- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Öncelikle tebrik ederim. İnşallah bebeginiz sizinle dir. Eğer varsa nasibi sizinle dir inşallah. Sağlıcakla kucaginiza almak nasip olsun.Merhaba arkadaşlar ben geldim yine aranıza..Öncelikle hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim.Müjdeli haberi vermek istedim ama tam olarak müjde sayılmaz hala.. bugün biraz daha netleşecek.
Adetime 8 gün kala elimde kalan son iki ovulasyon testi vardı.Sırf gözümün önünde durmasın diye öylesine bir yapayım dedim.İki koyu çizgi çıktı dedim galiba geç yumurtluyorum.Umursamadım pek fazla.Aradan 4 gün geçti son kalan ovu testinide yaptım oda çift çizgi çıktı şüphelendim bende eşime test aldırdım.1 dk içinde ikinci çizgi silik çıktı ama bariz belli oluyordu.Tabi koşa koşa hastaneye gittim kan vermeye.Değerim 112,7 çıktı çok sevindim uçtum havalara resmen.2 gün sonra bir daha kan verdim bu kez değerim 127,2 çıktı. ilk değer adetimin 24.günüydü.ikinci değer adetimin 26.günüydü son adet tarihimde 5 aralık.Doktor iki katı artmamış dedi.Bir şey söylemek için erken pazartesi yine kan vereceksin dedi.Belki daha yeni yeni yerleşiyor olabilir pazartesi netleşir dedi.Sabırsızlıkla akşam olmasını bekliyorum anlayacağınız ne olacak ne bitecek bilmiyorum.Adet günüm cumartesi günüydü ama şükür henüz gelen giden bişey yok.Dış gebelikten çok korkuyorum.Varmı bu konuyla alakalı düşünceleriniz?
Bu arada vedalaşırken size yazdığım gibi kk üyeliğimi dondurmuştum.Bugün açtırdım tekrar.Bu sürede hiç girmedim kk ya.ilişki belki 3-4 kez anca olmuştur öyle günlerimi hiç takip etmedim hemen kalktım ayağa.Hiç beklentim yoktu bu aydan.Demekki kafadan atınca gerçekten oluyormuş hala nasıl oldu çok şaşkınım.İki ay üst üste aşılama yaptır tutmasın sonra kendiliğinden hamile kalayım.Böyle kızlar durum sevinmek ile üzülmek arasında bir yerdeyim.3 sene sonunda hamile kaldım ama mucizeme tam olarak sevinemedim
canim hic üzülme olumsuz bi durum olda bile ne güzel kendiliginden hamile kalabilmissin bu sana umut olur. ayrica su anki durumla ilgili olumsuz konusmak icin de erken. böyle degeri yavas artip sonradan düzenlenler var. ben kimyasal gebelik yasadigimda cok arastirmistim. insallah senin de bugünkü sonucun güzel cikarMerhaba arkadaşlar ben geldim yine aranıza..Öncelikle hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim.Müjdeli haberi vermek istedim ama tam olarak müjde sayılmaz hala.. bugün biraz daha netleşecek.
Adetime 8 gün kala elimde kalan son iki ovulasyon testi vardı.Sırf gözümün önünde durmasın diye öylesine bir yapayım dedim.İki koyu çizgi çıktı dedim galiba geç yumurtluyorum.Umursamadım pek fazla.Aradan 4 gün geçti son kalan ovu testinide yaptım oda çift çizgi çıktı şüphelendim bende eşime test aldırdım.1 dk içinde ikinci çizgi silik çıktı ama bariz belli oluyordu.Tabi koşa koşa hastaneye gittim kan vermeye.Değerim 112,7 çıktı çok sevindim uçtum havalara resmen.2 gün sonra bir daha kan verdim bu kez değerim 127,2 çıktı. ilk değer adetimin 24.günüydü.ikinci değer adetimin 26.günüydü son adet tarihimde 5 aralık.Doktor iki katı artmamış dedi.Bir şey söylemek için erken pazartesi yine kan vereceksin dedi.Belki daha yeni yeni yerleşiyor olabilir pazartesi netleşir dedi.Sabırsızlıkla akşam olmasını bekliyorum anlayacağınız ne olacak ne bitecek bilmiyorum.Adet günüm cumartesi günüydü ama şükür henüz gelen giden bişey yok.Dış gebelikten çok korkuyorum.Varmı bu konuyla alakalı düşünceleriniz?
