36.8 de sabitlenseydi kesin hamileyim moduna girerdim:))))Atesin sabitlenmiş kuzum
canim suyun icine biraz limon siksan nane yapraklari filan atsan. tadi değişir belki icersinGunaydin kizlar.
xpreiaZ insallah bu asilama sana bebis getirir canim.
Kizlar ben hic su icemiyorum dolayisiyla da idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamiyorum. Ne olacak bunun sonu
insallah yine gidersin cnm hatta bi dahakine haci olursun insallah :)Hayırlısı ile medineyi munevvereye gecicez birazdan içim çok buruk doyulmuyor doyamadım kabeyi şerife
canim suyun icine biraz limon siksan nane yapraklari filan atsan. tadi değişir belki icersin
canim azar azar ic.bi anda bi bardak icemiyorsa , yani her seferinde yarim bardak filan ic. yani sık sık ama azar azar icmeyi dene. zaten 2 lt icsen yeter heralde.Onu denedim oyle hic icemiyorum daha kotu geliyor. Bir cozum bulamadim bu duruma. Halbuki hamileligin basinda iciyordum. Soguk havadan midir mide sorunlarindan midir bilmiyorum durum boyle. Bebegime zarar vericem diye korkuyorum
Böyle devam ederse giderim ama şu ovuyu bir atlatayım.bazen çok kaşınıyor bazen birşey yok hijyene dikkat edince iyi.ama var birşeyler yani inşallah düzelir.hep 4. Gün muayeneden sonra olduVeson acaba bi doktora mi gitsen? eğer iyice yerlestiyse enfeksiyon ilac kullanmadan gecmez
Her mesajı amin diyerek okuyordum seninkinde bir gülme aldı beni
Canım şimdi hastanedeyiz eşim örnek verecek bekliyoruz çağırmalarını. Öğlen de bana aşılama işlemi yapılacak.. amin inşallahh.. Allah razı olsun hepinizden kimse bilmiyor ya dua eden bir babam var bir de sizler. İnşallah nasip olurxpreiaZ aşılama kaçta hayırlısıyla bebeğine kavuştursun inşallah seni
Rabbim ettiğin duaları kabul etsin tekrar gitmeyi nasip etsin.. bizlere de nasip olsun insAllahHayırlısı ile medineyi munevvereye gecicez birazdan içim çok buruk doyulmuyor doyamadım kabeyi şerife
Gül hep gül bebe tutsun insaallahHer mesajı amin diyerek okuyordum seninkinde bir gülme aldı benieşim neye gülüyorsun diye soruyor hatta. aminnnnn... inşallah canım
Ayy evet adet korkusu bitti de benim normalde dpo 11 de atesim duserdi neden dusmedi ki
Bende 1 lt anca iciyorum 1 tanede soda iciyorum biraz zorlasan kendini canimOnu yapiyorum canim da suyun yerini tutmaz duye dusunuyorumBir de fazla portakal mide yanmasi yapiyor asitten dolayi
Bazen klomen geciktirebiliyor cnmAdetim iki gün geçti ama Ateş'im düştü bir haftadır hep griptim ama üzülmemeliyim degil mi sonuçta hep hastayken ölçmüştümbelki de ilk klomen kullanışım o yüzdendir gecikmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?