benimki 25 mm di yanlis yazmisim :))) benim adetle atilmisti insallah seninki de atilmistir hemenaynen öyle canım. benim yanlış okumadıysam ultrason kağıdından 6 cm olmuş neredeyse yumurta ama çatlamamış. doğum kontrol hapı vermiyorum sana dedi adetle gider dedi inşallah gitmiştir. dengelerin bozulduğu için ben bu ayda çatladığını düşünmüyorum ama bakalım 10 ocakta adet olurum gideceğim doktora.
ne alaka sümbül yavvvv. gidip bu aksam kan ver değerin arttigini gör icin rahat etsin. yani ortada olumsuz en ufak bisey yok nerden cikardan kimyasali filan. acaba bu da hamilelikten kaynaklanan bi stres durumumu
bugün ateşim 36.6 ydı . şimdi gene test yaptım koyulaşma yok. sanırım kimyasal olacak kızlar
Aşılama yapıldı kızlar ama aşılama esnasında bir şok daha yaşadım. Eşimin son testi 87 milyon sperm di. Bunda 12 milyon çıkmışileri hareketli %45 yani 4.5 milyon... nasıl ya diye şok oldum ama yapıldı bitti... 17si test tarihim. Hayırlısı olsun...
hayirli olsun cnm insallah bebisin gelmesine vesile olsun.Aşılama yapıldı kızlar ama aşılama esnasında bir şok daha yaşadım. Eşimin son testi 87 milyon sperm di. Bunda 12 milyon çıkmışileri hareketli %45 yani 4.5 milyon... nasıl ya diye şok oldum ama yapıldı bitti... 17si test tarihim. Hayırlısı olsun...
aaaa evet senin eşinin değerleri iyidi nolmuş öylr birden bnmkinin ztn mlde 20 milyon çıkmıştı keçiboynuzu özü aldm iç şundan bi kaşık diyorum içmio 2 gündr açıcam zorla ağzını dökücem bütün şişeyi ya da alıp duvara fırlatıcamAşılama yapıldı kızlar ama aşılama esnasında bir şok daha yaşadım. Eşimin son testi 87 milyon sperm di. Bunda 12 milyon çıkmışileri hareketli %45 yani 4.5 milyon... nasıl ya diye şok oldum ama yapıldı bitti... 17si test tarihim. Hayırlısı olsun...
Canim hakkinda hayirlisi olsun insallah degerin kat kat artsin..Merhaba arkadaşlar ben geldim yine aranıza..Öncelikle hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim.Müjdeli haberi vermek istedim ama tam olarak müjde sayılmaz hala.. bugün biraz daha netleşecek.
Adetime 8 gün kala elimde kalan son iki ovulasyon testi vardı.Sırf gözümün önünde durmasın diye öylesine bir yapayım dedim.İki koyu çizgi çıktı dedim galiba geç yumurtluyorum.Umursamadım pek fazla.Aradan 4 gün geçti son kalan ovu testinide yaptım oda çift çizgi çıktı şüphelendim bende eşime test aldırdım.1 dk içinde ikinci çizgi silik çıktı ama bariz belli oluyordu.Tabi koşa koşa hastaneye gittim kan vermeye.Değerim 112,7 çıktı çok sevindim uçtum havalara resmen.2 gün sonra bir daha kan verdim bu kez değerim 127,2 çıktı. ilk değer adetimin 24.günüydü.ikinci değer adetimin 26.günüydü son adet tarihimde 5 aralık.Doktor iki katı artmamış dedi.Bir şey söylemek için erken pazartesi yine kan vereceksin dedi.Belki daha yeni yeni yerleşiyor olabilir pazartesi netleşir dedi.Sabırsızlıkla akşam olmasını bekliyorum anlayacağınız ne olacak ne bitecek bilmiyorum.Adet günüm cumartesi günüydü ama şükür henüz gelen giden bişey yok.Dış gebelikten çok korkuyorum.Varmı bu konuyla alakalı düşünceleriniz?
