Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 ve iiz
Kızlar ovu testim bugün geldi. 22 ya da 28 gün sürüyor normalde reglim.
1. Kaçıncı gün baslayayim
2. Kural ne
3. Sabah akşam mi ölçülür

Bana bir el atın bacılar. Bi r de bunu deneyeyim. Çünkü bede ateş yanıtlayan başladı. Ovu günüm sabit değil.

Ay hadi sende beklet benimki berrak valla tortu mortu yok...
hııı.... alay edin siz . ben siizn için çişimi günlerce bekleteyim. 3 ayrı çiş kabına çiş yaptım 3 gündür gelip gidip onlara bakayım siz benimle alay edin .....

yani sonuc olarak b-hcg idrara gecen bir hormonsa hiç mi değişmez bu idrar diye düşündüm hem elmol da demişti benım idrarım değişmişti diye ben de yaptım.

Hcg gecince degisio mu peki

benımde 28 gün de bir genelde 14. gün ovu günü . bazen 14-15-17. günler de oluyor.ben en eğer o ay sıkı tutacaksam en gec 10-11 günler başlıyorum mutlaka ovu testıne

koyulaşma yaklasana kadar gunde sadece 1 kere yapabilirisin baktın koyulaşma başlıyor kaçırmamak ıcın gunde 2 kere yapabilirisn

lh idrara öğleden sonra gectıgı ıcın öğleden önce 11 den önce yapma ben genelde 13 :00 / 14 : 00 gibi yaparım eger koyulaşma artmıssa aksam 11 den önce yapmalısın . bence 21:00 gii yap

dogru sonuca yaklasmak ıcın testten 2 saat once sıvı alımını kes. cok su testı yanıltır.

Benim kokusunda değişiklik olmuştu idrarın kimyasal gebeliğimde de bunda da hissetmiştim.

Reactions: iiz
Hcg gecince degisio mu peki
neredeyse her ay ovulasyon testı yapıyorum ben ve bazen 4 gun yapıyorum testı ovulasyonu kacırmamak için ve ılk defa ıdrarımı böyle gördüm. sonucta 1 yıldır hemen hemen her ay ıdrarımı göruyorum. üstelik bazı aylar gebelık varmı dıye ozellıkle bakıyordum hanı anlar mıyım dıye . ben ılk defa böyle gördum . kızlar ne der bilmiyorum

Ozaman paylastiginiz resme bakiyim idrar resmi bende bakarim merak ettm :) tsk yorum icin

Reactions: iiz
canım doktora gittim ona sonucu söyledim hamilesin dedi. tahmınen dpo8 de öğrendım dedım o zaman sonucun cok ıyı dedı. kan ver dedı ama gec gıtıgım ıcın sonuca evde baktım ama yarın gelmedene gerek yok 52 ve ustu ıse artıs ıyı dedı.

ben de senın dedıgını yaptım. önlem alalım dedım. o zaman progestan kullan dedı. 1 tane coraspırın al dedı. gerçi bunlara gerek yok ama ıcın rahat etsin dedi.

ben de eczaneden içinde vitaminler olan bir folik asit aldım . kafama göre aldım. baktım ıcınde demir çinko her şey var.
bunu aldım iyi mi yaptım ki acaba

Benim kullandığım vitamin bu. 12. Haftadan sonra başlamıştım ben hala kullanıyorum. Memnunum gayet. Doktor tavsiyesi ile aldım zaten.

Ben özellikle yapmamıştım bir değişiklik farkettim hatta o zaman kardeşime filan sordum acaba enfeksiyon mu vardır diye. Sonradan öğrenince bağlantı kurdum kendimce.
ben ilk testımde sıkısmıstım zaten ve ılk ıdrardı hemen bır tuhaflık sezdım hıc böyle görmemıstım. bıraz bekleyınce daha da koyulastı bıldıgın bak rengını aldı . daha nce hıc böyle olmamıstı

Benim kullandığım vitamin bu. 12. Haftadan sonra başlamıştım ben hala kullanıyorum. Memnunum gayet. Doktor tavsiyesi ile aldım zaten.
canım senınde dogumun yaklasmıs :) allah kurtarsın dıyelım mi artık. saglıcakla hayırlısıyla inşallah

ben bazen 2-3 kere geriye dönüyorum. galiba blgisayardan olunca öyle oluyor. görmediğin mesajlar var diye bir şey cıkıyor bazen karsıma. ama böyle cok zor oluyor ya takıp etmekte cok zorlanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…