- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Gecmiş olsun canım hadi ins vesile olsun
Ben narkozlu cektirmiştim ama sonrasında bile cok agrım olmustu
denizege34 canım ins lekelenmen gecer kotu dusunme stres yapma bebeğin etkilenmesin..iki kese mi goruldu ikiz mi bebiş?
Malesef olmadı değer 90 a düştü kimyasal dedi doktor iki güne kanama başlar cuma tekrar kan verecem cuma ya kadar kanama olmazsa iğne yaparız dedi.degerin az artmasındansa düşük olması daha iyi dedı.dış gebelik ihtimalide vardı.en azından tesellim bu oldu.Rabbim büyük bir dahaki sefere sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah .
içmiyorum progestan falan da! ayyy bıktım hepsinden! olmuyor işte. zaten olmayacağına dair ne kadar sinyal varsa verdi. yumurta gelişmez, rahimde sıvı çıkar, sperm sayısı dibi boylar, bir de üstüne yumurta çatlamamış!!
zorlamaya gerek yok daha fazla herhalde...
Canim bende crinone kullanmistim rabbim bebislerini korusun insallah..2li testimiz normal cikti hamdolsun..stresin gun be gun 2 katina cikiyor heyecanda oyle..cinsiyet kesinlesmedi daha pzrts ogrencez insallah :)sen yinede yorma kendini inan gecen haftaya kadar elime birsey almadim esim yapti herseyi sagolsun..bol bol dinlen sende canim birde bulantim olmuyo diye uzulme 14 giriyorum bugun hala midem bulanmadi her gebelik farkli oluyor insallah guzel sorunsuz gecirirsin sende canim :)evet canım crinone jel kullanıyorum. Perşembe günüde iğne yapıldı zaten. beklemekten başka yapacak bir şey yok. senin bebişler nasıl?cinsiyet öğrenmeye az kaldı:) iki tane olunca insan daha çok merak eder sanki:))
yok canım içmiyorum ilaç artık. tşk ettim öneri için ama yok yani burama kadar geldi olayını yaşıyorum bugün... daha fazla yüklenmeyeyim kendimeCanım dün aşılaman oldu yumurtan bugün çatlasa yine içerde sperm var. Sen progestana başla bence. Ne olacağı hiç belli olmaz. Tedavini tam anlamıyla bitir. İlişkiye de devam edin bu arada..
3 gündüxpreiaZ esinin degerleri dusmus ya cinsel perhiz suresi kac gundu
Canim bende crinone kullanmistim rabbim bebislerini korusun insallah..2li testimiz normal cikti hamdolsun..stresin gun be gun 2 katina cikiyor heyecanda oyle..cinsiyet kesinlesmedi daha pzrts ogrencez insallah :)sen yinede yorma kendini inan gecen haftaya kadar elime birsey almadim esim yapti herseyi sagolsun..bol bol dinlen sende canim birde bulantim olmuyo diye uzulme 14 giriyorum bugun hala midem bulanmadi her gebelik farkli oluyor insallah guzel sorunsuz gecirirsin sende canim :)
o his kesinlikle doğru canım ben az iyi hissedince şüpheleniyorum ay bişey mi oldu kalbi mi durdu ki falan diye kendi kendimi yiyorum derken akşam oluyo ve ben banyoda alıyorum soluğuevet canım ya seni görünce gözüm korkuyordu zaten çok şükür olmadı sadece midem boşken hafif oluyor. ama ne bileyim böyle hamile kalınca yine de arada bulansın istiyor insansanki bebeğin iyi olduğunu hissediceğm gibi geliyor:))
Ondan mi dicem ama 3 gun ideal3 gündü
Aynen cnm spermler 4 gün Yaşar hiç merak etme31i gecesi 1de oldu sonuçta ocak 1 diyebiliriz değil mi son ilişki için
bu geceyi de değerlendireceğiz inşallah.
yok canım şu an için hiçbişey yapmıyoruz. eşim şehir dışına gidiyor zaten bu haftasonu. birkaç ay olmayacak. molaya girdik artıkxpreiaZ canım tüp mü deneyeceksiniz?
yok canım içmiyorum ilaç artık. tşk ettim öneri için ama yok yani burama kadar geldi olayını yaşıyorum bugün... daha fazla yüklenmeyeyim kendime
Ben her doktora giderken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum heyecandan stresten midem kabariyor. Ama iyi değil bu kadar kendimize eziyet ediyoruz maalesefİnşallah cnm stres bitmiyormuş hiç:) Maşallah sen iyice büyüttün bebişi ya az kalmış doğuma:)
Aynen cnm spermler 4 gün Yaşar hiç merak etme
yok canım şu an için hiçbişey yapmıyoruz. eşim şehir dışına gidiyor zaten bu haftasonu. birkaç ay olmayacak. molaya girdik artık
Molaya girmeden önce son son iyi değerlendir. hiç belli olmaz hemen umutsuzluğa kapılmayın yükselir ateş bi iki güne sen depoyu doldur doldurabildiğin kadar koca gitmedenyok canım şu an için hiçbişey yapmıyoruz. eşim şehir dışına gidiyor zaten bu haftasonu. birkaç ay olmayacak. molaya girdik artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?