hepimiz zaman zaman bu duyguya kapılıyoruz. moralini yüksek tut canım. ben bu ay takip bile edemedım dogru duzgun folik asit bile almadım . o kadar yogundum kiHamile tabloma bakıp bakıp ağlıyorum. Demin eşimle atıştık bu konu yüzünden.. Yeni yılıda zehir etti bana... Doktordan çıkamaz olmuşuz vay efendim çayı çok içiyormuşum vitaminsiz kalmışım falan falan... Moralim çok bozuk.. Çocuk olmasa kapı çarpıp gidesim var o derece
.hala ağlıyorum..
Amin canım sağolasın.. Sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi hissediyorum.. Moralim çok bozuk...
Tebrik ederimmmmmmmm !!!
teşekkür ederim cicimm
Olan bana oldu ağlamaktan gözlerim yanıyor... Buda bizim imtihanımız ne yapalım... Şuan ateşimi ölçtüm can sıkıntısından 37.0 çıktı...bu ay hamile olalımda hep beraber testi kafalarına fırlatalım :))
kuzum bir tek empatıden yoksun olsalar ona da şükür diyeceğiz odun modeli hepsi ya anlatınca da anlamıyorlar ki .. zor anlıyorlar tek tek anlatacaksın ama anlamalarına cok beklemeden ne kadar anladıysa artık buna da şükür diyeceksin. valla durum tam olarak buKız ben de geçen cumadan sonra bir kriz geçirdim yazmadım fırsat bulup. Bunlar hep aynı canım ama inan üzüldüğüne değmez 2 gün sonra barışıyoruz zaten olan bize oluyor 2 gün üzgün sinirli oluyoruz sadece.
Benimki de ben tek başıma karda kışta gitmiş gelmişim 3.5 saat gidiş 3.5 saat dönüş yollarını gıkım çıkmamış. Başım beynim dönmüş o virajlı yolları gide gele beyefendi cumartesi sabah kahvaltı hazırlamamışım diye laf etti. Yok izinliymişim de izinliyken bile ne yemek yapmışım ne kahvaltı vs vsya sabır dedim kalktım çayı koydum baktım ne ekmek var evde ne kahvaltılık bişey. Gidelim bişeyler alalım dolap bomboş ne hazırlayayım, sen benim kahvaltı hazırlamama laf edeceğine dolaba bişeyler alıp koysaymışsın diye başladım. Gittik bişeyler alıp geldik. Bu hala dırdıra devam ediyor. Onca yolu tek başıma çekiyorum gıkım çıkmıyor teşekkür edeceğine gelmiş bana kahvaltı soruyorsun diye devam ettim. O da " iyi ki bir kere gittin gezdin" dedi. Orda artık çıldırdım. Yumurta pişiriyordum tavayla alıp yere çarptım alışveriş ne yaptıysak masanın üzerine yığmıştık onları bir güzel alaşağı ettim, hızımı alamadım "demek gezmeye gidiyorum, sana ne lazım çocuk, al sana çocuk!" diyerek dolaptan puregonu alıp duvara çaldım
Bundan sonra da bu evde elimi tek bişeye sürmüyorum, senin gibi nankör adama çok bile yapmışım yoruldum diyorum neyini anlamıyorsun bunun dedim ağlama krizi aldı beni. Ağlıyorum ama bir taraftan da iğneye bişey olmuş mudur nasıl baksam acaba diye düşünüyorum
15 dakika sonra barıştık. Kalktım devirdiklerimi temizledim halıları yıkamaya verdim, o da kahvaltıyı hazırladı, bundan sonra hafta sonları kahvaltıyı ben hazırlayacağım dedi
İğneye de bişey olmamış Allahtan.
Uzun süredir olmuyordu böyle vurmalı çalmalı kavgalar ama ilaçlardan herhalde tutamadım kendimibir de o pis yolları keyfi gidiyormuşum muamelesi çekti ya kafamın tası attı
Erkekler empatiden çok yoksun yaa... anlatmak lazım bir şekilde.. benimki bu şekilde anladı ama önermiyorum bunu pek
Ben hamile olsam da testi fırlatacak koca olmayacak yanımda.. ayyy inşallah hamile oluruz da bu ay bi şekilde ankaraya gider fırlatır gelirim gerekirse
çok çok teşekkür ederım balım benım darısı seninde başınaiiz ayyy kac gündür giremiyordum. bir girdim gözlerim fal tasi gibi acildi. masalalh barekallah. ayyy cok sevindim. insallah hayirla saglicakla mutlulukla bir gebelik gecirir ve bebegini kucagina alirsin. yaaa inanilmaz sevindim:)) darisi basimiza insallah.
ya kac gün oluyor sen yazali hatirlamiyorum ama sen bir ara ovulasyon testlerinin bittigini ve fark etmedigini yazmistin nedense ben icimden sevindim:) hsg si acisiydi derken ovulasyon testini bile unuttuysa Sümbül eger müjde yakin herhalde diye hissettim ama demedim sana.. belki hsg vesile oldu belki kafandan atman belkide sadece nasip. ama iyi ki oldu. tekrardan cok sevindim. masllah. kat kat artsin degerlerin :)
Canim benim tablomuda incele 12 gun ogrenmistim catlatma ignesinden sonra silik cikiyordu 10 gun yapmayabaslamistim testi insallah seninde gebelik cikar sonucunda hakkinda hayirlisi olsun canimBeklemek cok yoruyor insani yinede hakkimizda hayirlisi demekten baska caremiz yok canim sende neden tutmadi kist falanmi vardi yada baska bi sebeptenmi olmadi kusura bakma surekli takip edemiyorum ben o yuzden bilmiyorum burda ki arkadaslari tam olarak burda sadeceVeson sagolsun o yardimci oluyordu bana
Leylosum stres yapma kendine bence sende yakin zamanda guzel haber alacaksin canimYa ben?
