nisana kadar tedavilere ara verdim cnm nisana kadar hamile kalamazsan 3. denemeyi düşünüyoruminşallah gitmiştir de tedaviye başlayabilirim canım ya.
sen tekrar deneyecek misin tüp peki?
erken öğrenmenin zararları işte canım...ne alaka sümbül yavvvv. gidip bu aksam kan ver değerin arttigini gör icin rahat etsin. yani ortada olumsuz en ufak bisey yok nerden cikardan kimyasali filan. acaba bu da hamilelikten kaynaklanan bi stres durumumu
bak nasil düşünürsen öyle olur, kafandan kimyasali at. karnini sev oksa bebisinle konus :)
Hadi gozun aydin canim sinirden stresten uzak dur ismis yapma kuzum dikkat et kendine insallah guzel haberler verirsin bizeAşılama yapıldı kızlar ama aşılama esnasında bir şok daha yaşadım. Eşimin son testi 87 milyon sperm di. Bunda 12 milyon çıkmışileri hareketli %45 yani 4.5 milyon... nasıl ya diye şok oldum ama yapıldı bitti... 17si test tarihim. Hayırlısı olsun...
son durum nedir sende canım..ateş iyi gidiyor senin...belirti varmı?
hayirli olsun cnm insallah bebisin gelmesine vesile olsun.
sperm sayisi ne kadar cok düşmüş. acaba sinav stresimi etkiledi direk aklima o geldi.
aaaa evet senin eşinin değerleri iyidi nolmuş öylr birden bnmkinin ztn mlde 20 milyon çıkmıştı keçiboynuzu özü aldm iç şundan bi kaşık diyorum içmio 2 gündr açıcam zorla ağzını dökücem bütün şişeyi ya da alıp duvara fırlatıcam
neyse ztn bitanecik sperm lazım yeterki Rabbim ol desin stres yapma sen aşılama yaptırdığını unut test tarihi gelince biz hatırlatırız
NİYE ÖLE DÜŞTÜ Kİ :O olsun cnm rabbim ol dedikten sonra 4,5 milyon spermle bebişin olur.inş 17 sinde pozitif olur.
Canim hakkinda hayirlisi olsun insallah degerin kat kat artsin..
Alaala nasıl bu kadar dusus olmuskiAşılama yapıldı kızlar ama aşılama esnasında bir şok daha yaşadım. Eşimin son testi 87 milyon sperm di. Bunda 12 milyon çıkmışileri hareketli %45 yani 4.5 milyon... nasıl ya diye şok oldum ama yapıldı bitti... 17si test tarihim. Hayırlısı olsun...
Ayy canım benim çok sevindim inşallah bebişin sımsıkı tutunur degerin kat kat artar.aksam guzel haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar ben geldim yine aranıza..Öncelikle hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim.Müjdeli haberi vermek istedim ama tam olarak müjde sayılmaz hala.. bugün biraz daha netleşecek.
Adetime 8 gün kala elimde kalan son iki ovulasyon testi vardı.Sırf gözümün önünde durmasın diye öylesine bir yapayım dedim.İki koyu çizgi çıktı dedim galiba geç yumurtluyorum.Umursamadım pek fazla.Aradan 4 gün geçti son kalan ovu testinide yaptım oda çift çizgi çıktı şüphelendim bende eşime test aldırdım.1 dk içinde ikinci çizgi silik çıktı ama bariz belli oluyordu.Tabi koşa koşa hastaneye gittim kan vermeye.Değerim 112,7 çıktı çok sevindim uçtum havalara resmen.2 gün sonra bir daha kan verdim bu kez değerim 127,2 çıktı. ilk değer adetimin 24.günüydü.ikinci değer adetimin 26.günüydü son adet tarihimde 5 aralık.Doktor iki katı artmamış dedi.Bir şey söylemek için erken pazartesi yine kan vereceksin dedi.Belki daha yeni yeni yerleşiyor olabilir pazartesi netleşir dedi.Sabırsızlıkla akşam olmasını bekliyorum anlayacağınız ne olacak ne bitecek bilmiyorum.Adet günüm cumartesi günüydü ama şükür henüz gelen giden bişey yok.Dış gebelikten çok korkuyorum.Varmı bu konuyla alakalı düşünceleriniz?
