doğrudur cnm ankarada kışın yaşamak cok zor. çok şükür verebilmissin ya testi o yeter. benim esim olsa hayatta gitmezdi :))))
tatlım benim dün 2 hastaneye gittim hastaneler tıkış tıkıştı. özele gidecektik ordana biri bu gece bütün hastaneler böyle gene en ıyısı burası dedi diye kaldık çünkü yollar berbat heryer buz yollar kayıyordu en ıyısı hareket etmemek dedık ve ora kan verdık. yolar kötu oldugu için gidecegımız yere de zor gıttık ancak ınteretı acıp yazabıldım yoksa aklım fikrim sizdeydi tabii ki merak ettiğinizi biilmem mi hiç hem de size söylemek için çok sabırsızdım evde sonucu görur görmez hemen yazdım zaten
bedenım o saatte sokaklarda kalbım siiznleydi canımiiz sümbüüül sümbüüüül nerdesin nerelerdesin sümbül??
mutlu olsun yılınız . hadi bakalım yeni yılın kapısını ben açtım gelin sıraylabugün 2017 icin değil senin tahlil sonucu icin geri sayim yapicaz :))))iiz
bugun kafamı toplayıp tek tek yazacagımKat kat artar insallah arkadaşım
Müsait olunca tüm belirtileri bekliyoruz
Eşine ne zaman söylersin sen bilirsin ama kalp atışına kadar başka kimseye söyleme bence
İdrar testine gerek yok artık ama 2 gün sonra kan verir kontrol edersin eğer merakta kalacaksan değerler 2 ye katlıyor mu diye..
Dpo vesonun dediği gibi ondan değer düşük bence. İnşallah kat kat katlanır değerlerin
Çektiğin tüm Acılara deydi inşallah
Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin insaallah
darısı başına tatlım. allah bir daha o güzel haberı nasıp etsın inşallah dualarım siizinleCanım çok sevindim maşallah sağlıkla devamı gelir inşallah kucağına da almak nasip olur inşallah bende oğlumda ilk kan testinde 26 idi
Bence eve geçince şöyle bir müddet ikinizden başka kimse bilmesin kalp atışından sonra diğer insanlara söylersiniz yine kendin bilirsin canim
aynı ortamdaydık mecbur söyledım artık ama baska kimse bilmiyor. şimdi ben ne zaman tekrar kan vermeye gitmeliyim ? yarın erken mi ?bence söyleme cnm yaa kese görünene kadar kimsecikler bilmesinbunu hepimiz tecrübe ettik. Allah korusun ama bi olumsuzluk olsa insanlara bi de onu söylemek daha zor oluyor
ben de smear aldıramadım hala. çok geçmiş olsun canımİlaçlar bitti smear aldırmak kaldı geçmistir inşaallah ama akıntı çok var hala. Başka bir sıkıntımız yok çok şükür
Insallh dedigin gibidir tesekkur ederim :)O işte kişiye göre değişiyor sanırım ama sekiz dokuz günden sonra pozitif diyorum ben tabi çok okudum 13 de bile pozitif görüp hamile olanı ben her seferinde yapınca kendimi tanımış oldum
Olurum tabi ama ne konuda olduğunu bulamadım veson etiketlemiş ama anlamadım iğne etkisini mi soruyodun ?
Simdi ben catlatma ignegi vuruldum igneyi vuruldugum gunude sayarsak bugun 11. Gun 8. Gunde yapti hayali belli belirsiz bi cizgi vardi onuda paylastim dun yani 10. Gun yine test yaptim kirmizi cizgi baya belirgindi bu sabah yine yapiyim dedim yine hayali belirsiz bi cizgi olmus bu hamile olmadigimin gostergesi galiba birde meme uclari cok hassas buda ignenin etkisi olabilirmi diye merak ediyorum igneyi ilk defa vuruldum bu aradaOlurum tabi ama ne konuda olduğunu bulamadım veson etiketlemiş ama anlamadım iğne etkisini mi soruyodun ?
Tamam canm iyi olur bu arada değerin kat kat artsın sağlıklı devam etsin gebeliğin
iyice bakıp anlamaya calısıp yazacagım bunu da. dirarı da dökmedim çünküelmol bekleyen ıdrardan da anlaşılıyor demişti . idrarım bulanıktı kızlar ve ılk defa böyle bır bulanıklık gördum haberınız olsun
Valla canım 11. gün benim için pozitif demek oluyor benim tablomda iğneden sonra 10. gün negatifti 12 de akşam yaptım pozitif yarın sabah tekrarla istersen hayali de olsa görürsen kan ver canım benim değerim 3.76 çıktığında bile idrarda hayali çizgi oluyodu çabuk belli oluyor kişiden kişiye değişir bu durum ama çoğu doktor 12. gün kan testi istiyor mesela bence değer de 10 20 lerde çıkacak olursa pozitif derim benSimdi ben catlatma ignegi vuruldum igneyi vuruldugum gunude sayarsak bugun 11. Gun 8. Gunde yapti hayali belli belirsiz bi cizgi vardi onuda paylastim dun yani 10. Gun yine test yaptim kirmizi cizgi baya belirgindi bu sabah yine yapiyim dedim yine hayali belirsiz bi cizgi olmus bu hamile olmadigimin gostergesi galiba birde meme uclari cok hassas buda ignenin etkisi olabilirmi diye merak ediyorum igneyi ilk defa vuruldum bu arada
Tebrik ederimmmmmmmm !!!ben de smear aldıramadım hala. çok geçmiş olsun canım
ben olsam yarin iyi bi doktora giderim progestan filan isterim. bi de hamile kalinca baktiklari bazi kan tahlilleri vardi onlarida yaptirir belki. beta hcg de baktir eğer 2 kat arttiysa icin rahatlar 1 hafta sonra bi daha baktirirsinaynı ortamdaydık mecbur söyledım artık ama baska kimse bilmiyor. şimdi ben ne zaman tekrar kan vermeye gitmeliyim ? yarın erken mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?