Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
erken öğrenmenin zararları işte canım...

Hadi gozun aydin canim sinirden stresten uzak dur ismis yapma kuzum dikkat et kendine insallah guzel haberler verirsin bize

hayirli olsun cnm insallah bebisin gelmesine vesile olsun.
sperm sayisi ne kadar cok düşmüş. acaba sinav stresimi etkiledi direk aklima o geldi.

NİYE ÖLE DÜŞTÜ Kİ :O olsun cnm rabbim ol dedikten sonra 4,5 milyon spermle bebişin olur.inş 17 sinde pozitif olur.

Niye bu kadar düşmüş hiç fikrimiz yok... biz de düşünüyoruz ama aslında stresi çok azdı son 4-5 aydır. İşi de rahatladı. Gece nöbeti falan da yoktu. Sınav stresi de öyle aman aman bir stres yapmadı yani zaten rahat adam öyle bişeyi kafasına takmaz kolay kolay.. nasip işte bakalım.. Rabbim ol derse olur... bütün evrakları da aldım sonrası için.. giderken de faturayı sordum bir dahaki gelişinizde veririz dedi. Bir daha gelmeyiz trabzona dedim kadın "hadi inşallah" diyor yanlış anladı. Dedim herhalde aşılamadan bu kadar ümitli çıkan başka hastayı görmemiştir oysa eşim gidiyor peşine de ben gidicem ben ondan bahsediyordum

@sumbulkokusu stres yapma kan ver bakalım sonuç kaç aynı Lab aynı saat OLMASINA dikkat et
xpreiaZ cnm aşılaman hayırlı olsun yumurtaya bakıldı mı? Ne durumdaydı?

Reactions: iiz
Alaala nasıl bu kadar dusus olmuski
Morfoloji kactı peki?
Rabbim vesile kılsın inşallah guzel haber vermek nasip olsun

Ayy canım benim çok sevindim inşallah bebişin sımsıkı tutunur degerin kat kat artar.aksam guzel haberlerini bekliyoruz

bugün ateşim 36.6 ydı . şimdi gene test yaptım koyulaşma yok. sanırım kimyasal olacak kızlar
canım kimyasalı nerden çıkardın aman aman farkedilir koyulaşma için üç dört günde bir yapman lazım sen koyulaşmaya takılma çok içine sinmeyecekse hemen akşam tekrar ver kan tahlili canım

Reactions: iiz
Alaala nasıl bu kadar dusus olmuski
Morfoloji kactı peki?
Rabbim vesile kılsın inşallah guzel haber vermek nasip olsun
Morfolojiye bakılmıyormuş aşılamada spermler kullanıldığı için canım. Valla işte bizde bilmiyoruz ama eşimle şimdi daha ayrıntılı konuştum afedersin tam erekte olamamış , direk boşalmaya odaklanmış. Belki onla alakalıdır??? Bu kadar fark çok saçma ya...

Gerisini evde değerlendiririz artık...

Yumurtaya bakıldı mı

Yumurtaya bakıldı mı
Yok bakılmadı. Herhalde alttan bakınca jel ve kondom oluyor ya probun üstünde aşılamayı olumsuz etkiler diye mi bakılmıyor aklıma o geldi. ShinSeGi nin de bakılmamış olunca sormadım hiç bakacakmısınız yumurtaya diye

Proxed kullanydu ondan olabilir mi canim
Bnm esimde kullandıgında sayı azalmıstı hız artmıstı

Evet canım, jelle vajinaya giriş yapmak istemiyor dr.lar.

canim benim ikinci aşılama idrara sıkışık olarak yapildi karindan ultrasonla bakti doktor işlem sirasinda ama yumurtaya da bakti bilmiyorum

Benim eşimde her iki tahlilinde tam erekte olamadığı zorlandığını söylemişti ama gerçekten bu kadar fark çıkar mı ki ya hayırlısı olsun canım bunun bir tanesi yetiyor Allah'ın izniyle

son durum nedir sende canım..ateş iyi gidiyor senin...belirti varmı?
Abla valla bugun su gibi akinti gelmeye basladi beyaz renkli, ama o adet belirtisi de olabilir.. belim agriyor.. hamile degilimdir diye dusunuyorum. Ara ara kasiklarimdan bacaklarimda cekilmeler var.. goguslerim sis.. oyle simdilik.. sende var mi??

Dogru olabilir ya.. bizde isteksiz iliskiye girdigimizde gelen sperm
Miktari istekli oldugumuzdan daha az oluyor.. bu da benim
Ilgimi cekti.. dunku cok istekliydi.. bugun aka aka bitmedi

xpreiaZ canim asilaman hayirli olsun. Bebis gelsin insallah @sumbulkokusu hic evham yapma bu aksam ayni yerde ver istersen kan kafanda soru kalmaz ama teste bakma bence sen. XXYYXXYY canim insallah hersey yolunda devam eder bebegin seninle olsun. Kan sonucunu yaz hemen. Veson canim hist yaramadi sana bu anlamda insallah diger turlu yüzün güler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…