ayyy çok sevindim hsg işe yaradı demek 2017nin ilk mucizesi geldikızlar sonucum çıkmış
28.89 şimdi ben hamile miyim kızlar ?
Canım senin durumun nasıl daha iyisindir inşallah ilaçlara devam ediyor musunTuba abla sende listeler duruyordur ilk Hatim sonrası benimle beraber 3 4 kişi daha peşpeşe gelmiştik. İkinci hatimle meyvelerini vermeye başladı inşaallah devamı gelecek daha da güzelleşecek
Evet cnm aynen Dediğin gibi oldu ilk hatimle beraber güzel haberler geldi sıra ileTuba abla sende listeler duruyordur ilk Hatim sonrası benimle beraber 3 4 kişi daha peşpeşe gelmiştik. İkinci hatimle meyvelerini vermeye başladı inşaallah devamı gelecek daha da güzelleşecek
İlaçlar bitti smear aldırmak kaldı geçmistir inşaallah ama akıntı çok var hala. Başka bir sıkıntımız yok çok şükürCanım senin durumun nasıl daha iyisindir inşallah ilaçlara devam ediyor musun
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah...
tesekkürler tatlımmmKizlar bu hafta cok takip edemedim sayfayi bugunde gireyim bibakim dedim guzel haber var mi ayyyy superr superriiz tebrik ederim canim Allah saglikla tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin insallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sanada musmutlu yillar iyi yureklim benim rabbim sabrinin mukafatini verdi insallah cookk cokk sevindimtesekkürler tatlımmmmutlu yıllar
MaaşallahEvet cnm aynen Dediğin gibi oldu ilk hatimle beraber güzel haberler geldi sıra ileevTik Salliala Semackgz LeYLa_21 Themodernmumma elmol ShinSeGi maalesef Arasında kaybedenler oldu.yeni hatimle beraber yeniden hareketlilik başladı inşallah elmol denizege34
ya se min
iiz Rabbim listenin tamamına nasip etsin inşallah:))
Hamile tabloma bakıp bakıp ağlıyorum. Demin eşimle atıştık bu konu yüzünden.. Yeni yılıda zehir etti bana... Doktordan çıkamaz olmuşuz vay efendim çayı çok içiyormuşum vitaminsiz kalmışım falan falan... Moralim çok bozuk.. Çocuk olmasa kapı çarpıp gidesim var o dereceEvet cnm aynen Dediğin gibi oldu ilk hatimle beraber güzel haberler geldi sıra ileevTik Salliala Semackgz LeYLa_21 Themodernmumma elmol ShinSeGi maalesef Arasında kaybedenler oldu.yeni hatimle beraber yeniden hareketlilik başladı inşallah elmol denizege34
ya se min
Amin canım sağolasın.. Sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi hissediyorum.. Moralim çok bozuk...
tşk ederim leyloşum
mutlu yıllar darısı başına canımcım
Darısı tüm topige ve isteyenlere aminnnEvet cnm aynen Dediğin gibi oldu ilk hatimle beraber güzel haberler geldi sıra ileevTik Salliala Semackgz LeYLa_21 Themodernmumma elmol ShinSeGi maalesef Arasında kaybedenler oldu.yeni hatimle beraber yeniden hareketlilik başladı inşallah elmol denizege34
ya se min
Ay bu resme mest oldum aserdim şuan ne tatlı bişeydir bu ay poncik yaaahepinize musmutlu yıllar kızlar. seviyorum hepinizi. 2017 iyiliğin yılı olsun
Eki Görüntüle 1932873
Ya cnm ya eşin niye böyle yapıyor çok üstüne gidiyor.üzülüyorum.kaybettiğiniz bebekten de mi ders almadı.benim eşim de çok Üstüme geliyordu eskiden.adet olduğumu öğrenince beni dövmekten beter ediyordu.ama zamanla Kayıplar falan olunca duruldu.o da bu işin nasipten öteye gitmediğini anladı.duruldu zamanla.inşallah senin de eşin kısa zamanda anlar .rabbim kızlarımıza hayırlı uzun Ömür versin inşallah.rabbim neyi nasip etti ise onu yaşarız.hayırlısı ile kardeşler de gelir inşallah üzme sen kendiniHamile tabloma bakıp bakıp ağlıyorum. Demin eşimle atıştık bu konu yüzünden.. Yeni yılıda zehir etti bana... Doktordan çıkamaz olmuşuz vay efendim çayı çok içiyormuşum vitaminsiz kalmışım falan falan... Moralim çok bozuk.. Çocuk olmasa kapı çarpıp gidesim var o derece
.hala ağlıyorum..
Amin canım sağolasın.. Sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi hissediyorum.. Moralim çok bozuk...
