Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Degerin bu kadar dusukken igne mumkunse yaptirma. Dis gebeligi ihtimal gibi dusunup hemencecik kurtulalim istiyor doktorlar kemoterapi ignesiyle ama gerek yok ben 200 lere dek beklemistim arkadasim da 1200 civariyken yaptirdi
Igne.

Esinin dgeri madem 10 binlerde cikmis, varsa bi tup bebek merkezi ben olsam hemen devlet destegi alir yaptirirdim. Cunku tup bebek yaptirabilmek icin 2 asilama yaptirmak zorunda kaldim. Esimin degeri 10 000 ciksaydi o sart kalkiyordu. Kendiliginden hamile kalabiliyo musun bilmiyorum ama, bi gorus bence.

canim bazen yumurta catladiktan 1-2 gun sonra ates yükseliyor hemen stres yapma sakin ol

belki bebek bu beklenmedik ayda gelir :)))

Sen çalışmalarını yap cnm belli mi olur

Okonuda bence esinde cok stres yapmis sigarada eslik etmis olmali ben kendime arastirirken fazla radyasyonda (pc basinda esim)fazla sicak maruz kalmak.esin polis dimi stres zaten meslegi..anliyorum insanin yuzune tum olumsuzluklar bir bir vuruyor kabullenmeliyim diyorsun.suan bir cikmaz sonsuz kuyu gibi gozukuyor.rabbim butun bunlari unutturacak haberini tez zamanda versin insallah.en azindan bata kadar vucudunu koru canim.dualarim seninle

Bir önceki gün ilişki varsa daha iyidir.bir de bugün olsun cnm

Evet cnm Katılıyorum kendiliğinden düşsün kütaj olmayayım diye neler Yaptım gerçekten bazen kimyasal da nimet

xpreiaZ canim atesinde oynama olmamasi hcg den kaynakli
Canım hcg daha önce de kullandım bak tabloma. Ama o zaman yumurta 2 tane idi klomenle 17 mm olmuştu 12 yada 13. Gün. 14 de de iğneyi yapmıştım. Ateş de yükselmişti. Şimdi yumurtayı en son 14 mm iken gördük sonra aşılama... yani boş yere mi yapıyoruz aşılamayı yumurtaya bir baksa ne kaybederdi? Gerçi işte öyle böyle yapılmış oldu tüpün raporu için. Amannn...

Eklentiler

• Screenshot_20170103-102229.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 37
canım tüp raporu almaya kalksak yine 80 milyon çıkar o lazım olunca içeri kaçıyor bizim spermler lazım olmayınca çıkarlar ortaya

Endiselenme canim insallah birsey olmaz gebeligin ilk donemlerinde benimde oldu dr bekleyip gorecegiz dedi asiri kanama olmadiktan sonra normal diyorlar..progestan tarzi kullaniyormusun canim

evet canım crinone jel kullanıyorum. Perşembe günüde iğne yapıldı zaten. beklemekten başka yapacak bir şey yok. senin bebişler nasıl?cinsiyet öğrenmeye az kaldı:) iki tane olunca insan daha çok merak eder sanki:))

eşim dün nette bakmış canım sayı neden bu kadar az çıktı diye. nette de tam ereksiyon sağlanmadan olan boşalmada spermlerin yeterli çıkış yapamayacağı yazıyormuş. erekte olamaması da stresten olabilir artık sigaradan olabilir.. daha bikaçdır yaşadık çok devamlı ve rahatsız edici bir sorun değildi bizim için. grip olmuş şimdi demek onun da ağırlığı vardı dün üzerinde kendisi farketmedi..

polis ama şu an zor bir yerde değil. hatta diyebilirim ki ilçenin polis için en rahat yerinde. masa başı çalışıyor 3-4 aydır. öncesi olsa nöbet gece gündüz çok ağırdı çalışma koşulları ama şu an cidden rahat.

amin canım bana ve tüm topiğe bu yaşadıklarımızı unutturacak müjdeyi Rabbim en kısa zamanda versin inşallah...

sümbülüm sen hiç su içmiyormusun canım. çok koyu gerçekten.. benim idrar sarı bile olmaz

evet canım ya seni görünce gözüm korkuyordu zaten çok şükür olmadı sadece midem boşken hafif oluyor. ama ne bileyim böyle hamile kalınca yine de arada bulansın istiyor insansanki bebeğin iyi olduğunu hissediceğm gibi geliyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…