Inofolicin hap olanindan bahsediyorsan canim o tozdan cok daha etkiliymis buay arkadasima vermis benim doktorum yanliz sabah yazmistin ya sogan suyu bence hepsini birarada yapma sogan suyundan korkuyorum ben yakızlarr benim yazıya kimse cvp vermemişVeson @elmol @LeYLa_21
@SaskinAnne kim kullanıodu başka bilemedim imomu inofolici bırakınca içicem dimi ondanda folic asit var çünkü inofolici şase bulamadm kombi buldum sabah akşam birer tane içicem bugün adetin 2. günü hemen başlıyım mı içmeye
Daha benimkine de erken.. dpo 11 de belli olmaz... hayirlisi olsun, insAllah hamileyizdir... 2017nin ilk ayinda listenin ust kismi kompleElcanki @SaskinAnne @LeYLa_21 kızlar inşallah hamilesinizdir. Leyla cnm senin tabloya dpo20 ye kadar yorum yok şimdilik iyi gidiyor ama çok erken
Canm neden olmasın bir arkadaş vardı burda nurcandı galibaCd 30'da çatlama olduysa bir de tuttuysa buna mucize diyeceğiz herhalde canım. Ama Allah'ın takdiri... onca dua bazen bir mucize getiriyor. Keşke keşke bu acılı bekleyiş bitse de sağlıklı bir bebeğim olsa. Benim de Evimin dengesi bir yerine gelse. ..
O zaman ben bi kan testi yaptiriyim yarinValla canım 11. gün benim için pozitif demek oluyor benim tablomda iğneden sonra 10. gün negatifti 12 de akşam yaptım pozitif yarın sabah tekrarla istersen hayali de olsa görürsen kan ver canım benim değerim 3.76 çıktığında bile idrarda hayali çizgi oluyodu çabuk belli oluyor kişiden kişiye değişir bu durum ama çoğu doktor 12. gün kan testi istiyor mesela bence değer de 10 20 lerde çıkacak olursa pozitif derim ben
Tesekkur ederim insallah benimde cikar gebelikCanim benim tablomuda incele 12 gun ogrenmistim catlatma ignesinden sonra silik cikiyordu 10 gun yapmayabaslamistim testi insallah seninde gebelik cikar sonucunda hakkinda hayirlisi olsun canim
nofolic hiç kullanmadımkızlarr benim yazıya kimse cvp vermemişVeson @elmol @LeYLa_21
@SaskinAnne kim kullanıodu başka bilemedim imomu inofolici bırakınca içicem dimi ondanda folic asit var çünkü inofolici şase bulamadm kombi buldum sabah akşam birer tane içicem bugün adetin 2. günü hemen başlıyım mı içmeye
bence maydanoz buharı yap maydanoz enfeksıyon ıcın bırebırmıs ya belkı hsg gıbı bır görevı var içerıyı dezenfekte edıyor galiba ben yapmaya karar verdım hsg cıktı sonrada müjde geldı sıra gelmedı cok şükür. sen dene ıstersen ama sogan suyunu kesin tavsıye ederım. ben olsam ıkısını bırden yapardımben napıcağımı iice şaşırmış durumdayım kızlar bidaki ay kesin hsgye gidicem artık kafaya koydum haftaiçine de gelse izin alıp gidicem gerekirse tek te gidicem hiç bişey yapmadan duramıyorum artık
peki bu ay napıyım yarın imom la inofolic alıcam ovuya kdr inofolicleri sonrasınds imonu içerim soğan kürü yapsam mı her ay düşünüp erteliyorum kürü yaparken korunmaya gerek var mı çalışmalar sürücek mi kaçıncı gün başlanıodu 15 gün yapıcaz dimi öğlen akşam yazıo nette ama öğlen içemem iş yerinde sabah akşam mı yapmam lazım
canım ziğzaglarla ilerlemen ve sabıtlenme hamıle tablosunu gösterıyor ama senın dıger tablolarında co benzıyor . acaba vucut hamılelıge kendını mı zorluyor dıye duusunuyorum ben. soğan ve maydanoz buharı yap bence . çörek otu da çiğne tavsiyem buBenim ateş sabitlendiVeson ve tüm kızlar... Yorum pls..
Deseler hsg çektir bu acıları tekrar yaşayacaksın ama hamile kalacaksın yine de çektirir misin?bugun kafamı toplayıp tek tek yazacagım
düşünüp yazacagım çünkü yogun bir haftaydı takıp edemedım. acaba takıp etmeyınce mı oluyor ya :)
hsg yi görüyorsunuz değil mi kızlar ? beklemeyın hsg yi ertelemeyın işte .. ama doğru yere gidin ben hala pişmanım
anlattım canımcım okursuniiz nerdesin? Eee şimdi sürprizler söylemiştir maşallah... anlat bize naptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?