Bol bol çalış cnm bu aralarVeson kiz yine yumurta aki gibi gelmis kasiklarimda sanci da var dun bugun yumurta mi catliycak yoksa diyorum
Attı zaten resmi sümbülüm sen mesajlara geriden mi bakıyorsun?burdan atmayacaksan bana özelden at canım. önce karıstırmadan resım cek sonra karıstır onu ne kadar bulanıklasmıs bakalım
canim artik 48 saatte bir yaklaşık 2 kat artmasi lazim (1bucuk kat artmasi da normal).
ölçüyorum canım. ama benim bu ay hiç yükselmedi neredeyse . gün içinde ölçüyorum o bile düşük valla hayretler içindeyim. gercekten genelleme yapamıyoruz bu konu da.
canım bu artık tam olarak nasıl olmalı ? 48 saatte mi 2 ye katlayacak ?
kaç olunca kese görünüyor ?
kaç olunca kalp atışı duyuuyor biliyor musun sen
göremedımResim attım seni de etiketledim gormedin mi
48 saatte ikiye katlamış Olmalı genel itibari ile ama aslında Dr lar %60 Artış bile yeterli diyorlar.beta en az 2000 lere yükselince kese görülür.7-8. Haftalarda da kalp atışı duyulur
ölçüyorum canım. ama benim bu ay hiç yükselmedi neredeyse . gün içinde ölçüyorum o bile düşük valla hayretler içindeyim. gercekten genelleme yapamıyoruz bu konu da.
canım bu artık tam olarak nasıl olmalı ? 48 saatte mi 2 ye katlayacak ?
kaç olunca kese görünüyor ?
kaç olunca kalp atışı duyuuyor biliyor musun sen
ya ben bu mesajlar neden aradan kaynıyor bır anlamsı degılım. valla sonuc olarak tabletten devam edecegım galıbaAttı zaten resmi sümbülüm sen mesajlara geriden mi bakıyorsun?
48 saatte ikiye katlamış Olmalı genel itibari ile ama aslında Dr lar %60 Artış bile yeterli diyorlar.beta en az 2000 lere yükselince kese görülür.7-8. Haftalarda da kalp atışı duyulur
Oyyy çok sevindim canım maşallah kat kat artsın inşallahkızlar işte sonucum
Eki Görüntüle 1933999
Yarın ola hayrola o vakitBenimde 37 cikiyor surekli ondan sordum ama bugunku negatif test moralimi yikiyor
Ayy bu kadar koyu mu :/ benimki berrak
Isin garibi ben hamile bile degilimAyy bu kadar koyu mu :/ benimki berrak
Ozelden attimgöremedım
Cnm 10 milyonda devlet aşılama şartını ortadan kaldırmıyor 5 milyon altı olunca aşılamaya gerek kalmadan tüpe geçiliyor.Esinin dgeri madem 10 binlerde cikmis, varsa bi tup bebek merkezi ben olsam hemen devlet destegi alir yaptirirdim. Cunku tup bebek yaptirabilmek icin 2 asilama yaptirmak zorunda kaldim. Esimin degeri 10 000 ciksaydi o sart kalkiyordu. Kendiliginden hamile kalabiliyo musun bilmiyorum ama, bi gorus bence.
Bol bol çalış cnm bu aralar
Amannn sende mi burdasin canim hadi insaallah tutarInsallah tutar kuzum :) bol sans bana ve herkeze calisan
Amannn sende mi burdasin canim hadi insaallah tutar
Ay hadi sende bekletBir de benim idrarı bekletelim sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?