Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimki 25 mm di yanlis yazmisim :))) benim adetle atilmisti insallah seninki de atilmistir hemen

bugün ateşim 36.6 ydı . şimdi gene test yaptım koyulaşma yok. sanırım kimyasal olacak kızlar
ne alaka sümbül yavvvv. gidip bu aksam kan ver değerin arttigini gör icin rahat etsin. yani ortada olumsuz en ufak bisey yok nerden cikardan kimyasali filan. acaba bu da hamilelikten kaynaklanan bi stres durumumu
bak nasil düşünürsen öyle olur, kafandan kimyasali at. karnini sev oksa bebisinle konus :)

Aşılama yapıldı kızlar ama aşılama esnasında bir şok daha yaşadım. Eşimin son testi 87 milyon sperm di. Bunda 12 milyon çıkmış ileri hareketli %45 yani 4.5 milyon... nasıl ya diye şok oldum ama yapıldı bitti... 17si test tarihim. Hayırlısı olsun...

haydi hayırlı uğurlu olsun canım. Miktarlardan anlamam ama benim eşimin de her tüp denemesi tahlili birbirinden farklı çıkıyor.

hayirli olsun cnm insallah bebisin gelmesine vesile olsun.
sperm sayisi ne kadar cok düşmüş. acaba sinav stresimi etkiledi direk aklima o geldi.

aaaa evet senin eşinin değerleri iyidi nolmuş öylr birden bnmkinin ztn mlde 20 milyon çıkmıştı keçiboynuzu özü aldm iç şundan bi kaşık diyorum içmio 2 gündr açıcam zorla ağzını dökücem bütün şişeyi ya da alıp duvara fırlatıcam

neyse ztn bitanecik sperm lazım yeterki Rabbim ol desin stres yapma sen aşılama yaptırdığını unut test tarihi gelince biz hatırlatırız

Canim hakkinda hayirlisi olsun insallah degerin kat kat artsin..

2 lt icsem kendimi asmis olurum herhalde.
Soda falan ben de iciyorum. Portakal suyu iciyorum. Suya gelince kaliyorum.
Zorlayacam biraz da

1 lt icsem yeticek bana zaten canim.
Bazen 1 bardak icmedigim oluyor
1lt pinar suyu cok seviyorum icimlik cam sisede ondan aliyorum hergun damacana suyu midemi bulandiriyor.genelde yemeklerin uzerine ic bosmideye icersen almayabilir icin.omega felan aliyormusun canim onla kaktir :)) sodadaki minerallerde faydaliymis 1 saatte oyalanarak iciyorum bende..sende ic kuzum eksik etme yaz olsa bol bol icilirdi :)

Kizlar kremsi akinti geliyor... adet habercisi herhalde.. ama dun geceki iliskiden kalan akinti da olabilir :))) belim agriyo ama sanirim yanlis oturmaktan.. ay napsam bilemedim. Aksam idrarimi bekleteyim olmazsa kafalar cok karışık.. hic su gibi akintim da yok.. @sumbulkokusu sende test koyulasmadi diye evham yapma... kimininki idrarda hemen koyu olmuyor.. tadını çıkar.. bi de serviks kontrolunu yaptın mi:))

NİYE ÖLE DÜŞTÜ Kİ :O olsun cnm rabbim ol dedikten sonra 4,5 milyon spermle bebişin olur.inş 17 sinde pozitif olur.

senin yazını okumadan aynı şeyleri yazmışız, şaşırdım

Omega almıyorum canım.
Şuan sadece tiroid ilacı, kan sulandırıcı bir de demir ilacı alıyorum.
Ben de bakayım canım bulursam bir de onu deneyeyim.

Hayırlısı olsun canım.
Allah ol dedikten sonra olur.
Umarım olumlu sonuçlanır canım.

bugün ateşim 36.6 ydı . şimdi gene test yaptım koyulaşma yok. sanırım kimyasal olacak kızlar
Canim bence artik idrar testi yapma insallah degerin katlanicak endilenme bebisini dusun evdeydin dimi ismi yapma uzan yat kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…