teşekkürler tatlımmm darısı sırayla hepinizeooo... hadi inşallah
hadi inşallah canım. Allah dualarını kabul etsin. Bana da dua et canım.
Sümbül gözün aydın canım. Her şey gönlünce olsun
Inşallah sağlıkla kucagina alırsın
Darısı bana
hayırlısı olsun canım. Aşkiniz artar ama özlem de yakar
Oh maşallah. Allah tamamına erdirsin
tescilledim mi ya hala kafam cantamda ki testteerken olduğu icin değer düşük takma kafana. o simdi güzel güzel artar. baska teste gerek yok artik cnm kanla tescilledin yani :)))))
Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin insaallahkızlar vereceğiniz cevaba göre davranacağım
geldıgım evde ki kadın dünya güzeli bir melek . çocuk yapmamıslar eşi istemmeiş ama bu konuda rahat görunuyor bır kac kere konustk. şimdi söylesem eşim mutlaka yansıtır saklayamaz hatta direk söyler
acaba söylemesem mi üzer miyim diye düşünüyorum sabahtan beri. fikriniz ne ?
Canım çok sevindim maşallah sağlıkla devamı gelir inşallah kucağına da almak nasip olur inşallah bende oğlumda ilk kan testinde 26 idikızlar vereceğiniz cevaba göre davranacağım
geldıgım evde ki kadın dünya güzeli bir melek . çocuk yapmamıslar eşi istemmeiş ama bu konuda rahat görunuyor bır kac kere konustk. şimdi söylesem eşim mutlaka yansıtır saklayamaz hatta direk söyler
Aa ben unutmustum hsg cektirdiğini çok agrılı olmustu hatta ama vesonun dediği gibi degdi valla hsgden sonra 6 ay içinde hamile kalma oranı cok yuksek zatenbence kesinlikle hsg nin faydasi oldu iyiki cektirmissin:)))) ohhh aşılamaya da gerek kalmadi ne güzel
Bence eve gidince soyle ablam bas basa kaldiginizda en guzeli okızlar vereceğiniz cevaba göre davranacağım
Canım şimdilik aranızda kalsın bencede kalp atısından sonra paylasırsınız.tekrar hayırlı olsunşidmi bir evde yemege davetlıyız. şimdi söylesem mi acaba . nasıl söylesem ki bilemdim.
bence söyleme cnm yaa kese görünene kadar kimsecikler bilmesinkızlar vereceğiniz cevaba göre davranacağım
Bulantısı olması iyi aslında canım insanı zorluyor biraz ama.. Benim kızımda hiç bulantım olmamıştı ama son kaybettiğim bebeğimde çok bulantım olmuştu.. Bende iyiyim çok şükür canım.. Şuanda bir sıkıntı yok bakalım bu ay güzel haber vermek nasip olacakmı? Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...Hamilelik bol bulantili geçiyor Leyla Abla. Daha tadına varamadim. Ilk 12 haftanın geçmesini bekliyorum. Sen nasılsın canım? Her sey yolundadır ins.
Insallah canim yaDarısıpassionete e o da hsg çektirmişti:)
Aynen Katılıyorum Neslihan dönsün yeni bir hatim daha başlayalım inşallahInsallah canim yabenim ilk ay boş gecti ama bu ay macun ve igneler falan insallah yüzümüz gülsün hepimizin. Ne zaman dua olayina başlasak pespese guzel haberler geliyor insallah tez zamanda hepimiz hamile kaliriz
Bencede vesoncum valla liste eriyene kadar okamaya devam edelimAynen Katılıyorum Neslihan dönsün yeni bir hatim daha başlayalım inşallah
Ne güzel vesileler bunlar Rabbim nasip etti herkese etsin inşallah yer gök dua boşuna dememişler tevekkulu de duayı da bırakmadık çok şükürAynen Katılıyorum Neslihan dönsün yeni bir hatim daha başlayalım inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah...kızlar vereceğiniz cevaba göre davranacağım
Bence başkasına farkettirmeyecegi bi ortamda evde söyle canım çünkü çok yeni bir şey sadece ikinizin bilmesi daha güzel. Gece 12 olduktan sonra kulağına artık 3 kişiyiz diye fısıldayabilirsinkızlar vereceğiniz cevaba göre davranacağım
Tuba abla sende listeler duruyordur ilk Hatim sonrası benimle beraber 3 4 kişi daha peşpeşe gelmiştik. İkinci hatimle meyvelerini vermeye başladı inşaallah devamı gelecek daha da güzelleşecekAynen Katılıyorum Neslihan dönsün yeni bir hatim daha başlayalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?