Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doğrudur cnm ankarada kışın yaşamak cok zor. çok şükür verebilmissin ya testi o yeter. benim esim olsa hayatta gitmezdi :))))

Reactions: iiz
Kafayi yiycem su agridan adet mi olcam ondan mi agriyor boyle

Kat kat artar insallah arkadaşım
Müsait olunca tüm belirtileri bekliyoruz
bugun kafamı toplayıp tek tek yazacagım

düşünüp yazacagım çünkü yogun bir haftaydı takıp edemedım. acaba takıp etmeyınce mı oluyor ya :)

hsg yi görüyorsunuz değil mi kızlar ? beklemeyın hsg yi ertelemeyın işte .. ama doğru yere gidin ben hala pişmanım

Eşine ne zaman söylersin sen bilirsin ama kalp atışına kadar başka kimseye söyleme bence

eşime ve evde oldugumuz arkadaslarıma söyledım mecbur baska kimseye söylemedım . degerıme bakmadan söylemem lazten. 1 saate bir test yapacagım evde koyulaşma var mı bakacagım. dün 2 saat arayla yaptıım testte 2. test bıle 1. den koyu

eğer sıçramanın oldugu gün ovulasyonsa o zaman bugün dpo 8

görüyorsunuz ben dün öğrendım ve dpo 7 ydi demek ki..

darısı başına tatlım. allah bir daha o güzel haberı nasıp etsın inşallah dualarım siizinle

bence söyleme cnm yaa kese görünene kadar kimsecikler bilmesin bunu hepimiz tecrübe ettik. Allah korusun ama bi olumsuzluk olsa insanlara bi de onu söylemek daha zor oluyor
aynı ortamdaydık mecbur söyledım artık ama baska kimse bilmiyor. şimdi ben ne zaman tekrar kan vermeye gitmeliyim ? yarın erken mi ?

O işte kişiye göre değişiyor sanırım ama sekiz dokuz günden sonra pozitif diyorum ben tabi çok okudum 13 de bile pozitif görüp hamile olanı ben her seferinde yapınca kendimi tanımış oldum
Insallh dedigin gibidir tesekkur ederim :)

iiz yarın akşam aynı saatlerde ver canım tekrar kanı emin olmak için tan 48 saat olsun

Reactions: iiz
Olurum tabi ama ne konuda olduğunu bulamadım veson etiketlemiş ama anlamadım iğne etkisini mi soruyodun ?
Simdi ben catlatma ignegi vuruldum igneyi vuruldugum gunude sayarsak bugun 11. Gun 8. Gunde yapti hayali belli belirsiz bi cizgi vardi onuda paylastim dun yani 10. Gun yine test yaptim kirmizi cizgi baya belirgindi bu sabah yine yapiyim dedim yine hayali belirsiz bi cizgi olmus bu hamile olmadigimin gostergesi galiba birde meme uclari cok hassas buda ignenin etkisi olabilirmi diye merak ediyorum igneyi ilk defa vuruldum bu arada

Tamam canm iyi olur bu arada değerin kat kat artsın sağlıklı devam etsin gebeliğin

Valla canım 11. gün benim için pozitif demek oluyor benim tablomda iğneden sonra 10. gün negatifti 12 de akşam yaptım pozitif yarın sabah tekrarla istersen hayali de olsa görürsen kan ver canım benim değerim 3.76 çıktığında bile idrarda hayali çizgi oluyodu çabuk belli oluyor kişiden kişiye değişir bu durum ama çoğu doktor 12. gün kan testi istiyor mesela bence değer de 10 20 lerde çıkacak olursa pozitif derim ben

aynı ortamdaydık mecbur söyledım artık ama baska kimse bilmiyor. şimdi ben ne zaman tekrar kan vermeye gitmeliyim ? yarın erken mi ?
ben olsam yarin iyi bi doktora giderim progestan filan isterim. bi de hamile kalinca baktiklari bazi kan tahlilleri vardi onlarida yaptirir belki. beta hcg de baktir eğer 2 kat arttiysa icin rahatlar 1 hafta sonra bi daha baktirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…