Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim artik 48 saatte bir yaklaşık 2 kat artmasi lazim (1bucuk kat artmasi da normal).
galiba 1500-2000 arasi kese vajinal ultrasonla görülebiliyor. 2000i gecince karindan ultrasonda görünüyor sanirim. 6. haftadan sonra kalp atışı duyuluyor. kimisi 7. haftada duyuyor. 8. haftada duyan bile var. ben de henüz bu konularda cok acemiyim o noktaya gelemedigim icin :)))))
doktora da gittin mi?

48 saatte ikiye katlamış Olmalı genel itibari ile ama aslında Dr lar %60 Artış bile yeterli diyorlar.beta en az 2000 lere yükselince kese görülür.7-8. Haftalarda da kalp atışı duyulur

Reactions: iiz
Cnm 10 milyonda devlet aşılama şartını ortadan kaldırmıyor 5 milyon altı olunca aşılamaya gerek kalmadan tüpe geçiliyor.

Ya ben de mesajları eksik görüyorum. Galiba herkes öyle görüyor. Ben sıra ile okuyorum mesajları. Bazen bir bakıyorum bir arkadaş başka bir arkadaştan alıntı yapmış cevap yazmış. Ben o alınıyor sıra ile okumam rağmen görmemiş oluyorum. Geriye dönüp arıyorum bulamıyorum. Bazen birinize bir şey yazıyorum ama cevap gelmiyor. Niye öyle oluyor acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…