- 5 Mayıs 2013
- 33.902
- 41.554
- 798
canim azar azar ic.bi anda bi bardak icemiyorsa , yani her seferinde yarim bardak filan ic. yani sık sık ama azar azar icmeyi dene. zaten 2 lt icsen yeter heralde.
Bende 1 lt anca iciyorum 1 tanede soda iciyorum biraz zorlasan kendini canim
Kaydolmak için biraz uğraşıyorsun ilk sayfada anlatıyor sıra ile sonrası çocuk oyuncağı hergün gir ateş değerini yaz kaydet bu kadar takıldığın noktada yardımcı oluruz.nasıl yapılacağını bilmiyorum biraz karışık mı ?
ben de ilk tüp bebekten sonraki ay yumurtlamadim cnm. ikinci tüp bebekten sonraki ayda catlatma ignesiyle catlattik ama ateşim eskisi kadar yükselmedi bu ay da ovulasyon oldu ama ateşim cok yükselmedi cnm. maksimum 36.6 oluyor iki aydir. benim de 36.7-36.8 oldugu günler oluyorduyumurtladıktan sonra 36.7 maksimum 36.8 i gördüm daha önceki zamanlarda.
hep çok düşük ateşle adet olurum 35.7 gibi ortalama.
26sında çatlamışsa eğer yine de ateşimin yükselmesi gerekmez mi bu günlerde?
tüp tedavisinden dolayı dengem biraz şaştı normalde 28 günde birdi iki aydır 25-26 günde adetim geliyor.
Canım giriş için 5 dakikanı ayır pişman olmayacaksın emin ol. Ben de başlangıçta başka türkçe program kullanıyordumnasıl yapılacağını bilmiyorum biraz karışık mı ?
test yaptın mı tatlım?Insaallah vardir canim insaallah
Benimde biliyorsun adet agrisi birde gogus acisi baska bisey yok birde creamy akinti
Cok stres yaptim bu ay
Kaydolmak için biraz uğraşıyorsun ilk sayfada anlatıyor sıra ile sonrası çocuk oyuncağı hergün gir ateş değerini yaz kaydet bu kadar takıldığın noktada yardımcı oluruz.
Ilk değerlerin olmayınca kesin birşey diyemedim 35,7 şerden 36,3 lere Yükseldi ise çatlamış olabilir her ihtimale gün aşırıyadevam
Cd 30 a kadar devam cnm inşallah çatlar döngü gerçekten çok uzun Sürüyor gelecek aya aşılama mı olacak?
fertility friende google choremden girersen siteyi türkçeye cevirir hic zorlanmazsin cnm. bana da karışık gibi gelmisti ama üye olduktan sonrasi cok kolay ve profesyonel bi program. girdigin tüm belirtilere göre ovu gününü tespit ediyorevet canım takvimim uygulamasını kullanıyorum ben. o çok kolayıma geliyor. yoğun çalıştığım için ötekine cesaret edemedim. bu gün 18. günüm canım.
ben de ilk tüp bebekten sonraki ay yumurtlamadim cnm. ikinci tüp bebekten sonraki ayda catlatma ignesiyle catlattik ama ateşim eskisi kadar yükselmedi bu ay da ovulasyon oldu ama ateşim cok yükselmedi cnm. maksimum 36.6 oluyor iki aydir. benim de 36.7-36.8 oldugu günler oluyordu
işte benimde ilk tüp bebek tedavisinden sonraki ay aynen öyle oldu yumurta 25 cm olmus catlamamis kist olmus. tüp bebekten kaynaklaniyor kesin. e kolay değil o kadar ilac alip hormon dengesi alt üst oluyoro zaman hepsi tüp tedavisiyle alakalı demek ki.
ben kasımda negative i aldım canım.
geçen ay gittim bir tane yumurtam kocaman olmuş ama çatlamamış kist olmuş.
o yüzden ikinci tedaviye başlayamadım.
bu adetimde yine gideceğim bir sorun yoksa dondurulmuş transfer deneyeceğim.
işte benimde ilk tüp bebek tedavisinden sonraki ay aynen öyle oldu yumurta 25 cm olmus catlamamis kist olmus. tüp bebekten kaynaklaniyor kesin. e kolay değil o kadar ilac alip hormon dengesi alt üst oluyor
Klomen kullandığın ay düzelmişti sanki.inşallah çatlar cnm.ızun döngüler gerçekten sıkıntıEvet cnm aşılama olucak nasipse.Veson çok uzun napicam ben bu dongulerle
Yarin sabah yapacagim ama karnim agriyor adet olcam bencetest yaptın mı tatlım?
Bekleyebilirsen öyle yap canım zaten değer 2000 lere gelince kese görünecek her türlü beklenecek ama katlanma nasıl görmek iyi olur
allah gnlüne göre versin canım. çok teşekkür ederım yı dıleklerın ıcınrr
Yaaa çok sevinçliyim sanki kız kardeşim hamile gibi:)) çok ama çok güzel geçsin inşallah.
Ben kafadan atma meselesinin önemli olduğuna inanıyorum:) ben adet takvimine bile bakmıyorum artık cd kactayim hak getire ınan bilmiyorum. Eşimin martta sınavı var bitirirse mezun olacak ve tek hakkı kaldı. Normalde ocakta gidecektik doktora nisana attık.. sınavına konsantre olsun diye. Çalışmalar devam. İnşallah bizimde güler yüzümüz.
Bizi de dua nda unutma canım. Artık iki kişisini duan daha makbuldür:)
Seni gelip döverim bak ne kimyasali ya
bugün ateşim 36.6 ydı . şimdi gene test yaptım koyulaşma yok. sanırım kimyasal olacak kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?