ben 2 kere ovitrelle vuruldum göğüslerim acımamıştı ama adet zamanı flnda ağrımaz benim ondan bilemiyorum canım yan etkileri yoğun yaşayan kızlar vardı gebelde 10. gün iğne etkisi geçiyo sanırım ama sen sakin ol varsa bebiş (ki iyi ki hayırlısıyla vardır ) zaten bi kaç gün daha bekleyince çıkıcak biliyorum artık o kdr çok bekledik ki bi gün bile beklemk zor geliyo ama inşallah sonu hayır olurMrb canm ya igne yapildigim gunude sayarsak bugun 11. Gun 8. Gun yaptigimda paylastim burda cok belirsiz bi cizgi vardi dun yaptim bi daha baya kirmizi olmustu cizgi bugund3 yaptim o kirmizilik yine belirsizlesti bide birsey sorcam benim gogus uclarim cok aciyor dokunamiyorum bile bu da ignenin etkisi olabilirmi acabazafrina89
abla senin dpo okdr uzun sürüyo ki ne desem boş :)Benim ateş sabitlendiVeson ve tüm kızlar... Yorum pls..
benim uçuklamaz ama kardeşimin çok sık uçuklar zovirax çok iyi geliyo onaKIzlar bana bi yardim edin dudaklarimin heryeri ucuk oldu ben pek uçuk cikarmam aslinda cok fena ya heryeri kapladi bepanthene var evde sursem fayda eder mi
Goguslerin aciyor mu?İnsAllah canim insAllah.. eşim ben bi test alip geleyim diyor.. yok dedim, almao hep erken yaptirir beni sıkıntıya sokar
Birde vectavir var ucuk oldugunda cok surerdim ama esime o dediğini aldirayim bugun pek fena rüya falanda gormedim neden boyle oldum yabenim uçuklamaz ama kardeşimin çok sık uçuklar zovirax çok iyi geliyo ona
Sarımsağı kes, sulansın, onu sür canım. İlaç aynı sürede kurutuyor sarımsak.KIzlar bana bi yardim edin dudaklarimin heryeri ucuk oldu ben pek uçuk cikarmam aslinda cok fena ya heryeri kapladi bepanthene var evde sursem fayda eder mi
Evett fenaa aciyorGoguslerin aciyor mu?
Sagol canim insAllahh oyle olur hepimiz icinnn!!Günaydın kızlar,
Her geçen gün ülkeyi kan gölüne dönüştürüyorlar, Allah ölenlerden rahmetini esirgemesin.
LeYLa_21 senin ateşe yorum yapmak çok tehlikeli canım, sen illa ki testi görmesi gereken bünyelerdensin. Progesteronunun maşallahı var. Sadece adet gelince düşüyor. Şimdilik güzel ilerliyor diyelim.
SaskinAnne canım, tablon güzel ilerliyor. Inşallah sonucu da güzel olur. Dpo8deki dalış da ümit verici. Tabii bunlar sadece olasılıklar. Sen de Leyla gibi testi beklemelisiniz. Sonuçta ateş tablosu gebelik fark ya da yok diyemiyor, sonucu öğrenince sadece anlamlı geliyor.
8403BHC bu ay seni yoracak belli ki. Sonuna kadar devam et bakalım, tablonun sonucunu merak ediyorum, büyük dalgalanmalar da yok. Ilginç bana göre.
@Cok da Seyapmamak Lazim senin aşılama Pazartesi günü miydi canım?
Elcanki canım tablon güzel ilerliyor, sonu da güzel olsun.
A aichazeyn galiba düne çizgi gelecek. Bakalım iki gün geçsin netleşir. Sonu güzel olsun da.
Tablolar güzel güzel yeşillensin inşallah
Insaallah hayirlisi olsunGünaydın kızlar,
Her geçen gün ülkeyi kan gölüne dönüştürüyorlar, Allah ölenlerden rahmetini esirgemesin.
LeYLa_21 senin ateşe yorum yapmak çok tehlikeli canım, sen illa ki testi görmesi gereken bünyelerdensin. Progesteronunun maşallahı var. Sadece adet gelince düşüyor. Şimdilik güzel ilerliyor diyelim.
SaskinAnne canım, tablon güzel ilerliyor. Inşallah sonucu da güzel olur. Dpo8deki dalış da ümit verici. Tabii bunlar sadece olasılıklar. Sen de Leyla gibi testi beklemelisiniz. Sonuçta ateş tablosu gebelik fark ya da yok diyemiyor, sonucu öğrenince sadece anlamlı geliyor.
8403BHC bu ay seni yoracak belli ki. Sonuna kadar devam et bakalım, tablonun sonucunu merak ediyorum, büyük dalgalanmalar da yok. Ilginç bana göre.
A aichazeyn galiba düne çizgi gelecek. Bakalım iki gün geçsin netleşir. Sonu güzel olsun da.
insallah hamilesindir cnmKizlar bugun adet olcakmisim gibi belim sizladi.. sonra ayaga kalktim bir baş donmesi.. dedim herhalde birden kalkinca oldu.. kahvalti hazirlarken basim donerek hazirladim.. simdi uzanayim dedim basim yine döndü.. nedense icimde bir sey hamile degilsin diyo.. ama bu belirtiler hep acaba mi dedirtiyor.. sanki hamileyim ve kizim olcak hissine kapiliyorum anlıkdpo 11.. dpo 17 de yapacagim testi....insallah gorursem o gunu.. dpo 15 de falan gelirse kırmızılar bu ay çökerim herhalde.. hayirlisi olsun bakalım
abla senin ateşe yorum yapmak cesaret ister :))))Benim ateş sabitlendiVeson ve tüm kızlar... Yorum pls..
Yumurtlama beklemiyorum artık adet barı gelse biran once.klomensiz catlamicak galiba artık yumurtalar.Günaydın kızlar,
Benim de hala adet gelmedi, sinir oldum. Gelse de önümüze baksak diyorum.Yumurtlama beklemiyorum artık adet barı gelse biran once.klomensiz catlamicak galiba artık yumurtalar.
Beklemek cok yoruyor insani yinede hakkimizda hayirlisi demekten baska caremiz yok canim sende neden tutmadi kist falanmi vardi yada baska bi sebeptenmi olmadi kusura bakma surekli takip edemiyorum ben o yuzden bilmiyorum burda ki arkadaslari tam olarak burda sadeceben 2 kere ovitrelle vuruldum göğüslerim acımamıştı ama adet zamanı flnda ağrımaz benim ondan bilemiyorum canım yan etkileri yoğun yaşayan kızlar vardı gebelde 10. gün iğne etkisi geçiyo sanırım ama sen sakin ol varsa bebiş (ki iyi ki hayırlısıyla vardır ) zaten bi kaç gün daha bekleyince çıkıcak biliyorum artık o kdr çok bekledik ki bi gün bile beklemk zor geliyo ama inşallah sonu hayır olur
Seninde dongun çok uzunmus cnm senin de bizim gibi çok az ilişki varBenim de hala adet gelmedi, sinir oldum. Gelse de önümüze baksak diyorum.
Ahh ahh hiç sorma.. en fazla 28 gün sürer. Bilemedim senede iki 30 sürer. Bu sefer böyle oldu. Ben 17sinde ovu oldu sandım. Koca da tatsız dı. Bıraktım çalışmayı. Şimdi de regl gelmek bilmiyor. Çok uzadı.Seninde dongun çok uzunmus cnm senin de bizim gibi çok az ilişki var
İnsAllah canim yaainsallah hamilesindir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?