Bilmiyorum valla canım ama bu işin sonu kötüye gidiyor.Rabbim sonumuzu hayır etsin..çoğu konuda tahammülümü zorluyor.Ya cnm ya eşin niye böyle yapıyor çok üstüne gidiyor.üzülüyorum.kaybettiğiniz bebekten de mi ders almadı.benim eşim de çok Üstüme geliyordu eskiden.adet olduğumu öğrenince beni dövmekten beter ediyordu.ama zamanla Kayıplar falan olunca duruldu.o da bu işin nasipten öteye gitmediğini anladı.duruldu zamanla.inşallah senin de eşin kısa zamanda anlar .rabbim kızlarımıza hayırlı uzun Ömür versin inşallah.rabbim neyi nasip etti ise onu yaşarız.hayırlısı ile kardeşler de gelir inşallah üzme sen kendini
Leyla üzme kendini nolur.. eşin de çay ne alaka imiş yaaa.... nasip kısmet işte olmayınca olmuyor napalım.. birbirimizi suçlamanın ne anlamı var. Rabbim verecek ruhunu , o dileyecek ki olsun..Hamile tabloma bakıp bakıp ağlıyorum. Demin eşimle atıştık bu konu yüzünden.. Yeni yılıda zehir etti bana... Doktordan çıkamaz olmuşuz vay efendim çayı çok içiyormuşum vitaminsiz kalmışım falan falan... Moralim çok bozuk.. Çocuk olmasa kapı çarpıp gidesim var o derece
.hala ağlıyorum..
Aman deyim ablam yaoma boyke bazen okadar cok yipraniyoruz ki aslinda ealerimizde en az bizim kadae yipraniyilar ve boyle kirici oluyolar ama icten ice pisman oluyolar ama gurur yapip hataliyim diemiyolar gelip ozur bile dileyemiyolar bende yasadim ahhh ablam ahhhhh bosver sen hatta bazen asla anne olamicam diyodum ve cok pismanim oyle dedigime ama uzerimdeki baski yuznden hep isyan ocinde buldum kendimi veee sonunda dur dedim herkese kocama bile kulagimi kapadim saldim kendimi ve sonuc ortada inaniyorum bak benHamile tabloma bakıp bakıp ağlıyorum. Demin eşimle atıştık bu konu yüzünden.. Yeni yılıda zehir etti bana... Doktordan çıkamaz olmuşuz vay efendim çayı çok içiyormuşum vitaminsiz kalmışım falan falan... Moralim çok bozuk.. Çocuk olmasa kapı çarpıp gidesim var o derece
.hala ağlıyorum..
Öyle ama gelde anlat işte..Rabbimin takdiri elden gelen bisey yok..çok yıprandım artık herşeyden bıktım canım ya.Leyla üzme kendini nolur.. eşin de çay ne alaka imiş yaaa.... nasip kısmet işte olmayınca olmuyor napalım.. birbirimizi suçlamanın ne anlamı var. Rabbim verecek ruhunu , o dileyecek ki olsun..
Sen üzme kendini...
Bak yeni yıla girdik hala ağlıyorum.sözleri içime işledi sanki..yazacak cok sey varda şuan toparlayamıyorum.kızıma sarılıp uzandım..Aman deyim ablam yaoma boyke bazen okadar cok yipraniyoruz ki aslinda ealerimizde en az bizim kadae yipraniyilar ve boyle kirici oluyolar ama icten ice pisman oluyolar ama gurur yapip hataliyim diemiyolar gelip ozur bile dileyemiyolar bende yasadim ahhh ablam ahhhhh bosver sen hatta bazen asla anne olamicam diyodum ve cok pismanim oyle dedigime ama uzerimdeki baski yuznden hep isyan ocinde buldum kendimi veee sonunda dur dedim herkese kocama bile kulagimi kapadim saldim kendimi ve sonuc ortada inaniyorum bak beniiz ablama bile inaniyorum cok az akldi yakinda gzuel bir haber alicaksin gelicek mucizen sabret inaniyorum deyip durdum ve inandigim sey oldu yine inaniyorumki sende guzel haberle doneceksin buraya inancini hic yitirme yeni yil senin ve isteyen herkesin yili olsun insaAllah sag saglim kucaklayalim yavrularimizi insaAllah sen boyle yazinca kendim aklima geldi cektiklerim inan tutamadim kendimi aglayasim geldi hele gecen yil 24 eylulu unutamiyorum naparsam yapim unutamamda tipki senin gibi birde 16 nisani uzulme ablam inaniyorum gercekten bak tum ictenligimle soyluyorum tekrar anne okacaksin hepimiz olacagi insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?