- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Degerin bu kadar dusukken igne mumkunse yaptirma. Dis gebeligi ihtimal gibi dusunup hemencecik kurtulalim istiyor doktorlar kemoterapi ignesiyle ama gerek yok ben 200 lere dek beklemistim arkadasim da 1200 civariyken yaptirdiMalesef olmadı değer 90 a düştü kimyasal dedi doktor iki güne kanama başlar cuma tekrar kan verecem cuma ya kadar kanama olmazsa iğne yaparız dedi.degerin az artmasındansa düşük olması daha iyi dedı.dış gebelik ihtimalide vardı.en azından tesellim bu oldu.Rabbim büyük bir dahaki sefere sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah .
Idrarin koyulugu tamamen icilen suyla alakali, nerden basladi yahu bu furya:))hahahhahaha simdi koyu renkli olmAz idrar cok sivi tukettimbekleyen idrar yok
Catladiginda 24 saat hayatta senin yumurtan. Bence kacirmadin.
Esinin dgeri madem 10 binlerde cikmis, varsa bi tup bebek merkezi ben olsam hemen devlet destegi alir yaptirirdim. Cunku tup bebek yaptirabilmek icin 2 asilama yaptirmak zorunda kaldim. Esimin degeri 10 000 ciksaydi o sart kalkiyordu. Kendiliginden hamile kalabiliyo musun bilmiyorum ama, bi gorus bence.Canım üstüne hiç düşmüyorum ama hatta bugüne kadar kendi kafamda da çok üstüne düşmemiş düşünmemiştim ama bugün farkettim son zamanlarda bunu yaşıyoruz... ilk değil yani. Ben yorgunluğuna falan vermiş umursamamıştım ama sigara içiyor eşim 1 sene oldu başlayalı ondan da olabilir diye düşündük. Neyse gidince sigarayı bırakıcam diyor inş bırakır
canim bazen yumurta catladiktan 1-2 gun sonra ates yükseliyor hemen stres yapma sakin olpfff hadi yabenim de aşılama yapıldı yumurta hala çatlamamış!!!! ateşime bakın.... sinirim bozuldu sabah sabah... zaten çok ümitli değildim tamam ama bu kadar mı aksi gider herşey... ya sabır....
doktora da kızdım şmdi yumurtanın çatlamadığını farkedince. eşime de mesaj attım üzme kendini sperm olsa da ymurta çatlamamış zaten diye....
belki bebek bu beklenmedik ayda gelir :)))içmiyorum progestan falan da! ayyy bıktım hepsinden! olmuyor işte. zaten olmayacağına dair ne kadar sinyal varsa verdi. yumurta gelişmez, rahimde sıvı çıkar, sperm sayısı dibi boylar, bir de üstüne yumurta çatlamamış!!
zorlamaya gerek yok daha fazla herhalde...
Bugün çatlarsa yarına yükselir dert etme belki de progesteron geç salgılanacaktır sen elinden geleni yaptın Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Sen çalışmalarını yap cnm belli mi oluriçmiyorum progestan falan da! ayyy bıktım hepsinden! olmuyor işte. zaten olmayacağına dair ne kadar sinyal varsa verdi. yumurta gelişmez, rahimde sıvı çıkar, sperm sayısı dibi boylar, bir de üstüne yumurta çatlamamış!!
zorlamaya gerek yok daha fazla herhalde...
Okonuda bence esinde cok stres yapmis sigarada eslik etmis olmali ben kendime arastirirken fazla radyasyonda (pc basinda esim)fazla sicak maruz kalmak.esin polis dimi stres zaten meslegi..anliyorum insanin yuzune tum olumsuzluklar bir bir vuruyor kabullenmeliyim diyorsun.suan bir cikmaz sonsuz kuyu gibi gozukuyor.rabbim butun bunlari unutturacak haberini tez zamanda versin insallah.en azindan bata kadar vucudunu koru canim.dualarim seninleumutsuz değilim canım gerçekleri söylüyorum sadece. bi şekilde olmuyor işte. her tedaviye bir direnç, bir sorunu çözüyoruz öbürü çıkıyor. 87 milyon sperm 10 milyona düşüyor. çatır çatır çatlayan yumurtalar mm büyümüyor. olmuyor yani gerçek bu. ümitsiz değilim şunu biliyorum Allah nasip ederse olur, ama demek nasibimde yok. herşey mi bu kadar ters gider..
