğimizde metro güzergahlarının resmini çekmiştik tlfa, açıp açıp ordan bakıyorduk, metro nereye biz oraya gezindik ama şimdi hepsini unuttum
Yanına birini al canım. Anestezi yok mu işin içinde?gitmesine giderimde hava soğuk arabayla gitmek iyi olurdu tek gitmem de sıkıntı olur mu yanıms birisi lazım mı çanta cüzdan bisürü ıvır zıvır
Normal hayatı artık hangisi orda da çoluk çocuk tabiki Türkiye'ye dönmek ister ama bi taraf bi düzen de malesef orda olacak bulunsun keşke de umarım ölmüş falan değildir yaslanmış sonuçta Rabbim dünya gözüyle görüp kavuşmayı nasip etsin ailesiniEvet evet ama yani yakin zamanda gormusler demek istedim.
Insallah bulunur da normal hayatina doner bir an once.
Inşallah bulunur zaten yine haber olur, ben iki haftada bir kullandım canım hiç saate bakmadım ama genelde akşam yemegiyle ekmeğe döküp yemiştim
Tamam kızlar çok saoluntsefem28 cnm bende yarim kaşık zeytinyagina dokup ictim canan karatay öyle tavsiye ediyordu :)
tok icilse daha iyi sanirim yağla çözülen bi vitamin çünkü. saati filan fark etmez
Normal hayatı artık hangisi orda da çoluk çocuk tabiki Türkiye'ye dönmek ister ama bi taraf bi düzen de malesef orda olacak bulunsun keşke de umarım ölmüş falan değildir yaslanmış sonuçta Rabbim dünya gözüyle görüp kavuşmayı nasip etsin ailesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?