Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hepimiz zaman zaman bu duyguya kapılıyoruz. moralini yüksek tut canım. ben bu ay takip bile edemedım dogru duzgun folik asit bile almadım . o kadar yogundum ki

her şey zamanı gelince canım kar bile bak zamanında düşüyor . üzme kendini böyle

ben dereceyi fırlatıp gıtmıstım 5 gün önce kız valla ıyı geliyor ama sonra nıye utuyu fırlatmadım olan dereceme oldu canım derecem diye üzüldüm valla . sen istersen ütüyü fırlat sonra üzülürsen dememiştim sümbül deme bak

kuzum bir tek empatıden yoksun olsalar ona da şükür diyeceğiz odun modeli hepsi ya anlatınca da anlamıyorlar ki .. zor anlıyorlar tek tek anlatacaksın ama anlamalarına cok beklemeden ne kadar anladıysa artık buna da şükür diyeceksin. valla durum tam olarak bu

Ben hamile olsam da testi fırlatacak koca olmayacak yanımda.. ayyy inşallah hamile oluruz da bu ay bi şekilde ankaraya gider fırlatır gelirim gerekirse

kızlar bakın uyarıyorum hepinizi . tecrübeyle sabit yani, dereceyi fırlatmayın sonra aklınız derece de kalır insan valla çok üzülüyor dereceye günlerce şimdi bozulmusmudur derecem dıye düşündüm hayır yanı evde olsam bakacaktım şimdi arayıp derecem iyi mi taş kafa kocacım desem adam dereceden de anlamıyor bildiğin cahil yanii

konu derece olunca hassaslaşıyorum ben ya

çok çok teşekkür ederım balım benım darısı seninde başına

galiba hsg nin faydası oldu 2 ay çörek otu çiğnedim ben ona da guvenıyourm. bir de bu ay gercekten takıp edemedım galıba bununda faydası oldu :)valla oldu kız

Canim benim tablomuda incele 12 gun ogrenmistim catlatma ignesinden sonra silik cikiyordu 10 gun yapmayabaslamistim testi insallah seninde gebelik cikar sonucunda hakkinda hayirlisi olsun canim

Inofolicin hap olanindan bahsediyorsan canim o tozdan cok daha etkiliymis buay arkadasima vermis benim doktorum yanliz sabah yazmistin ya sogan suyu bence hepsini birarada yapma sogan suyundan korkuyorum ben ya

Elcanki @SaskinAnne @LeYLa_21 kızlar inşallah hamilesinizdir. Leyla cnm senin tabloya dpo20 ye kadar yorum yok şimdilik iyi gidiyor ama çok erken
Daha benimkine de erken.. dpo 11 de belli olmaz... hayirlisi olsun, insAllah hamileyizdir... 2017nin ilk ayinda listenin ust kismi komple
Asagiya iner insAllah..

Canm neden olmasın bir arkadaş vardı burda nurcandı galiba Veson bilir cd 40 ta yum oldu ve hamile kaldı o ay şimdi doğum yapmış olması lazım inşallah mucizen gelsin bu ay bekleyişin son bulur canm

O zaman ben bi kan testi yaptiriyim yarin

Imom günde bir tablet alıyorum cnm i
nofolic hiç kullanmadım

bence maydanoz buharı yap maydanoz enfeksıyon ıcın bırebırmıs ya belkı hsg gıbı bır görevı var içerıyı dezenfekte edıyor galiba ben yapmaya karar verdım hsg cıktı sonrada müjde geldı sıra gelmedı cok şükür. sen dene ıstersen ama sogan suyunu kesin tavsıye ederım. ben olsam ıkısını bırden yapardım

Benim ateş sabitlendi Veson ve tüm kızlar... Yorum pls..
canım ziğzaglarla ilerlemen ve sabıtlenme hamıle tablosunu gösterıyor ama senın dıger tablolarında co benzıyor . acaba vucut hamılelıge kendını mı zorluyor dıye duusunuyorum ben. soğan ve maydanoz buharı yap bence . çörek otu da çiğne tavsiyem bu

Deseler hsg çektir bu acıları tekrar yaşayacaksın ama hamile kalacaksın yine de çektirir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…