ayy lütfen çıksın :) inşallahidrar deneyini yaptim canim ayni seninki gibi oldu 1 saatte ama sabah test yapmistim negatif belki yarina pozitif cikar
hııı.... alay edin siz . ben siizn için çişimi günlerce bekleteyim. 3 ayrı çiş kabına çiş yaptım 3 gündür gelip gidip onlara bakayım siz benimle alay edin .....Ay hadi sende bekletbenimki berrak valla tortu mortu yok...
hııı.... alay edin siz . ben siizn için çişimi günlerce bekleteyim. 3 ayrı çiş kabına çiş yaptım 3 gündür gelip gidip onlara bakayım siz benimle alay edin .....
yani sonuc olarak b-hcg idrara gecen bir hormonsa hiç mi değişmez bu idrar diye düşündüm hem elmol da demişti benım idrarım değişmişti diye ben de yaptım.
Ay hadi sende bekletbenimki berrak valla tortu mortu yok...
benımde 28 gün de bir genelde 14. gün ovu günü . bazen 14-15-17. günler de oluyor.ben en eğer o ay sıkı tutacaksam en gec 10-11 günler başlıyorum mutlaka ovu testıne
Benim kokusunda değişiklik olmuştu idrarın kimyasal gebeliğimde de bunda da hissetmiştim.hııı.... alay edin siz . ben siizn için çişimi günlerce bekleteyim. 3 ayrı çiş kabına çiş yaptım 3 gündür gelip gidip onlara bakayım siz benimle alay edin .....
yani sonuc olarak b-hcg idrara gecen bir hormonsa hiç mi değişmez bu idrar diye düşündüm hem elmol da demişti benım idrarım değişmişti diye ben de yaptım.
neredeyse her ay ovulasyon testı yapıyorum ben ve bazen 4 gun yapıyorum testı ovulasyonu kacırmamak için ve ılk defa ıdrarımı böyle gördüm. sonucta 1 yıldır hemen hemen her ay ıdrarımı göruyorum. üstelik bazı aylar gebelık varmı dıye ozellıkle bakıyordum hanı anlar mıyım dıye . ben ılk defa böyle gördum . kızlar ne der bilmiyorumHcg gecince degisio mu peki
kokusuna bakmak hiç aklıma gelmediBenim kokusunda değişiklik olmuştu idrarın kimyasal gebeliğimde de bunda da hissetmiştim.
neredeyse her ay ovulasyon testı yapıyorum ben ve bazen 4 gun yapıyorum testı ovulasyonu kacırmamak için ve ılk defa ıdrarımı böyle gördüm. sonucta 1 yıldır hemen hemen her ay ıdrarımı göruyorum. üstelik bazı aylar gebelık varmı dıye ozellıkle bakıyordum hanı anlar mıyım dıye . ben ılk defa böyle gördum . kızlar ne der bilmiyorum
inşallah seninki de koyu olurda biz de sana güleriz böyleAyy bu kadar koyu mu :/ benimki berrak
onu henüz bilemiyoruz . adet gelene kadar herkes potansiyel hamiledirIsin garibi ben hamile bile degilim
canım doktora gittim ona sonucu söyledim hamilesin dedi. tahmınen dpo8 de öğrendım dedım o zaman sonucun cok ıyı dedı. kan ver dedı ama gec gıtıgım ıcın sonuca evde baktım ama yarın gelmedene gerek yok 52 ve ustu ıse artıs ıyı dedı.canim artik 48 saatte bir yaklaşık 2 kat artmasi lazim (1bucuk kat artmasi da normal).
galiba 1500-2000 arasi kese vajinal ultrasonla görülebiliyor. 2000i gecince karindan ultrasonda görünüyor sanirim. 6. haftadan sonra kalp atışı duyuluyor. kimisi 7. haftada duyuyor. 8. haftada duyan bile var. ben de henüz bu konularda cok acemiyim o noktaya gelemedigim icin :)))))
doktora da gittin mi?
Ben özellikle yapmamıştım bir değişiklik farkettim hatta o zaman kardeşime filan sordum acaba enfeksiyon mu vardır diye. Sonradan öğrenince bağlantı kurdum kendimce.kokusuna bakmak hiç aklıma gelmedi
Benim kullandığım vitamin bu. 12. Haftadan sonra başlamıştım ben hala kullanıyorum. Memnunum gayet. Doktor tavsiyesi ile aldım zaten.canım doktora gittim ona sonucu söyledim hamilesin dedi. tahmınen dpo8 de öğrendım dedım o zaman sonucun cok ıyı dedı. kan ver dedı ama gec gıtıgım ıcın sonuca evde baktım ama yarın gelmedene gerek yok 52 ve ustu ıse artıs ıyı dedı.
ben de senın dedıgını yaptım. önlem alalım dedım. o zaman progestan kullan dedı. 1 tane coraspırın al dedı. gerçi bunlara gerek yok ama ıcın rahat etsin dedi.
ben de eczaneden içinde vitaminler olan bir folik asit aldım . kafama göre aldım. baktım ıcınde demir çinko her şey var.
bunu aldım iyi mi yaptım ki acabaEki Görüntüle 1934123
ben ilk testımde sıkısmıstım zaten ve ılk ıdrardı hemen bır tuhaflık sezdım hıc böyle görmemıstım. bıraz bekleyınce daha da koyulastı bıldıgın bak rengını aldı . daha nce hıc böyle olmamıstıBen özellikle yapmamıştım bir değişiklik farkettim hatta o zaman kardeşime filan sordum acaba enfeksiyon mu vardır diye. Sonradan öğrenince bağlantı kurdum kendimce.
canım senınde dogumun yaklasmıs :) allah kurtarsın dıyelım mi artık. saglıcakla hayırlısıyla inşallahBenim kullandığım vitamin bu. 12. Haftadan sonra başlamıştım ben hala kullanıyorum. Memnunum gayet. Doktor tavsiyesi ile aldım zaten.
Oyyy çok sevindim canım maşallah kat kat artsın inşallah
ben bazen 2-3 kere geriye dönüyorum. galiba blgisayardan olunca öyle oluyor. görmediğin mesajlar var diye bir şey cıkıyor bazen karsıma. ama böyle cok zor oluyor ya takıp etmekte cok zorlanıyorum benYa ben de mesajları eksik görüyorum. Galiba herkes öyle görüyor. Ben sıra ile okuyorum mesajları. Bazen bir bakıyorum bir arkadaş başka bir arkadaştan alıntı yapmış cevap yazmış. Ben o alınıyor sıra ile okumam rağmen görmemiş oluyorum. Geriye dönüp arıyorum bulamıyorum. Bazen birinize bir şey yazıyorum ama cevap gelmiyor. Niye öyle oluyor acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?