Bu arada vedalaşırken size yazdığım gibi kk üyeliğimi dondurmuştum.Bugün açtırdım tekrar.Bu sürede hiç girmedim kk ya.ilişki belki 3-4 kez anca olmuştur öyle günlerimi hiç takip etmedim hemen kalktım ayağa.Hiç beklentim yoktu bu aydan.Demekki kafadan atınca gerçekten oluyormuş hala nasıl oldu çok şaşkınım.İki ay üst üste aşılama yaptır tutmasın sonra kendiliğinden hamile kalayım.Böyle kızlar durum sevinmek ile üzülmek arasında bir yerdeyim.3 sene sonunda hamile kaldım ama mucizeme tam olarak sevinemedim
Dualarımız seninle cnm inş gusel sonuç alirsinCanım şimdi hastanedeyiz eşim örnek verecek bekliyoruz çağırmalarını. Öğlen de bana aşılama işlemi yapılacak.. amin inşallahh.. Allah razı olsun hepinizden kimse bilmiyor ya dua eden bir babam var bir de sizler. İnşallah nasip olur
Doğal yolla hamile kalabilmene çok ama çok sevindim.değerin yeterli artışı göstermemiş Rabbim senin için hayırlısını versin inşallah kan değerin bu akşam çok güzel çıkar bize gelişmeleri yaz mutlakaMerhaba arkadaşlar ben geldim yine aranıza..Öncelikle hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim.Müjdeli haberi vermek istedim ama tam olarak müjde sayılmaz hala.. bugün biraz daha netleşecek.
hoşgeldinnMerhaba arkadaşlar ben geldim yine aranıza..Öncelikle hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim.Müjdeli haberi vermek istedim ama tam olarak müjde sayılmaz hala.. bugün biraz daha netleşecek.
Belki geç yumurtlarsıngünaydınnnn.
herkese iyi yıllar.
sanırım benim bu ay yumurtam çatlamadı kızlar.
çünkü ateşimde yükselme yok. tek düze devam ediyor adetten beri.
birliktelikler boşa gitti bu ay
Öncelikle tebrik ederim. İnşallah bebeginiz sizinle dir. Eğer varsa nasibi sizinle dir inşallah. Sağlıcakla kucaginiza almak nasip olsun.
Galiba kafadan atmak sır noktası:) ben inandım artık.
canim hic üzülme olumsuz bi durum olda bile ne güzel kendiliginden hamile kalabilmissin bu sana umut olur. ayrica su anki durumla ilgili olumsuz konusmak icin de erken. böyle degeri yavas artip sonradan düzenlenler var. ben kimyasal gebelik yasadigimda cok arastirmistim. insallah senin de bugünkü sonucun güzel cikar
Fertility friend niye kullanmiyorsun cnm o daha net görülüyor herşey bunu anlayamadım takvimim prigramimi bu??Kaçıncı günün bugun
Doğal yolla hamile kalabilmene çok ama çok sevindim.değerin yeterli artışı göstermemiş Rabbim senin için hayırlısını versin inşallah kan değerin bu akşam çok güzel çıkar bize gelişmeleri yaz mutlaka
hoşgeldinn
mucizen inşallah seninledir canım aklına kötü şeyler getirme değerin güzelce katlanır inşallah hem kendiliğinden hamile kalabildin ne kdr umut verici bi haber demek kafadan atmadan olmicik bu iş :)
Fertility friend niye kullanmiyorsun cnm o daha net görülüyor herşey bunu anlayamadım takvimim prigramimi bu??Kaçıncı günün bugun
Daha önce takip ettiğin aylar oldu mu yumurtladıktan sonra vücut ısın kaça yükseliyor ya da adet Ateş'in kaç genellikle? 26 da çatlamış olabilir mi?kaç günde bir adet oluyorsun düzenli mi
Normalde kaçta catliyirdu belki daha çatlar benim 27. Günüm catlamadi hala acaba çatlar mı diye umutla bekliyorum.evet canım takvimim uygulamasını kullanıyorum ben. o çok kolayıma geliyor. yoğun çalıştığım için ötekine cesaret edemedim. bu gün 18. günüm canım.
Ff de çok kolay burdaki ÇOĞU arkadaş dayoğun Çalışıyor hiç zorluğu yok ilk sayfaya ekler birlikte takip edebilirizevet canım takvimim uygulamasını kullanıyorum ben. o çok kolayıma geliyor. yoğun çalıştığım için ötekine cesaret edemedim. bu gün 18. günüm canım.
Daha önce takip ettiğin aylar oldu mu yumurtladıktan sonra vücut ısın kaça yükseliyor ya da adet Ateş'in kaç genellikle? 26 da çatlamış olabilir mi?kaç günde bir adet oluyorsun düzenli mi
Bende once takvimim kullaniyirdum bence fertility daha profesyonelce bir takip programı tavsiye ederim :)Ff de çok kolay burdaki ÇOĞU arkadaş dayoğun Çalışıyor hiç zorluğu yok ilk sayfaya ekler birlikte takip edebiliriz
Normalde kaçta catliyirdu belki daha çatlar benim 27. Günüm catlamadi hala acaba çatlar mı diye umutla bekliyorum.
Ff de çok kolay burdaki ÇOĞU arkadaş dayoğun Çalışıyor hiç zorluğu yok ilk sayfaya ekler birlikte takip edebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?