Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Suan masaAllahi var teyzesi olsun aksam cok heyecanlandim inan tipki kendimde oldugu gibi hatta daha fazla kalbimden gecen oldu kuzum bnm nasil heyecNlanmayayim

rr

Yaaa çok sevinçliyim sanki kız kardeşim hamile gibi:)) çok ama çok güzel geçsin inşallah.
Ben kafadan atma meselesinin önemli olduğuna inanıyorum:) ben adet takvimine bile bakmıyorum artık cd kactayim hak getire ınan bilmiyorum. Eşimin martta sınavı var bitirirse mezun olacak ve tek hakkı kaldı. Normalde ocakta gidecektik doktora nisana attık.. sınavına konsantre olsun diye. Çalışmalar devam. İnşallah bizimde güler yüzümüz.

Bizi de dua nda unutma canım. Artık iki kişisini duan daha makbuldür:)

Reactions: iiz
evham yapma balım.. cidden boş yere kendini uzersin. Ben ve kan testine filanda gitme .. en azından beklenen adet günün gelsin bir kaç gün geçsin öyle git.. hiç bir şey olmaz . Olacak olana engel yok. Ama böyle evhamla ancak stres olursun. Yapma canım . Tabi sen bilirsinde

ShinSeGi canım dpo 9 olmus test yaptın mı?ben heyecanlandım tablona bakınca guzelde calısma olmus inş bebiş olur sonu
Ruyam cıkar inşallah ya valla tüpten sonra hamiş kalırsan banada umut olursun

Evet canım yarın öğlen inşallah.

Canım imomu ben hiç kullanmafım ama inofolic adetken başla yumurtaların gelişimine faydası olsun. İmomu da beraber içsen aslında zararı olmaz çünkü inofolik saşenin içinde 100 mcg folik asit var 4 içiyordum günde ediyor 400 mcg ama folbiol içinde 5 mg yani baya baya fazlası var ama ondan da kullandım ben birşey olmadı. Zaten vesona da doktor 3 ay öncesinden içmeye başlayın ancak etkisini gösterir demiş ya ben zararının olacağını düşünmüyorum

aaa xpreiaZ tatlımmm aşılama oldun mu sen ! aa harıka sonu hayır olsun inşallah canım. takipteyım o halde
Yok canım yarın sabah olacak inşallah.. derecemi evde unutup gelmişim en önemli günde derece yok aşılamadan önce bakarlar herhalde yumurta çatlamış mı diye

Evet canım yarın öğlen inşallah.
Dualarımız seninle canım

Kızlar balıkyagının bi faydasını daha gordum ilk defa adetim bu ay 6 gun surdu 7. Gun temizlenebildim.onceden 8-10 arası surerdi.gerçekten şoktayım
Agrılar gitti günüm azaldı buyuk nimet benim için..ins boyle devam eder
Tam 6 ayda faydalarını gormeye basladım balık yagının

Ay inşallah vesilen olsun canım.. teşekkür ettim bir de

Yok canım yarın sabah olacak inşallah.. derecemi evde unutup gelmişim en önemli günde derece yok aşılamadan önce bakarlar herhalde yumurta çatlamış mı diye
Benim doktor bakmamisti ama seninki bakar insaallah ama catlamamistir herhalde
O asilama da ne gıcık sey Yarabbim benim kanamam olmustu sonrasında cok fenaydi

Yaaaaaa aşılama kanama olucak kadar çok zor mu :-( benimde bu ay aşılama tedavisi bbaslicak

Reactions: iiz
ShinSeGi canım dpo 9 olmus test yaptın mı?ben heyecanlandım tablona bakınca guzelde calısma olmus inş bebiş olur sonu
Ruyam cıkar inşallah ya valla tüpten sonra hamiş kalırsan banada umut olursun
yok cnm test yapmadim kolay kolay yapmam ben :))) bu ateş bana güven vermedi pek :) ilk tüp bebekle hamile kaldigimda ateşim hep 36.8 çıkıyordu. ikinci tüp bebekle hamile kaldigimda 36.5-36.6 cikiyordu. bu seferde 36.5-36.6 arasinda. bakalim insallah adet günüm gecerse test yaparim. pek umudum yok ama insalllaaaahhhh rüyan çıkar

Benim hsg sonrası bile sadece bir iki damla lekelenme gibi olmuştu , inş bunda da olmaz kanam. Ay tutsun da inşallah, kanasın çok önemli değil

Hcg yi dün gece yaptım ya bugün çatlaması lazım daha önceki hcg kullanımımda öyle olmuştu yani

Yaaaaaa aşılama kanama olucak kadar çok zor mu :-( benimde bu ay aşılama tedavisi bbaslicak
Canım kanama zor değil ki kanama olsa bile, her ay kanıyoruz zaten bu ay varsın 2 kere kanasın nolcak , hiç stres yapma boşver

Yok canım hiç zor değil aşılama tüp katateri çok ince hiç hissetmiyorsun bile
Sadece girişe spekulum takılıyor rahim agzını açmak için o da anlık rahatsız ediyor acımıyor
Şaşkın anne nin işlemini yapanlar profosyonel değilmiş sanırım yoksa bu kadar kanama hiç duymadım bende
Tüp aşılama topiğinde cok gezindim hiç okumadım boyle birsey
İnşallah tedavin vesile olur canım şimdiden hayırlı olsun

Bat ne zaman peki?

Ben hiç inofolic kullanmadım folik-1 vardı onu kullanıyordum Dr imom verdi bunun içinde folik asit var zaten extra folik asit içmene gerek yok dedi zafrina89 şuanda sadece imom ve koenzim kullanıyorum
f

Şimdi bir pm konduralım dedik.ilişki sonrası feci yanma ve acı oldu arada kaşıntı devam ediyor kaşıyınca daha çok acıyor nedir bu kadınların dertleri bitmiyor.koca horul horul uyuyor ben de acısı geçsin diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…