Bu arada vedalaşırken size yazdığım gibi kk üyeliğimi dondurmuştum.Bugün açtırdım tekrar.Bu sürede hiç girmedim kk ya.ilişki belki 3-4 kez anca olmuştur öyle günlerimi hiç takip etmedim hemen kalktım ayağa.Hiç beklentim yoktu bu aydan.Demekki kafadan atınca gerçekten oluyormuş hala nasıl oldu çok şaşkınım.İki ay üst üste aşılama yaptır tutmasın sonra kendiliğinden hamile kalayım.Böyle kızlar durum sevinmek ile üzülmek arasında bir yerdeyim.3 sene sonunda hamile kaldım ama mucizeme tam olarak sevinemedim
benimki 25 mm di yanlis yazmisim :))) benim adetle atilmisti insallah seninki de atilmistir hemen
Test yap emin ol:)Adetim iki gün geçti ama Ateş'im düştü bir haftadır hep griptim ama üzülmemeliyim degil mi sonuçta hep hastayken ölçmüştümbelki de ilk klomen kullanışım o yüzdendir gecikmem
1lt pinar suyu cok seviyorum icimlik cam sisede ondan aliyorum hergun damacana suyu midemi bulandiriyor.genelde yemeklerin uzerine ic bosmideye icersen almayabilir icin.omega felan aliyormusun canim onla kaktir :)) sodadaki minerallerde faydaliymis 1 saatte oyalanarak iciyorum bende..sende ic kuzum eksik etme yaz olsa bol bol icilirdi :)2 lt icsem kendimi asmis olurum herhalde.
Soda falan ben de iciyorum. Portakal suyu iciyorum. Suya gelince kaliyorum.
Zorlayacam biraz da
1 lt icsem yeticek bana zaten canim.
Bazen 1 bardak icmedigim oluyor
NİYE ÖLE DÜŞTÜ Kİ :O olsun cnm rabbim ol dedikten sonra 4,5 milyon spermle bebişin olur.inş 17 sinde pozitif olur.Aşılama yapıldı kızlar ama aşılama esnasında bir şok daha yaşadım. Eşimin son testi 87 milyon sperm di. Bunda 12 milyon çıkmışileri hareketli %45 yani 4.5 milyon... nasıl ya diye şok oldum ama yapıldı bitti... 17si test tarihim. Hayırlısı olsun...
senin yazını okumadan aynı şeyleri yazmışız, şaşırdımaaaa evet senin eşinin değerleri iyidi nolmuş öylr birden bnmkinin ztn mlde 20 milyon çıkmıştı keçiboynuzu özü aldm iç şundan bi kaşık diyorum içmio 2 gündr açıcam zorla ağzını dökücem bütün şişeyi ya da alıp duvara fırlatıcam
neyse ztn bitanecik sperm lazım yeterki Rabbim ol desin stres yapma sen aşılama yaptırdığını unut test tarihi gelince biz hatırlatırız
1lt pinar suyu cok seviyorum icimlik cam sisede ondan aliyorum hergun damacana suyu midemi bulandiriyor.genelde yemeklerin uzerine ic bosmideye icersen almayabilir icin.omega felan aliyormusun canim onla kaktir :)) sodadaki minerallerde faydaliymis 1 saatte oyalanarak iciyorum bende..sende ic kuzum eksik etme yaz olsa bol bol icilirdi :)
Hayırlısı olsun canım.Aşılama yapıldı kızlar ama aşılama esnasında bir şok daha yaşadım. Eşimin son testi 87 milyon sperm di. Bunda 12 milyon çıkmışileri hareketli %45 yani 4.5 milyon... nasıl ya diye şok oldum ama yapıldı bitti... 17si test tarihim. Hayırlısı olsun...
Canim bence artik idrar testi yapma insallah degerin katlanicak endilenme bebisini dusun evdeydin dimi ismi yapma uzan yat kuzummm
bugün ateşim 36.6 ydı . şimdi gene test yaptım koyulaşma yok. sanırım kimyasal olacak kızlar
Ayni ilaclari iciyoruz canim :)) o 1 lt bu ilaclari iciyorum bendeOmega almıyorum canım.
Şuan sadece tiroid ilacı, kan sulandırıcı bir de demir ilacı alıyorum.
Ben de bakayım canım bulursam bir de onu deneyeyim.
Ayni ilaclari iciyoruz canim :)) o 1 lt bu ilaclari iciyorum bende
Dur hemen telaş yapma ya...inşallah kimyasal değildir canım ya...doktora ne zaman gideceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?