Kesinlikle kendini tanıyan kişi bi gariplik olduğunu anlıyor canım benim de aynısı olmuştu her ikisinde de bi tuhaflık var bende diyo insan :))evet masa da alkol var koydular önume sonuc gelene kadar 1 yudum bıle almadım zaten
gercek mı bu anlayamadım . adet agrısı gıbı agrım var. gece uykumda anladım kızlar ya sıkıstım tuvalete ama tuhaf vır sıkısma . uykumda dusundum uyanınca ılk ıdrarla test yapayım dıye
erken olduğu icin değer düşük takma kafana. o simdi güzel güzel artar. baska teste gerek yok artik cnm kanla tescilledin yani :)))))bencede değer de çok yüksek değil ya ben başka test alldım onu da yapsam mı ! gerek var mı ki artık
şaşkınım ya
İdrar testine gerek yok artık ama 2 gün sonra kan verir kontrol edersin eğer merakta kalacaksan değerler 2 ye katlıyor mu diye..bencede değer de çok yüksek değil ya ben başka test alldım onu da yapsam mı ! gerek var mı ki artık
şaşkınım ya
Amin inşallah herkesten bekliyorum güzel haberler çok mutlu oluyorum böyle burda güzel haber geldikçe çok şükür maşallah bizeteşekkür ederim
darısı topigimizin bütün melek kalpli anne adaylarına. siiznle çok mutluyum gerçekten . kendımı hıc yalnız hissettırmedınız bu süreçte
Canım o değer regli günü geçtikten sonra kat kat artıyor şaşıracaksın bu yeni yıl hediyesi oldu şimdilikbencede değer de çok yüksek değil ya ben başka test alldım onu da yapsam mı ! gerek var mı ki artık
şaşkınım ya
Yasasin ablammm ohhh beeeeeeee sonunda sana dedim aam az kaldi diyeeee yupppiii ohhh cok sukir allahima demek gecen gun aklima bos yere gelemdin sen ayyyyy durduk yere keske guzel haber alsam ondan dedim birden icimden anaaaaaaammm en az kendi hamileligime sevindigim gibi sevindim gozun aydinnnnnnnn❤❤❤❤❤sonuc cıktı canım
28.9 sonuc şimdi ben hamıle mııyım yanı
Kiz bem catladim resmen hepimiz seni bekledik inan cok sevindimmmmmmmmm aglattin kiz beni allah heo boyle guzel sekikde aglatsin bizicanımsın burda benı mı beklıyrsunuz
çıktı sonuç
kızlar sonucum çıkmış
28.89 şimdi ben hamile miyim kızlar ?
Sence şimdi doğru yerde mi? Dpo9 sanki kan değerin ile uyumlu gibi geldi banaYAPTIM CANIM .izginin yerını degıstırdı
Yok yapma iki gün sonra koyuluk için yaparsın kontrol amaçlıbencede değer de çok yüksek değil ya ben başka test alldım onu da yapsam mı ! gerek var mı ki artık
şaşkınım ya
hsg nın oldu galıba evetbence kesinlikle hsg nin faydasi oldu iyiki cektirmissin:)))) ohhh aşılamaya da gerek kalmadi ne güzel
iiz canim ablammmm artik stresi sana yasakliyorum simdi sen beni dinliceksinnnnnn ben seni dinlemistim sira sende
Çektiğin tüm Acılara deydi inşallahhsg nın oldu galıba evet
yarına her şeyı bütün ayrıntılarıyla yazacagımKat kat artar insallah arkadaşım
Müsait olunca tüm belirtileri bekliyoruz
Yok yok onu sonra yap koyulaşmayi takip edersin bugün gerek yok artıkbencede değer de çok yüksek değil ya ben başka test alldım onu da yapsam mı ! gerek var mı ki artık
şaşkınım ya
tamam parmakla durum ne bakacagım yarın bugun baktım ama yok dedim demek dogru degılmıs test ayy şaşkınım ya.bence sadece eşine söyle simdilik. hatta mesaj at şok olsun
senden bi ara parmak testinde bekliyoruz
Kızlar acaip şekilde grip olmuşum dün akşam 7den beri yatıyorum üstümü çulladım 3 yorganla yattım baya terledim terledim üstümü değiştirip tekrar tekrar yattım.. inşallah pazartesiye tamamen geçmiş olur... şimdi de sıcacık bir duş aldım.
Dün gece ilişki olsun demişti doktor bir de. Eşim geldi diyor "tamam senin bişey yapmana gerek yok ben 5 dakikada hemen halledip gidicem"ağzım burnum akıyor üstümde 3 yorgan , neyse görevi tamamladık eşim 1 saat sonra tekrar geldi dur ne olur ne olmaz 2 kere yapalım diye dedim benim hevesim olsa gelmezsin ikinciye. Güle güle yaptık , çok acaip bir deneyim oldu
Kızlar burda kadınlar alıyordu bebeği olmayanlar olmasi için kivi gibi şekli olan kahve rengi bişey pişirip içinde bişey varmış onu yiyecekmisiz sonrada çalışma yapacakmisız bende aldım belki vesile olur diye
kızlar yeni yıl sürprizi olabilir mi bu ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 1932690 Eki Görüntüle 1932691 Eki Görüntüle 1932692
Kızlar eşimin sınav sonucu açıklandı az önce... kazanmış ve 16 ocakta gidiyor...eğitim kaç ay belli değil bile...
Kazandığı için sevindim ama kesinleşince daha bir kötü oldum gideceğine...
kızlar sonucum çıkmış
28.89 şimdi ben hamile miyim kızlar ?
iiz tebrik ederim canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Bizede cok dua et canım
Kızlar yeni yılımız bol bebişli olsun umarım 2017 de listemiz hamiş topiğinde bulusur
Saglıklı huzurlu senelere inşallah
Kızlar açılışı super yaptıkdevamı hiç durmadan gelsin aminnn
Neslihaann dönmeden müjdeler geldi masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?