Bir önceki gün ilişki varsa daha iyidir.bir de bugün olsun cnmkızlar bu sabah ateşim 36.5 çıktı. yükselmeye başladı. dün 36 çıkmıştı. işin kötüsü dün geceyi değerlendiremedik üstelik ben istemedim yorgunum diyebu akşamı değerlendirsem bir şey kaçırmış olur muyum?
Evet cnm Katılıyorum kendiliğinden düşsün kütaj olmayayım diye neler Yaptım gerçekten bazen kimyasal da nimetDis gebelik degil ya, kimyasal ya, buna sevinmek lazim. Cunku kimyasal sagliksiz bebek demek. Senin kendi vucudun saglikliymis ki sagliksiz cocugu elimine etti. Sukur bile etmelisin. Ya vucudun tutsaydi, o kucucuk kalbini dinleseydin de sonra kaybetseydin kurtajla ? Allah kimsenin basina vermesin. Kimyasal gebelik de Allah in bi yardimi annelere.
Bir önceki gün ilişki varsa daha iyidir.bir de bugün olsun cnm
Canım hcg daha önce de kullandım bak tabloma. Ama o zaman yumurta 2 tane idi klomenle 17 mm olmuştu 12 yada 13. Gün. 14 de de iğneyi yapmıştım. Ateş de yükselmişti. Şimdi yumurtayı en son 14 mm iken gördük sonra aşılama... yani boş yere mi yapıyoruz aşılamayı yumurtaya bir baksa ne kaybederdi? Gerçi işte öyle böyle yapılmış oldu tüpün raporu için. Amannn...xpreiaZ canim atesinde oynama olmamasi hcg den kaynakli
canım tüp raporu almaya kalksak yine 80 milyon çıkar oEsinin dgeri madem 10 binlerde cikmis, varsa bi tup bebek merkezi ben olsam hemen devlet destegi alir yaptirirdim. Cunku tup bebek yaptirabilmek icin 2 asilama yaptirmak zorunda kaldim. Esimin degeri 10 000 ciksaydi o sart kalkiyordu. Kendiliginden hamile kalabiliyo musun bilmiyorum ama, bi gorus bence.
Endiselenme canim insallah birsey olmaz gebeligin ilk donemlerinde benimde oldu dr bekleyip gorecegiz dedi asiri kanama olmadiktan sonra normal diyorlar..progestan tarzi kullaniyormusun canim
Korkutma kendini doktoruna güven. Benim de hiç bulantim olmadı çok rahat yedim içtim ferah tut gönlünü yolunda gidecek herşey Allah'ın izniyle
Okonuda bence esinde cok stres yapmis sigarada eslik etmis olmali ben kendime arastirirken fazla radyasyonda (pc basinda esim)fazla sicak maruz kalmak.esin polis dimi stres zaten meslegi..anliyorum insanin yuzune tum olumsuzluklar bir bir vuruyor kabullenmeliyim diyorsun.suan bir cikmaz sonsuz kuyu gibi gozukuyor.rabbim butun bunlari unutturacak haberini tez zamanda versin insallah.en azindan bata kadar vucudunu koru canim.dualarim seninle
çok ısrar ettiniz kızlar. dayanamadım . işte çişim
kızlar çubukla karıstırdım bıraz rengı görun dıye bu altına çökünce altta resmen gözle görulur tortu var 3-4-5 saat sonra bu hale gelmiş oluyor. belki daha erken ama ben bakmadım
bal renginde resmençişim bile bal gibi bal gibi kızım valla ya
denizege34 canım inşallah dinlenerek geçer lekelenmelerin de bulantiyi hiic arama dua et hiç sorunsuz geçsin hamileliğin gerçekten berbat bişey çaresiz kalıyorsun akşamları banyoda geçiyo malesef o kadar zor ki kimse yaşamasın hamileliginde musmutlu keyifle geçirsin dilerim
@sumbulkokusu canım benim yapmışsın idrar testini bi değişiklik farkediliyor gerçekten olmadığı zaman da yaptım ben böyle koyulasmamisti hafi yarın güzel haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?