Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sabah atesine bakmistim senin hatta bu sefer gol oldu dedim hatta
Inşallah canım ya... Benimde duygularım karışık.. Olması için dua ediyorum canım...
Abla güzel gidiyor tablon.. herhalde ayni gun test yapariz:) var mi belirtilerin??
Göğüslerim acayip acıyordu düne kadar bugün hafifledi. Biraz akıntım var.sende varmı belirti canım?
KIzlar bana bi yardim edin dudaklarimin heryeri ucuk oldu ben pek uçuk cikarmam aslinda cok fena ya heryeri kapladi bepanthene var evde sursem fayda eder mi
Vectavir kullan eğer işe yaramazsa kenakort al.oda süper işe yarıyor canım..
abla senin dpo okdr uzun sürüyo ki ne desem boş :)
Ben bile kendime yorum yapmaktan korkuyorum canım ya.. Inşallah tablolarımız yeşillenir..
abla senin ateşe yorum yapmak cesaret ister :))))
ama simdilik güzel masallah
Evet canım aynen.. Kendim bile kendi tabloma yorum yapmaya korkuyorum.. Benzer gebe tablosu var o biraz beni ümitlendiriyor... Inşallah tablolarımız yeşillenir canım hepimizin.. Sende son durum nedir canım?

Evet canm bugün yükseldi ateş ama dün hiç belirti yoktu ondan önceki 2 gün yoğun ağrılar ve akıntı vardı iğneden 3 gün sonra çatlaması benim umutlarımı kırıyor hepte böyle oluyor yine işe yaramaz bir yum çatladı diyorum

Cd 30 yum çatlama olasılığı varmı acaba ben onu düşündüm dün bakarken tablona canm çünkü ateşte güzel gidiyor artı ilişkide var

Sende yokmu bi değişiklik
Göğüslerim acayip acıyordu düne kadar bugün hafifledi gibi.. Biraz akıntım var.sağ kasığımda da tatlı bir ağrı var.. Kendini hissettiren.. :)) sence varmı bebiş ne dersin canım?

Senede bir yada iki defa yumurta catlamamasi yada döngünün değişmesi normalmiş doktor söyledi ama 2 ay önce yumis catlamadi geçen ay klomenle bu ay yine yok

Göğüslerim acayip acıyordu düne kadar bugün hafifledi gibi.. Biraz akıntım var.sağ kasığımda da tatlı bir ağrı var.. Kendini hissettiren.. :)) sence varmı bebiş ne dersin canım?
Insaallah vardir canim insaallah
Benimde biliyorsun adet agrisi birde gogus acisi baska bisey yok birde creamy akinti
Cok stres yaptim bu ay

Benimde dun daha cok agriyordu goguslerim bugune bakarak.. baş donmesi vardi uyandiktan 1-2 saate kadar.. ara ara kasiklarimda sizi oluyor.. birde cinsel isteksizlik var bu ay..

iyice bakıp anlamaya calısıp yazacagım bunu da. dirarı da dökmedim çünkü elmol bekleyen ıdrardan da anlaşılıyor demişti . idrarım bulanıktı kızlar ve ılk defa böyle bır bulanıklık gördum haberınız olsun

.sanırım düşük bir değer çıkacaktır tablona baktım dpo11 gözüküyor ama cd 19 da ciddi bir sıçrama olmuş ovulasyon yerinden emin olamadım
ben de şimdi ovulasyon yerı tam neresi diye baktım ama ben de emin olamadım. sanırım ultrasonda anlaşılacak yle değil mi ?

ben klomen ovitrelle kullandım aşılama fln değil yani olmadı onlarda bidaki ay hsg çektirip öyle devam edicem artık tedaviye senin aşılama mı

Benimde dun daha cok agriyordu goguslerim bugune bakarak.. baş donmesi vardi uyandiktan 1-2 saate kadar.. ara ara kasiklarimda sizi oluyor.. birde cinsel isteksizlik var bu ay..
Sende isteksizlik mi var amaninn
Benim yine adet agrim basladi yaw

galiba o sıçrama ovulasyon zamanı değil mi bana da öyle geliyor. 13. gün ovulasyon testim böyleydi. buna tam olarak pozitif diyebilir miyiz ? ben bunu 13. güne pozitif diye girdim o yüzden ff 14. güne çizgi çekti

dpo kaçtayım bir türlü anlayamadım ben

test böyle olunca pozitif girmek dogru mu sence ?
ShinSeGi

ovu testlerindne kim anlıyor kızlar ?

Eklentiler

• 20161219_151258.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 39
kızlarr benim yazıya kimse cvp vermemiş Veson elmol LeYLa_21
SaskinAnne kim kullanıodu başka bilemedim imomu inofolici bırakınca içicem dimi ondanda folic asit var çünkü inofolici şase bulamadm kombi buldum sabah akşam birer tane içicem bugün adetin 2. günü hemen başlıyım mı içmeye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…