Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkürler tatlımmm darısı sırayla hepinize

kızlar vereceğiniz cevaba göre davranacağım

geldıgım evde ki kadın dünya güzeli bir melek . çocuk yapmamıslar eşi istemmeiş ama bu konuda rahat görunuyor bır kac kere konustk. şimdi söylesem eşim mutlaka yansıtır saklayamaz hatta direk söyler

acaba söylemesem mi üzer miyim diye düşünüyorum sabahtan beri. fikriniz ne ?

Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin insaallah

Reactions: iiz
Canım çok sevindim maşallah sağlıkla devamı gelir inşallah kucağına da almak nasip olur inşallah bende oğlumda ilk kan testinde 26 idi
Bence eve geçince şöyle bir müddet ikinizden başka kimse bilmesin kalp atışından sonra diğer insanlara söylersiniz yine kendin bilirsin canim

Bide bu ay farklı bişey yiyip içtin mı hsg den başka değişik bisey yaptiysan anlat canım iiz

iiz cnm bugüne pregnancy test blood + gir cnm ve senden ricam önümüzdeki birkaç gün ateş ölçüp tabloya girmeni istiyorum örnek tablo olarak aşağı geçirdim linkini

Bence eve gidince soyle ablam bas basa kaldiginizda en guzeli o

bence söyleme cnm yaa kese görünene kadar kimsecikler bilmesin bunu hepimiz tecrübe ettik. Allah korusun ama bi olumsuzluk olsa insanlara bi de onu söylemek daha zor oluyor

Hamilelik bol bulantili geçiyor Leyla Abla. Daha tadına varamadim. Ilk 12 haftanın geçmesini bekliyorum. Sen nasılsın canım? Her sey yolundadır ins.
Bulantısı olması iyi aslında canım insanı zorluyor biraz ama.. Benim kızımda hiç bulantım olmamıştı ama son kaybettiğim bebeğimde çok bulantım olmuştu.. Bende iyiyim çok şükür canım.. Şuanda bir sıkıntı yok bakalım bu ay güzel haber vermek nasip olacakmı? Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...

Darısı passionete e o da hsg çektirmişti:)
Insallah canim ya benim ilk ay boş gecti ama bu ay macun ve igneler falan insallah yüzümüz gülsün hepimizin. Ne zaman dua olayina başlasak pespese guzel haberler geliyor insallah tez zamanda hepimiz hamile kaliriz

Insallah canim ya benim ilk ay boş gecti ama bu ay macun ve igneler falan insallah yüzümüz gülsün hepimizin. Ne zaman dua olayina başlasak pespese guzel haberler geliyor insallah tez zamanda hepimiz hamile kaliriz
Aynen Katılıyorum Neslihan dönsün yeni bir hatim daha başlayalım inşallah

Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah...

Reactions: iiz
Bence başkasına farkettirmeyecegi bi ortamda evde söyle canım çünkü çok yeni bir şey sadece ikinizin bilmesi daha güzel. Gece 12 olduktan sonra kulağına artık 3 kişiyiz diye fısıldayabilirsin

Aynen Katılıyorum Neslihan dönsün yeni bir hatim daha başlayalım inşallah
Tuba abla sende listeler duruyordur ilk Hatim sonrası benimle beraber 3 4 kişi daha peşpeşe gelmiştik. İkinci hatimle meyvelerini vermeye başladı inşaallah devamı gelecek daha da güzelleşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…