İnsAllah kuzum insAllah.. cesaretim yok valla.. bi korku basti degilimdir duye :/Benimdebiz kesin hamileyiz kız n
Inşallah canım ya... Benimde duygularım karışık.. Olması için dua ediyorum canım...Ben sabah atesine bakmistim senin hatta bu sefer gol oldu dedim hatta
Göğüslerim acayip acıyordu düne kadar bugün hafifledi. Biraz akıntım var.sende varmı belirti canım?Abla güzel gidiyor tablon.. herhalde ayni gun test yapariz:) var mi belirtilerin??
Vectavir kullan eğer işe yaramazsa kenakort al.oda süper işe yarıyor canım..KIzlar bana bi yardim edin dudaklarimin heryeri ucuk oldu ben pek uçuk cikarmam aslinda cok fena ya heryeri kapladi bepanthene var evde sursem fayda eder mi
Ben bile kendime yorum yapmaktan korkuyorum canım ya.. Inşallah tablolarımız yeşillenir..abla senin dpo okdr uzun sürüyo ki ne desem boş :)
Evet canım aynen.. Kendim bile kendi tabloma yorum yapmaya korkuyorum.. Benzer gebe tablosu var o biraz beni ümitlendiriyor... Inşallah tablolarımız yeşillenir canım hepimizin.. Sende son durum nedir canım?abla senin ateşe yorum yapmak cesaret ister :))))
ama simdilik güzel masallah
Ya ben?Benimdebiz kesin hamileyiz kız n
Evet canm bugün yükseldi ateş ama dün hiç belirti yoktu ondan önceki 2 gün yoğun ağrılar ve akıntı vardı iğneden 3 gün sonra çatlaması benim umutlarımı kırıyor hepte böyle oluyor yine işe yaramaz bir yum çatladı diyorumGünaydın kızlar,
Her geçen gün ülkeyi kan gölüne dönüştürüyorlar, Allah ölenlerden rahmetini esirgemesin.
LeYLa_21 senin ateşe yorum yapmak çok tehlikeli canım, sen illa ki testi görmesi gereken bünyelerdensin. Progesteronunun maşallahı var. Sadece adet gelince düşüyor. Şimdilik güzel ilerliyor diyelim.
SaskinAnne canım, tablon güzel ilerliyor. Inşallah sonucu da güzel olur. Dpo8deki dalış da ümit verici. Tabii bunlar sadece olasılıklar. Sen de Leyla gibi testi beklemelisiniz. Sonuçta ateş tablosu gebelik fark ya da yok diyemiyor, sonucu öğrenince sadece anlamlı geliyor.
8403BHC bu ay seni yoracak belli ki. Sonuna kadar devam et bakalım, tablonun sonucunu merak ediyorum, büyük dalgalanmalar da yok. Ilginç bana göre.
@Cok da Seyapmamak Lazim senin aşılama Pazartesi günü miydi canım?
Elcanki canım tablon güzel ilerliyor, sonu da güzel olsun.
A aichazeyn galiba düne çizgi gelecek. Bakalım iki gün geçsin netleşir. Sonu güzel olsun da.
Tablolar güzel güzel yeşillensin inşallah
Cd 30 yum çatlama olasılığı varmı acaba ben onu düşündüm dün bakarken tablona canm çünkü ateşte güzel gidiyor artı ilişkide varAhh ahh hiç sorma.. en fazla 28 gün sürer. Bilemedim senede iki 30 sürer. Bu sefer böyle oldu. Ben 17sinde ovu oldu sandım. Koca da tatsız dı. Bıraktım çalışmayı. Şimdi de regl gelmek bilmiyor. Çok uzadı.
Korkma bak ben dun test bile yyaptım negatifti halen umidim var ates yuksek gidinceİnsAllah kuzum insAllah.. cesaretim yok valla.. bi korku basti degilimdir duye :/
Ya ben?
