Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim azar azar ic.bi anda bi bardak icemiyorsa , yani her seferinde yarim bardak filan ic. yani sık sık ama azar azar icmeyi dene. zaten 2 lt icsen yeter heralde.

2 lt icsem kendimi asmis olurum herhalde.
Soda falan ben de iciyorum. Portakal suyu iciyorum. Suya gelince kaliyorum.
Zorlayacam biraz daha.

Bende 1 lt anca iciyorum 1 tanede soda iciyorum biraz zorlasan kendini canim

1 lt icsem yeticek bana zaten canim.
Bazen 1 bardak icmedigim oluyor

nasıl yapılacağını bilmiyorum biraz karışık mı ?
Kaydolmak için biraz uğraşıyorsun ilk sayfada anlatıyor sıra ile sonrası çocuk oyuncağı hergün gir ateş değerini yaz kaydet bu kadar takıldığın noktada yardımcı oluruz.

Ilk değerlerin olmayınca kesin birşey diyemedim 35,7 şerden 36,3 lere Yükseldi ise çatlamış olabilir her ihtimale gün aşırıyadevam

ben de ilk tüp bebekten sonraki ay yumurtlamadim cnm. ikinci tüp bebekten sonraki ayda catlatma ignesiyle catlattik ama ateşim eskisi kadar yükselmedi bu ay da ovulasyon oldu ama ateşim cok yükselmedi cnm. maksimum 36.6 oluyor iki aydir. benim de 36.7-36.8 oldugu günler oluyordu

nasıl yapılacağını bilmiyorum biraz karışık mı ?
Canım giriş için 5 dakikanı ayır pişman olmayacaksın emin ol. Ben de başlangıçta başka türkçe program kullanıyordum Veson un yardımıyla ffye başladım diğer programlar çok amatör bunun yanında , girince sen de anlayacaksın. İlk sayfadan yardım alarak girmeye çalış bir takıldığın yer olursa @Veson yardımcı oluyor zaten sağolsun

bugün boş vaktimde biraz kurcalayayım bari.
eğer yapamazsam senden yardım alırım.
çok sağ ol canım.

evet canım takvimim uygulamasını kullanıyorum ben. o çok kolayıma geliyor. yoğun çalıştığım için ötekine cesaret edemedim. bu gün 18. günüm canım.
fertility friende google choremden girersen siteyi türkçeye cevirir hic zorlanmazsin cnm. bana da karışık gibi gelmisti ama üye olduktan sonrasi cok kolay ve profesyonel bi program. girdigin tüm belirtilere göre ovu gününü tespit ediyor

o zaman hepsi tüp tedavisiyle alakalı demek ki.
ben kasımda negative i aldım canım.
geçen ay gittim bir tane yumurtam kocaman olmuş ama çatlamamış kist olmuş.
o yüzden ikinci tedaviye başlayamadım.
bu adetimde yine gideceğim bir sorun yoksa dondurulmuş transfer deneyeceğim.

işte benimde ilk tüp bebek tedavisinden sonraki ay aynen öyle oldu yumurta 25 cm olmus catlamamis kist olmus. tüp bebekten kaynaklaniyor kesin. e kolay değil o kadar ilac alip hormon dengesi alt üst oluyor

işte benimde ilk tüp bebek tedavisinden sonraki ay aynen öyle oldu yumurta 25 cm olmus catlamamis kist olmus. tüp bebekten kaynaklaniyor kesin. e kolay değil o kadar ilac alip hormon dengesi alt üst oluyor

aynen öyle canım. benim yanlış okumadıysam ultrason kağıdından 6 cm olmuş neredeyse yumurta ama çatlamamış. doğum kontrol hapı vermiyorum sana dedi adetle gider dedi inşallah gitmiştir. dengelerin bozulduğu için ben bu ayda çatladığını düşünmüyorum ama bakalım 10 ocakta adet olurum gideceğim doktora.

Bekleyebilirsen öyle yap canım zaten değer 2000 lere gelince kese görünecek her türlü beklenecek ama katlanma nasıl görmek iyi olur

bugün ateşim 36.6 ydı . şimdi gene test yaptım koyulaşma yok. sanırım kimyasal olacak kızlar

allah gnlüne göre versin canım. çok teşekkür ederım yı dıleklerın ıcın

bugün ateşim 36.6 ydı . şimdi gene test yaptım koyulaşma yok. sanırım kimyasal olacak kızlar
Seni gelip döverim bak ne kimyasali ya
Ilk hamileligin mi bu?
Bak canim bende senin gibi birsuru test almistim hergun koyulasma varmi diye bakiyordum ama hep ayniydi
Birgun testte çizgi cikmadi iki gun onceki degerim de 182 cikmisti tamam dedim bitti bebek dustu halbuki kanama falanda olmadi hastaneye gittim beta yapildi ve sonuc 552
O gun biraktim test yapmayi ama 3 ay boyunca dustu dusecek gitti bebegim diye dusundum durdum ve kurtaj oldum
Kendi kendime ettim stres yaptim moralimi bozdum nolur yapma sakin ol ve bugun beta baktir ama ayni yapilan yerde yaptir ve 48 saat olsun

Doktora gidip uçuk kremi alcam kizlar hayatimda ilk defa boyle ucuk cikardim alt dudak bildigin silikonlu gibi :)
Esas bombayi patlatiyorum hamilelik belirtisi olabilir mi hahahhhhhh
Cok fena cok yayildi gitti valla 33 yasindayim ilk defa boylesini gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…