Bu arada vedalaşırken size yazdığım gibi kk üyeliğimi dondurmuştum.Bugün açtırdım tekrar.Bu sürede hiç girmedim kk ya.ilişki belki 3-4 kez anca olmuştur öyle günlerimi hiç takip etmedim hemen kalktım ayağa.Hiç beklentim yoktu bu aydan.Demekki kafadan atınca gerçekten oluyormuş hala nasıl oldu çok şaşkınım.İki ay üst üste aşılama yaptır tutmasın sonra kendiliğinden hamile kalayım.Böyle kızlar durum sevinmek ile üzülmek arasında bir yerdeyim.3 sene sonunda hamile kaldım ama mucizeme tam olarak sevinemedim
canım kimyasalı nerden çıkardın aman aman farkedilir koyulaşma için üç dört günde bir yapman lazım sen koyulaşmaya takılma çok içine sinmeyecekse hemen akşam tekrar ver kan tahlili canım
bugün ateşim 36.6 ydı . şimdi gene test yaptım koyulaşma yok. sanırım kimyasal olacak kızlar
Morfolojiye bakılmıyormuş aşılamada spermler kullanıldığı için canım. Valla işte bizde bilmiyoruz ama eşimle şimdi daha ayrıntılı konuştum afedersin tam erekte olamamış , direk boşalmaya odaklanmış. Belki onla alakalıdır??? Bu kadar fark çok saçma ya...Alaala nasıl bu kadar dusus olmuski
Morfoloji kactı peki?
Rabbim vesile kılsın inşallah guzel haber vermek nasip olsun
Yumurtaya bakıldı mıMorfolojiye bakılmıyormuş aşılamada spermler kullanıldığı için canım. Valla işte bizde bilmiyoruz ama eşimle şimdi daha ayrıntılı konuştum afedersin tam erekte olamamış , direk boşalmaya odaklanmış. Belki onla alakalıdır??? Bu kadar fark çok saçma ya...
Gerisini evde değerlendiririz artık...
Yok bakılmadı. Herhalde alttan bakınca jel ve kondom oluyor ya probun üstünde aşılamayı olumsuz etkiler diye mi bakılmıyor aklıma o geldi.Yumurtaya bakıldı mı
Proxed kullanydu ondan olabilir mi canimMorfolojiye bakılmıyormuş aşılamada spermler kullanıldığı için canım. Valla işte bizde bilmiyoruz ama eşimle şimdi daha ayrıntılı konuştum afedersin tam erekte olamamış , direk boşalmaya odaklanmış. Belki onla alakalıdır??? Bu kadar fark çok saçma ya...
Evet canım, jelle vajinaya giriş yapmak istemiyor dr.lar.Yok bakılmadı. Herhalde alttan bakınca jel ve kondom oluyor ya probun üstünde aşılamayı olumsuz etkiler diye mi bakılmıyor aklıma o geldi.ShinSeGi nin de bakılmamış olunca sormadım hiç bakacakmısınız yumurtaya diye
canim benim ikinci aşılama idrara sıkışık olarak yapildi karindan ultrasonla bakti doktor işlem sirasinda ama yumurtaya da bakti bilmiyorumYok bakılmadı. Herhalde alttan bakınca jel ve kondom oluyor ya probun üstünde aşılamayı olumsuz etkiler diye mi bakılmıyor aklıma o geldi.ShinSeGi nin de bakılmamış olunca sormadım hiç bakacakmısınız yumurtaya diye
Benim eşimde her iki tahlilinde tam erekte olamadığı zorlandığını söylemişti ama gerçekten bu kadar fark çıkar mı ki yaAşılama yapıldı kızlar ama aşılama esnasında bir şok daha yaşadım. Eşimin son testi 87 milyon sperm di. Bunda 12 milyon çıkmışileri hareketli %45 yani 4.5 milyon... nasıl ya diye şok oldum ama yapıldı bitti... 17si test tarihim. Hayırlısı olsun...
Abla valla bugun su gibi akinti gelmeye basladi beyaz renkli, ama o adet belirtisi de olabilir.. belim agriyor.. hamile degilimdir diye dusunuyorum. Ara ara kasiklarimdan bacaklarimda cekilmeler var.. goguslerim sis.. oyle simdilik.. sende var mi??son durum nedir sende canım..ateş iyi gidiyor senin...belirti varmı?
Dogru olabilir ya.. bizde isteksiz iliskiye girdigimizde gelen spermMorfolojiye bakılmıyormuş aşılamada spermler kullanıldığı için canım. Valla işte bizde bilmiyoruz ama eşimle şimdi daha ayrıntılı konuştum afedersin tam erekte olamamış , direk boşalmaya odaklanmış. Belki onla alakalıdır??? Bu kadar fark çok saçma ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?