Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Geçmiş olsun canım, bundan sonra umudun daha yüksek olsun, doğal yoldan hamile kaldın yine olacak inşallah.

Canım dün aşılaman oldu yumurtan bugün çatlasa yine içerde sperm var. Sen progestana başla bence. Ne olacağı hiç belli olmaz. Tedavini tam anlamıyla bitir. İlişkiye de devam edin bu arada..

xpreiaZ esinin degerleri dusmus ya cinsel perhiz suresi kac gundu

Canim bende crinone kullanmistim rabbim bebislerini korusun insallah..2li testimiz normal cikti hamdolsun..stresin gun be gun 2 katina cikiyor heyecanda oyle..cinsiyet kesinlesmedi daha pzrts ogrencez insallah :)sen yinede yorma kendini inan gecen haftaya kadar elime birsey almadim esim yapti herseyi sagolsun..bol bol dinlen sende canim birde bulantim olmuyo diye uzulme 14 giriyorum bugun hala midem bulanmadi her gebelik farkli oluyor insallah guzel sorunsuz gecirirsin sende canim :)

Canım dün aşılaman oldu yumurtan bugün çatlasa yine içerde sperm var. Sen progestana başla bence. Ne olacağı hiç belli olmaz. Tedavini tam anlamıyla bitir. İlişkiye de devam edin bu arada..
yok canım içmiyorum ilaç artık. tşk ettim öneri için ama yok yani burama kadar geldi olayını yaşıyorum bugün... daha fazla yüklenmeyeyim kendime

sağol canım sizin yazdıklarınızı okuyunca moralim düzeliyor:) pazartesi cinsiyet demek ay çok az kalmış:) Allah gönlünüze göre versin inşallah:)

o his kesinlikle doğru canım ben az iyi hissedince şüpheleniyorum ay bişey mi oldu kalbi mi durdu ki falan diye kendi kendimi yiyorum derken akşam oluyo ve ben banyoda alıyorum soluğu

yok canım içmiyorum ilaç artık. tşk ettim öneri için ama yok yani burama kadar geldi olayını yaşıyorum bugün... daha fazla yüklenmeyeyim kendime

canım çok haklısın bir de insan tedavi sırasında ilaçlarında etkisiyle daha çok etkileniyor her şeyden. Nasıl rahat edeceksen öyle yap senin moralin daha önemli şu aşamada. Ama sürpriz yumurtaları az okumadık..
Benimde eşimin tüp bebek merkezinde sperm değerleri ilk başladığımız değerler gibi çıkmıştı bir de acillik olmuştuk opu öncesi,9 ay tedavi gördü sanki hepsi boşa gitmiş gibi gelmişti. İlk o zaman dedim bizim nasibimizde çocuk yok sanırım diye.. iki gün ağlamıştım. tedaviye başladığımıza bile pişman olmuştum o gün. O yüzden seni çok iyi anlıyorum.

İnşallah cnm stres bitmiyormuş hiç:) Maşallah sen iyice büyüttün bebişi ya az kalmış doğuma:)
Ben her doktora giderken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum heyecandan stresten midem kabariyor. Ama iyi değil bu kadar kendimize eziyet ediyoruz maalesef

yok canım şu an için hiçbişey yapmıyoruz. eşim şehir dışına gidiyor zaten bu haftasonu. birkaç ay olmayacak. molaya girdik artık

anladım canım.
benim kasımda ilk tüp denemem negatif oldu.
eşim varikoselden ameliyatlı.
hala morfolojisi sıkıntılı.
ikinciyi deneyeceğim dondurulmuşlarla.
Allah ım hepimize yardım etsin.

Ben yatıyorum hâlâ adetim gelir bugun ya da yarin.. canim skldi

yok canım şu an için hiçbişey yapmıyoruz. eşim şehir dışına gidiyor zaten bu haftasonu. birkaç ay olmayacak. molaya girdik artık
Molaya girmeden önce son son iyi değerlendir. hiç belli olmaz hemen umutsuzluğa kapılmayın yükselir ateş bi iki güne sen depoyu doldur doldurabildiğin kadar koca gitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…