Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben 2 kere ovitrelle vuruldum göğüslerim acımamıştı ama adet zamanı flnda ağrımaz benim ondan bilemiyorum canım yan etkileri yoğun yaşayan kızlar vardı gebelde 10. gün iğne etkisi geçiyo sanırım ama sen sakin ol varsa bebiş (ki iyi ki hayırlısıyla vardır ) zaten bi kaç gün daha bekleyince çıkıcak biliyorum artık o kdr çok bekledik ki bi gün bile beklemk zor geliyo ama inşallah sonu hayır olur

benim uçuklamaz ama kardeşimin çok sık uçuklar zovirax çok iyi geliyo ona
Birde vectavir var ucuk oldugunda cok surerdim ama esime o dediğini aldirayim bugun pek fena rüya falanda gormedim neden boyle oldum ya

Günaydın kızlar,
Her geçen gün ülkeyi kan gölüne dönüştürüyorlar, Allah ölenlerden rahmetini esirgemesin.

LeYLa_21 senin ateşe yorum yapmak çok tehlikeli canım, sen illa ki testi görmesi gereken bünyelerdensin. Progesteronunun maşallahı var. Sadece adet gelince düşüyor. Şimdilik güzel ilerliyor diyelim.

SaskinAnne canım, tablon güzel ilerliyor. Inşallah sonucu da güzel olur. Dpo8deki dalış da ümit verici. Tabii bunlar sadece olasılıklar. Sen de Leyla gibi testi beklemelisiniz. Sonuçta ateş tablosu gebelik fark ya da yok diyemiyor, sonucu öğrenince sadece anlamlı geliyor.

8403BHC bu ay seni yoracak belli ki. Sonuna kadar devam et bakalım, tablonun sonucunu merak ediyorum, büyük dalgalanmalar da yok. Ilginç bana göre.

@Cok da Seyapmamak Lazim senin aşılama Pazartesi günü miydi canım?

Elcanki canım tablon güzel ilerliyor, sonu da güzel olsun.

A aichazeyn galiba düne çizgi gelecek. Bakalım iki gün geçsin netleşir. Sonu güzel olsun da.

Tablolar güzel güzel yeşillensin inşallah

Sagol canim insAllahh oyle olur hepimiz icinnn!!

Insaallah hayirlisi olsun
Benim 10 dpo da bu sekil giden atesim olmustu ama oncesi cok dalgaliydi bu ay sakin gidiyor
Yarina dusmezse umut var diyorum ben

insallah hamilesindir cnm

Yumurtlama beklemiyorum artık adet barı gelse biran once.klomensiz catlamicak galiba artık yumurtalar.

Beklemek cok yoruyor insani yinede hakkimizda hayirlisi demekten baska caremiz yok canim sende neden tutmadi kist falanmi vardi yada baska bi sebeptenmi olmadi kusura bakma surekli takip edemiyorum ben o yuzden bilmiyorum burda ki arkadaslari tam olarak burda sadece Veson sagolsun o yardimci oluyordu bana

Seninde dongun çok uzunmus cnm senin de bizim gibi çok az ilişki var
Ahh ahh hiç sorma.. en fazla 28 gün sürer. Bilemedim senede iki 30 sürer. Bu sefer böyle oldu. Ben 17sinde ovu oldu sandım. Koca da tatsız dı. Bıraktım çalışmayı. Şimdi de regl gelmek bilmiyor. Çok uzadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…