parmak için bakacagım canım . yazacagım merak etme. ayrıca idrarı da beklettım . bir başkalık varsa onunda fotosunu atacagım.iiz parmağı bende merak ediyorum bide eşine söyledin mi tepkisi nasıldı
canim ovu testinde pozitifligi anlamak icin galiba iki cizginin de ayni kalinlikta olmasi gerekiyor. bu pozitife cok yakin. bende tam emin olamadim. ama pozitif ciktiktan 2 gün sonra da catlamis olabilir
galiba o sıçrama ovulasyon zamanı değil mi bana da öyle geliyor. 13. gün ovulasyon testim böyleydi. buna tam olarak pozitif diyebilir miyiz ? ben bunu 13. güne pozitif diye girdim o yüzden ff 14. güne çizgi çekti
dpo kaçtayım bir türlü anlayamadım ben
test böyle olunca pozitif girmek dogru mu sence ?
ShinSeGi
ovu testlerindne kim anlıyor kızlar ?
galiba benım dpo7 de 26 çıktı tam anlamadım ovu gununu amaAy hamile mi var çok heyecan yaptım yeni yıla yeni haber çok mutlu oldum silik çizgi resmi yok mu biz de görelim ama o çizgi varsa bebek de vardır diyorum ben benim dpo 8 de 26 çıktı değer
ayyy çok guzel olmus. cok duygulandım okurken :) test yapmak icin en dogru gunu secmissin. inan bekledigine degdi bence :)parmak için bakacagım canım . yazacagım merak etme. ayrıca idrarı da beklettım . bir başkalık varsa onunda fotosunu atacagım.
eşime misafirlikte söyledim nce orda ki kadına söyledım . yazık kadın agladı sevıncten. cıglık attı bırden :) ben korıdorda söyledım hemen sus sus kimse bilmiyor dedım. gece yılbasına 10 dk kala eşimi odaya cagırdım . arkadasımız mumlar falan yakmıstı zaten . hedıye paketının ıcıne testı koydum . sana bır yenı yıl hedıyem var dedım. eşimde ama ben sana almadım hediye dedi nemli değil canım dedim. kutu derındı zor çıkardı . eline aldı anlayamadı zaten ışıkta kapalıydı . o bakarken hemen hamıleyım dedım. şok oldu anlayamadı. ağladı şaşkına döndü. hemen kavrayamadı şok oldu. hala pekı şimdi aşılama için hastaneye gidecek miyiz diyordu :) gerek kalmadı ki hamileyım zaten dedım.
ben hastaneye kan vermek için giderken ona gelecek ay için kan vermem gerekıyordu unutum ben dedım. hatta ama şimdi mi söylenir her yer kalabalık dedi. ne yapayım mecbur kaldım dedim. kan sonucunu da beklemedık çünkü 2.5 saatte cıkar dedı ama ben 2 saat sonra ancak bakabıldım ve gözlerıme ınanamadım. o arada arkadasım bana yenı yıl hedıyesı almıs onu verıyordu bır taraftan gözum bılgısayarda bır taraftan o bana laf anlatıyor ayyy canımcım evden cıkamadım da alamdım sana bır sey falan oysa bır suru şey almıs :)
benım gözüm ekranda tabii . aptallaştım. hemen bilgisayardan ındırıp size attım ama yazdıklarınızı yarım yarım okuyabildim . ev de curcuna
öyle işte.
