- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Aciklamali yazsaydim keske tuhYok canım hiç zor değil aşılama tüp katateri çok ince hiç hissetmiyorsun bile
Sadece girişe spekulum takılıyor rahim agzını açmak için o da anlık rahatsız ediyor acımıyor
Şaşkın anne nin işlemini yapanlar profosyonel değilmiş sanırım yoksa bu kadar kanama hiç duymadım bende
Tüp aşılama topiğinde cok gezindim hiç okumadım boyle birsey
İnşallah tedavin vesile olur canım şimdiden hayırlı olsun
7 ocak cnmBat ne zaman peki?
Atesin sabitlenmiş kuzum7 ocak cnm
Evet canım yarın öğlen inşallah.
gözün Aydın cnmSonunda ateş de düşer. Gelir inşallah hanımefendi
anladım cnm çok sağolAciklamali yazsaydim keske tuh
Doktorum prof. canim onun basarisindan degil benden kaynakli rahim agzim dar benim vajina yolu da dar biraz o sebeple
Ama oyle olmayipta kanamasi olan olmus yani ben okumustum ama benim bu sebeple baya oldu ama acı veren bi islem degil8403BHC canim 2 dk. surmuyor
İnşaallah güzel geçer pozitif olur sonuçYok canım yarın sabah olacak inşallah.. derecemi evde unutup gelmişimen önemli günde derece yok aşılamadan önce bakarlar herhalde yumurta çatlamış mı diye
Bende hiç yanma kaşıntı olmadan oluyor enfeksiyon ilginç bir şekilde ama çok su içtiğim için farketmiyor olabilirim. Geçmiş olsun yumurtlama dönemine kadar inşaallahŞimdi bir pm konduralım dedik.ilişki sonrası feci yanma ve acı oldu arada kaşıntı devam ediyor kaşıyınca daha çok acıyor nedir bu kadınların dertleri bitmiyor.koca horul horul uyuyor ben de acısı geçsin diye bekliyorum
portakal falan sıkıp içsen?Gunaydin kizlar.
@Cok da Seyapmamak Lazim insallah bu asilama sana bebis getirir canim.
Kizlar ben hic su icemiyorum dolayisiyla da idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamiyorum. Ne olacak bunun sonu
P
portakal falan sıkıp içsen?
12 dpo bekliycem canim atesimde yuksek ama ya duserseSaskinAnne canim sen test yapacaktin herhalde?? Yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?