Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle tebrik ederim. İnşallah bebeginiz sizinle dir. Eğer varsa nasibi sizinle dir inşallah. Sağlıcakla kucaginiza almak nasip olsun.
Galiba kafadan atmak sır noktası:) ben inandım artık.

canim hic üzülme olumsuz bi durum olda bile ne güzel kendiliginden hamile kalabilmissin bu sana umut olur. ayrica su anki durumla ilgili olumsuz konusmak icin de erken. böyle degeri yavas artip sonradan düzenlenler var. ben kimyasal gebelik yasadigimda cok arastirmistim. insallah senin de bugünkü sonucun güzel cikar

Dualarımız seninle cnm inş gusel sonuç alirsin

Doğal yolla hamile kalabilmene çok ama çok sevindim.değerin yeterli artışı göstermemiş Rabbim senin için hayırlısını versin inşallah kan değerin bu akşam çok güzel çıkar bize gelişmeleri yaz mutlaka

hoşgeldinn
mucizen inşallah seninledir canım aklına kötü şeyler getirme değerin güzelce katlanır inşallah hem kendiliğinden hamile kalabildin ne kdr umut verici bi haber demek kafadan atmadan olmicik bu iş :)

tablomda böyle kızlar bir bakın bakalım. siz de benim gibi mi düşüneceksiniz?

Öncelikle tebrik ederim. İnşallah bebeginiz sizinle dir. Eğer varsa nasibi sizinle dir inşallah. Sağlıcakla kucaginiza almak nasip olsun.
Galiba kafadan atmak sır noktası:) ben inandım artık.

İnşallah cnm inşallah..Bende inanmazdım bunu diyenlere ama doğruluk payı çok yüksek.Hatta aşılama yaptırırken doktorum ne kadar çok bu konu hakkında düşünürsen o kadar bebeğinin sana gelmesini engellemiş olursun resmen vücudun hamile kalmamak için savaş verir demişti.Haklıymış..

Çok şükür bunada canım.İnşallah bende onlar arasına girerim Yok cnm hiç araştırmadım zamanında çok araştırmıştım herşeyi o yüzden pek gerek kalmadı.Doktor ne derse ona göre hareket edecem artık.

çok saol cnm hiç beklemiyordum gerçekten bende çok şaşkınım hala.İnşallah cnm mutlaka paylaşacağım.

hoşgeldinn
mucizen inşallah seninledir canım aklına kötü şeyler getirme değerin güzelce katlanır inşallah hem kendiliğinden hamile kalabildin ne kdr umut verici bi haber demek kafadan atmadan olmicik bu iş :)

hoşbulduk cnm...İnşallah cnm benim inşallah benimledir

Fertility friend niye kullanmiyorsun cnm o daha net görülüyor herşey bunu anlayamadım takvimim prigramimi bu??Kaçıncı günün bugun

evet canım takvimim uygulamasını kullanıyorum ben. o çok kolayıma geliyor. yoğun çalıştığım için ötekine cesaret edemedim. bu gün 18. günüm canım.

Eki Görüntüle 1933244

tablomda böyle kızlar bir bakın bakalım. siz de benim gibi mi düşüneceksiniz?
Daha önce takip ettiğin aylar oldu mu yumurtladıktan sonra vücut ısın kaça yükseliyor ya da adet Ateş'in kaç genellikle? 26 da çatlamış olabilir mi?kaç günde bir adet oluyorsun düzenli mi

evet canım takvimim uygulamasını kullanıyorum ben. o çok kolayıma geliyor. yoğun çalıştığım için ötekine cesaret edemedim. bu gün 18. günüm canım.
Normalde kaçta catliyirdu belki daha çatlar benim 27. Günüm catlamadi hala acaba çatlar mı diye umutla bekliyorum.

Daha önce takip ettiğin aylar oldu mu yumurtladıktan sonra vücut ısın kaça yükseliyor ya da adet Ateş'in kaç genellikle? 26 da çatlamış olabilir mi?kaç günde bir adet oluyorsun düzenli mi

yumurtladıktan sonra 36.7 maksimum 36.8 i gördüm daha önceki zamanlarda.
hep çok düşük ateşle adet olurum 35.7 gibi ortalama.
26sında çatlamışsa eğer yine de ateşimin yükselmesi gerekmez mi bu günlerde?
tüp tedavisinden dolayı dengem biraz şaştı normalde 28 günde birdi iki aydır 25-26 günde adetim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…