teşekkür ederim hepiniz bana destek oldunuz . allah ne muradınız varsa versinBen beklerim canım yılbaşı da neymiş sen güzel haberler ver bize :)))
Cnm yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi olunca maalesef test yalancı çizgi verebiliyor ben hiç erken test yapmadım bu konudaBeklemek cok yoruyor insani yinede hakkimizda hayirlisi demekten baska caremiz yok canim sende neden tutmadi kist falanmi vardi yada baska bi sebeptenmi olmadi kusura bakma surekli takip edemiyorum ben o yuzden bilmiyorum burda ki arkadaslari tam olarak burda sadeceVeson sagolsun o yardimci oluyordu bana
Canım ben inofolic içiyorum ovulasyona kadar sonra imom a geciyodumkızlarr benim yazıya kimse cvp vermemişVeson elmol LeYLa_21
SaskinAnne kim kullanıodu başka bilemedim imomu inofolici bırakınca içicem dimi ondanda folic asit var çünkü inofolici şase bulamadm kombi buldum sabah akşam birer tane içicem bugün adetin 2. günü hemen başlıyım mı içmeye
Cnm yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi olunca maalesef test yalancı çizgi verebiliyor ben hiç erken test yapmadım bu konudaBeklemek cok yoruyor insani yinede hakkimizda hayirlisi demekten baska caremiz yok canim sende neden tutmadi kist falanmi vardi yada baska bi sebeptenmi olmadi kusura bakma surekli takip edemiyorum ben o yuzden bilmiyorum burda ki arkadaslari tam olarak burda sadeceVeson sagolsun o yardimci oluyordu bana
Cd 30'da çatlama olduysa bir de tuttuysa buna mucize diyeceğiz herhalde canım. Ama Allah'ın takdiri... onca dua bazen bir mucize getiriyor. Keşke keşke bu acılı bekleyiş bitse de sağlıklı bir bebeğim olsa. Benim de Evimin dengesi bir yerine gelse. ..Cd 30 yum çatlama olasılığı varmı acaba ben onu düşündüm dün bakarken tablona canm çünkü ateşte güzel gidiyor artı ilişkide var
kiz sen bizi meraktan öldürcen mi bak ankaraya getirtme beni :)))) kan verirsen hemen sonuc yaz
Ama çoook güzel denk geldi bu sürpriz çok mutlu olduk heyecanlandik en çokta eşine söylediğin zamanı anlatmanı bekledim çok güzel olmuş sağlıkla gelsin yuvaniza bebisiniz inşallah canımteşekkür ederim hepiniz bana destek oldunuz . allah ne muradınız varsa versin
O işte kişiye göre değişiyor sanırım ama sekiz dokuz günden sonra pozitif diyorum ben tabi çok okudum 13 de bile pozitif görüp hamile olanı ben her seferinde yapınca kendimi tanımış oldumCnm yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi olunca maalesef test yalancı çizgi verebiliyor ben hiç erken test yapmadım bu konudaelmol sana yardımcı olabilir o hep erken yapar.ne zaman iğnenin etkisi bitti ne zaman pozitif olup arttı sana Söyler
Aaaaaaaaaaaayhhhhhh supersuperrrrrr evet evetttt kesin dogruuu koss kan ver!! 2017 nin ilk hamile haberi... acilis olsun insAllahhesinin tepkisinu merak ettimm
Nasip insaallah canim cokta agrim var amaElcanki SaskinAnne LeYLa_21 kızlar inşallah hamilesinizdir. Leyla cnm senin tabloya dpo20 ye kadar yorum yok şimdilik iyi gidiyor ama çok erken
canm dün öyle bir kargaşa vardı ki yollar buzlanmış tehlikeli, trafik berbat, kar çok hastaneler dolu ve bız bu kalabalıkta bır de mısafırlıge gıdecegız ve ben araya hastaneyı sıkıstırdım . butun bunlar yetmez gibi eşimin akrabası aradı benı de şuraya arabayla bırakın demez mı ters ıstıkamet eşimde tamam dedi tabi. ben de şaşkındım. çif çizgiyi beklemiyorum . kafam allak bullaktı .iiz kiz abla gobegim catlayacak surda doguma gidecem nerdeyse heyecandan nettij ya yana yakila haber bekliyom sendne bak beni etiketlemezsen vallahada kuserim billahada heee biliyon senle beraber bekledik benim sonucu simdi ben bekliyom catlayacammm
aaa @Cok da Seyapmamak Lazim tatlımmm aşılama oldun mu sen ! aa harıka sonu hayır olsun inşallah canım. takipteyım o haldeAllah yardimcin olsun insaallah tutar aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?