Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de smear aldıramadım hala. çok geçmiş olsun canım
İlk 3 ay pek önerilmiyor sanırım sen şimdilik bekle inşaallah geçer ama çok akıntı başladı ilaçlar öncesinde böyle değildi doktoru arayıp soracağım ona göre gideceğim bosyere gitmek istemiyorum gerekirse tekrar ilaç kullanırım.

Canm neden olmasın bir arkadaş vardı burda nurcandı galiba Veson bilir cd 40 ta yum oldu ve hamile kaldı o ay şimdi doğum yapmış olması lazım inşallah mucizen gelsin bu ay bekleyişin son bulur canm

Âmin canım, inşallah benim de öyle bir sürpriz olur

anlattım canımcım okursun

Okudum canım güzel olmuş, gözünüz aydın. Çok şükür. Listeden biri daha başardı :) bize de moral oldu

Cd 30 da ovu oldu şimdi doğurdu aynen nurcan4419 alttaki tabloda linki var FreeSoull

Ay resmen mucize gibi bir tablo! Bir önceki ay 16da ovu olmuş. Hamiş tablosunda 42. Gün ve ovu testi ile yakalamış. Niye böyle olmuş acaba. Ne güzel olmuş olmuş işte niyesini boş verelim, keşşşşşşşşke benim de olsa

iiz canim bi de parmak testi yapsana cok merak ettim sonsuz boşluğu
kendime geleyım bakacagım .

kızlar dun beklettıgım ıdrarımda tortu olusmus ve dıbe cokmus ve dunku ıdrar bulanıktı. belki belırtı olarak işe yarar elmol demişti ya idrarı bekletınce anlasılıyor ben de böyle oldu

Benim idrarim da bulanik oluyor gecen gun ilgimi çekmişti.. sonra sizin yazdiklariniz aklima geldi.. bakiyorum kopuklu kopuklu geliyor.. bazende normal oluyo.. cözemedim.. oyle idrar falan bekletesim de yok nasil bir cesaretsizlikse.. bi hafta daha bekleyecegim. Gelmezse emin bir sekilde test yaparim..

Reactions: iiz
Kesin bak ama :))) tecrube olur

kızlar ben şimdi değerım artmıs mıdır diye merak edip evdeki testlerden gene yaptım. koyulaşma var mı diye ama dün ile aynı hiç koyulaşma yok. hanı değerım de düşük ya ... korksam mı acaba

dün öğrendiğimde dpo7 / dpo/8 yada dpo 12 ydi tam tesbit edemedim ama bunlardan biri o kesin 26.89 du ya dün ne diyorsunuz ? aha da başladım kaygılanmaya

Yarin yap sen yarina koyulaşmış olur canim

Kuzum hiç de kaygılanma, dün kim demişti belli bir Dpo'dan sonra artıyor diye. Ennnn güzeli

1) yarın aynı yerde yakın saatlerde kan ver
2) en kısa zamanda kendi doktoruna git.

Ve asla kaygılanma. Hatırla, hep erken öğrenenler bunu yaşadı. O yüzden aslında erken öğrenmek zor. Şimdi sen hamilesin. Başka hiçbir done arama, yüreciğini boşa yorma. Bir de artık idrar testi yapma, her şey düzene girsin bir, benişine anı olması için çok istiyorsan saklamak şöyle iki çizgi de koğuşundan bir tane yaparsın biraz daha geçince.

sağol canım

Evet cnm tam bir mucize bir önceki ay aşılama yapmıştı olmayınca Bıraktı herşeyi ateş ölçmeyi falan da sonra akıntıdan şüphelenip test yapıyor pozitif gördüğün gibi üç gün üstüste ilişki cd30 a ff çizgiyi çekti sonu da yeşillendi

canım gıtmısken kenı doktoruma gıdeyım dedım eger yarın erkense o zaman bekleyıp ertesı gun mu gıtsem acaba bılemedım
Bekleyebilirsen öyle yap canım zaten değer 2000 lere gelince kese görünecek her türlü beklenecek ama katlanma nasıl görmek iyi olur

Kizlar ben inofoligi sabah aksam 2ser tane iciyordum imomu da 2 gunde bir. Ovulasyon sonrasi ya hergun imom ya da folik asit aliyorum. Kim sordu hatirlayamadim. Mesajlari toptan okudum baya birikmis. iiz cok guzel supriz olmus esine. Agzim kulaklarimda okudum bize de nasip olsun inşallah. Kaygilanma pozitif düşün hep. Cok erken öğrendin sen. Biraz sabretmek lazim. LeYLa_21 ablacim eşine bakma sen yine kendine stres de yapma. Tablolarin hep hamile tablosu gibi oluyor ama sonra hüsran oluyor. Insallah bu ay öyle olmaz. Bat bekleen tum arkadaslarin bat yerine tablolari yeşillensin insallah.

ben benn ben sormuştum :) imom da kocaman nasıl yutulcaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…