Cnm o da yaptıklarına Söylediklerine pişman olacaktır gelip gönlünü alır üzülmeÖyle ama gelde anlat işte..Rabbimin takdiri elden gelen bisey yok..çok yıprandım artık herşeyden bıktım canım ya.
Bak yeni yıla girdik hala ağlıyorum.sözleri içime işledi sanki..yazacak cok sey varda şuan toparlayamıyorum.kızıma sarılıp uzandım..
O yaptığının farkında bile değil canım eminim..anlamıyor hiç ne kadar yıprandığımı üzüldüğümü..Cnm o da yaptıklarına Söylediklerine pişman olacaktır gelip gönlünü alır üzülme
Kız ben de geçen cumadan sonra bir kriz geçirdim yazmadım fırsat bulup. Bunlar hep aynı canım ama inan üzüldüğüne değmez 2 gün sonra barışıyoruz zaten olan bize oluyor 2 gün üzgün sinirli oluyoruz sadece.O yaptığının farkında bile değil canım eminim..anlamıyor hiç ne kadar yıprandığımı üzüldüğümü..
Kız ne sırasıteşekkürler tatlımmm darısı sırayla hepinize
Aynen canım ya al birini vur ötekine.. Benimkide gelmiş odaya çocukla benim yeni yılımızı kutluyor. Kızın yanında mecbur sarıldım artık. O öptü beni ben hiç öpmedim öfkem geçmemişti hala çünkü.. Sanki lafı söyleyen başkası sanırsın.. Bunların hepsi aynı canım ya..sabah çalışma yapalım belki çatlamak üzere olan yumoş vardır diyo ya..gülermisin ağlarmısın.. Sinirden güldüm valla :))Kız ben de geçen cumadan sonra bir kriz geçirdim yazmadım fırsat bulup. Bunlar hep aynı canım ama inan üzüldüğüne değmez 2 gün sonra barışıyoruz zaten olan bize oluyor 2 gün üzgün sinirli oluyoruz sadece.
Benimki de ben tek başıma karda kışta gitmiş gelmişim 3.5 saat gidiş 3.5 saat dönüş yollarını gıkım çıkmamış. Başım beynim dönmüş o virajlı yolları gide gele beyefendi cumartesi sabah kahvaltı hazırlamamışım diye laf etti. Yok izinliymişim de izinliyken bile ne yemek yapmışım ne kahvaltı vs vsya sabır dedim kalktım çayı koydum baktım ne ekmek var evde ne kahvaltılık bişey. Gidelim bişeyler alalım dolap bomboş ne hazırlayayım, sen benim kahvaltı hazırlamama laf edeceğine dolaba bişeyler alıp koysaymışsın diye başladım. Gittik bişeyler alıp geldik. Bu hala dırdıra devam ediyor. Onca yolu tek başıma çekiyorum gıkım çıkmıyor teşekkür edeceğine gelmiş bana kahvaltı soruyorsun diye devam ettim. O da " iyi ki bir kere gittin gezdin" dedi. Orda artık çıldırdım. Yumurta pişiriyordum tavayla alıp yere çarptım alışveriş ne yaptıysak masanın üzerine yığmıştık onları bir güzel alaşağı ettim, hızımı alamadım "demek gezmeye gidiyorum, sana ne lazım çocuk, al sana çocuk!" diyerek dolaptan puregonu alıp duvara çaldım
Bundan sonra da bu evde elimi tek bişeye sürmüyorum, senin gibi nankör adama çok bile yapmışım yoruldum diyorum neyini anlamıyorsun bunun dedim ağlama krizi aldı beni. Ağlıyorum ama bir taraftan da iğneye bişey olmuş mudur nasıl baksam acaba diye düşünüyorum
15 dakika sonra barıştık. Kalktım devirdiklerimi temizledim halıları yıkamaya verdim, o da kahvaltıyı hazırladı, bundan sonra hafta sonları kahvaltıyı ben hazırlayacağım dedi
İğneye de bişey olmamış Allahtan.
Uzun süredir olmuyordu böyle vurmalı çalmalı kavgalar ama ilaçlardan herhalde tutamadım kendimibir de o pis yolları keyfi gidiyormuşum muamelesi çekti ya kafamın tası attı
Erkekler empatiden çok yoksun yaa... anlatmak lazım bir şekilde.. benimki bu şekilde anladı ama önermiyorum bunu pek
Barışırsınız barışırAynen canım ya al birini vur ötekine.. Benimkide gelmiş odaya çocukla benim yeni yılımızı kutluyor. Kızın yanında mecbur sarıldım artık. O öptü beni ben hiç öpmedim öfkem geçmemişti hala çünkü.. Sanki lafı söyleyen başkası sanırsın.. Bunların hepsi aynı canım ya..sabah çalışma yapalım belki çatlamak üzere olan yumoş vardır diyo ya..gülermisin ağlarmısın.. Sinirden güldüm valla :))
Hepsi aynı canım hepsi... Değişmez bu erkek milleti...en azından hatasını anladı eminim.. Seninkide anlar merak etme...LeYLa_21 takma kafana canım. Bak gelmiş af dilemis aslında. Biz küs girdik yeni yıla. Şöyle soğuk soğuk bir öper gibi yaptık KV deyiz, ele güne karşı işte öylesine. Benimki nerde. ...
Olan bana oldu ağlamaktan gözlerim yanıyor... Buda bizim imtihanımız ne yapalım... Şuan ateşimi ölçtüm can sıkıntısından 37.0 çıktı...bu ay hamile olalımda hep beraber testi kafalarına fırlatalım :))Barışırsınız barışırüzme hiç kendini
Ben hamile olsam da testi fırlatacak koca olmayacak yanımda.. ayyy inşallah hamile oluruz da bu ay bi şekilde ankaraya gider fırlatır gelirim gerekirseOlan bana oldu ağlamaktan gözlerim yanıyor... Buda bizim imtihanımız ne yapalım... Şuan ateşimi ölçtüm can sıkıntısından 37.0 çıktı...bu ay hamile olalımda hep beraber testi kafalarına fırlatalım :))
@sumbulkokusu bak bana dedin dediiiin sen hamile kaldın :) çokkk sevindim canım benim değerin kat kat artsın inşallah <3kızlar sonucum çıkmış
28.89 şimdi ben hamile miyim kızlar ?
Ateş hala yüksek Rabbim hayırlısını versin inşallah sende 2 güne burdan güzel haberler yazarsınVeson benim adet agrisi kesildi yani azaldi diyeyim yarina duse ates herhalde
@sumbulkokusu canim cok cok sevindim dun yazdim ama görmedin herhalde
LeYLa_21 canim hiç sıkma guzel canini erkek bu her naneyi soyler malesef bana da birkac defa sen karnındaki bebegin katili oldun dedi koca ne alaka demiştim cok sinirliymisim ondan
Dinleme konuşsun dursun senin cay icmenle ne alakasi var Allah vermezse elden ne gelir
ayyy kiyamam... soğan kuru yapsan faydasi olur mu ki?Benim vajinal kaşıntı yine başladısanırım idrar yolu enfeksiyonu da var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?