Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş hala yüksek Rabbim hayırlısını versin inşallah sende 2 güne burdan güzel haberler yazarsın
Cankm yarında boyle giderse dpo kacta yapayim testi?
Birde kasintiya elma sirkesi ben onunla kurtuldum ilik suyun icine bir masrapa su icine 1 yada 2 yemek kasigi ekle onunla yika hemen gecer

mutlu yıllar dicektim ama yine saldırı olmuş
Sabah kalkınca ilk bunu duydum canım ben de , Allah belalarını versin ya! Gece klubündeki insanın kime ne zararı var! Herkesi taramışlar köpekler! Yazık günah ya...

Ben yeni yılın ilk bebekleri haberini gördüm okuyorken eşim dedi yeni yılın ilk terör saldırısı da bizde diye şaka yapıyor sandım bir baktım ki kan gölüne çevirmiş şerefsizler...

Allah sabır versin yakınlarına...

Benim vajinal kaşıntı yine başladı sanırım idrar yolu enfeksiyonu da var gibi
Ayyy tüh canım tam açılış öncesi. Fazla değilse ShinSeGi nin dediği gibi soğan suyu içerek sirke kullanarak geçer mi acaba? Çok fazla ise hemen başla ilaca da ovu sonrasında bitmiş olur... çok geçmiş olsun

Benim vajinal kaşıntı yine başladı sanırım idrar yolu enfeksiyonu da var gibi
Ha bir de iş arkadaşımın sürekli tekrarlayan mantar enfeksiyonu oluyordu dünyanın fitilini kullandı hapını içti geçiyor bir iki ay sonra tekrarlıyordu. Kadın da bezmişti artık. Bir doktor ameliyat olman lazım demiş hatta ne alaka ise. Neyse en son eşli tedavi oldular , eşinin hiçbir şikayeti olmadığı halde. Ve 4 ay geçti üstüne tekrarlamadı hiç. Eğer senin de çok tekrarlıyorsa doktora belirt de canım eşli tedavi olursunuz tek seferde biter gider inşallah

ayyy kiyamam... soğan kuru yapsan faydasi olur mu ki?
Cankm yarında boyle giderse dpo kacta yapayim testi?
Birde kasintiya elma sirkesi ben onunla kurtuldum ilik suyun icine bir masrapa su icine 1 yada 2 yemek kasigi ekle onunla yika hemen gecer
Bu kaşıntıyı en son kıza hamile iken yaşamıştım.o zamandan beri böyle birşey yaşamıyordum.histereskopiden sonra tekrar oldu o zaman korunduğum için rahat rahat krem sürdüm iki aya düzeldi ama geçen gün kontrolde vajinal muayene yaptı kaşıntı yeniden başladı SOĞAN için geç kalmış olabilirim ovu yaklaştı ama sirke falan birşeyler deneyeceğim inşallah düzelir

Rabbim bu ülke üzerinde kimin kötü planları varsa onların Planlarını bozsun inşallah

ben napıcağımı iice şaşırmış durumdayım kızlar bidaki ay kesin hsgye gidicem artık kafaya koydum haftaiçine de gelse izin alıp gidicem gerekirse tek te gidicem hiç bişey yapmadan duramıyorum artık
peki bu ay napıyım yarın imom la inofolic alıcam ovuya kdr inofolicleri sonrasınds imonu içerim soğan kürü yapsam mı her ay düşünüp erteliyorum kürü yaparken korunmaya gerek var mı çalışmalar sürücek mi kaçıncı gün başlanıodu 15 gün yapıcaz dimi öğlen akşam yazıo nette ama öğlen içemem iş yerinde sabah akşam mı yapmam lazım

Reactions: iiz
İnşallah hepimiz tek tek test fotomuzu paylaşacağız inanıyorum

hımm8. Gün iğnenin etkisi olabilir iki gün sonra tekrarla çizgi koyulaşıyor mu takip et
Mrb veson dun test yaptim ilk yolladigima gore baya belirgin cizgi vardi bugun yine yaptim cok belirsiz cikti ama az da olsa bi golge vardi bu hamile olmadigim anlamina geliyor galiba

Mrb veson dun test yaptim ilk yolladigima gore baya belirgin cizgi vardi bugun yine yaptim cok belirsiz cikti ama az da olsa bi golge vardi bu hamile olmadigim anlamina geliyor galiba
canım iğne olmuşsun heralde iğnenin kaçıncı günü oldu iğne etkisi kalmış olabilir gitgide belirginleşmek yerine siliniyorsa büyük ihtimal iğnenin etkisidir acele etme 2 gün sonra bida yap istersen

Mrb canm ya igne yapildigim gunude sayarsak bugun 11. Gun 8. Gun yaptigimda paylastim burda cok belirsiz bi cizgi vardi dun yaptim bi daha baya kirmizi olmustu cizgi bugund3 yaptim o kirmizilik yine belirsizlesti bide birsey sorcam benim gogus uclarim cok aciyor dokunamiyorum bile bu da ignenin etkisi olabilirmi acaba zafrina89

Bu konu bizi çok geriyor. Hamile olduğumu öğrendiğimde çok mutlu olmuş ve tüm sıkıntılar bitti demiştim ama yanılmışım. Çay kansızlık yapıyor kanım sınırda benim o yüzden kızıyor... Neyse sabaha karşı tatlıya bağlandı hatasını anladı.. Bir anlık sinirle söyledim dedi.. Konuştuk sonrada barış çubuğu tüttürdük :))
Aynen öyle gece hepsini vurdum yüzüne.. Daha sakin davranacakmış. Birden sinirleniyorum elimde değil dedi. Özür diledi... Inşallah evladımız olurda rahatlarız hepimiz..

Kizlar bugun adet olcakmisim gibi belim sizladi.. sonra ayaga kalktim bir baş donmesi.. dedim herhalde birden kalkinca oldu.. kahvalti hazirlarken basim donerek hazirladim.. simdi uzanayim dedim basim yine döndü.. nedense icimde bir sey hamile degilsin diyo.. ama bu belirtiler hep acaba mi dedirtiyor.. sanki hamileyim ve kizim olcak hissine kapiliyorum anlık dpo 11.. dpo 17 de yapacagim testi....insallah gorursem o gunu.. dpo 15 de falan gelirse kırmızılar bu ay çökerim herhalde.. hayirlisi olsun bakalım

Ayni ben
Benimde dun basim döndü fena insaallah hamileliktendir insaallah

KIzlar bana bi yardim edin dudaklarimin heryeri ucuk oldu ben pek uçuk cikarmam aslinda cok fena ya heryeri kapladi bepanthene var evde sursem fayda eder mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…