Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle kendini tanıyan kişi bi gariplik olduğunu anlıyor canım benim de aynısı olmuştu her ikisinde de bi tuhaflık var bende diyo insan :))

bencede değer de çok yüksek değil ya ben başka test alldım onu da yapsam mı ! gerek var mı ki artık

şaşkınım ya
İdrar testine gerek yok artık ama 2 gün sonra kan verir kontrol edersin eğer merakta kalacaksan değerler 2 ye katlıyor mu diye..

Dpo vesonun dediği gibi ondan değer düşük bence. İnşallah kat kat katlanır değerlerin

teşekkür ederim
darısı topigimizin bütün melek kalpli anne adaylarına. siiznle çok mutluyum gerçekten . kendımı hıc yalnız hissettırmedınız bu süreçte
Amin inşallah herkesten bekliyorum güzel haberler çok mutlu oluyorum böyle burda güzel haber geldikçe çok şükür maşallah bize

bencede değer de çok yüksek değil ya ben başka test alldım onu da yapsam mı ! gerek var mı ki artık

şaşkınım ya
Canım o değer regli günü geçtikten sonra kat kat artıyor şaşıracaksın bu yeni yıl hediyesi oldu şimdilik

sonuc cıktı canım

28.9 sonuc şimdi ben hamıle mııyım yanı
Yasasin ablammm ohhh beeeeeeee sonunda sana dedim aam az kaldi diyeeee yupppiii ohhh cok sukir allahima demek gecen gun aklima bos yere gelemdin sen ayyyyy durduk yere keske guzel haber alsam ondan dedim birden icimden anaaaaaaammm en az kendi hamileligime sevindigim gibi sevindim gozun aydinnnnnnnn❤❤❤❤❤

iiz canim ablammmm artik stresi sana yasakliyorum simdi sen beni dinliceksinnnnnn ben seni dinlemistim sira sende

Reactions: iiz
iiz tebrik ederim canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Bizede cok dua et canım

Kızlar yeni yılımız bol bebişli olsun umarım 2017 de listemiz hamiş topiğinde bulusur
Saglıklı huzurlu senelere inşallah

Kızlar açılışı super yaptık devamı hiç durmadan gelsin aminnn

Neslihaann dönmeden müjdeler geldi masallah

ooo... hadi inşallah

hadi inşallah canım. Allah dualarını kabul etsin. Bana da dua et canım.

Sümbül gözün aydın canım. Her şey gönlünce olsun
Inşallah sağlıkla kucagina alırsın
Darısı bana

Kızlar eşimin sınav sonucu açıklandı az önce... kazanmış ve 16 ocakta gidiyor... eğitim kaç ay belli değil bile...

Kazandığı için sevindim ama kesinleşince daha bir kötü oldum gideceğine...

hayırlısı olsun canım. Aşkiniz artar ama özlem de yakar

kızlar sonucum çıkmış

28.89 şimdi ben hamile miyim kızlar ?

Oh maşallah. Allah tamamına erdirsin

evettt açılışı yaptık. 2017 ılk haberı benden geldı hadii bakalım açtım kapıyı artık gelin sırayla cicilerim

canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…