Amin canım inşallah :))Korkma bak ben dun test bile yyaptım negatifti halen umidim var ates yuksek gidince
Sende sende hepimiz insaallah
Sende yokmu bi değişiklikAmin canım inşallah :))
Göğüslerim acayip acıyordu düne kadar bugün hafifledi gibi.. Biraz akıntım var.sağ kasığımda da tatlı bir ağrı var.. Kendini hissettiren.. :)) sence varmı bebiş ne dersin canım?Sende yokmu bi değişiklik
Senede bir yada iki defa yumurta catlamamasi yada döngünün değişmesi normalmiş doktor söyledi ama 2 ay önce yumis catlamadi geçen ay klomenle bu ay yine yokAhh ahh hiç sorma.. en fazla 28 gün sürer. Bilemedim senede iki 30 sürer. Bu sefer böyle oldu. Ben 17sinde ovu oldu sandım. Koca da tatsız dı. Bıraktım çalışmayı. Şimdi de regl gelmek bilmiyor. Çok uzadı.
Insaallah vardir canim insaallahGöğüslerim acayip acıyordu düne kadar bugün hafifledi gibi.. Biraz akıntım var.sağ kasığımda da tatlı bir ağrı var.. Kendini hissettiren.. :)) sence varmı bebiş ne dersin canım?
Benimde dun daha cok agriyordu goguslerim bugune bakarak.. baş donmesi vardi uyandiktan 1-2 saate kadar.. ara ara kasiklarimda sizi oluyor.. birde cinsel isteksizlik var bu ay..Inşallah canım ya... Benimde duygularım karışık.. Olması için dua ediyorum canım...
Göğüslerim acayip acıyordu düne kadar bugün hafifledi. Biraz akıntım var.sende varmı belirti canım?
Vectavir kullan eğer işe yaramazsa kenakort al.oda süper işe yarıyor canım..
Ben bile kendime yorum yapmaktan korkuyorum canım ya.. Inşallah tablolarımız yeşillenir..
Evet canım aynen.. Kendim bile kendi tabloma yorum yapmaya korkuyorum.. Benzer gebe tablosu var o biraz beni ümitlendiriyor... Inşallah tablolarımız yeşillenir canım hepimizin.. Sende son durum nedir canım?
Var canm inanmak istemiyorsun galiba yada şok oldun testler yanıltmaz canm ben hep yapıyorum hiç böyle çıkmadı bide senin bu cervix kontrorülüne aldanma ben bazı tabloları inceledim geçen ay hamile tablolarına devam etmişler ovudan sonra cervix konrolüne hep rahim aşağıda işaretlemişler
ben de şimdi ovulasyon yerı tam neresi diye baktım ama ben de emin olamadım. sanırım ultrasonda anlaşılacak yle değil mi ?.sanırım düşük bir değer çıkacaktır tablona baktım dpo11 gözüküyor ama cd 19 da ciddi bir sıçrama olmuş ovulasyon yerinden emin olamadım
ben klomen ovitrelle kullandım aşılama fln değil yani olmadı onlarda bidaki ay hsg çektirip öyle devam edicem artık tedaviye senin aşılama mıBeklemek cok yoruyor insani yinede hakkimizda hayirlisi demekten baska caremiz yok canim sende neden tutmadi kist falanmi vardi yada baska bi sebeptenmi olmadi kusura bakma surekli takip edemiyorum ben o yuzden bilmiyorum burda ki arkadaslari tam olarak burda sadeceVeson sagolsun o yardimci oluyordu bana
Sende isteksizlik mi var amaninnBenimde dun daha cok agriyordu goguslerim bugune bakarak.. baş donmesi vardi uyandiktan 1-2 saate kadar.. ara ara kasiklarimda sizi oluyor.. birde cinsel isteksizlik var bu ay..
Al sana idrar testi Örnekleri testin markasına göre değişebilir dpo11 de değilsin bence.belki progesteron geç yükselişe geçmiştir .o sıçrama Yerleşme olamaz.dpo8 yada 9 da olabilirsinEki Görüntüle 1932736
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?